2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Temmuz |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziran'da başlıyor|
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|19 Mayıs kontrol|Okundu
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||
15|giz1978|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss|Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|21 mayıs kontrol|
19|realite34|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
21|mylady06|Haziran|||||
22|dilhusar|Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|nil_alp |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|Reglini bekliyor|okunuyor:44:
24|adenes|Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
25|careful|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi||
26|mutluolmak85|haziran|Pko|2.Deneme|||okunuyor:44:
27|artrit|Haziran||3.Deneme|||
28|neross|Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|
29|damraaa|Haziran|1.Deneme||||
30|TheSecret|Haziran||2.Deneme||||3 Haziran başlıyor|

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Arkadaşlar dua listesini düzenlemeye çalıştım öncelik sırası verdim ilk olacaklara.hata varsa söyleyin düzelteyim olur mu.
1-artrit
2-neross
3-TheSecret
4-damraa
5-giz1978
6-tulayss
7-leblebisekeri
8-realite34
9-neme
10-seminya
11-asgok
12-avci82

Son düzenleme:

Maşallahhh listemize valla uzadıkça uzuyor, iyice şenleniyor ortalık ohhhh, bir de hamile haberleri başlasa daha bi güzel olacak

Eline sağlık, sen olmasan ne yaparmışız biz ya, iyi ki varsın arkadaşım...

Maşallahhh listemize valla uzadıkça uzuyor, iyice şenleniyor ortalık ohhhh, bir de hamile haberleri başlasa daha bi güzel olacak
inşalalh ewestcim inşalalh canım.oda yakındır ne kaldıki tedaviler başladı bile maaşallah
Eline sağlık, sen olmasan ne yaparmışız biz ya, iyi ki varsın arkadaşım...
saol canım benim inan gözlerim doldu okuyunca.minik bir katkım varsa ne mutlu bana.

sıradaki arkadaşımız mutluolmak1985:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

nazayşe:100-okundu

kalan:900

bende şimdilik 100 alayım canım..

canım sen heyet raporu çıkarttın mı? raporsuz vede özelde yaptırsan doktor 2 taneye sorun çıkarmaz merak etme

inşalalh ewestcim inşalalh canım.oda yakındır ne kaldıki tedaviler başladı bile maaşallah
saol canım benim inan gözlerim doldu okuyunca.minik bir katkım varsa ne mutlu bana.
teşekkür ederim arkadaşlar.hemen bilgilerimi de ekleyeyim.28 yaşındayım,sperm azlığı ve hareketsizliği sorunumuz var.istanbyl yeditepe üniv.de yapılacak 2. denemem.doktorum prof.dr. cem fıçıcıoğlu
adetimin 4.günü bugün.doğum kontrol hapına başladım.3 haziranda lucrine başlayacağım.

bende şimdilik 100 alayım canım..

canım benim beni ilk sıraya koymuşsun ama benim daha net değil tedavisi hemen başlayacak olanları mı bitirsek
canım mayısta kontrol var denince başlıyorsun sandım o zaman müsadenle seni az arkaya alayım anlayışın için çok teşekkürler cnm

Arkadaşlar dua listesini düzenlemeye çalıştım öncelik sırası verdim ilk olacaklara.hata varsa söyleyin düzelteyim olur mu.
1-artrit
2-neross
3-TheSecret
4-damraa
5-giz1978
6-tulayss
7-leblebisekeri
8-realite34
9-neme
10-seminya
11-asgok
12-avci82

kızlar soran arkadaşlar için yaşadığım olayı yazacağım:benim hala bir raporum yok.ilk denememi özel bir merkezde yaptım.yaşım 28,doktorum bana teklif bile ettirmeden 2 tane koyacağını söyledi.çok şaşırmıştım ve de çok mutlu olmuştum.embriyolardan en sona dondurulmaya değmeyecek sayıda kalan olursa 2 yada 3 gibi doktorun insiyatif kullanma durumu ortaya çıkıyor.14 yumurtadan en sona 2 sağlıklı emb. kalmıştı.ikisini de koydu.ama maalesef olmadı.

sıradaki arkadaşımız mutluolmak1985:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

nazayşe:100-okundu
artrit:100-okunuyor:44:
tulayss:100-okunuyor:44:

kalan:700

aslında bence doğrusuda bu tamam 3 embriyo konması belki 3üde tutarsa zor olabilir fakat bizim gibi tedavide olanlar için iki embriyo konup biraz daha başarı şansı arttırılmalı diye düşünüyorum ben.

kısmet canım ne diyelim inşallah bu seferki denemenin sonucu olumlu olur.. ben ilk 2 denememi raporlu yaptırdım ama transfer aşamasına bile gelemedim. bu seferki raporsuz maddi olarak baya bir zorlayacak ama halledecez artık bir şekilde. rapor çıkartabilsen iyi ama biraz vakit isteyen bir işlem.. inşallah bu sefer hepimizinki olur

aynen ben de öyle düşünüyorum.biz manevi olarak bu yolda çok yıpranıyoruz.ve de maddi olarak.işimizi kolaylaştırmalılar.yani bu çoklu gebelikle şansımızı artırmalılar.
ben kullanacağım ialaçların tümü belli olsun,bizim hastaneden aşılama raporu çıkaracağım.en azından ilaç parası vermeyeceğim bu kez.
peki raporu nasıl çıkartıyoruz?

canım ya çok teşekür ederim ilk sırada yer aldığım için ama tarihim belli değil benim belli olanlar varsa onlara okuyalım önce benimki belli olunca başlayalım inşallah :)

çok teşekkürler arkadaşlar allah herkesin dualarını kabul etsin inşş

1-neross
2-TheSecret
3-damraa
4-giz1978
5-tulayss
6-leblebisekeri
7-artrit
8-realite34
9-neme
10-seminya
11-asgok
12-avci82

Tedavi zamanları belli olan arkadaşlarımız var, tedavi süreçleri ve sonuçları hayırlı olsun inşallah.. Bizim rapor çıkıcaktı bütün evrakları doktorumuza gönderdik fakat ne durumda bilmiyoruz? Doktorumuz bize raporlu ve raporsuz olarak arasındaki fark 500 tl demişti.. Sanırım ilaçlar bide ekstra ücret. Lucrini 130 tlye almış eşim.. Diğer iğneler ne kadar bilmiyorum.. Rapor kaç günde çıkıyor ki.. Acaba fazladan evrak götürsek yanımızda ne me lazım öteki gönderdiklerimiz kayıp fln olmuştur...

iyi akşamlar arkadaşım ben bugün 100 tane daha okudum sıradaki arkadaşa hediyem olsun
yarın burda yokum nete giremeyebilirim ama yarın 100 tane daha okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…