2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

ben bu arkadaşımızın 100 taneyi okudum bi 100 tane daha okuyayım.....

sıradaki arkadaşımız mutluolmak1985:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

nazayşe:100-okundu
artrit:200-okunuyor:44:
tulayss:100-okunuyor:44:
yabangülü08:200-okundu
careful:100-okundu

kalan:300

canım benim şimdi senin için bu mübarek saatlerde Salaı Şerife okudum inan çok yoğunlaştım ve çok ümitlendim Rabbim şifa bulacağına inandırdı bana İniallah bitanem inşallahh Evet Kaan hoca süper ama canım sanırım erkek için deniliyo sana uyar da bizde sorun bende eşimde bişey çıkmadı Çikolata kisti varya illet işte ondan ismi güzel kendi kötü kist Çok çikolata yedin ondan diyo eşim:)) Yani canımcım bana olacak tedavi ve tüp bebek aşaması içinde aynı şekilde önerimisin sonuçta gidip görüşüp karar vereceğiz

Allah razı olsun kabul etsin canım.
hee canım afadersin benim aklımda erkek faktörü kalmış kadın faktörü ise zaten kaan bey tüp bebek dr.u değil canım üroloji profösorü.size uymuyor evet.

hakkında hayırlısı neresi ise inşalalh kalbin oraya aksın canım.

zamanlar geçsede şöyle hepinziin kenarına şükürler olsun hamile yazsam nasıl heyecanlıyım bilseniz.RABBİM NASİP ET O GÜNLERİ BURASI BAYRAM YERİNE DÖNSÜN İNŞALLAH

kızlar bende 100 okurum ama yarın bildirirm çok güzel düşünülmüş

canım sıkma canını bana doktor tüp bebek öncesi serum takacaz demişti belki sanada serum verir yani bu halledilebilecek bi şey bence

Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

artrit:200-okunuyor:44:
mirage_92:100-okunuyor:44:

kalan:200

Son düzenleme:
canım ben de 100 tane alayım arkadaşımız için bitince haber veririm dün okuyamadım inan kendimi kötü hissetim

benim bitti canım allah kabul etsin inşallah

Arkadaşlar hangi tür müzik dinlemekten hoşlanırsınız .sizi en çok mutlu eden anlar neler. hobileriniz var mı.

azcık kafa dağıtalım

87.5 delta fm dinliyorum bu ara ritmik şarkılar oluyor keyifle iş yapıyorum böylece. sizede öneririm canlar reklam çok oluyor ama hangi kanalda yokki reklam.

artrit:200-okundu
castamo:100-okunuyor:44:

kalan:100

sizleri çok seviyorum hiç tanımadığınız biri için nasılda seferber oldunuz dualar okuyup iyi niyetlerde bulunuyorsunuz inanın yazılarınızı okudukca gözlerim doluyor Allah dualarınızı kabut etsin bu arada adım serap duanın sonunda ismimi de gecirsiseniz cok sevinirim......sağolun

Niyetimiz: RABBİM sen Serap arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

artrit:200-okundu
castamo:100-okunuyor:44:

kalan:100

Allahım bu kadar yürekten içten okunan bu duaları inşallah peygamber efendimizin yüzüsuyu hürmetine boş çevirmeyecek.Amin

leblebi şekeri gecenlerde yazdığın msj da mustafa ceceli -eksik bana bebeğimi hatırlatıyor demiştin.
şarkıyı biliyordum ama hiç o şekilde düşünmemiştim bana dinledikçe bebeklerimi hatırlattı. şuan bile dinliyorum sanki benim haykıramadıklarımı haykırıyor gibi

allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah hepimizi muradımıza erdirsin inşallah

kızlar transfer işleminde kaç tane embriyo naklediyolar acaba istege göremi yoksa gelişime göremi???

cnm yasa ve denemene gore ama bazı drlar kagıt uzerınde az gosterıp cok embrıyo transfer edebılıolarmıs ama dogumda denetlenıyorlarmıs benım dr kabul etmedı

merhaba arkadaşlar bende aranıza geldim mayısta olacaktı ama uzun protokol olunca hazirana atladı hayırlısı inşallah umduğumuz gibi olur herşey 1.denemem yaş 34

cnm allah hayırlısıyla tedavını bebekle netıcelendırsın ınsallah....hosgeldın aramıza...

cnmm ben edemedım yaaa keske edilebilse...

cnm hayırlı olsun tedavınnnnn

benım deesımde sperm azlıgı var hayatım ya cem fıcıcıoglunu da cok ıı dıye duydum.hakkında hayırlısı olsun tedavının maalıyetı hakkında bılgı verır mısın cnm ılaclarla beraber neye mal oluyor?Bi de ılk tedavıyı nerede yaptırmıstın?

topıc annesıııı sen nerde yaptrcaksın cnm?kesın kararını verdın mı?

hadı bakalım yolculuk baslıyor allahım yardımcın olsun ınsallah.....

cnm hıc uzulme gercekten her ıste bı hayır vardır belkı olmayacaktı bu ay bı dusunsene hemen gecececek bu uzayan sure merak etme bız yanındayızzz

herkese merhaba dualarımı çabucak okuyorsunuz Allah sizden razı olsun... Ben iğnelerime devam ediyorum 13-14 gün sürer dedi doktorum inşallah bir aksilik çıkmaz yine gebe kalırım.
cnm ınsallah ya hepımız bu amac ıcın burdayız mutlu haberler cok sevınecegız...

cnm burdakı emre beyın soy adı ne?

evet ben de bu duruma cok bozuluyorum anlatamam...Allahım dıyorum arayana vermıyosun ıstemeyene verıyosun ısyana da gırmekten korkuyorum ya..Allahım kımseyı bole ımthan etmesın...cok zor...

[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/QUOTE]

cnm mutlu olmakın kalan 100unu de ben alayım.ekle baslıyorum okumaya...

dearmother canım sperm sayısını doğru yazdın dimi 30 bin dedin 3 milyon değil.eşine keçiboynuzu kürü uygula,bol bol bdem fındık fıstk yesin alkol sigara içmemeye çalışsın.değerler bikaç ay içinde düzeliyormus canım.bende önümüzdeki hafta sonuç alıcam eşim için.

the secret sizin sayınız kaç canım detaylı yazmamıssın sanırım.sende eşine bu yöntemleri uygulayabilirsin.sayıları katlananlar var bu yöntemlerle forumumuzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…