2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Bu adamlar napsalar yaranamıyolar zaten İğnelerini belli bir saatte vurman gerekiyormuş di mi canım?Eşim bu seferki kontrolde gelmedi.İğneleri aldım geldim akşam önüne koydum.Bunları sen vurcakmışsın bana dedim.Bana nasıl hazırlanacağını öğrettiler.Ben hazırlıcam sen vurcan dedim.Odayı terketti.Hayatta ellemem diyo

hehehehe süperr, olsun yinede yanımazdalar dimi canım benim.. Benim iğnelerim hergün saat 7de. şimdi hazırlıycam iğnemi vurucam.. Kendinde yapabilirsin, ben alıştım kendim yapmaya. senin iğnen ne zmn başlayacak?

ayın 23 ünde başlıycam nasip olursa...3 gün vurcam 4.gün merkeze bekliyolar:) Süreci daha önce yaşamadığım için böyle adım adım giderken öğreniyorum.Okuduklarımdan birşey anlamıyormuşum.Şİmdi büyüyces..Sonra baskılıycas..Sonra çatlatcas...Off İğneler bi 10 günlük süreç dediler yüzüm asıldı.Hemen olsun istiyorum...Zaten 9 ay bekliyces di mi ama

canım o zaman senin kısa protokol, senin benden önce toplancak yumurtaların.. Benim lucrin ya önce kullandığım ben daha sonrasında 12 gün daha başka iğne vurulucam.. ilk hamişiniz sen olcaksın o zaman tatlım :)))

turticim hemen yazayım dedim dr.a sormana gerek yok canım sen eşine hemen folbiol aldır günde 1 tane iç.dr.un unutmuştur canım.içmende en ufak bir sakınca yok yarar var.

tmm kuzummm, daha önceden kalan folidoce var elimde gidene kdr içiyim olmazsa onu..
onu bilmiyorum canım ama folikasitse mutlaka iç.folik asit hamileliğin ilk 1 haftasında çok önemli o dönem bilinmediğimden öncesinde içilip deponun doldurulması öneriliyor tedavide olanlarında en geç ilaçlarla birlikte başlamaları gerek.tam zamanındasın cnm sende hemen başla.

nazayşecim canım arkadaşın önerdiği bal polen karışımını içmende hiç zarar yok aksine yarar var.birde multivitamin kullanabilirsin canım. bundada sakınca yok bir ara dr.unada sor.

ama asıl önemli olan düzenli beslenmek.yeme düzeni yap kendine haftada 1 balık ,et,baklagil sebze süt vs. dengeli beslenmekte çok önemli yumurta için.ben çok dengeli beslenmiyorum sebze çok yemiyorum mesela o yüzden multivitamine başladım eksik vitamin olmasın diye.

aramıza hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun inşallah.

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 | castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
2|ewest | |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
3| biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym | |???????? |||||
5| ozlmozcn | |Haziran |||| |
6|avci82 | |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707||Haziran |||| |
9| ebrudur| |Temmuz |||| |
10|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziran'da başlıyor|
11| kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
13| nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||
15|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme||Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri||Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|Bugün kontrol|
19|realite34||Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm||May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
21|mylady06||Haziran|||||
22|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|nil_alp| |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|Reglini bekliyor|okundu
24|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
25|careful||Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi||
26|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
27|artrit||Haziran||3.Deneme|||
28|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
29|damraaa||Haziran||1.Deneme|||
30|TheSecret||Haziran||2.Deneme||3 Haziran başlıyor|Okunuyor:44:
31|ece22||Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
[/QUOTE]

Son düzenleme:
maşallah liste gittikçe kalabalıklaşıyor..inşş listedeki herkes hayırlı haberler alır...

arkadaşlar yeni bir başlık açtım bir konudabakıp fikrinizi söylermisiniz???yardıma ihtiyacım varda:18::18::18:

canım bende de var çikolata kisti dünde biraz ağrım oldu baya bir sinirim bozuldu zar zor 1-2 yumurta toplanıyor eşimin değerleri de düşük olunca sonuç kötü oluyor. doktoruma diyorum kurtar beni bu kistten yok alamam diyor daha kötü olurmuş yumurtalık eski işlevine dönmeyebilir diyor.. hayırlısı artık. sende bozma moralini..ben şu mantık gidiyorum Allah nasip edecekse bana çocuk bir yumurta 1 sperm gerekli çok değil yani.. birde öyle şeyler okuyorumki kesinlikle çocuk sahibi olamazsınız cevabını alanların çocukları oluyor. kısmet işte..

benim kadar kötü beslenen yoktur heralde sabah kahvaltı yapamıyorum bazen oluyorki başım dönmeye başlamış düşünüyorum ve sabahtır yemek yemediğim aklıma geliyor.. ama ne yapıyorum artık köyden bal getirttim sabah kalkar kalkmaz 1 kaşık ondan yiyorum öyle işte

tmm cnm arısutu bal polen alcam yıycem hergun multıvıtamın olarak ne onerırsınız dra da sorcam tabıı ama fıkır edıneyım.

canım doğum kntrol hapı hakkında diye yazdım...bak şimdi üste taşıyayım konuyu

buldum canım sonunda ama doğum kontrol haplarıyla ilgili pek bilgim yok. hayatımda 2 kere kullandım kist için ondada adetim bir türlü bitmedi anlattığın gibi devamlı kahverengi akıntım oldu o zamanki doktorum normal demişti ama benim bünyem kabul etmiyor sanırım. canım birde doğum kontrol haplarının son 4 tanesimi tam hatırlamıyorum beyaz renk oluyordu onların etkisi daha az oluyor diye biliyorum belki ondan başlamıştır akıntın yada adetin.. sen hapın bitince kontrole gidecekmiydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…