2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

sabah kahvaltıdan önce ilk işim buraya bakmak oluyor iş yaparken bile mutlaka arada gelip bir kaç mesaj yazıyorum

sabah kahvaltıdan önce ilk işim buraya bakmak oluyor iş yaparken bile mutlaka arada gelip bir kaç mesaj yazıyorum

bende öle inan hem iş yerinde hem evde arada bi hemen bakıveriyorum hele bi de bazı arkadaşların test sonuçları falan da oluyo ya merak ediyorum
aslında bu kadar sık yazmazdım buraya ben daha önceleri şimdi çok iyi geliyo burda ki paylaşımlar

hepiniz çok tatlısınız .......

Kızlar ben şimdi çıkıyorum uyuyamazsam tekrar gelirim.. Herkese şimdiden iyi hafta sonları, bol bol gezin temiz havayıı çekin içinize, sizleri çok seviyorum...

kızlar yaşta yazmışınız 25 yaşındayım.bursa acıbadem hastanesi dr şahin zeteroğlu

kızlar hepinize iyi pazarlar benim eşim turizimci onun için bize hafta sonu yok biz hafta içi izin yapıyo ruz.size iyi gezmeler.

kızlar hepinize iyi pazarlar benim eşim turizimci onun için bize hafta sonu yok biz hafta içi izin yapıyo ruz.size iyi gezmeler.

selam canım iyi geceler bizim de eşimle çalışma saatlerimiz uymadığı için bizim de yok sayılır...

ben çalışmıyorum cnm. evlendikten sonra baktık çalışma saatleri uymuyo ben bıraktım işi.zaten sonrada dr larda gezmeye başladık.

ben çalışmıyorum cnm. evlendikten sonra baktık çalışma saatleri uymuyo ben bıraktım işi.zaten sonrada dr larda gezmeye başladık.

allah hepimizin yardımcısı olsun bu yolda inşallah zorr inşallah hepimiz istediğimize kavuşuruz bebişlerimizi kucağımıza alırız....

dearmıther ben 100 daha okudum cnm bugun 300 oldu bu arada gunde 750 kere ya musavvır ya barı ya halık cekmeye basladım allah kabul eder ınsallah...

ece senı benım gbı sperm sayısı az olup normal yolla hamıle kalan varmı topıclerınde gordum cnm ne caresızız dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…