buldum canım sonunda ama doğum kontrol haplarıyla ilgili pek bilgim yok. hayatımda 2 kere kullandım kist için ondada adetim bir türlü bitmedi anlattığın gibi devamlı kahverengi akıntım oldu o zamanki doktorum normal demişti ama benim bünyem kabul etmiyor sanırım. canım birde doğum kontrol haplarının son 4 tanesimi tam hatırlamıyorum beyaz renk oluyordu onların etkisi daha az oluyor diye biliyorum belki ondan başlamıştır akıntın yada adetin.. sen hapın bitince kontrole gidecekmiydin?
evet canım adetolunca tedavim başlıcakbenim şuan adete dönüşmedi ama lekelenmeler devam ediyor ve kasıklarım ağrıyor...artık pazartesi doktoru arayacağım.bir arkadaşında böyle olmuş hapı unutunca tedaviyi ertelemişler bir ay çok moralim bozuldu ya bizimde ertelerseler:2::2::2:
sıradaki arkadaşımızTheSecret :
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
toplam:1.000
tulayss:200-okundu
nazayse:100-okunuyor:44:
kalan:700
100 aldım canım okuyorumsıradaki arkadaşımızTheSecret :
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
nazayse:100-okunuyor:44:
kalan:700
cnm ben okudum ama bugun bayaa yavas gıdıo kımse almamıs sen bana bı 100 daha yaz okurum uyuyana kdr cnm toplam 200 olur tmm?
100 aldım canım okuyorum
okudum canım ben bitti allah kabul etsin...sıradaki arkadaşımızTheSecret :
nazayse:200-okunuyor:44:
artrit:100-okunuyor:44:
kalan:500
amin canım benim. bugün nasılsın.
tmm cnm okudum yazabılrsın allah kabul etsın ınsallahsıradaki arkadaşımızTheSecret :
nazayse:200-okunuyor:44:
artrit:100-okundu
kalan:500
slm arkadaşım banada dr.folıc plus verdi onu kulanıyorum 3 haziranda başlıyacağım tedaviye
iyiyim canım bende çok şükür yarın pazar ya daha bir iyiyim evde sıkılıyorum çünkü.hava almak iyi geliyor.
iyiyim canım bende çok şükür yarın pazar ya daha bir iyiyim evde sıkılıyorum çünkü.hava almak iyi geliyor.
ye tabi doğal beslen.afiyet şeker olsun .Bizde yarın çiftliğe gidicez.. bol bol erik toplıcam, dut yicem bide :)))
amin canım cümlemize .evet ev hanımıyım canım kesinlikle çok iyi geliyor dışarı çıkmak .komşum çok yok öyle iyi görüştüğüm anca markete falan gidiyorum oda gezmeden sayılmıyor.allah iyiylik versin canım ev hanımımısın sen hava almak çok iyi geliyo ewet bende bugün biraz temizlik fakan yaptım sonra kocişimle akşam üzeri 1 saat falan yürüdük çok iyi geldi
ye tabi doğal beslen.afiyet şeker olsun .
amin canım cümlemize .evet ev hanımıyım canım kesinlikle çok iyi geliyor dışarı çıkmak .komşum çok yok öyle iyi görüştüğüm anca markete falan gidiyorum oda gezmeden sayılmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?