2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 | castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
2|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
3| biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym | |???????? |||||
5| ozlmozcn | |Haziran |||| |
6|avci82 | |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
7| DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707||Haziran |||| |
9| ebrudur| |Temmuz |||| |
10|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
11| kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
13| nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|
15|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme||Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|
19|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm||May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
21|mylady06||Haziran|||||
22|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|nil_alp| |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|Reglini bekliyor|okundu
24|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
25|careful||Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi||
26|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
27|artrit||Haziran||3.Deneme|||
28|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
29|damraaa||Haziran||1.Deneme|||
30|TheSecret||Haziran||2.Deneme||3 Haziran başlıyor|Okunuyor:44:
31| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
32|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

sıradaki arkadaşımızTheSecret :
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

toplam:1.000
tulayss:300-okundu
nazayse:300-okundu
artrit:100-okundu
reailite:100-okundu
damra:100-okunuyor:44:

kalan:100​

Son düzenleme:
tünaydın şekerler nasılsınız? yaz geldi sonunda bir kötü taraf yazlıklar çıkacak

iyi geceler kızlaar..
ben 19 mayıs itibarıyle adetimi görmüş bulunuyorum..
tedavim aşağı yukarı haziran 20 civarı başlar sanırım Allah tan bişey karışmazsa
öpüyorum sizleri..
tedavin hayırlı olsun canım sağlıklı sıhhatli kuağına almayı nasip etsin Allahım

En fedakar anne adayları, hepinize iyi haftalar diliyorum.. Gününüz aydın, yüzünüz sevinçle dolsun inşallaahhhhh
sağol canım..

kolay gelsin canım benim çamaşırım hiç bitmiyor sepetin boşaldığını 4 senedir hiç göremedim

ben 100 daha alayım canım

az kaldı arkadaşlar beklemek gerçekten zor ve stresli inşallah sonuçlarınız hayırlı olur.

evet canom yaa sorma. bekle bekle nereye kadar. önce adetini bekle. sonra iğne ilaç kullanırken bekle. yetmezzzzzzz. transferden sonra yine bekle. rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize.....

evet şükür yaz geldi en güzel tarafı çamaşırlar hemen kuruyor.hiç sevmiyorum balkonda çamaşır olmasını özelim gibi geliyor bana çamaşır ne olursa olsun sevmiyorum balkonda olsun kurudumu sürekli kontrol eder kurudumu hemen alırım.
bende 100 alayım

Allah kabul etsin arkadaşlar

kızlar annem bir akrabalarına fal baktırmış. ( bu arada ben fala hiç inanmam..) falda bebek beşiği çıkmış çok yakında alacakmışız haberi dün akşamdan beri bir garibim ben şimdi bu fala azıcık inanayım mı bu arada ben kova burcuyum bu tarz olaylar mantığıma ters geliyor ama kalbim inanmak istiyor

hahayyyyy aynı ben onlar kurumadıkça sinir basıyor beni içeriye alsam nem yapıyor :44:

bak şimdi yaaaaa ainanancan tabiki fal olarak değil belki ama demekki kadının içine doğmuş.

evet canom yaa sorma. bekle bekle nereye kadar. önce adetini bekle. sonra iğne ilaç kullanırken bekle. yetmezzzzzzz. transferden sonra yine bekle. rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize.....

leblebimşekerim bugün benden erkencisin ama umutluyum birgün senden erken kalkacam en kötüsü transferden sonra beklemekmiş canım. iğneleri yaparken kontroldü şuydu buydu geçiyor zaman ama transferde sadece bekliyorsun.. Allahım ya inşallah herşey yolunda gider hepimiz için..

canım umut ettiğin için inanasın geliyo ama. fala inanma kuzumm. kimse gelecekten haber veremez. tabii bebeğinin olmasını çok istiyoruz. rabbim tez zamanda doldurur inşallah kucaklarımızı..

hahahahaha. alemsin heeeeeeee. aslında 10 da kalktım. kahvaltıya komşuya gittim. postacı amcam uyandırdı. eğitim cdlerim gelmiş. gece yorgunluktan erken uyuduğum için herhalde. uyumadım tekrar.
aaaaaayyyyyyyyyy bunları konuşmak bile heyecanlı. inşallah hepbirlikte gün saymakta nasip olsun.
burdan aldığım her mutlu haber için 3 çocuk sevindiricem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…