2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar alakasız birşey söyleyeceğim ama bir nohut aldım çok beğendim rei.. belki marka yazmam sorun olur tahmin etmişsinizdir bulguru pirinci rei.. alıyordum ama nohutu almamıştım çünkü çok yenmiyor bizde 1 paket 6 ay gider neredeyse.neyse alayım dedim diğerlerine göre oldukça pahalıydı ama zaten az kullanıyorum dedim aldım.5.75 lira idi fiyatı.

böyle birşey yok harika harika.6 ayda bitmeyen paket 1 ay gitmeyecek öneririm mutlaka deneyin

benimde bitmişti nohutum. o dediğin markanın pirincini kullanıyorum.. bu arada ben kurufasulye ve nohutu çok severim yanınada pilav salata oooo istersen yeme

benimde bitmişti nohutum. o dediğin markanın pirincini kullanıyorum.. bu arada ben kurufasulye ve nohutu çok severim yanınada pilav salata oooo istersen yeme
afiyet bal şeker olsun canım.kesinlikle al bu nohuttan.ama sanıyorum bununda kalitelileri var pirinç gibi bu en kalitelisi dur baketteki adını yazayım.bunu göndereyim bakıp geleyim.
tülaycım akşam aklıma geldin ilaç içerken multivitaminler yumurta kalitesini etkiler diye duymuştum kullansan nasıl olur canım.

kıslar benım tup bebek tedavısınde bı tarafım ıgnelere pek cevap vermedı tembel mı oluyo sımdı o taraf anlamadım bıde temmuza kdr ne yapabılırım bu yumurtaları bıraz daha olgunlastırmak ıcın bole bısey yasayan oldu mu aranızda?

canım ilaçlarla olgunlaştırılıyor fakat multivitaminler kalitelerini yükseltiyor sanıyorum ki bende başladım tedavi öncesi bitkiseller kullanmak iyi değil çünkü hormon dengesini bozuyor yoksa bazı şeyler duyuyoruz ama kullanmamak gerek.

mrh cnm kasım ayındaki ilk tüp bebek denemem negatif 4 yıllık evliyim sorunumuz sebepsiz inf.geçen çarşamba dr a gittim kntrol için benimde sol yumurtalıgım sag yumurtalığıma göre daha az çalışıyormuş.pazartesi tekrar kntrole gidicem haziran ayındada 2. denemeye başlıyacagım inşallah.bende yumurtalıklarım daha iyi çalışsın diye aktara sordum bal,polen,arısütü karışımını önerdi.3 ü bir arada hazırlanmış olarak satılıyo.metal kaşık degdirmeden tahta kaşıkla sabah akşam 1 er kaşık ye dedi.ben şuanada bu karışımı deniyorum.allah hepimizin dualarını kabul etsin.emeklerimizi boşa çıkartmasın.

cnm bunyeye gore degısır mı kı acaba ben drla mı konussam yoksa tulayys arkadasın soledıı multıvıtamını mı alsam ne onerırsın?

cnmmm cok tesekkur edereım tavsıyen ıcın kac yumurta toplandı senden ben de de sol calısmadı cok uzuldum ama yapacak bı sey olmadı.yasın kac benım 30 10 yumurta toplandı ama dondurulmusum olmadı maalesef ya.8 tanesı olgun 4 5 tanesı 1. kalıtedı yumurtaların ama yalan oldu maalesef sımdı drum bunyenı tanıdım belkı baska ılaclar da kullanabılırım dedı 2. denemede...amın cnm allah emeklerımızı bosa cıkarmasın ılk denemen nerdeysı?merkez degıstırcek mısın?ayy cok soru sordum yaaa...

sağol canım bazen geliyolar işte öle yokluyolar:))) ağlayıp rahatlıyorum önceden bu kadar hissetmezdim ama kızımdan sonra böle oldu hayırlısı allahtan herşey allahtan rabbim kimselere muhtaç etmesin kimseyi

yaş yazılmasında bence bi sakınca yok geçmişiz zaten 30 uu:)

ikincide doktoruma ben bişey demedim iki embriyo için kendi öle söyledi benimde işime geldi....

cnm yaşım 25 6 yumurta toplandı dördü döllendi 1 tanesi 4 hücreli 2. kalite transfer edildi.ben bursa acıbadem hastanesinde dr şahin zeteroğlunda tedavi görüyorum cnm.2. denememide orda yaptırıcam ilk denemem negatifti ama ben acıbademden çok memnun kaldım cnm çok ilğililerdi. sen nerde yaptırıyosun tedavini?

cnm bal,polen ,arı sütü sonuçta baharatlı bal gibi bişey poleninde bir çok şeye faydası var.drlar tedavi iğne sürecinde normal yaşantınıza devam edin strese girmeyin filan diyolar,ben bu karışımıda bal yiyomuş gibi sabahları 1 er kaşık yiyorum mutfakta gözümün önünde bile tutmuyorum.ilaç içiyomuş gibi hissetmek istemiyorum çünkü hasat modunda olmakta istemiyorum.bide arada bir folicplus içiyorum o kadar .bu arada tedaviye başlamama bir ay var siğarayı çok içmiyorum ilk denememdede arada içtim ama bu ilaçlar şişiriyo insanı siz kullanıyomusunuz kullananlar tamamen bırakabildinizmi?

acıbademı ben de cok ıı dıye duyuyorum.İnsallah 2.de bebegnı kucagına alırsın cnm bnm.Ben ısmı pek duyulmus dııl ama ii bi merkez olduunu dusundugum ivi tüp bebek merkezi dr erdal budak a tedavi oluyorum.bende sorun yok tamamen erkek faktoru.en azından tek tarflı olması sevındırıcı.bakalım hayırlısı ben de 2. tedevımı ivi de yaptıracagım yıne.

hasat modu ıı bı yakıstırma olmus cnm bnm ya bole bole eglenmeden bu ısler olmuyo bı ucundan ti ye almak lazım.ben nısan 2 de tedavım basladı ıgneler anında kestım sıgarayı 1 tane bıle ıcmedım.23 mayısta guzel ama acabalı haberı aldık deger cok dusuktu guzel katladı 1 mayısa kadar sonra bıraktı benı bebegım 2 mayısta hemen abandım sıgaraya maalesef ıcıyorum ama kendımı programlayıp hazır hıssettıgımde kesmeyı dusunuyorum yıne 1 kere yaptım 1 daha yaparım heralde aslında baslamamalıydım ama bebegım tutundu ve bıraktı cok kotu bır psıkolojıydı dayanamadık ben de esım de...

canım ne kadara aldın bu karışımı ben netten araştırdım ayrı ayrı satıyorlar ama hepsini almaya kalksan baya bir külfetli.. ben de maalesef içiyorum sigara tedavi dönemleri arada içtim nadir olarak ama 2. denemeden sonra saldım gitti

cnm geçen sene nisan ayın ayında 2 aylık bi gebelik kaybım var.kalp atışı yoktu.kendiliğinden olmuştu tedaviyle değil daha kürtaj piskolojisini atlatamadan ilk denemeyi yaptırmıştım sonuç negatif şimdi 6 ay geçti 2. deneme için bi dahaki ay başlıyacam hazırım gibi geliyo ilk tedavideki gibi acemilik atlattık şimdi daha bilinçliyim ama yinede tedirginim allah bu sefer yüzümüzü güldürür inşallah

cnm ilk tedavimde 20 tl ye almıştım aktardan şimdi pazardan aldım bildiğimiz bi balcı getiriyo kayu varay çizgi film onun resmi var üstünde yörem markasıda 12 tl ye aldım.aktarlarda filan var hatta bazı marketlerdede var cnm.alalh bu sefer yüzümüzü güldürsün emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah

çok uygunmuş ya sağol.. amin canım hepimizin yüzü güler inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…