2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

faxlamalarını bekliyorum heyecanla :18::18:

Geldi sonuçlar, ama maalesef düşmemiş değerler hatta yükselmiş, bakalım doktorlar konuştuktan sonra yol haritası belirlecek ama bir anda çöktüm valla. neyse her şerde bir hayır vardır demiş büyükler değil mi...

canım mutlaka bir hayır vardır bundada sen içini ferah tut.tedavin doğru şartlarda devam ediyor olması gerektiği gibi ya bu farkedilmeden tedavi yapılsaydı sonuç ne yazıkki negatif olacaktı ama şükür biliniyor ve bekleniyor.

beklemek zor çok iyi biliyorum bizim tedavide 1 ay sarktı görünüyor fakat hep söylediğim bir şey var sende söyledin mutlaka vardır bundada bir hayır.sıkma canını olur mu.

Dün gitmişken Antalya da yeni doğum yapmış bir arkadaşımı da ziyaret ettim.2. oğlunu getirdi dünyaya.17 günlük daha...Minicik...Kucağıma aldım ama koklayamadım bile...Kapıdan girer girmez kucağıma attılar bulaşsın al çabuk diye
Ne güzel bi duygu...Abiyle biraz başları dertte kıskançlık yüzünden.Başa çıkmaya çalışıyor her ikisiyle...Minik bir sepet yapmışlar...Buzdolabı süsü var içinde minicik bebek biblosu ve kesenin içinde koku var...Nikah şekeri gibi...Hiç görmemiştim güzel bi uygulama.Sepete elimi bi attım iki tane birden geldi elime...Tamam dediler senin ikizler geliyo...Bu bi işaret...:81:

arkadaslar mrb,
hepinize Rabbimden acil şifalar ve hayırlı evlatlar diliyorum
Bekarken 2 kez acık çikolata kisti ameliyatı geçirdim evlendim 3 ay sonra cocuk denemeye karar verdik
doktor 3 ay klomen,çatlatma iğnesi tedavisi verdi olmadı..
Bölece 7 ay deneme sonuc negatif.Bi profa gittim hemen rahim filmi istedi hafif yapısıklık var dedi
Oladabilir olmaya da bilir dedi.Baska doktora gittim yapısıklığın cok önemli olmadığını bu ay da klomen deneyebileceğimizi söledi
Aklım cok karıstı acaba tüp bebek denemek için ne kadar beklemeliyiz rahimde yapısıklık varsa tüp bebek denemek te mantıklı gelmiyor böle bi durum yasayan var mı aranızda

herkese merhaba dualarımı çabucak okuyorsunuz Allah sizden razı olsun... Ben iğnelerime devam ediyorum 13-14 gün sürer dedi doktorum inşallah bir aksilik çıkmaz yine gebe kalırım.

hayırlı uğurlu olsun canım. Allah gönlüne göre versin

moralini bozma canım ya dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır umudumuzu yüksek tutmamız lazım..

amin canım amin.. benim rahmim sola yatık ve ortada üstte hafif perde var yani rahmim kalp şeklinde doktorum hamileliğe engel olmadığını ve sadece hamile kaldığımda karnımın kalp şeklinde olacağını söyledi. bundan daha önceki doktorum ilk söylediğinde sola yatık diye korkmuştum ve bunun içinmi hamile kalamadığımı sorduğumda hayır sola yatıklıkla alakası yok sezeryanla öyle doğumlara giriyoruzki rahim yapışıklık dolu dokunsak kanıyor ama maşallah nurtopu gibi çocukları oluyor kısmet bu işler demişti. içini rahat tut yani.. çok çok kafama takıyorum diyorsan istersen bir doktora daha göster..

kızlar dün gelemedim evde net yok turticiğim benimde kayınvalide görümce ve annem geldi ne tesadüf iş yerinde msn de yok cnm tesadüf bu kadar da değil Hakan yaralıdan randevu alamamıştım ya genarta gittim rahim filminde pronlem gördü histeroskopi önerdi Birde o gün komşumuz aile dostu olan Cihat Ünlüyü aradı kendi istanbulda ve çok iyiymiş isim istedi oda bize Batuhan Özmen dedi ben sadece ona güvenirim dedi Halbuki ben sizin önerilerinizle Kaan Aydost demiştim ama sanırım o erkek imfertivileti için uzmanmış Sizde Batuhan Özmen diyorsanız nasıl gideceğim konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz Dear Mothar beni temmuza yaz canım sizin durumunuz ile ilgili hiç bilgim yok canım nasıl yardımcı olurum bilmiyorum ama dualarım sizinle

laydcim kafanı karıştırmak istemem canım ama bildiğimide paylaşmam gerekiyor yıllardır bu sorunun içindeyim ve kim ne derse desin türkiyede bu işin profosörü 2 kişi .

istanbulda emre bey ankarada kaan bey.

sen hangisini tercih edersin diye sorarsan kesinlikle kaan bey çünkü ilaç tedavisine sıcak bakıyor ve çok ciddi sonuçlar alıyor.

sen 1 kişinin demesiyle karar verme cnm sor araştır git görüş ama mutlaka kaan hocayda gör.

Hayırlı cumalar arkadaşlar bişey soracağım okuduğunuz dua nedir bende okuyum ama yarın başlarım ama beni aydınlatırsanız sevinirin kızlar

hoşbuldum kızlar hepimize hayırlı cumalar
geçmiş olsun canım bende sadece şişlik oldu dr hemen ilacın dozunu düşürdü bu gün adet günüm inşallah olmam ptesi sonucu belli olacak işte herşeyden çok bu zormuş hakkımızda hayırlısı artık

bu arada duaların için çok saol laydm bizim durum şöyle.eşimin hormon değerleri normal seviyede fakat sperm çıkışı çok az 30 biin cıvarı ve çok kalitesiz hareket %1 morfolojiye bakılamadı bile sayı azlığından.durumumuz pek iç açıcı olmasada umudum var.

herşeyin hayırlısı

Hayırlı cumalar arkadaşlar bişey soracağım okuduğunuz dua nedir bende okuyum ama yarın başlarım ama beni aydınlatırsanız sevinirin kızlar
1.000 ayetel kürsi okuyoruz sıradaki her arkadaşa tedavimizin sonucunun hayırlı olmasını dileyip.isteyen istediği kadar alıp okuyor canım.

teşekkü rederim inşallah.bende anlamadım pcos için hiçbir belirti yok bende ama böylede olabilirmiş Allahım yardımcımız olsun birsürü çocuk doğurup bakmayanlar hatta kürtaj olanlar var birde bizim gibi çok zor bulanlar var işte hepimize yardım etsin biz eminim harika anneler oluruz

sıradaki arkadaşımız mutluolmak1985:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

nazayşe:100-okundu
artrit:100-okunuyor:44:
tulayss:100-okunuyor:44:
yabangülü08:200-okundu
careful:100-okundu

kalan:400

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…