aynen ben de öyle düşünüyorum.biz manevi olarak bu yolda çok yıpranıyoruz.ve de maddi olarak.işimizi kolaylaştırmalılar.yani bu çoklu gebelikle şansımızı artırmalılar.
ben kullanacağım ialaçların tümü belli olsun,bizim hastaneden aşılama raporu çıkaracağım.en azından ilaç parası vermeyeceğim bu kez.
peki raporu nasıl çıkartıyoruz?
saol tülaycım bilgiler için.canım sen en iyisi aşılama için raporu nereden çıkaracaksan orada konu ile ilgili doktorla görüş onlar yönlendiriyor. bir liste veriyorlar senin ve eşinin tahlil listesi..bu tahlilleri yaptırdıktan sonra sistemik sağlık raporu çıkıyor bu rapor ve diğer tahlil ve evraklarla tüp bebekte dosya açtırıyorsun dosyan tüp bebek de komisyona giriyor buradan herşey tamamsa heyete giriyor ve herşey yolunda giderse 1 hafta içinde rapor çıkıyor. birde 3 yıllık evli olmak gerekiyor. eşinin ve senin vukuatlı kimlik kaydı ve yanlış hatırlamıyorsam 900 gün ssk pirim ödemiş olmak gerekiyor. biraz karışık anlttım galibagerçi raporu çıkaracağın hastanede yönlendirirler seni..
saol tülaycım bilgiler için.
ben ilçe devlet hastanesinde çalışıyorum.buradaki doktorlar sadece aşılama raporu verebiliyormuş.tüp bebek raporu için tüp bebek ünitesinin olduğu bir hastane bulmak gerekir.bakalım,hayırlısı.bu tedavide daha bir umutluyum,daha bilinçliyim.sanki olacak gibi hislerle doluyum.son olsun allahım..
iyi akşamlar arkadaşlar kim var km yok.
canım adımı türkçeye çevirip söylemen çok hoşuma gitti.teşekkür ederim.ben varım sevgili anne,
hikayeni bulamadım.anlatırsan,dinlerim.
canım keçi boynuzu kürü bu mevsimde taze olmaz dediler bende pekmezini aldım inşallah yerine geçer.evet arginmaksıda çok duyduk fakat görüştüğüm urolog klomen ve proxeedi önerdi canım.inşallah sonuç alırız içeriğine bir bakayım aynımı acaba.hadi bakalım inşallah hayırlı olsun tedavin arkadaşım.keçiboynuzu kürü de çok iyi geliyor.bir de arginmax diye bir vitamin ilacı var.o da sper sayısını ,hareketini artırıyor.eşim kullanıyor.işe yaradı inan.
sıradaki arkadaşımız mutluolmak1985:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
nazayşe:100-okundu
artrit:100-okundu
tulayss:100-okunuyor:44:
yabangülü08:200-okundu
kalan:500
amin canım inşallah.günaydın kızlar,hayırlı cumalar.ben 100 tane okudum.Rabbim kabul eder inşallah...
gece 1.30 falandı uyudumKimsecikler yok mu şimdi? Yalnız mı kaldım ben(
günaydın sabah şekerlerim. ben dün o kadar bakındım. kimse olmayınca gittim tv seyrettim. bilseydim kaçırmazdım.
1-2 haftadır bi kanala takıldım. d smartta travel&living var ya gece 2 gibi orda bi program var hamile olduğumu bilmiyordum. diye. insanlar gece bi sancıyla acile gidiyolar ve doğurup geliyolar. sonra hayat hikayelerini canlandırıylar işte. 9 ay boyunca ne yaşamış diye. bayağı dikkat çekici. imkanı olan arkadaş varsa öneririm. bir sefer en azından deneyin.
benim tedavide temmuza kaldı daha 2 ayım var değişiklik olmazsa temmuz diyorum hayırlısı hazirana hazırlamıştım kendimi
nisancım nasıl geçti görüşmen.ewest canım gelmedimi sonucun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?