O isim niyetindeymiş canım benim yine defne koy bence.. ismini bile almamış ki.. Minik meleklerin emin ol şuanda annelerine duacılardır.. İşin rast gitsin canım.. Allahım neler yapıyorlarmış bebekler için bebek partileri, bebek dualarında o süslü çukulatalar ne bilim çok farklı şeyler varr.. çıldırdım wallaa.. Hele o çocuk odası takımları perdeler duvar kağıtları halılarrr.. Allahım neler var..
bilmiyorum canım ya duygusal yaklaşıyorum sanki bu konuya kısmet bakalım bende meleklerimin avuntusuyla hep dua ediyorum kendime ve isteyen herkese önce oldu yine olur diyerek
ayyyy ewet ya neler neler var hiç birine bakamıyorum hayal bile kurmak istemiyorum olsun inşallah da neler neler yapılır heleki sağlıkla sıhhatle doğsun önce aslında çok özeniyorum tabi
bilmiyorum canım ya duygusal yaklaşıyorum sanki bu konuya kısmet bakalım bende meleklerimin avuntusuyla hep dua ediyorum kendime ve isteyen herkese önce oldu yine olur diyerek
ayyyy ewet ya neler neler var hiç birine bakamıyorum hayal bile kurmak istemiyorum olsun inşallah da neler neler yapılır heleki sağlıkla sıhhatle doğsun önce aslında çok özeniyorum tabi
Ben dayanamıyorum bakıyorum hayaller kuruyorum.. Elimde değil.. Rüya tabirinden anlar mısın canım? ben rüyalarımda erkek çocuk doğum yapıyorum.. ne demek bilmiyorum baktım netten ama tatmim edici bir cevap alamadm..
bende kaçtım canım iyi geceler sana yarın görüşürüz inşallahhhhh
sıradaki arkadaşımız neross:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımzıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
toplam:1.000
artrit:100-okundu
nazayse:100-okundu
damraaa:100-okunuyor:44:
tulayss:200-okundu
careful:-100-okunuyo
realite34:100-okunuyor:44:
leblebisekeri:100-okundu
nisan:100-okundu
kalan:100
canım bende de var çikolata kisti dünde biraz ağrım oldu baya bir sinirim bozulduzar zor 1-2 yumurta toplanıyor eşimin değerleri de düşük olunca sonuç kötü oluyor. doktoruma diyorum kurtar beni bu kistten yok alamam diyor daha kötü olurmuş yumurtalık eski işlevine dönmeyebilir diyor.. hayırlısı artık. sende bozma moralini..ben şu mantık gidiyorum Allah nasip edecekse bana çocuk bir yumurta 1 sperm gerekli çok değil yani.. birde öyle şeyler okuyorumki kesinlikle çocuk sahibi olamazsınız cevabını alanların çocukları oluyor. kısmet işte..
benim kadar kötü beslenen yoktur heralde sabah kahvaltı yapamıyorum bazen oluyorki başım dönmeye başlamış düşünüyorum ve sabahtır yemek yemediğim aklıma geliyor.. ama ne yapıyorum artık köyden bal getirttim sabah kalkar kalkmaz 1 kaşık ondan yiyorum öyle işte
Canım benim Allahım yanında olsun, minik yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah...
canım işte çok yalnış benim doktor beni beslenme uzmanına yolladı çünkü ben çalıştığımız içn birazda hiç zamanında yiyemiyorduk doktorun dediği tek şey önce vucudunu hazırlıycaz hemen beslenme verdi ya bildiğin şeyler sebze bol bol meyve ara öğünlerde ceviz badem kist olduğu için et tavuk yasak şekerli olanlan her şey çikolata kisti için yasak bisküvi şeker falan ben elimden gelidği kadar beslenmeme dikkat ettim ve 1 ayda kan değerlerim düzeldi canım çok önemli beslenme kaliteli yumurta oluşmasında bile etkili lütfen biraz dikkat edelim bütün arkadaşlarıma söylüyorum
Merhaba arkadaşlar...Başlığı görünce bende yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim.3 yıl önce 37 haftalık hamileyken ölü doğum yaptım.Ardından psikolojik sebepler ya da bilmediğimiz seepler yüzünden hamile kalamadım.Geçen yıl Konyada olumsuz bir aşılama ve tüp bebek denemem oldu.Ağustos ayında dondurulmuşlarla transfer yapılacaktı ancak embryolar çözüldükten sonra gerekli kalitede olmadığı için transfer yapılmadı.Öğretmen olduğum için tekrar tüp bebek tedavisi için okulların tatil olmasını bekliyorduk.19 mayıs tatilini fırsat bilerek cuma günü Bursa a.r.t deki Gürkan Hoca ile görüştük ardından cumartesi günü de Anaoliadaki Hakan Hoca ile görüştük.İkiside birbirinden tamamen farklı şeyler söyledi.Eşimle birlikte Hakan Hoca bize daha yakın geldiği için tedaviye onunla başlamaya karar verdik.3 haziranda lucrinle başlayacağım.Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Merhaba arkadaşlar...Başlığı görünce bende yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim.3 yıl önce 37 haftalık hamileyken ölü doğum yaptım.Ardından psikolojik sebepler ya da bilmediğimiz seepler yüzünden hamile kalamadım.Geçen yıl Konyada olumsuz bir aşılama ve tüp bebek denemem oldu.Ağustos ayında dondurulmuşlarla transfer yapılacaktı ancak embryolar çözüldükten sonra gerekli kalitede olmadığı için transfer yapılmadı.Öğretmen olduğum için tekrar tüp bebek tedavisi için okulların tatil olmasını bekliyorduk.19 mayıs tatilini fırsat bilerek cuma günü Bursa a.r.t deki Gürkan Hoca ile görüştük ardından cumartesi günü de Anaoliadaki Hakan Hoca ile görüştük.İkiside birbirinden tamamen farklı şeyler söyledi.Eşimle birlikte Hakan Hoca bize daha yakın geldiği için tedaviye onunla başlamaya karar verdik.3 haziranda lucrinle başlayacağım.Allah hepimizin yardımcısı olsun..
iyi geceler şekerler. ben nihayet gelebildim. dün gece eşimin arkadaşında kaldık. bu sabahta bağ evine gidip biraz toprakla haşır neşir olduk. çok iyi geldi. tüy gibi hafifim sanki.
doktor kontrolüm çok iyi geçti. kısa protokol uygulıycakmış. 3 hazirandaki adetimle direk başlıyoruz kızlar. fiyattada anlaştık sayılır bi problem kalmadı yani. bu arada belki istanbula ailemin yanına giderim. tedavi öncesi moral olur. hepinizi çok seviyorum can yoldaşlarım. çok yorgunum hemen uyuyucam. hepinize iyi geceler.
yarın görüşürüz ...........
hadı hayırlısı tatlım bıse kalmamıs vallaiyi geceler kızlaar..
ben 19 mayıs itibarıyle adetimi görmüş bulunuyorum..
tedavim aşağı yukarı haziran 20 civarı başlar sanırım Allah tan bişey karışmazsa
öpüyorum sizleri..
iyi geceler şekerler. ben nihayet gelebildim. dün gece eşimin arkadaşında kaldık. bu sabahta bağ evine gidip biraz toprakla haşır neşir olduk. çok iyi geldi. tüy gibi hafifim sanki.
doktor kontrolüm çok iyi geçti. kısa protokol uygulıycakmış. 3 hazirandaki adetimle direk başlıyoruz kızlar. fiyattada anlaştık sayılır bi problem kalmadı yani. bu arada belki istanbula ailemin yanına giderim. tedavi öncesi moral olur. hepinizi çok seviyorum can yoldaşlarım. çok yorgunum hemen uyuyucam. hepinize iyi geceler.
yarın görüşürüz ...........
iyi geceler kızlaar..
ben 19 mayıs itibarıyle adetimi görmüş bulunuyorum..
tedavim aşağı yukarı haziran 20 civarı başlar sanırım Allah tan bişey karışmazsa
öpüyorum sizleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?