arkadaşlar hepinize merhabalar, uzun zamandır giremedim nete, nasılsınız? ben de dün 3. tedavime başladım. İrenbe Tüp Bebek Merkezi. Doğum kontrol hapı kullanacağım 1 ay. Sonra da gelsin iğneler:)) Yani ekim sonu iğnelere başlıyorum, aynı zamanda başlayacak var mı?
dondurulan embriyonun hepsi çözülmek zorundamı yani5 dondurulmuşun 5de çözülüp 1 inin konması mantıklı mı? diğer 4ü ne olacak?
dondurulan embriyolar çözüldükten sonra tekrar dondurulabiliyor mu ?donduruluyorsa şansı çok mu aza iniyor ?yani bir embriyo kaçkez dondurulabilir? bilgi sahbi olanlar lütfen cevap versin
dondurulan embriyonun hepsi çözülmek zorundamı yani5 dondurulmuşun 5de çözülüp 1 inin konması mantıklı mı? diğer 4ü ne olacak?
cnm benim listeye eklicem şimdi hemen seni.cnm hiçbozma moralini kalitesi düşük olması tutmayacagı anlamına gelmiyor.benim drum ilk denemede bana 2. kalite 2. gün transferi yapmıştı ben çok üzülmüştüm kalitesi düşük diye dr biz onları burda anne rahmine yakın ama emitasyon biryerde bekletiyoruz sonuçta burda kaliteleri ne olursa olsun gerçek anne rahmine konuldugunda kendilerini daha ii besliyolar demişti.yasalardan önceydi tabi bi arkadaşımıma 3 tane transfer edilmişti ama dr çok heveslenme tutmaya bilir demişti 3 de tuttu .kısmet cnm bu işler sen kendini strese sokma rahat ol rabbim ol desin yeterki.
sagol cnm benim iyyim sen nasılsın bebegin nasıl ? cinsiyeti belli oldumu ? allah sag saglim kucagına almayı nasip eder inşallah cnm darısıda bizim başımıza inşallah.
evet cnm test sonuçlarım allaha şükür ii çıktı buay adetimin 22 ekime kadar gelir bende hayırlısıyla tedavime başlarım allahın izniyle.
cnm bal,polen,arısütü karışımını zaten yiyordum birde sen ginsengde ekledim şimdi :):):) mayladycim tülay kullanmış dedi aldım bende hemen karışıma kattım yiyorum senide anıyorum yedikçe cnm benim.
mutlu olmak arkadaşımızın transferi dün yapılmış bugün telde konuştum gayet güzel geliyor seside.
allah bu yolda emek harcayan evlat isteyen herkese saglıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eder inşallah tez zamanda.
hoşgeldim cnm aramıza hemen ekliyorum senide listemize.tedavin hayırlı olur olumlu sonuçlar alırsın inşallah cnm.
ay cnm benim olurmu öyle şey ben geliyorum bakıyorum kim var kim yok diye arada sen gel sefalar getir cnm bi çaldır telden gelirken açarım ben kapıyı merak etme
cevapladığınız için teşekürler dr. 5inide çözüp en güzelini transfer edip bu işi halledeceğim dedi bende bende 4ü ne olacak dedim sen kafanı takma herşey iyi olacak dedi 4ü iyi olursa tekrar dondurabilirmisiniz dedim tamam bakarız dedi benimde aklım karıştı dondurulan çözüldükten sonra tekrar dondurulan biri var mı acaba?kyracım cnm hoşgeldin cnm nerelerdesin özlettin kendini.tedavin hayırlı olsun cnm inşallah olumlu sonuçlar alırsın.cnm bende ekim adetimde başlıcam allah nasip ederse .ekim 22 ye kadar olurum herhalde.benim kısa protokol oluyor hap kullanmadan direk iğne.
cnm dondurulmuş embriyo kaç transfer edilecekse o kadar çözdürülüyor hepsi birden çözdürülmüyor diye biliyorum ben.drlar onu ayarlıyorlar merak etme sen.
cnm bildiğim kadarıyla dondurulmuyor. çözme işlemi tek sefer yapılıyor. ama klinikler 5 embriyoyu birarada dondurmuyor. 2+2+1 gibi bölerek donduruyorlar. Böylece çözerken hepsini harcamamış oluyorlar, benim de ilk tedavimden kalan 7 embriyom vardı dondurulmuş. 2 tanesi çözüldü, temmuzda denedim olmadı, 5 tane daha var kalan. bana o zaman böyle açıkladılar.
cevapladığınız için teşekürler dr. 5inide çözüp en güzelini transfer edip bu işi halledeceğim dedi bende bende 4ü ne olacak dedim sen kafanı takma herşey iyi olacak dedi 4ü iyi olursa tekrar dondurabilirmisiniz dedim tamam bakarız dedi benimde aklım karıştı dondurulan çözüldükten sonra tekrar dondurulan biri var mı acaba?
İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE
nurtencb |26| haziran |erkek |2.deneme |bahçeci fulya |HAMİLE
ailhan76|37|||||HAMİLE
asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:85:
Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:85:
dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.:85:
turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |HAMİLE
efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|HAMİLE
Blast|31|haziran|erkek|1.deneme|hrs Ankara|maalesef düsük
Uhde|35|haziran|Sebepsiz|1.deneme|Konya eurofertil|HAMİLE
Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||Bir dahaki sefere inş.:85:
sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||HAMİLE
neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|Bir dahaki sefere inş.:85:
canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme||sonucu hakkinda cevap yazmadi
realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|Bir dahaki sefere inş.:85:
eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|HAMİLE
mavi0|29|haziran|kadin|4.deneme|Memorial hastanesi|HAMİLE
cilekw |27 |haziran|| 1.deneme| smyrna tupbebek merk. | 9 temmuz test tarihi
damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|10 Temmuz test tarihi
dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|13 Temmuz test tarihi
avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|17 Temmuz test tarihi
denizden77|34|Haz.temmuz|erkek|2.deneme|Memorial| 18 temmuz test tarihi
hayatgunesim|34 |haz-tem |sebepsiz |5.deneme |Ankara tupbebek|18 temmuz test tarihi
marali326||Haziran||1.Deneme||23 temmuz test tarihi
careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|pazartesi yumoslari toplaniyor
TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı
guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|ignelere basladi|
tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||İğnelere başladı
demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|İğnelere başladı
Barbiem|30|Haziran|Erkek|2.Deneme|Arabistanda yaptiriyor|İğnelere başladı
anunaki||Haziran||1.Deneme|Ankara Bülent Berkay| iğnelere başladı
aralma||Haziran||2.Deneme|memorial hastanesi|İğnelere başladı
semacat||Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Anatolia|iğnelere başladı
besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|pazartesi gunu transferi var
lovely05 |28 |Temmuz |sebepsiz |1.deneme | |ignelere basladi
lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor
gobeklim|28|Haziran||1.deneme|kadikoy sifa hastanesi|ignelere basladi
ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem|ignelere basladi
Duamm||Temmuz|erkek|2.deneme| Bahceci klinigi|18-19 temmuz transferi var
apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|ignelere basladi
mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme||ignelere basladi
medart||Temmuz|sebepsiz|1.deneme|umut tupbebek merkezi|ignelere basladi
Liefde|25|Tem-Ağu|Sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem| reglini bekliyor
Ilaydakorucu06||temmuz|erkek||ozel Ankara tupbebek|reglini bekliyor
mylady06|36|Temmuz||1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||reglini bekliyor
neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor
abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor
sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor
melisela|27|Temmuz|Erkek|1.Deneme|Ankara Uni.tupbebek|21 Temmuzda Basliyor
beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor
daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|Temmuzu bekliyor
kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor
Juu |34 |Temmuz |pko| 4.Deneme |Adana Ankada merkezi |Temmuzu bekliyor
pearlheart|27|Temmuz|Sebepsiz|3.deneme|Maya yada Hakan Satiroglu Klinigi olabilir|Temmuzu bekliyor
ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|temmuzda transferi gerceklesecek
biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor
leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|tatilde
ebrudur| |Temmuz ||||
nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek
adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir
fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme||
elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem|
gulsenyalcin|31|Agustos|kadin||merkez arastiriyor|tedaviye agustosta basliyor
ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme||tedavisi eylule ertelendi
passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana|Tedavisi eylüle ertelendi
artrit||Haziran||3.Deneme||Tedavisi eylüle ertelendi
castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi
giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Tedavisi eylüle ertelendi
zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek|Tedavisi şubata ertelendi
asgok ||Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
çok teşekürler içim rahatladı inşallah benim de tuttarda boşuna sitres yapmışım derim :) hayırlı olsun hamileliğin darısı başımacnm her halukara karşı çok sayıda embriyo çözüyorlar. benim 9 dondurulmuşum vardı. 3erli gruplandırılmıştı. 6 tanesini çözdüler. sadece 2 tanesi orta kalitedeydi ve onları transfer ettiler ve ikisi de tuttu Allah şükür. sen bunları takma kafana doktoruna güven.
canım hayırlı olsun hamileliğinMerhaba arkadaslar...
uzun zaman oldu siteye girmeyeli... Temmuz ayindaki negatif sonuctan sonra hicbirsey yapmak gelmiyordu icimden.... taa ki bugune kadar...
o 3. negatif sonuctan sonra, doktorumu degistirdim ve daha degisik bi protokol uyguladi... ve bugun test gunumdu, sonucu aldim ve Allahima binlerce sukurler olsun ki, 10. gun degerim 603Bugun siteye beni taniyan arkadaslara haber vermek icin girdim... hepinizie cok tesekkurler, Allah herkesin gonlune gore versin....
canım hayırlı olsun hamileliğindr.kim ve nasıl bir protokol uyguladı? 3.denemeden sonra ara verdin mi?
Merhaba arkadaslar...
uzun zaman oldu siteye girmeyeli... Temmuz ayindaki negatif sonuctan sonra hicbirsey yapmak gelmiyordu icimden.... taa ki bugune kadar...
o 3. negatif sonuctan sonra, doktorumu degistirdim ve daha degisik bi protokol uyguladi... ve bugun test gunumdu, sonucu aldim ve Allahima binlerce sukurler olsun ki, 10. gun degerim 603Bugun siteye beni taniyan arkadaslara haber vermek icin girdim... hepinizie cok tesekkurler, Allah herkesin gonlune gore versin....
tesekkurler.
ben yurt disindayim, dolayisiyla doktorum yabanci... ilk 3 denemem uzun protokol sonucu toplanan yumurtalarla yapilmisti... bu ikinci protokolden elde edilenlerden 2 blastosist transfer edildi... bu seferki protokol, antagonist kisa protokoluydu... 3. denemeden sonra 2. protokole baslamadan 2 ay ara verdim...
Merhaba arkadaslar...
teşekürler canım verdiğin bilgi için hayırlısıyla bebişini veya bebişlerini sağlıcakla kucağına alırsın ...darısı hepimizin başına inşallahtesekkurler.
ben yurt disindayim, dolayisiyla doktorum yabanci... ilk 3 denemem uzun protokol sonucu toplanan yumurtalarla yapilmisti... bu ikinci protokolden elde edilenlerden 2 blastosist transfer edildi... bu seferki protokol, antagonist kisa protokoluydu... 3. denemeden sonra 2. protokole baslamadan 2 ay ara verdim...
Hayırlı olsun cnm çok sevindim. galiba 1den fazla embriyo transfer ettiler. çünkü 10. gün değerin çok yüksek. benim de 10. gün değerim 499du ve şuan 4 aylık hamileyim 2 oğlum olacak. Darısı başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?