2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım sen en iyisi aşılama için raporu nereden çıkaracaksan orada konu ile ilgili doktorla görüş onlar yönlendiriyor. bir liste veriyorlar senin ve eşinin tahlil listesi..bu tahlilleri yaptırdıktan sonra sistemik sağlık raporu çıkıyor bu rapor ve diğer tahlil ve evraklarla tüp bebekte dosya açtırıyorsun dosyan tüp bebek de komisyona giriyor buradan herşey tamamsa heyete giriyor ve herşey yolunda giderse 1 hafta içinde rapor çıkıyor. birde 3 yıllık evli olmak gerekiyor. eşinin ve senin vukuatlı kimlik kaydı ve yanlış hatırlamıyorsam 900 gün ssk pirim ödemiş olmak gerekiyor. biraz karışık anlttım galiba gerçi raporu çıkaracağın hastanede yönlendirirler seni..

saol tülaycım bilgiler için.
ben ilçe devlet hastanesinde çalışıyorum.buradaki doktorlar sadece aşılama raporu verebiliyormuş.tüp bebek raporu için tüp bebek ünitesinin olduğu bir hastane bulmak gerekir.bakalım,hayırlısı.bu tedavide daha bir umutluyum,daha bilinçliyim.sanki olacak gibi hislerle doluyum.son olsun allahım..

inşallah canım inşallah. desene tam adamına anlatıyorum canım zaten tüp bebek raporu için eşinin sperm değeri 5 milyonun üzerindeyse bayanda da tüpler açıksa önce 2 kere aşılama şartı koşuyorlar sonra tüp bebeğe izin var. benim eşimin değerleri aşılamaya yetmediği için direk tüp bebeğe yönlendirdi ürolog.. inşallah sende tüp bebeğe gerek kalmaz.. umutlu olman çok güzel moral çok önemli çünkü. benim doktorum bana umudunu hiç kaybetme ama kendinide olumsuzluklara hazırla diyor bende içimden sıkıyosa sen yap diyorum

sıradaki arkadaşımız mutluolmak1985:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

nazayşe:100-okundu
artrit:100-okunuyor:44:
tulayss:100-okunuyor:44:
yabangülü08:200-okundu

kalan:500

ben varım sevgili anne,
hikayeni bulamadım.anlatırsan,dinlerim.
canım adımı türkçeye çevirip söylemen çok hoşuma gitti.teşekkür ederim.

.bizdeki sorun eşimdeki ciddi sperm azlığı canım 30 bin cıvarında morfoloji ya bakılamadı bile.harekette %1.temmuzda düşünüyoruz tedaviyi nasipse .o arada eşim proxeed -klomen ve keçiboynuzu pekmezi kullanıyor. İnşallah hepimizin gönlündeki nasip olur.

Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

artrit:100-okundu

kalan:500

hadi bakalım inşallah hayırlı olsun tedavin arkadaşım.keçiboynuzu kürü de çok iyi geliyor.bir de arginmax diye bir vitamin ilacı var.o da sper sayısını ,hareketini artırıyor.eşim kullanıyor.işe yaradı inan.

canım keçi boynuzu kürü bu mevsimde taze olmaz dediler bende pekmezini aldım inşallah yerine geçer.evet arginmaksıda çok duyduk fakat görüştüğüm urolog klomen ve proxeedi önerdi canım.inşallah sonuç alırız içeriğine bir bakayım aynımı acaba.

PROXEED PLUS 30 ADET ŞASEDİR

İçerik Bilgileri :
L-carnitine (fumarate) 1 g
Acetyl-L-carnitine 0.5 g
Fructose 1 g
Citric acid 0.50 mg
Selenium 50 mcg
Coenzyme Q10 20 mg
Vitamin C 90 mg
Zinc 10 mg
Folic acid 200 mcg
Vitamin B12 1.5 mcg

6 tablet İçerik;

Vitamin A (as Retinyl Palmitate) 5000 IU
Vitamin C (as Ascorbic Acid) 60 mg
Vitamin E (as Natural d-alpha Tocopherol Succinate) 30 IU
Thiamin (as Thiamin Mononitrate) 1.5 mg
Riboflavin 1.7 mg 100% Niacin (as Niacinamide) 20 mg
Vitamin B-6 (as Pyridoxine Hydrochloride) 2 mg
Folic Acid 400 mcg
Vitamin B12 (as Cyanocobalamin) 6 mcg
Biotin 300 mcg
Pantothenic Acid (as Calcium d-Pantothenate) 10 mg
Zinc (as Zinc Gluconate) 15 mg
Selenium (as Selenium Selenate) 70 mcg
L-Arginine 3 g
Korean (Asian) Ginseng Root Extract 100 mg
American Ginseng Root (Panax quinquefolium) 100 mg
Ginkgo Biloba Leaf Extract 50 mg

canım oldukça geniş içeriği var mutlaka yararı vardır fakat dr.a çok güveniyorum inş.hayırlısı olur.bu ilaçların yanına birde onu alayım desem hem maddi açıdan külfetli olur çünkü 1 aylık proxeed 225 tl.sskda karşılamıyor.Allahım yardım etsin .zor

günaydın kızlar,hayırlı cumalar.ben 100 tane okudum.Rabbim kabul eder inşallah...

artrit:100-okunuyor:44:
careful:100-okundu

kalan:400

Son düzenleme:

Ben bayılıyorum o programa..Eşim yoksa o saatlerde mutlaka izlerim.Varsa kapat şu iğrenç şeyleri der..Bir bölümünde kadın hamile olduğunda o kadar habersizki..Klozete doğuruyor...Hemen alıyor bebeği içinden falan.Eşim görmüştü de...

benim tedavide temmuza kaldı daha 2 ayım var değişiklik olmazsa temmuz diyorum hayırlısı hazirana hazırlamıştım kendimi

Canım var demekki bir hayır...Rabbim bilir herşeyin en iyisini...Sıkma canını...Bunca zaman beklemişiz.30 gün mü bekleyemices...

nisancım nasıl geçti görüşmen.ewest canım gelmedimi sonucun?

İğnelerimi aldım geldiiimm...23 mayıstan sonra hergün cıs yapcam kendime. Ondan sonra bir kontrol daha...İğneler yaklaşık bir 10 günlük süreç olucakmış...Durum şu anda gayet iyi dedi dr..Hatta iğnenin dozunu bile az verdi...Duruma göre bakarı dedi..Allah ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...Cuma nın yüzü suyu hürmetine hakkımızda hayırlı neyse onu ver yarabbim...Biz senden gelen herşeye razıyız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…