2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

kyracım cnm hoşgeldin cnm nerelerdesin özlettin kendini.tedavin hayırlı olsun cnm inşallah olumlu sonuçlar alırsın.cnm bende ekim adetimde başlıcam allah nasip ederse .ekim 22 ye kadar olurum herhalde.benim kısa protokol oluyor hap kullanmadan direk iğne.

dondurulan embriyonun hepsi çözülmek zorundamı yani5 dondurulmuşun 5de çözülüp 1 inin konması mantıklı mı? diğer 4ü ne olacak?

dondurulan embriyolar çözüldükten sonra tekrar dondurulabiliyor mu ?donduruluyorsa şansı çok mu aza iniyor ?yani bir embriyo kaçkez dondurulabilir? bilgi sahbi olanlar lütfen cevap versin

cnm dondurulmuş embriyo kaç transfer edilecekse o kadar çözdürülüyor hepsi birden çözdürülmüyor diye biliyorum ben.drlar onu ayarlıyorlar merak etme sen.

dondurulan embriyonun hepsi çözülmek zorundamı yani5 dondurulmuşun 5de çözülüp 1 inin konması mantıklı mı? diğer 4ü ne olacak?

cnm bildiğim kadarıyla dondurulmuyor. çözme işlemi tek sefer yapılıyor. ama klinikler 5 embriyoyu birarada dondurmuyor. 2+2+1 gibi bölerek donduruyorlar. Böylece çözerken hepsini harcamamış oluyorlar, benim de ilk tedavimden kalan 7 embriyom vardı dondurulmuş. 2 tanesi çözüldü, temmuzda denedim olmadı, 5 tane daha var kalan. bana o zaman böyle açıkladılar.

Cnm ben ara verdiğimde genelde işe sarıyorum kendimi, çalışarak atıyorum gerginliğimi. Pek girmedim nete. Ama döndüm burdayım yine:))) Aynı zamanlarda başlayacak o zaman tedavimiz, umarım öyle olur:) Beraber olunca daha iyi oluyor insan, yalnız olmadığını bilmek çok iyi geliyor. Hakkımızda hayırlısı olsun, mevlam bu denemelerimize yazmış olsun bebişlerimizi.

İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
nurtencb |26| haziran |erkek |2.deneme |bahçeci fulya |HAMİLE :
nurmelek||agustos||||HAMİLE
nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|HAMİLE
sofyan||temmuz-agustos|sebepsiz|3.deneme|bursa acıbadem hastanesi|HAMİLE
nagehanb|27||sebepsiz|1.deneme|akdeniz ünversitsi|HAMİLE
yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |HAMİLE
seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|HAMİLE
Uhde|35|haziran|Sebepsiz|1.deneme|Konya eurofertil|HAMİLE
sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||HAMİLE
eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|HAMİLE
mavi0|29|haziran|kadin|4.deneme|Memorial hastanesi|HAMİLE
cilekw |27 |haziran|| 1.deneme| smyrna tupbebek merk. | HAMİLE
passifloraa|29|temmuz-agustos|sebepsiz|2.deneme|bahçelievler medicana|HAMİLE
gamzelim66|24|temmuz-agustos|4.deneme|||HAMİLE
ruyanaz||agustos|1 deneme|||HAMİLE
avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|HAMİLE
TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|HAMİLE
guzelsoy1979|32|Haziran|Pko|1.deneme|Bursa Acıbadem|HAMİLE
Liefde|25|Tem-Ağu|Sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem|HAMİLE
tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||HAMİLE
semacat||Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Anatolia|HAMİLE
lovely05 |28 |Temmuz |sebepsiz |1.deneme | |HAMİLE
Gnm85 |26|Temmuz-Ağu|kadın|1.Deneme|İzmir Kent Hastanesi|HAMİLE
melisela|27|Temmuz|Erkek|1.Deneme|Ankara Uni.tupbebek|HAMİLE
daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|HAMİLE
elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem|HAMİLE:
olacakolacak|31|ekim|kadın|1.deneme|bahçeci kliniği|6 eylül görüşme randevusu var:128:
tgbers|28|eylül|kadın||akay hastanesi|5 ekim test tarihi
kivikız||eylül|kadın|||4 ekim test tarihi
ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|3.Deneme|Bursa Acıbadem| eylülde baslayacak :128:
jklm|32|agustos-eylül|erkek|2 deneme|konya tüp bebek merkezi|eylülde baslayacak :128:
kevsernesibe|27|eylül||2.deneme|ankara gürgan kliniği|eylülde baslayacak :128:
ikramaya||eylül-ekim|kadın|1 deneme|istanbul tüp bebek merkezi|eylülde başlıyacak:128:
wish|27|eylül-ekim|pko|1 deneme||bu hafta dra gidicek mek. araştırıyo:128:
mutluolmak85||haziran|Pko|3.Deneme|bir dahaki sefere inş|9 ekim test tarihi
mylady06|36|Temmuz||1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi|eylulde baslayacak:128:
ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme||tedavisi eylulde baslayacak:128:
artrit||Haziran||3.Deneme||Tedavisi eylülde baslayacak:128:
castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisine başladı
giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Tedavisi ekim-kasım gibi baslayacak:128:
yeteer|35||erkek|5.deneme|adana başkent tüp bebek merkezi|önümüzdeki aylarda tekrar denicek :128:
zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek|Tedavisi şubata ertelendi
turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere olacak insallah
ilaydakorucu||erkek||özel ankara tüp bebek merkezi|Bir dahaki sefere olcak inşallah
efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|Bir dahaki sefere olacak insallah
Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
neme|25|Haziran|Erkek|2.Deneme|Bursa Acıbadem|Bir dahaki sefere olacak insallah
ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|Bir dahaki sefere olacak insallah
canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|Bir dahaki sefere olacak insallah
damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|Bir dahaki sefere olacak insallah
azazil|35|temmuz-agustos|sebepsiz|1 deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
a.aklilli|28|haziran-temmuz|kadın-erkek|2.deneme|maya tüp bebek merkezi|Bir dahaki sefere olacak insallah
ögrtmn||haziran-temmuz|erkek||mersin tüp bebek merkezi|Bir dahaki sefere olacak insallah
denizden77|34|Haz.temmuz|erkek|2.deneme|Memorial| Bir dahaki sefere olacak insallah
Kyr|31|haziran-temmuz||3.deneme|izmir şifa hastanesi|ekimde başlıcak
hayatgunesim|34 |haz-tem |sebepsiz |5.deneme |Ankara tupbebek|Bir dahaki sefere olacak insallah
marali326||Haziran||1.Deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
buket_ak38||temmuz-agustos|erkek|2.deneme|bahçeci fulya has.|Bir dahaki sefere olacak insallah
hilka|34|temmuz||3. deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
zeytinpeynir||temmuz||||Bir dahaki sefere olacak insallah
leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|tatilde

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

cnm sana zahmet olmazsa benim kliniğin adını da değiştirir misin? şifanın adını görmeye bile dayanamıyorum İrenbe Tüp Bebek artık

sağol canım bizde iyiyiz Allaha şükür. bebişin cinsiyeti daha belli değil. gerçi önemide yok sağlıklı sıhhatli olsunda başka birşey istemem. darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallah. bal polen karışımından ben memnun kaldım inşallah sende faydasını görürsün canım. tedavi döneminde de kullandım ben doktorum bir zararı yok demişti. çörekotu karışımını tedavi dönemi önermedi. mutluolmak da inşallah pozitif sonuç alır sağlıklı sıhhatli bir hamilelik sonucunda bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına alır inşallah. ben hep Allahın hakkı üçtür bu sefer olacak diyordum inşallah seninde herşeyin yolunda gider. hepinize dua ediyorum Allah en kısa zamanda sizede versin mucizelerinizi.

cevapladığınız için teşekürler dr. 5inide çözüp en güzelini transfer edip bu işi halledeceğim dedi bende bende 4ü ne olacak dedim sen kafanı takma herşey iyi olacak dedi 4ü iyi olursa tekrar dondurabilirmisiniz dedim tamam bakarız dedi benimde aklım karıştı dondurulan çözüldükten sonra tekrar dondurulan biri var mı acaba?

cevapladığın için çok teşekürler benim 5 ide çözülüp 1i transfer edilecekmiş en güzel olanı ve böylece hamile kalma şansı artacakmış fakat 4üne yazık allah göstermesin olmazsa ben ne yapacağım kafam çok karıştı

cnm her halukara karşı çok sayıda embriyo çözüyorlar. benim 9 dondurulmuşum vardı. 3erli gruplandırılmıştı. 6 tanesini çözdüler. sadece 2 tanesi orta kalitedeydi ve onları transfer ettiler ve ikisi de tuttu Allah şükür. sen bunları takma kafana doktoruna güven.

Merhaba arkadaslar...
uzun zaman oldu siteye girmeyeli... Temmuz ayindaki negatif sonuctan sonra hicbirsey yapmak gelmiyordu icimden.... taa ki bugune kadar...
o 3. negatif sonuctan sonra, doktorumu degistirdim ve daha degisik bi protokol uyguladi... ve bugun test gunumdu, sonucu aldim ve Allahima binlerce sukurler olsun ki, 10. gun degerim 603 Bugun siteye beni taniyan arkadaslara haber vermek icin girdim... hepinizie cok tesekkurler, Allah herkesin gonlune gore versin....

çok teşekürler içim rahatladı inşallah benim de tuttarda boşuna sitres yapmışım derim :) hayırlı olsun hamileliğin darısı başıma

canım hayırlı olsun hamileliğindr.kim ve nasıl bir protokol uyguladı? 3.denemeden sonra ara verdin mi?

canım hayırlı olsun hamileliğindr.kim ve nasıl bir protokol uyguladı? 3.denemeden sonra ara verdin mi?

tesekkurler.
ben yurt disindayim, dolayisiyla doktorum yabanci... ilk 3 denemem uzun protokol sonucu toplanan yumurtalarla yapilmisti... bu ikinci protokolden elde edilenlerden 2 blastosist transfer edildi... bu seferki protokol, antagonist kisa protokoluydu... 3. denemeden sonra 2. protokole baslamadan 2 ay ara verdim...

zamanı şimdiymiş canım_ca hayırlı olsun

İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
nurtencb |26| haziran |erkek |2.deneme |bahçeci fulya |HAMİLE :
nurmelek||agustos||||HAMİLE
nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|HAMİLE
sofyan||temmuz-agustos|sebepsiz|3.deneme|bursa acıbadem hastanesi|HAMİLE
nagehanb|27||sebepsiz|1.deneme|akdeniz ünversitsi|HAMİLE
yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |HAMİLE
seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|HAMİLE
Uhde|35|haziran|Sebepsiz|1.deneme|Konya eurofertil|HAMİLE
sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||HAMİLE
eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|HAMİLE
mavi0|29|haziran|kadin|4.deneme|Memorial hastanesi|HAMİLE
cilekw |27 |haziran|| 1.deneme| smyrna tupbebek merk. | HAMİLE
passifloraa|29|temmuz-agustos|sebepsiz|2.deneme|bahçelievler medicana|HAMİLE
gamzelim66|24|temmuz-agustos|4.deneme|||HAMİLE
ruyanaz||agustos|1 deneme|||HAMİLE
avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|HAMİLE
TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|HAMİLE
guzelsoy1979|32|Haziran|Pko|1.deneme|Bursa Acıbadem|HAMİLE
Liefde|25|Tem-Ağu|Sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem|HAMİLE
tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||HAMİLE
semacat||Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Anatolia|HAMİLE
lovely05 |28 |Temmuz |sebepsiz |1.deneme | |HAMİLE
Gnm85 |26|Temmuz-Ağu|kadın|1.Deneme|İzmir Kent Hastanesi|HAMİLE
melisela|27|Temmuz|Erkek|1.Deneme|Ankara Uni.tupbebek|HAMİLE
daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|HAMİLE
elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem|HAMİLE:
olacakolacak|31|ekim|kadın|1.deneme|bahçeci kliniği|6 eylül görüşme randevusu var:128:
tgbers||eylül|kadın||akay hastanesi|5 ekim test tarihi
kivikız||eylül|kadın|||4 ekim test tarihi
ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|3.Deneme|Bursa Acıbadem| eylülde baslayacak :128:
jklm|32|agustos-eylül|erkek|2 deneme|konya tüp bebek merkezi|eylülde baslayacak :128:
kevsernesibe|27|eylül||2.deneme|ankara gürgan kliniği|eylülde baslayacak :128:
ikramaya||eylül-ekim|kadın|1 deneme|istanbul tüp bebek merkezi|eylülde başlıyacak:128:
wish|27|eylül-ekim|pko|1 deneme||bu hafta dra gidicek mek. araştırıyo:128:
mutluolmak85||haziran|Pko|3.Deneme|bir dahaki sefere inş|9 ekim test tarihi
mylady06|36|Temmuz||1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi|eylulde baslayacak:128:
ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme||tedavisi eylulde baslayacak:128:
artrit||Haziran||3.Deneme||Tedavisi eylülde baslayacak:128:
castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisine başladı
giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Tedavisi ekim-kasım gibi baslayacak:128:
yeteer|35||erkek|5.deneme|adana başkent tüp bebek merkezi|önümüzdeki aylarda tekrar denicek :128:
zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek|Tedavisi şubata ertelendi
turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere olacak insallah
ilaydakorucu||erkek||özel ankara tüp bebek merkezi|Bir dahaki sefere olcak inşallah
efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|Bir dahaki sefere olacak insallah
Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
neme|25|Haziran|Erkek|2.Deneme|Bursa Acıbadem|Bir dahaki sefere olacak insallah
ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|Bir dahaki sefere olacak insallah
canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|Bir dahaki sefere olacak insallah
damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|Bir dahaki sefere olacak insallah
azazil|35|temmuz-agustos|sebepsiz|1 deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
a.aklilli|28|haziran-temmuz|kadın-erkek|2.deneme|maya tüp bebek merkezi|Bir dahaki sefere olacak insallah
ögrtmn||haziran-temmuz|erkek||mersin tüp bebek merkezi|Bir dahaki sefere olacak insallah
denizden77|34|Haz.temmuz|erkek|2.deneme|Memorial| Bir dahaki sefere olacak insallah
Kyr|31|haziran-temmuz||2.deneme|irenbe tüp bebek merkezi|Bir dahaki sefere olacak insallah
hayatgunesim|34 |haz-tem |sebepsiz |5.deneme |Ankara tupbebek|Bir dahaki sefere olacak insallah
marali326||Haziran||1.Deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
buket_ak38||temmuz-agustos|erkek|2.deneme|bahçeci fulya has.|Bir dahaki sefere olacak insallah
hilka|34|temmuz||3. deneme||Bir dahaki sefere olacak insallah
zeytinpeynir||temmuz||||Bir dahaki sefere olacak insallah
leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|tatilde

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

canımca cnm çok sevindim allah sag saglim kucagına almayıda nasip eder inşallah cnm .eşini ve seni tebrik ederim

Hayırlı olsun cnm çok sevindim. galiba 1den fazla embriyo transfer ettiler. çünkü 10. gün değerin çok yüksek. benim de 10. gün değerim 499du ve şuan 4 aylık hamileyim 2 oğlum olacak. Darısı başına..

teşekürler canım verdiğin bilgi için hayırlısıyla bebişini veya bebişlerini sağlıcakla kucağına alırsın ...darısı hepimizin başına inşallah

iyi niyetli dusuncelerin ve dileklerin icin cok tesekkurler... Allah hepimiz icin hayirlisini nasip etsin insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…