2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

benim 100 bitti bile canımcımlarım AY ne güzel olur ya ard ard hami hamiş hamiş aynen listeleriz birde buluşalım kutlamaya tamammı

cnm yasa ve denemene gore ama bazı drlar kagıt uzerınde az gosterıp cok embrıyo transfer edebılıolarmıs ama dogumda denetlenıyorlarmıs benım dr kabul etmedı

canım dr.unun mazereti kadar saçma bir şey durmadım ben.adam korkmuş belliki.nasıl denetlensin böyle bir şey mümkün mü.

atıyorum 2 embriyo koydu dr. ve seninde ikisi tuttu.doğumda yanınamı gelecekler.tüple tedavide hamile kaldığını kimseye söylemek zorunda değilsin ki böyle bir tutanak falanda yok.kaldıki tedavide negatifti 1 ay sonra kendiliğinden 2lere hamile kalma ihtimalin yok mu.

çok saçma çok mazereti.koysa ne olacakki sanki.

Kızlar nasılsınız? Herkesin keyfi güzel gb görünüyor, Ewest cim canım arkadaşım ondada vardır bir hayır diye düşünüyorum ben, Allahım yolumuzu açık etsin, doktorunla konuşmadan olumsuzluğa kapılıp üzme kendini..

DearMother, ben genelde pop-rock-özgün müzik karışık dinlerim, ruhuma hangisi yatkınsa, ama fasılı acaip severim.. Evde şarkı söyleyerim iş yaparken.. walla ben nedense yaşadıklarımızdan dolayı eve kapattım kendimi, sosyal ne yapıyorum diye düşünüyorum ama aklıma gelmiyor.. Eşimde dolaşırız, kahvaltıya gideriz yemeğe gideriz.. Arkadaşlarımızla sineme keyfimiz vardır.. Ama evde izleriz.. Kendimle ilgili sadece kendim sosyal yaptığım bişey yok (

nazaysecim emre bakırcıoğlu bahçecide ve umutta kendisi.

bende büyük ihtimalle umutta olacağım tedavimi.küçük bir ihtimal memorial.hayırlısı bakalım.

sıradaki arkadaşımız mutluolmak1985:
Niyetimiz: RABBİM sen Serap arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

nazayşe:100-okundu
artrit:200-okundu
tulayss:100-okunuyor:44:
yabangülü08:200-okundu
careful:100-okundu
mirage_92:100-okunuyor:44:
castamo:100-okunuyor:44:
mylady06:100-okundu
nazayse:100-okunuyor:44:

toplamda 1100 oldu olsun kısmetide fazlaymış demekki serap arkadaşımzıın bebişleride çifter çifter gelsin RABBİM KABUL ETSİN İNŞ.

Son düzenleme:
Arkadaşlar dua listesini düzenlemeye çalıştım öncelik sırası verdim ilk olacaklara.hata varsa söyleyin düzelteyim olur mu.

1-neross
2-TheSecret
3-damraa
4-giz1978
5-tulayss
6-leblebisekeri
7-artrit
8-realite34
9-neme
10-seminya
11-asgok
12-avci82

sıradaki arkadaşımız neross:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

ewet saçma ama koymuyorlar canım 35 yaş altına ve ilk 2 denemeye tek embriyo diyor devletimiz işin komik tarafı devlet zaten 2 denemeyi karşılıyor.. memoriali çok methediyorlar canım biz görüşmüştük ama fiyat biraz aştı bizi..

cnmmmm ole demeeee bunu cok arkadaslarla konustuk baska forumlarda bak sımdı bızım tup bebek tedavısı gordugumuz saglık bakanlıgına bıldırılıyo pozıtıf veya negatıf sonuclar da aynı sekılde.dogumda da ıkız oldugu zaman saglık bakanlıgı bun takıp edıyor yoksa neden yasa cıkarsınlar takıp edmeyeceklerı bır sey ıcın.o zaman da merkezler zor durumda kalıyorlar.ancak ve ancak kagıt uzerınde tek gosterebılırler 2 embrıyo koyabılırler.o da rısk.yoksa her merkez koymayo tercıh eer basarı oranları artıyo sonucta.ısrarımdan bılıyorum cunku dr uzun uzun acıklama yaptı.

canım evet doğru yazdım 30 bin.Alkol sigara yok cnm bizde çok şükür.kür değil ama keçiboynuzu yedirmeye başladım bakalım ne olacak.

bende evdeyim ama müzik dinlerim bu ara saç bakımına takmış durumdayım özel yağlarla bakım yapıyorum

canım işte benimde anlatmaya çalıştığım bu.onlar kağıt üzerinde denetleniyor.ve şikayet olması durumunda inceleniyor.2 embriyo kağıda yazamıyorlar belki denetleniyor fakat doğumda kesinlikle bu denetlenmiyor sadece şikayet durumundaki Allah korusun ikiz gebelik olupta sorun yaşayan biri şikayette bulunabilr diye riske etmiyorlar çünkü merkez kapatmaya kadar gider olay.

ama incelenmiyor doğumda falan bunu söylemek istedim ben.

anladım cnm bnm drum dogumda 2 tane cıktıında tepemıze bınıolar dedie o zaman koysunlar yanı cok ısrar etmıstım halbuki

canım yaaaaa ağlama ama. ben de çok dinliyorum. dediğin gibi sanki içimden geçenlerin tercümesi oluyo. galiba sloganımız olacak bu şarkı. benim de kokusunu, tenini, ellerini, nefesini hissedemediğim bebeğime yazılmış gibi. ama ne yapalım. allah katında şefaatçimiz olacak yavrularımız. mahşer günü annemi babamı affet allahım diye yalvaracaklar. ancak böyle teselli bulabiliyorum.

ayyy kızlar sabahtan beri gardrobumu topluyorum. saatin nasıl geçtiğini bile farketmemişim. yemek bile yapmadım daha. bitmek bilmedi.
yarın kontrolüm var kızlar. doğum kontrol hapı kullandımayacağını söylemişti dktorum. ama uzun prot. kısa prot. uygulayacak bilmiyorum. dua edin olur mu.
o kadar çok işim var ki. nete bile giremiyorum.

ya embriyo meselesinde herşey doktorun elinde. sonuçta yumurtaların tamamını toplamıyolar. o şekilde transferi iptal olup, kalan yumurtalarıyle hamile kalanları bile duymuştum. yani doktor isterse yapar.

kolay gelsin canım benimde yazlıkları çıkarmam lazım ama yazda gelemedi bir türlü..hakkında hayırlısı olsun canım dualarım seninle.. yemek bende yapmadım daha ama reçell yaptımmm galiba güzel oldu

benim acım katmer katmer 28 haftalık doğum yaptım ikiz erkek biri 3 gün yaşadı biri 35 gün ikisinde giderken beni benden alıp gittiler cok canım acıyor hala unutamıyorum psikolojim hiç düzelmedi çalışıyorum ama aklım hep meleklerimde Allah tez zamanda bir evlat nasip erderse (cümlemize) belki biraz olsun acımı hafifletir....RABBİM DUY SESİMİZİ BİZİ BOYNU BÜKÜK BIRAKMA NE OLUR[/QUOTE]

canım ya ne desem boş biliyorum. ama geçmişi düşünüp kendini daha fazla hırpalama. önüne bak. yeni umutlar bekliyo bizi. rabbim inşallah kendi katından hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…