nisancım nasıl geçti görüşmen.ewest canım gelmedimi sonucun?
faxlamalarını bekliyorum heyecanla :18::18:
canım mutlaka bir hayır vardır bundada sen içini ferah tut.tedavin doğru şartlarda devam ediyor olması gerektiği gibi ya bu farkedilmeden tedavi yapılsaydı sonuç ne yazıkki negatif olacaktı ama şükür biliniyor ve bekleniyor.Geldi sonuçlar, ama maalesef düşmemiş değerler hatta yükselmiş, bakalım doktorlar konuştuktan sonra yol haritası belirlecek ama bir anda çöktüm valla.neyse her şerde bir hayır vardır demiş büyükler değil mi...
günaydın cnm.günaydın canlar cumanız mübarek olsun
neross hadi maşallah igneleri almışsın hayırlısı olsun
Geldi sonuçlar, ama maalesef düşmemiş değerler hatta yükselmiş, bakalım doktorlar konuştuktan sonra yol haritası belirlecek ama bir anda çöktüm valla.neyse her şerde bir hayır vardır demiş büyükler değil mi...
Ben bayılıyorum o programa..Eşim yoksa o saatlerde mutlaka izlerim.Varsa kapat şu iğrenç şeyleri der..Bir bölümünde kadın hamile olduğunda o kadar habersizki..Klozete doğuruyor...Hemen alıyor bebeği içinden falan.Eşim görmüştü de...
Canım var demekki bir hayır...Rabbim bilir herşeyin en iyisini...Sıkma canını...Bunca zaman beklemişiz.30 gün mü bekleyemices...
İğnelerimi aldım geldiiimm...23 mayıstan sonra hergün cıs yapcam kendime.Ondan sonra bir kontrol daha...İğneler yaklaşık bir 10 günlük süreç olucakmış...Durum şu anda gayet iyi dedi dr..Hatta iğnenin dozunu bile az verdi...Duruma göre bakarı dedi..Allah ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...Cuma nın yüzü suyu hürmetine hakkımızda hayırlı neyse onu ver yarabbim...Biz senden gelen herşeye razıyız....
moralini bozma canım ya dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır umudumuzu yüksek tutmamız lazım..Geldi sonuçlar, ama maalesef düşmemiş değerler hatta yükselmiş, bakalım doktorlar konuştuktan sonra yol haritası belirlecek ama bir anda çöktüm valla.neyse her şerde bir hayır vardır demiş büyükler değil mi...
arkadaslar mrb,
hepinize Rabbimden acil şifalar ve hayırlı evlatlar diliyorum
Bekarken 2 kez acık çikolata kisti ameliyatı geçirdim evlendim 3 ay sonra cocuk denemeye karar verdik
doktor 3 ay klomen,çatlatma iğnesi tedavisi verdi olmadı..
Bölece 7 ay deneme sonuc negatif.Bi profa gittim hemen rahim filmi istedi hafif yapısıklık var dedi
Oladabilir olmaya da bilir dedi.Baska doktora gittim yapısıklığın cok önemli olmadığını bu ay da klomen deneyebileceğimizi söledi
Aklım cok karıstı acaba tüp bebek denemek için ne kadar beklemeliyiz rahimde yapısıklık varsa tüp bebek denemek te mantıklı gelmiyor böle bi durum yasayan var mı aranızda
Arkadaşlar merhaba, şuanda ağlıyorum çok teşekkür ederim sizlere, böyle insanlar kaldı mı diye düşündüm inanın çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun.. Benimde okumam gerekiyor ise bende alıyım.. Benim doktorum Ankara tıptan doç.dr. batuhan özmen. Gen-Art Tüp Bebek Merkezinde olucak Allahımın izniyle.. Aydından gidiyoruz bizde.. İnşallah hepinize umut olabilirim.. İlk olcağı için sanırım biraz riskli tutma olanağı ama ben olumlu düşünmeye çalışıyorum..İnşallah herşey hepimizin gönlüne göre olur. Benim raporumu doktorum çıkartıcaktı ama durum şuanda nedir bende bilmiyorum..HErşey için tekrar tekrar teşekküğr ederim. Allah hepinizden razı olsun..
hoşgeldin canım aramıza. bende ilk aşılamada ohss oldun orta şiddette. 10 gün hastanede yattım. ama maalesef bebeğimi kaybettim. ama hep aynışey olacak diye birşey yok. rabbim istesin yeter ki. moralini yüksek tut. kötü şeyler düşünme. meleğin seninle olacak allahın izniyle.
1.000 ayetel kürsi okuyoruz sıradaki her arkadaşa tedavimizin sonucunun hayırlı olmasını dileyip.isteyen istediği kadar alıp okuyor canım.Hayırlı cumalar arkadaşlar bişey soracağım okuduğunuz dua nedir bende okuyum ama yarın başlarım ama beni aydınlatırsanız sevinirin kızlar
içini rahat tut canım bol bol dua et hayırlısıyla kısmetindeyse olur zaten.. pko olduğunu zannetmiyorum arkadaşlarında dediği gibi biraz doktor hatası olabilir çünkü yumurtalıklar aşırı cevap verdiğinde baskılayıcı iğnelere başlanıyor gerçi bilemiyorum belki senin doktorunda vermiştir. bu olmazsa tekrar deneme şansım yok diye de düşünme ilaç dozunu doktorun azaltır herşey normal seyrinde gider. ilk denememde tahlillere göre doktorum rezervimin iyi olduğunu düşünüp düşük doz başlamıştı bana ama düşündüğü gibi olmadı. bazen oluyor böyle aksilikler takma fazla.. hakkında hayırlısı canım..
selam kızlar sıra kimde şimdi kime okunacak1.000 ayetel kürsi okuyoruz sıradaki her arkadaşa tedavimizin sonucunun hayırlı olmasını dileyip.isteyen istediği kadar alıp okuyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?