2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Son düzenleme:
|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 | castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
2|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
3| biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym | |???????? |||||
5| ozlmozcn | |Haziran |||| |
6|avci82 | |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
7| DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707||Haziran |||| |
9| ebrudur| |Temmuz |||| |
10|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
11| kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
13| nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|
15|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme||Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri||Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|Bugün kontrol|
19|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm||May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
21|mylady06||Haziran|||||
22|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|nil_alp| |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|Reglini bekliyor|okundu
24|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
25|careful||Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi||
26|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
27|artrit||Haziran||3.Deneme|||
28|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
29|damraaa||Haziran||1.Deneme|||
30|TheSecret||Haziran||2.Deneme||3 Haziran başlıyor|Okunuyor:44:
31| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
32|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:
sıradaki arkadaşımızTheSecret :
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

toplam:1.000
tulayss:200-okundu
nazayse:300-okundu
artrit:100-okundu
reailite:100-okundu

kalan:300​

Herkese günaydın kızlar, yepyeni bir hafta hepimize güzellikler getirsin inşallah... Tedaviler başladıkça benimde heyecanım artıyor. İnşallah hepimiz güzel sonuçlarla devam ederiz.
sevgiler hepinize

Dearmothercım yaşları da eklemişsin herhalde , ben en yaşlınızım galiba :2: Yaş 37, yolun yarısını bile geçtik yaaaa.

Herkese günaydın kızlar, yepyeni bir hafta hepimize güzellikler getirsin inşallah... Tedaviler başladıkça benimde heyecanım artıyor. İnşallah hepimiz güzel sonuçlarla devam ederiz.
sevgiler hepinize
günaydın canım .Aminnnnnn

bendende sana ve tüm kaderdaşlarıma sevgiler

buyrun çaya

Son düzenleme:
günaydın güzellikler ben çarşamba akayla görüşecegim sonnrasında belli olur tam netice inş. bakalım heyecan var ya

egitimciyim inş. bir dahaki tedavinde saglıklı sıhhatli bebegini kucagına alma nasip olur
castamo ya bu beslenme evet bende önem veriyim diyorum ama eşim tam bir et obur ya konuşacagım bakalım birde ben tatlıyı çok yiyorum bugünden sonra sonnnnnnnn

leblebişekeri tedavi sürecin hayırlı olur inş. ne deyim bi çok arkadaşımız aynı gün gün sayacak olry ya ne güzel valla gerçi benim evde net yok ama yinede haber veririm her detayı

arkadaşlar şimdi ben tek tek odaları toplamaya başlayayım her oda bitiminde buradayım önce yatak odası yatak toplansın silinsin süpürülsün gelirim.
dün evde yoktum işler birikti çamaşır bulaşık makinesi çalışıyor ev hanımlığı zor zanaat vesselam

Her tarafı toplu, tertemiz evlere o kadar özeniyorm ki, ama benim evim bir tek temizlikçiden sonra öyle oluyor, bana kalsa hiç bir zaman yetiştiremiyorum. Zaten ev işi nankör iş, ne kadar yaparsan görünmüyor. Ben zaten o kadar yorgun gidiyorum ki eve bir tek yemek yapıyorum o kadar.

günaydınnn herkese nasılsınız bakalımmm
günaydın cnm iyiyim şükür sen nasılsın nasıl başladın haftaya.

çalışan bir kadın için çok zor evine yetişmek sürekli derli toplu olması .ama ev hanımı olunca yapacak ne varki başka ev işi.sen yap dağılsın tozlansın yine yap 10 gün olması camları silmiştim bugün baktım yine kirli yine kirli.off tedavi öncesi halılarıda yıkatmaya vereyim diyorum .

nevresimleri değiştirdim bir oda bitmeden geldim bitecek gibi değil.yorganları balkona serdim nevresim değiştirdim .kışlık yorganlar balkonda iyice güneş görsün kaldıracağım .

iyiyim çok şükür biraz eklem ağrılarım var ama önemsemiyorum artık
ayyyy ev işi öldürüyo valla benide seviyorum yapmayı ama romatizmam olunca zor oluyo biraz 10 dakika iş yapıp 15 dakika dinlenerek yapıyorm

dearmother canım yaşları da eklemişsin. ben 26 yaşındayım. bi de durumu 3 haziran diye yazarsan sevnirim. o tarihi bekleyen 4 kişi sayabildim. birlikte sayıcaz herhalde günleri. herkese kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…