2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

evet canım adetolunca tedavim başlıcakbenim şuan adete dönüşmedi ama lekelenmeler devam ediyor ve kasıklarım ağrıyor...artık pazartesi doktoru arayacağım.bir arkadaşında böyle olmuş hapı unutunca tedaviyi ertelemişler bir ay çok moralim bozuldu ya bizimde ertelerseler:2::2::2:

inşallah ertelenmez ya bozma moralini. canım sana doktorun cep numarasını vermedimi? ne yap ne et al doktorun cep telefonunu böyle kafana birşey takıldığında arayıp sorarsın.. hapın bitiyor ama değil mi?

Kızlar konunun başını kaçırdım ben...Doğum kontrol hapını ben de almayı unuttum iki kez.Normalde her akşam içiyodum.Unuttuğum gün sabah bi de akşam içtim yine de bitmesi gereken zamanda bitti.Ayın 18 inde bitti.Bende de adet namına tık yok...Evham ettim şimdi tedavi ertelemesi falan diyince....:26:

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 | castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
2|ewest | |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
3| biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym | |???????? |||||
5| ozlmozcn | |Haziran |||| |
6|avci82 | |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707||Haziran |||| |
9| ebrudur| |Temmuz |||| |
10|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziran'da başlıyor|
11| kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
13| nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|
15|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme||Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri||Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|Bugün kontrol|
19|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm||May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
21|mylady06||Haziran|||||
22|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|nil_alp| |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|Reglini bekliyor|okundu
24|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
25|careful||Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi||
26|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
27|artrit||Haziran||3.Deneme|||
28|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
29|damraaa||Haziran||1.Deneme|||
30|TheSecret||Haziran||2.Deneme||3 Haziran başlıyor|Okunuyor:44:
31|ece22||Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
[/QUOTE]

sıradaki arkadaşımızTheSecret :
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

toplam:1.000
tulayss:200-okundu
nazayse:100-okunuyor:44:

kalan:700​

cnm ben okudum ama bugun bayaa yavas gıdıo kımse almamıs sen bana bı 100 daha yaz okurum uyuyana kdr cnm toplam 200 olur tmm?

100 aldım canım okuyorum

Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

nazayse:200-okunuyor:44:
artrit:100-okundu

kalan:500​

Son düzenleme:
okudum canım ben bitti allah kabul etsin...

tmm cnm okudum yazabılrsın allah kabul etsın ınsallah

nazayse:200-okundu
artrit:100-okundu

kalan:500​

iyiyim canım bende çok şükür yarın pazar ya daha bir iyiyim evde sıkılıyorum çünkü.hava almak iyi geliyor.

allah iyiylik versin canım ev hanımımısın sen hava almak çok iyi geliyo ewet bende bugün biraz temizlik fakan yaptım sonra kocişimle akşam üzeri 1 saat falan yürüdük çok iyi geldi

Bizde yarın çiftliğe gidicez.. bol bol erik toplıcam, dut yicem bide :)))
ye tabi doğal beslen.afiyet şeker olsun .

allah iyiylik versin canım ev hanımımısın sen hava almak çok iyi geliyo ewet bende bugün biraz temizlik fakan yaptım sonra kocişimle akşam üzeri 1 saat falan yürüdük çok iyi geldi
amin canım cümlemize .evet ev hanımıyım canım kesinlikle çok iyi geliyor dışarı çıkmak .komşum çok yok öyle iyi görüştüğüm anca markete falan gidiyorum oda gezmeden sayılmıyor.

ben çalışıyorum ama bende sıkılıyorum çok heleki bu işlerin işine girince çok bunalıyorum kimselerle içimdekileri paylaşamıyorum yaşamayan anlamıyor malesef aynen bende öle alışveriş merkezlerinde falan takılıyorum işte bide burda iyiki burası var:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…