cnm geçen sene nisan ayın ayında 2 aylık bi gebelik kaybım var.kalp atışı yoktu.kendiliğinden olmuştu tedaviyle değil daha kürtaj piskolojisini atlatamadan ilk denemeyi yaptırmıştım sonuç negatif şimdi 6 ay geçti 2. deneme için bi dahaki ay başlıyacam hazırım gibi geliyo ilk tedavideki gibi acemilik atlattık şimdi daha bilinçliyim ama yinede tedirginim allah bu sefer yüzümüzü güldürür inşallah
Castamocum aradı doktor canım. Bu orana rağmen başlıyoruz tedaviye. Bu reglde geç kaldık. Önümüzdeki regl de başlıyacaz. bu arada da oranı düşürürüz dedi . Oran düşmezsede dondururuz embriyoları dedi. Bu oranın neden yüksek olduğunu da sordum bu arada. Tamamen bağışıklık sistemi dedi. Nasıl ki bazı insanlar çok zor grip, nezle olur, bu onun gibi birşey dedi. Biraz içim rahatladı. hayırlısı herşeyin. bakalım önümüzdeki günler neler gözterecek hepimize.
Arkadaşlar hadi hayallere yelken açalım.kızınız mı oğlunuz mu olacak içinizden ne geçiyor ismi ne olsun istersiniz.Sağlıklı ve hayırlı olması mutlaka ilk duamız fakat hisleriniz ne?
sıradaki arkadaşımızTheSecret :
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
toplam:1.000
tulayss:100-okundu
nazayse:100-okunuyor:44:
kalan:800
cnm yaşım 25 6 yumurta toplandı dördü döllendi 1 tanesi 4 hücreli 2. kalite transfer edildi.ben bursa acıbadem hastanesinde dr şahin zeteroğlunda tedavi görüyorum cnm.2. denememide orda yaptırıcam ilk denemem negatifti ama ben acıbademden çok memnun kaldım cnm çok ilğililerdi. sen nerde yaptırıyosun tedavini?
Kızlar ben hiç folik asit flan kullanmıyorum vermedi doktorum.. Herkes bişeyler içiyor, içmememin bir sakıncası olur mu acaba?
küsme kuzummm küsme
bana da doktorum henüz vermedi. kullanmıyorum hiçbirşey dert etme bunları....
kızlarrrrrr kazanlar kaynamış yine.ben şimdi gidiyorum. ama gece gelicem. inşallah hayırlı haberlerle dönerim.
canım senin problemin neydi yazarmısın
canım hayırlısıyla başlarsınız inşallah tekrar ilaç verdimi peki monodoks falan çok zor grip olur derken yani bizim bağışıklık sistemimiz biraz fazla çalışıyor sanırım neyse boşver halit bey bilir nasıl yapacağını sen kaç şuan da cd 56 benim 33 dü
cnm bendede eşimdede bi problem bulamadılar sebepsiz inf. dediler.dr çarşamba günü kendiliğindende hamile kalabileceğimi söyledi ama ne zaman tabiyki? ilk denemede az yumurta el ettiklerini söyledi bi yumrtalığım diğerine göre daha ii çalışıyomuş yani bi yumurtalığım az çalışıyo.sizde problem ne cnm?
Kızlar ben hiç folik asit flan kullanmıyorum vermedi doktorum.. Herkes bişeyler içiyor, içmememin bir sakıncası olur mu acaba?
Yok herhangi bir ilaç vermedi, kullandıklarıma devam. Benim ki son testte 34 tü ama 30 olmasıyla 34 olması arasında bizim açımızdan bir fark yok dedi.
bende adet olunca gitcem bakalım ne olacak ya ben hemencik hamile kalmak istiyimmmmmmmmmm
bende adet olunca gitcem bakalım ne olacak ya ben hemencik hamile kalmak istiyimmmmmmmmmm
Bende bendeeeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?