2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

bizden başka kimse yok sanırım.. benim uyku düzeni gitti gece yatmak sabah kalkmak bilmiyorum

BEnde aynen bitanem, uykum kalmadı 1 haftadır.. Sabahlara kadar oturuyorum eşimi yolluyorum, yatıyorum sonra öğlen 3 te kalkıyorum nasıl bir iş bu anlamış değilim..

aynen bende ama bu gece son tabi hem kocişimin nöbetler bitiyo hem pazartesi iş var malum erken kalkmak lazımmm....

Çalışmanın verdiği avantaj, bir yandan işimi hiç bırakmasaydım diyorum ama bu kadar probleme bide işte ki yoğun stres kaldıramazdım zaten...

Çalışmanın verdiği avantaj, bir yandan işimi hiç bırakmasaydım diyorum ama bu kadar probleme bide işte ki yoğun stres kaldıramazdım zaten...

ewwet malesef iş ve tedavi zor oluyooo izin almak git gel millete laf anlattt rapor sorun olsunn vs.vs. amannnn

BEnde aynen bitanem, uykum kalmadı 1 haftadır.. Sabahlara kadar oturuyorum eşimi yolluyorum, yatıyorum sonra öğlen 3 te kalkıyorum nasıl bir iş bu anlamış değilim..
hoşbuldum canım.. sorma ya aslında çok kötü oluyor geç kalk yemek yap ev işi yap akşam olmuş.. günden hiçbirşey anlamıyorum

aynen bende ama bu gece son tabi hem kocişimin nöbetler bitiyo hem pazartesi iş var malum erken kalkmak lazımmm....

ben çalışırken uyumazdım.. sabah kalktığım gibi akşam bir olsada uyusam derdim ama yapamazdım. şu güzelliği vardı başımı yastığa koyar koymaz düşünmeye fırsat kalmadan uyurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…