Teşekkür ederim canlarım... Küsmedimmm kimseye, son zamanlarda alınganım hep ağlıyorum sanırım iğneden... şimdii vurucam bende iğnemi... eşim geldi gitti eve, akşama bişey yapma sana süprizim var mutfağa ben gircem dedi ya bilmiyorum artık... Mahvedicek mutfağı gene :)))
Bu adamlar napsalar yaranamıyolar zatenİğnelerini belli bir saatte vurman gerekiyormuş di mi canım?Eşim bu seferki kontrolde gelmedi.İğneleri aldım geldim akşam önüne koydum.Bunları sen vurcakmışsın bana dedim.Bana nasıl hazırlanacağını öğrettiler.Ben hazırlıcam sen vurcan dedim.Odayı terketti.Hayatta ellemem diyo
ayın 23 ünde başlıycam nasip olursa...3 gün vurcam 4.gün merkeze bekliyolar:) Süreci daha önce yaşamadığım için böyle adım adım giderken öğreniyorum.Okuduklarımdan birşey anlamıyormuşum.Şİmdi büyüyces..Sonra baskılıycas..Sonra çatlatcas...Off İğneler bi 10 günlük süreç dediler yüzüm asıldı.Hemen olsun istiyorum...Zaten 9 ay bekliyces di mi ama
turticim hemen yazayım dedim dr.a sormana gerek yok canım sen eşine hemen folbiol aldır günde 1 tane iç.dr.un unutmuştur canım.içmende en ufak bir sakınca yok yarar var.
onu bilmiyorum canım ama folikasitse mutlaka iç.folik asit hamileliğin ilk 1 haftasında çok önemli o dönem bilinmediğimden öncesinde içilip deponun doldurulması öneriliyor tedavide olanlarında en geç ilaçlarla birlikte başlamaları gerek.tam zamanındasın cnm sende hemen başla.tmm kuzummm, daha önceden kalan folidoce var elimde gidene kdr içiyim olmazsa onu..
aramıza hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun inşallah.mrh cnm kasım ayındaki ilk tüp bebek denemem negatif 4 yıllık evliyim sorunumuz sebepsiz inf.geçen çarşamba dr a gittim kntrol için benimde sol yumurtalıgım sag yumurtalığıma göre daha az çalışıyormuş.pazartesi tekrar kntrole gidicem haziran ayındada 2. denemeye başlıyacagım inşallah.bende yumurtalıklarım daha iyi çalışsın diye aktara sordum bal,polen,arısütü karışımını önerdi.3 ü bir arada hazırlanmış olarak satılıyo.metal kaşık degdirmeden tahta kaşıkla sabah akşam 1 er kaşık ye dedi.ben şuanada bu karışımı deniyorum.allah hepimizin dualarını kabul etsin.emeklerimizi boşa çıkartmasın.
Kızlar ben hiç folik asit flan kullanmıyorum vermedi doktorum.. Herkes bişeyler içiyor, içmememin bir sakıncası olur mu acaba?
maşallah liste gittikçe kalabalıklaşıyor..inşş listedeki herkes hayırlı haberler alır...
arkadaşlar yeni bir başlık açtım bir konudabakıp fikrinizi söylermisiniz???yardıma ihtiyacım varda:18::18::18:
slm arkadaşım banada dr.folıc plus verdi onu kulanıyorum 3 haziranda başlıyacağım tedaviye
canım bende de var çikolata kisti dünde biraz ağrım oldu baya bir sinirim bozulducanım benimde eşimde problem yok bende çikolata kisti var yumurtalıklarım da yavaş çalışıyo ilk denemede olmadı 13 yumurta toplandı 2 transfer edildi ama hiç dondurulmaya kalmadı yani anlıyacağın bende sorun çookkkkkkk inşallah bu sefer olurrr
nazayşecim canım arkadaşın önerdiği bal polen karışımını içmende hiç zarar yok aksine yarar var.birde multivitamin kullanabilirsin canım. bundada sakınca yok bir ara dr.unada sor.
ama asıl önemli olan düzenli beslenmek.yeme düzeni yap kendine haftada 1 balık ,et,baklagil sebze süt vs. dengeli beslenmekte çok önemli yumurta için.ben çok dengeli beslenmiyorum sebze çok yemiyorum mesela o yüzden multivitamine başladım eksik vitamin olmasın diye.
hangi konuyu açtın ben bulamadım
nazayşecim canım arkadaşın önerdiği bal polen karışımını içmende hiç zarar yok aksine yarar var.birde multivitamin kullanabilirsin canım. bundada sakınca yok bir ara dr.unada sor.
ama asıl önemli olan düzenli beslenmek.yeme düzeni yap kendine haftada 1 balık ,et,baklagil sebze süt vs. dengeli beslenmekte çok önemli yumurta için.ben çok dengeli beslenmiyorum sebze çok yemiyorum mesela o yüzden multivitamine başladım eksik vitamin olmasın diye.
canım doğum kntrol hapı hakkında diye yazdım...bak şimdi üste taşıyayım konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?