teşekürler canım verdiğin bilgi için hayırlısıyla bebişini veya bebişlerini sağlıcakla kucağına alırsın ...darısı hepimizin başına inşallah
merhaba arkadaşlar...beni hatırladınız mı bilmiyorum.Listenin başlarında varım zaten.Bende haziranda tüp bebek yaptırmıştım ve malesef negatif sonucu almıştım.Burada sizlerle yaşamıltık o günleri.Ondan sonra da temmuz ayında bi mucize oldu ve şükürler olsun ki doğal yolla hamile kaldım.MEleğim şimdi
15.haftaya girdi.Çok fazla nete giremiyorum ama sizleri fırsat buldukça takip ettim hamile kalan arkadaşları çok tebrik ederim.Sonucu negatif olanara da benim durumumu göz önünde bulundurmalarını rica ederim.RAbbim herşeye rağmen doğru zamanda nasip ediyor çünkü.
Kendinize çok iyi bakın.Allaha emanet olun inş
merhaba arkadaşlar...beni hatırladınız mı bilmiyorum.Listenin başlarında varım zaten.Bende haziranda tüp bebek yaptırmıştım ve malesef negatif sonucu almıştım.Burada sizlerle yaşamıltık o günleri.Ondan sonra da temmuz ayında bi mucize oldu ve şükürler olsun ki doğal yolla hamile kaldım.MEleğim şimdi
15.haftaya girdi.Çok fazla nete giremiyorum ama sizleri fırsat buldukça takip ettim hamile kalan arkadaşları çok tebrik ederim.Sonucu negatif olanara da benim durumumu göz önünde bulundurmalarını rica ederim.RAbbim herşeye rağmen doğru zamanda nasip ediyor çünkü.
canimca cok sevindim hayirli olsun tebrik ederim canim,
kizlar nasilsiniz, ececim naber?
tebrikler canım bencede çok şanslısın herkesin gönlünden geçeni rabbim sana nasip etmiş benim test sonucumda umarım pozitif olur 4 gün kaldı test vermeme zamanda geçmiyo
selam kızlarr nasılsınız.. benimde size müjdem varr. temmuz ayı tüp bebek denemesinde pozitif sonuç aldık 12 haftalık olduk bile.
ama bilen arkadaşlar vardır daha önce 10 haftalık düşük olduğu için hemen ilan etmeye cesaretim yoktu. rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. bu arada tülayımın ballı polenli karışımını ben de uyguladım. 15 yumurta toplandı 12 döllendi. en kaliteli 2 embriyo transfer ve 4 dondurulmuş var. yani faydası çok fazla bence.. denemekte yarar var.
mylady ablacım hakkında hayırlısı inşallah en doğru kararı sen verebilirsin tabii. inşallah rabbim en kısa zamanda doğru yola iter seni
ececim artık listede güncelleyebilirsin beni. hepinizi öpüyorum.
selam kızlarr nasılsınız.. benimde size müjdem varr. temmuz ayı tüp bebek denemesinde pozitif sonuç aldık 12 haftalık olduk bile.
ama bilen arkadaşlar vardır daha önce 10 haftalık düşük olduğu için hemen ilan etmeye cesaretim yoktu. rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. bu arada tülayımın ballı polenli karışımını ben de uyguladım. 15 yumurta toplandı 12 döllendi. en kaliteli 2 embriyo transfer ve 4 dondurulmuş var. yani faydası çok fazla bence.. denemekte yarar var.
mylady ablacım hakkında hayırlısı inşallah en doğru kararı sen verebilirsin tabii. inşallah rabbim en kısa zamanda doğru yola iter seni
Darisi basina diye ne guzel söylemissinHayırlı olsun cnm çok sevindim. galiba 1den fazla embriyo transfer ettiler. çünkü 10. gün değerin çok yüksek. benim de 10. gün değerim 499du ve şuan 4 aylık hamileyim 2 oğlum olacak. Darısı başına..
canimca cok sevindim hayirli olsun tebrik ederim canim,
kizlar nasilsiniz, ececim naber?
bu günlerde ne güzel haberler alıyoruz böyle ya.. hep böyle devam eder inşallah. hayırlı olsun canım. Allah kucağına almayı nasip etsinn....
Süper, süper, süper,moral oluyorsunuz yeniden yeniden deneyen bizlere.
Seni de canı gönülden kutlarım leblebişekeri, Allahım seni ve bebeğini korusun.
Bu ay tedaviye başlayacaklar yeni bir sayfada toplandık, pınar diye bir arkadaşımız başlatmış, "2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar" diye. Bir an kendimi çok kıdemli hissettim:) Nisan 2011, Temmuz 2011, Ekim 2011 dahası olmasın dileklerimle...
iyi akşamlar kızlar bugün dr randevum vardı 2 hafta önce gittiğimde bana dr um kız demişti ama bugün erkek dedi bende şaşırdım artık ama kesin değil yinede dedi 2 haftadır oğluşumu kızım diye seviyoduk öylede alışmıştıkki kız diye sersemledim birden valla 2 hafta sonra yine cinsiyeti değişirse hiçççççç şaşırmayın arkadaşlar benim sıpa hepimizi ters köşeye yatırdı vallaa
leblebimşekerim naber:))) eskiler toplanıyor her gelen güzel haberlerle gelsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?