hoşgeldinnnn naberrr canımm.................
iyidir walla senden nbr canım. master şefi izliyorum aslında korku filmi izliyecem ama kocam korkuyor
alemsinnn iyi bende napim takılıyorum iştee..
Ben aydın canım benim..konya canım sen
bende geldim:78::78:
bizden başka kimse yok sanırım.. benim uyku düzeni gitti gece yatmak sabah kalkmak bilmiyorum
bizden başka kimse yok sanırım.. benim uyku düzeni gitti gece yatmak sabah kalkmak bilmiyorum
aynen bende ama bu gece son tabi hem kocişimin nöbetler bitiyo hem pazartesi iş var malum erken kalkmak lazımmm....
Çalışmanın verdiği avantaj, bir yandan işimi hiç bırakmasaydım diyorum ama bu kadar probleme bide işte ki yoğun stres kaldıramazdım zaten...
ewwet malesef iş ve tedavi zor oluyooo izin almak git gel millete laf anlattt rapor sorun olsunn vs.vs. amannnn
hoşbuldum canım.. sorma ya aslında çok kötü oluyor geç kalk yemek yap ev işi yap akşam olmuş.. günden hiçbirşey anlamıyorumBEnde aynen bitanem, uykum kalmadı 1 haftadır.. Sabahlara kadar oturuyorum eşimi yolluyorum, yatıyorum sonra öğlen 3 te kalkıyorum nasıl bir iş bu anlamış değilim..
aynen bende ama bu gece son tabi hem kocişimin nöbetler bitiyo hem pazartesi iş var malum erken kalkmak lazımmm....
Sen ne işle meşgulsün canım?
hoşbuldum canım.. sorma ya aslında çok kötü oluyor geç kalk yemek yap ev işi yap akşam olmuş.. günden hiçbirşey anlamıyorum
Benim hayatım sadece evden yana başka hiçbirşeyim kalmadı 1 haftadır, dahada zorlaşıcak.. İnşallah düşük tehlikesi olmaz bitanem, o zman hep yatmak zorunda kalırım..
ben çalışırken uyumazdım.. sabah kalktığım gibi akşam bir olsada uyusam derdim ama yapamazdım. şu güzelliği vardı başımı yastığa koyar koymaz düşünmeye fırsat kalmadan uyurdum[/QUOTE
wallahi bende çalışırken anında uyurdum.. Şaka gibiydi.. Şimdi vücut hiç yorulmuyor ki..
sağlık teknikeriyim canım ben tıp fakültesinde
Ne güzel tatlım.. Allahım iş kaygısı versin..
hoşbuldum canım.. sorma ya aslında çok kötü oluyor geç kalk yemek yap ev işi yap akşam olmuş.. günden hiçbirşey anlamıyorum
Benim hayatım sadece evden yana başka hiçbirşeyim kalmadı 1 haftadır, dahada zorlaşıcak.. İnşallah düşük tehlikesi olmaz bitanem, o zman hep yatmak zorunda kalırım..
ben çalışırken uyumazdım.. sabah kalktığım gibi akşam bir olsada uyusam derdim ama yapamazdım. şu güzelliği vardı başımı yastığa koyar koymaz düşünmeye fırsat kalmadan uyurdum[/QUOTE
wallahi bende çalışırken anında uyurdum.. Şaka gibiydi.. Şimdi vücut hiç yorulmuyor ki..
sağol canım 12 yıldır çalışıyoruz bakalım allah sağlık versin de çalışırız napalımmmm
sağol canım 12 yıldır çalışıyoruz bakalım allah sağlık versin de çalışırız napalımmmm
YAş kaç canım? Bide bugün dearmother topikte kızınız mı olucak oğlunuz mu sizce, isimleri belli mi die sormuştu, sen ne hissediyorsun?
inşallah herşey yolunda gider canım
YAş kaç canım? Bide bugün dearmother topikte kızınız mı olucak oğlunuz mu sizce, isimleri belli mi die sormuştu, sen ne hissediyorsun?
32 yaşındayım canım ben ben hep bi kızım olacak diye hissediyorum kaybettiğim bebeklerimden birinin cinsiyeti belliydi kızdı diğerlerini bilmiyorum kısmet bakalım kızıma defne koyacaktım olmadı bi daha olursa ne koyarım kararsızımm...
32 yaşındayım canım ben ben hep bi kızım olacak diye hissediyorum kaybettiğim bebeklerimden birinin cinsiyeti belliydi kızdı diğerlerini bilmiyorum kısmet bakalım kızıma defne koyacaktım olmadı bi daha olursa ne koyarım kararsızımm...
O isim niyetindeymiş canım benim yine defne koy bence.. ismini bile almamış ki.. Minik meleklerin emin ol şuanda annelerine duacılardır.. İşin rast gitsin canım.. Allahım neler yapıyorlarmış bebekler için bebek partileri, bebek dualarında o süslü çukulatalar ne bilim çok farklı şeyler varr.. çıldırdım wallaa.. Hele o çocuk odası takımları perdeler duvar kağıtları halılarrr.. Allahım neler var..
ben kaçtım kızlar görüşmek üzere iyi geceler..
ben kaçtım kızlar görüşmek üzere iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?