|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Temmuz |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziran'da başlıyor|
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|19 Mayıs kontrol|Okundu
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||
15|giz1978|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss|Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|21 mayıs kontrol|
19|realite34|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
21|mylady06|Haziran|||||
22|dilhusar|Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|nil_alp |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|Reglini bekliyor|okunuyor:44:
24|adenes|Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
25|careful|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi||
26|mutluolmak85|haziran|Pko|2.Deneme|||okunuyor:44:
27|artrit|Haziran||3.Deneme|||
28|neross|Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|
29|damraaa|Haziran|1.Deneme||||
30|TheSecret|Haziran||2.Deneme||||3 Haziran başlıyor|
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
Arkadaşlar dua listesini düzenlemeye çalıştım öncelik sırası verdim ilk olacaklara.hata varsa söyleyin düzelteyim olur mu.
1-tulayss
2-leblebisekeri
3-TheSecret
4-giz1978
5-artrit
6-neross
7-damraa
8-realite34
9-neme
10-seminya
11-asgok
12-avci82
inşalalh ewestcim inşalalh canım.oda yakındır ne kaldıki tedaviler başladı bile maaşallahMaşallahhhlistemize valla uzadıkça uzuyor, iyice şenleniyor ortalık ohhhh, bir de hamile haberleri başlasa daha bi güzel olacak
Eline sağlık, sen olmasan ne yaparmışız biz ya, iyi ki varsın arkadaşım...
sıradaki arkadaşımız mutluolmak1985:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
nazayşe:100-okundu
kalan:900
Candaşlar günler su gb akıp geçiyor.. Göz açıp kapayana kdr bebişlerimiz bizimle olucak rabbim izin verirse... Özelden olunca gerçekten doktora 2 tane yerleştirmesi için ikna edebilir miyiz? Etik olarak kabul eder mi ki?
merhaba kızlar.mayıs ayını pas geçip haziran 3te tedaviye başlamaya karar verdim.dün doktoruma gittim.adetimin 3. günüydü.hormon testlerimi gösterdim,vajinal ultrosonla baktı.aslında uzun protokol uygulayacaktı ama muayene sonrası karar değiştirdi.hemen bugün ilaç başlayalım,dedi.ben kabul edemedim.çünkü işim,iznim bu plana uyum sağlayamayacaktı.biz yine 3 haziranda uzun protokolle başlamaya karar verdik,doktorum da uygun gördü.
şimdi bana bir doğum kontrol hapı verdi,hemen başla dedi.içinde 21 tane var,hepsi bitsin,dedi.3ünde de lucrine başlıyorum.
kızlar ben de dua bekliyorum.şimdi adetliyim ama bitince hemen başlayacağım hepimiz için duaya.
bu benim 2. denemem olacak.inşallah hayırlısı ile tamamlanır.[/QUOTE
hayırlı olsun arkadaşım..
yapma böyle olumlu düşün bak benim 3. denemem olacak wallaha ağlarım şimdisaol inşalah hayırlı geçer ama hiç umudum yok ama yinede Rabimin elindeyizbakalım sonu neolacak
Arkadaşlar dua listesini düzenlemeye çalıştım öncelik sırası verdim ilk olacaklara.hata varsa söyleyin düzelteyim olur mu.
1-tulayss
2-leblebisekeri
3-TheSecret
4-giz1978
5-artrit
6-neross
7-damraa
8-realite34
9-neme
10-seminya
11-asgok
12-avci82
canım benim beni ilk sıraya koymuşsun ama benim daha net değil tedavisi hemen başlayacak olanları mı bitirsek
teşekkür ederim arkadaşlar.hemen bilgilerimi de ekleyeyim.28 yaşındayım,sperm azlığı ve hareketsizliği sorunumuz var.istanbyl yeditepe üniv.de yapılacak 2. denemem.doktorum prof.dr. cem fıçıcıoğluinşalalh ewestcim inşalalh canım.oda yakındır ne kaldıki tedaviler başladı bile maaşallah
saol canım benim inan gözlerim doldu okuyunca.minik bir katkım varsa ne mutlu bana.
canım mayısta kontrol var denince başlıyorsun sandım o zaman müsadenle seni az arkaya alayım anlayışın için çok teşekkürler cnmbende şimdilik 100 alayım canım..
canım benim beni ilk sıraya koymuşsun ama benim daha net değil tedavisi hemen başlayacak olanları mı bitirsek
aslında bence doğrusuda bu tamam 3 embriyo konması belki 3üde tutarsa zor olabilir fakat bizim gibi tedavide olanlar için iki embriyo konup biraz daha başarı şansı arttırılmalı diye düşünüyorum ben.kızlar soran arkadaşlar için yaşadığım olayı yazacağım:benim hala bir raporum yok.ilk denememi özel bir merkezde yaptım.yaşım 28,doktorum bana teklif bile ettirmeden 2 tane koyacağını söyledi.çok şaşırmıştım ve de çok mutlu olmuştum.embriyolardan en sona dondurulmaya değmeyecek sayıda kalan olursa 2 yada 3 gibi doktorun insiyatif kullanma durumu ortaya çıkıyor.14 yumurtadan en sona 2 sağlıklı emb. kalmıştı.ikisini de koydu.ama maalesef olmadı.
kızlar soran arkadaşlar için yaşadığım olayı yazacağım:benim hala bir raporum yok.ilk denememi özel bir merkezde yaptım.yaşım 28,doktorum bana teklif bile ettirmeden 2 tane koyacağını söyledi.çok şaşırmıştım ve de çok mutlu olmuştum.embriyolardan en sona dondurulmaya değmeyecek sayıda kalan olursa 2 yada 3 gibi doktorun insiyatif kullanma durumu ortaya çıkıyor.14 yumurtadan en sona 2 sağlıklı emb. kalmıştı.ikisini de koydu.ama maalesef olmadı.
1-artrit
2-neross
3-TheSecret
4-damraa
5-giz1978
6-tulayss
7-leblebisekeri
8-realite34
9-neme
10-seminya
11-asgok
12-avci82
sıradaki arkadaşımız nil_alp
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
toplam :1.000
leblebisekeri:220-okundu-
nazayse:100-okundu
ewest:100-okundu
tülayss:350-okundu
neross:100-okuyor:44:
artrit:130-okunuyor:44:
bitti çok şükür.Rabbim kabul etsin inşallah.
sıradaki arkadaşımız mutluolmak1985:
nazayşe:100-okundu
artrit:100-okunuyor:44:
tulayss:100-okunuyor:44:
kalan:700
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?