ben bu arkadaşımızın 100 taneyi okudum bi 100 tane daha okuyayım.....sıradaki arkadaşımız mutluolmak1985:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
nazayşe:100-okundu
artrit:100-okunuyor:44:
tulayss:100-okunuyor:44:
yabangülü08:200-okundu
careful:100-okundu
kalan:400
bu arada duaların için çok saol laydm bizim durum şöyle.eşimin hormon değerleri normal seviyede fakat sperm çıkışı çok az 30 biin cıvarı ve çok kalitesiz hareket %1 morfolojiye bakılamadı bile sayı azlığından.durumumuz pek iç açıcı olmasada umudum var.
herşeyin hayırlısı
Allah razı olsun kabul etsin canım.canım benim şimdi senin için bu mübarek saatlerde Salaı Şerife okudum inan çok yoğunlaştım ve çok ümitlendim Rabbim şifa bulacağına inandırdı bana İniallah bitanem inşallahh Evet Kaan hoca süper ama canım sanırım erkek için deniliyo sana uyar da bizde sorun bende eşimde bişey çıkmadı Çikolata kisti varya illet işte ondan ismi güzel kendi kötü kist Çok çikolata yedin ondan diyo eşim:)) Yani canımcım bana olacak tedavi ve tüp bebek aşaması içinde aynı şekilde önerimisin sonuçta gidip görüşüp karar vereceğiz
kızlar bende 100 okurum ama yarın bildirirm çok güzel düşünülmüşsıradaki arkadaşımız mutluolmak1985:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
artrit:100-okunuyor:44:
kalan:400
Allah razı olsun kabul etsin canım.
hee canım afadersin benim aklımda erkek faktörü kalmış kadın faktörü ise zaten kaan bey tüp bebek dr.u değil canım üroloji profösorü.size uymuyor evet.
hakkında hayırlısı neresi ise inşalalh kalbin oraya aksın canım.
zamanlar geçsede şöyle hepinziin kenarına şükürler olsun hamile yazsam nasıl heyecanlıyım bilseniz.RABBİM NASİP ET O GÜNLERİ BURASI BAYRAM YERİNE DÖNSÜN İNŞALLAH[/QUOTtamam arkadaşım yarın inşallah başlarım
Geldi sonuçlar, ama maalesef düşmemiş değerler hatta yükselmiş, bakalım doktorlar konuştuktan sonra yol haritası belirlecek ama bir anda çöktüm valla.neyse her şerde bir hayır vardır demiş büyükler değil mi...
benim bitti canım allah kabul etsin inşallahsıradaki arkadaşımız mutluolmak1985:
artrit:200-okunuyor:44:
mirage_92:100-okunuyor:44:
kalan:200
sizleri çok seviyorum hiç tanımadığınız biri için nasılda seferber oldunuz dualar okuyup iyi niyetlerde bulunuyorsunuz inanın yazılarınızı okudukca gözlerim doluyor Allah dualarınızı kabut etsin bu arada adım serap duanın sonunda ismimi de gecirsiseniz cok sevinirim......sağolun
allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah hepimizi muradımıza erdirsin inşallahsizleri çok seviyorum hiç tanımadığınız biri için nasılda seferber oldunuz dualar okuyup iyi niyetlerde bulunuyorsunuz inanın yazılarınızı okudukca gözlerim doluyor Allah dualarınızı kabut etsin bu arada adım serap duanın sonunda ismimi de gecirsiseniz cok sevinirim......sağolun
kızlar transfer işleminde kaç tane embriyo naklediyolar acaba istege göremi yoksa gelişime göremi???
merhaba arkadaşlar bende aranıza geldim mayısta olacaktı ama uzun protokol olunca hazirana atladı hayırlısı inşallah umduğumuz gibi olur herşey 1.denemem yaş 34
cnmm ben edemedım yaaa keske edilebilse...Candaşlar günler su gb akıp geçiyor.. Göz açıp kapayana kdr bebişlerimiz bizimle olucak rabbim izin verirse... Özelden olunca gerçekten doktora 2 tane yerleştirmesi için ikna edebilir miyiz? Etik olarak kabul eder mi ki?
cnm hayırlı olsun tedavınnnnnmerhaba kızlar.mayıs ayını pas geçip haziran 3te tedaviye başlamaya karar verdim.dün doktoruma gittim.adetimin 3. günüydü.hormon testlerimi gösterdim,vajinal ultrosonla baktı.aslında uzun protokol uygulayacaktı ama muayene sonrası karar değiştirdi.hemen bugün ilaç başlayalım,dedi.ben kabul edemedim.çünkü işim,iznim bu plana uyum sağlayamayacaktı.biz yine 3 haziranda uzun protokolle başlamaya karar verdik,doktorum da uygun gördü.
şimdi bana bir doğum kontrol hapı verdi,hemen başla dedi.içinde 21 tane var,hepsi bitsin,dedi.3ünde de lucrine başlıyorum.
kızlar ben de dua bekliyorum.şimdi adetliyim ama bitince hemen başlayacağım hepimiz için duaya.
bu benim 2. denemem olacak.inşallah hayırlısı ile tamamlanır.
teşekkür ederim arkadaşlar.hemen bilgilerimi de ekleyeyim.28 yaşındayım,sperm azlığı ve hareketsizliği sorunumuz var.istanbyl yeditepe üniv.de yapılacak 2. denemem.doktorum prof.dr. cem fıçıcıoğlu
adetimin 4.günü bugün.doğum kontrol hapına başladım.3 haziranda lucrine başlayacağım.
canım adımı türkçeye çevirip söylemen çok hoşuma gitti.teşekkür ederim.
.bizdeki sorun eşimdeki ciddi sperm azlığı canım 30 bin cıvarında morfoloji ya bakılamadı bile.harekette %1.temmuzda düşünüyoruz tedaviyi nasipse .o arada eşim proxeed -klomen ve keçiboynuzu pekmezi kullanıyor. İnşallah hepimizin gönlündeki nasip olur.
İğnelerimi aldım geldiiimm...23 mayıstan sonra hergün cıs yapcam kendime.Ondan sonra bir kontrol daha...İğneler yaklaşık bir 10 günlük süreç olucakmış...Durum şu anda gayet iyi dedi dr..Hatta iğnenin dozunu bile az verdi...Duruma göre bakarı dedi..Allah ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...Cuma nın yüzü suyu hürmetine hakkımızda hayırlı neyse onu ver yarabbim...Biz senden gelen herşeye razıyız....
cnm hıc uzulme gercekten her ıste bı hayır vardır belkı olmayacaktı bu ay bı dusunsene hemen gecececek bu uzayan sure merak etme bız yanındayızzzGeldi sonuçlar, ama maalesef düşmemiş değerler hatta yükselmiş, bakalım doktorlar konuştuktan sonra yol haritası belirlecek ama bir anda çöktüm valla.neyse her şerde bir hayır vardır demiş büyükler değil mi...
cnm ınsallah ya hepımız bu amac ıcın burdayız mutlu haberler cok sevınecegız...herkese merhaba dualarımı çabucak okuyorsunuz Allah sizden razı olsun... Ben iğnelerime devam ediyorum 13-14 gün sürer dedi doktorum inşallah bir aksilik çıkmaz yine gebekalırım.
laydcim kafanı karıştırmak istemem canım ama bildiğimide paylaşmam gerekiyor yıllardır bu sorunun içindeyim ve kim ne derse desin türkiyede bu işin profosörü 2 kişi .
istanbulda emre bey ankarada kaan bey.
sen hangisini tercih edersin diye sorarsan kesinlikle kaan bey çünkü ilaç tedavisine sıcak bakıyor ve çok ciddi sonuçlar alıyor.
sen 1 kişinin demesiyle karar verme cnm sor araştır git görüş ama mutlaka kaan hocayda gör.
evet ben de bu duruma cok bozuluyorum anlatamam...Allahım dıyorum arayana vermıyosun ıstemeyene verıyosun ısyana da gırmekten korkuyorum ya..Allahım kımseyı bole ımthan etmesın...cok zor...teşekkü rederim inşallah.bende anlamadım pcos için hiçbir belirti yok bende ama böylede olabilirmiş Allahım yardımcımız olsun birsürü çocuk doğurup bakmayanlar hatta kürtaj olanlar var birde bizim gibi çok zor bulanlar var işte hepimize yardım etsin biz eminim harika anneler oluruz
sıradaki arkadaşımız mutluolmak1985:
Niyetimiz: RABBİM sen Serap arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
artrit:200-okundu
mirage_92:100-okunuyor:44:
castamo:100-okunuyor:44:
kalan:100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?