2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

insallah cnm rabbim yardımcın olsun insallah....

canım hayırlısıyla başlarsınız inşallah tekrar ilaç verdimi peki monodoks falan çok zor grip olur derken yani bizim bağışıklık sistemimiz biraz fazla çalışıyor sanırım neyse boşver halit bey bilir nasıl yapacağını sen kaç şuan da cd 56 benim 33 dü

Arkadaşlar hadi hayallere yelken açalım.kızınız mı oğlunuz mu olacak içinizden ne geçiyor ismi ne olsun istersiniz.Sağlıklı ve hayırlı olması mutlaka ilk duamız fakat hisleriniz ne?

valla benim içinden hep erkek geçiyo zatan nedense erkek çocuklarını çok seviyorum olsa bi ya zaman geçmiyo mu ne

Kızlar ben hiç folik asit flan kullanmıyorum vermedi doktorum.. Herkes bişeyler içiyor, içmememin bir sakıncası olur mu acaba?

canım senin problemin neydi yazarmısın

canım senin problemin neydi yazarmısın

cnm bendede eşimdede bi problem bulamadılar sebepsiz inf. dediler.dr çarşamba günü kendiliğindende hamile kalabileceğimi söyledi ama ne zaman tabiyki? ilk denemede az yumurta el ettiklerini söyledi bi yumrtalığım diğerine göre daha ii çalışıyomuş yani bi yumurtalığım az çalışıyo.sizde problem ne cnm?

Yok herhangi bir ilaç vermedi, kullandıklarıma devam. Benim ki son testte 34 tü ama 30 olmasıyla 34 olması arasında bizim açımızdan bir fark yok dedi.

canım benimde eşimde problem yok bende çikolata kisti var yumurtalıklarım da yavaş çalışıyo ilk denemede olmadı 13 yumurta toplandı 2 transfer edildi ama hiç dondurulmaya kalmadı yani anlıyacağın bende sorun çookkkkkkk inşallah bu sefer olurrr

turtim hemen de küsme benim hamilelikten 2 ay önce yada sonrasında veriliyor dr un bir bildigi vardır ama yinede için rahat etsin sor tatlım

ece22 hg canım inş. kendiliginden kalırsın senin böyle bir imkanın var çok güzel ya

Teşekkür ederim canlarım... Küsmedimmm kimseye, son zamanlarda alınganım hep ağlıyorum sanırım iğneden... şimdii vurucam bende iğnemi... eşim geldi gitti eve, akşama bişey yapma sana süprizim var mutfağa ben gircem dedi ya bilmiyorum artık... Mahvedicek mutfağı gene :)))

bende adet olunca gitcem bakalım ne olacak ya ben hemencik hamile kalmak istiyimmmmmmmmmm

İnşallahhh canım benimmmmm, gönlünce olsunn herşeyylerrrr...

Bende bendeeeee...

Canımmm meleklerimizzz gelicekkk hissediyorum bennn.. Hepimiz hamiş olucaz burda :))

Kızlar ben rüyamda 2 kez doğum yaptım ikiside erkekti ne demek ki sizce? aklım çok takılıyor.. mis gb kokuları hala burnumda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…