2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

bende kaçtım canım iyi geceler sana yarın görüşürüz inşallahhhhh

günaydın kızlar,ben 100 taneyi bitirdim .Allah kabul eder inşallah.Yoğunluktan dolayı hemen yazamıyorum kusura bakmayın.

canım işte çok yalnış benim doktor beni beslenme uzmanına yolladı çünkü ben çalıştığımız içn birazda hiç zamanında yiyemiyorduk doktorun dediği tek şey önce vucudunu hazırlıycaz hemen beslenme verdi ya bildiğin şeyler sebze bol bol meyve ara öğünlerde ceviz badem kist olduğu için et tavuk yasak şekerli olanlan her şey çikolata kisti için yasak bisküvi şeker falan ben elimden gelidği kadar beslenmeme dikkat ettim ve 1 ayda kan değerlerim düzeldi canım çok önemli beslenme kaliteli yumurta oluşmasında bile etkili lütfen biraz dikkat edelim bütün arkadaşlarıma söylüyorum

bana hiç böyle şeyler vermedi canım doktorum. ama dediklerin doğru 2. denemede herakşam bir koca bardak taze sıkılmış elma ve portakal suyu sıkıp içmiştim 3 yumurtadan 2 si iyi çıkmıştı. 1. denemede 6 yumurtadan sadece 1 yumurta toplandı.. o yüzden dediklerin doğr. ben pek tatlı yemem zaten herakşam bol yeşil salata yemeye çalışıyorum zaten pazara gidiyorum aldığım sadece yeşillik salata malzemesi benim kan değerlerimin hepsi normal çıkmıştı ama şimdi ne oldu bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar...Başlığı görünce bende yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim.3 yıl önce 37 haftalık hamileyken ölü doğum yaptım.Ardından psikolojik sebepler ya da bilmediğimiz seepler yüzünden hamile kalamadım.Geçen yıl Konyada olumsuz bir aşılama ve tüp bebek denemem oldu.Ağustos ayında dondurulmuşlarla transfer yapılacaktı ancak embryolar çözüldükten sonra gerekli kalitede olmadığı için transfer yapılmadı.Öğretmen olduğum için tekrar tüp bebek tedavisi için okulların tatil olmasını bekliyorduk.19 mayıs tatilini fırsat bilerek cuma günü Bursa a.r.t deki Gürkan Hoca ile görüştük ardından cumartesi günü de Anaoliadaki Hakan Hoca ile görüştük.İkiside birbirinden tamamen farklı şeyler söyledi.Eşimle birlikte Hakan Hoca bize daha yakın geldiği için tedaviye onunla başlamaya karar verdik.3 haziranda lucrinle başlayacağım.Allah hepimizin yardımcısı olsun..

cnm çok geçmiş olsun Rabbim aynı acıyı tekrar yaşatmaz inşallah.Ben de Konya'da 2.tüp bebek denememi yapıcam salı lucrine başlıcam galiba.Sen Konya'da hangi doktora gitmiştin? Sakıncası yoksa paylaşır mısın?:18:

iyi geceler şekerler. ben nihayet gelebildim. dün gece eşimin arkadaşında kaldık. bu sabahta bağ evine gidip biraz toprakla haşır neşir olduk. çok iyi geldi. tüy gibi hafifim sanki.

doktor kontrolüm çok iyi geçti. kısa protokol uygulıycakmış. 3 hazirandaki adetimle direk başlıyoruz kızlar. fiyattada anlaştık sayılır bi problem kalmadı yani. bu arada belki istanbula ailemin yanına giderim. tedavi öncesi moral olur. hepinizi çok seviyorum can yoldaşlarım. çok yorgunum hemen uyuyucam. hepinize iyi geceler.
yarın görüşürüz ...........

Canım tedavin hayırlı uğurlu olsun, inşallah minik yavrunu en kısa zamanda kucağına alırsın..

hayırlı uğurlu olsun canım.. herşey gönlünce olur inşallah

iyi geceler kızlaar..
ben 19 mayıs itibarıyle adetimi görmüş bulunuyorum..
tedavim aşağı yukarı haziran 20 civarı başlar sanırım Allah tan bişey karışmazsa
öpüyorum sizleri..

cok cok uzuldum 37 haftalık olu dogum ne demek ya allahım bunu unutturacak acı vermesın ınsallah cnm...dualarımızda olacaksın...

iyi geceler kızlaar..
tedavim aşağı yukarı haziran 20 civarı başlar sanırım Allah tan bişey karışmazsa
öpüyorum sizleri..
hadı hayırlısı tatlım bıse kalmamıs valla

Canım benim hayırlı olsun tedavin.. Hepimiz inşallah Allahın izniyle Ard arda hamile haberlerimizide alırız..

iyi geceler kızlaar..
öpüyorum sizleri..

İnşallah canım, sen olumlu düşün olumlu olacağına inanıyorum ben.. BEnimde bişey kalmadı çarşamba yada perşembe ankara yolcusuyum Allahın izniyle..

En fedakar anne adayları, hepinize iyi haftalar diliyorum.. Gününüz aydın, yüzünüz sevinçle dolsun inşallaahhhhh

Eğitimciyim canım hoşgeldin aramıza yaşadığın şey gerçekten çok üzücü çok zor yani kelimeler inan yetersiz kalıyor bunu anlatabilmeme.Rabbimden diliyorum ki inşallah bu sefer sağlıklı sıhhatli alacaksın kucağına ve acın böylece belki biraz olsun hafifleyecek.

Allahım hiç bir anneyi evladıyla imtihan etmesin inşallah.

günaydın arkadaşlar kontroller olunmuş tedavi tarihleri belirlenmiş bazı arkadaşlarımızın hayırlı olsun hepinizin göbüşüne konsun minik kuzularınız.

herkese günaydın güzell bir gün güzel bir hafta diliyorum hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…