az kaldı arkadaşlar beklemek gerçekten zor ve stresli inşallah sonuçlarınız hayırlı olur.dearmother canım yaşları da eklemişsin. ben 26 yaşındayım. bi de durumu 3 haziran diye yazarsan sevnirim. o tarihi bekleyen 4 kişi sayabildim. birlikte sayıcaz herhalde günleri. herkese kolay gelsin.
pek bir sessiz bugün burası.
Güzelim gece kuşları kalkmadı daha herhalde, diğerleri de pazartesi sendromunda, canlanın biraz kızlar hadi ama yaaa...
tedavin hayırlı olsun canım sağlıklı sıhhatli kuağına almayı nasip etsin Allahımiyi geceler kızlaar..
ben 19 mayıs itibarıyle adetimi görmüş bulunuyorum..
tedavim aşağı yukarı haziran 20 civarı başlar sanırım Allah tan bişey karışmazsa
öpüyorum sizleri..
sağol canım..En fedakar anne adayları, hepinize iyi haftalar diliyorum.. Gününüz aydın, yüzünüz sevinçle dolsun inşallaahhhhh
kolay gelsin canım benim çamaşırım hiç bitmiyor sepetin boşaldığını 4 senedir hiç göremedimarkadaşlar şimdi ben tek tek odaları toplamaya başlayayım her oda bitiminde buradayım önce yatak odası yatak toplansın silinsin süpürülsün gelirim.
dün evde yoktum işler birikti çamaşır bulaşık makinesi çalışıyorev hanımlığı zor zanaat vesselam
sıradaki arkadaşımızTheSecret :
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
toplam:1.000
tulayss:200-okundu
nazayse:300-okundu
artrit:100-okundu
reailite:100-okundu
kalan:300
sıradaki arkadaşımızTheSecret :
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
toplam:1.000
tulayss:200-okundu
nazayse:300-okundu
artrit:100-okundu
reailite:100-okundu
kalan:300
az kaldı arkadaşlar beklemek gerçekten zor ve stresli inşallah sonuçlarınız hayırlı olur.
tünaydın şekerler nasılsınız? yaz geldi sonundabir kötü taraf yazlıklar çıkacak
kolay gelsin canım benim çamaşırım hiç bitmiyor sepetin boşaldığını 4 senedir hiç göremedim
ben 100 daha alayım canım
bende 100 alayım
evet şükür yaz geldi en güzel tarafı çamaşırlar hemen kuruyor.hiç sevmiyorum balkonda çamaşır olmasını özelim gibi geliyor bana çamaşır ne olursa olsun sevmiyorum balkonda olsun kurudumu sürekli kontrol eder kurudumu hemen alırım.
Allah kabul etsin arkadaşlar
bak şimdi yaaaaakızlar annem bir akrabalarına fal baktırmış. ( bu arada ben fala hiç inanmam..) falda bebek beşiği çıkmış çok yakında alacakmışız haberi dün akşamdan beri bir garibim ben şimdi bu fala azıcık inanayım mıbu arada ben kova burcuyum bu tarz olaylar mantığıma ters geliyor ama kalbim inanmak istiyor
evet canom yaa sorma. bekle bekle nereye kadar. önce adetini bekle. sonra iğne ilaç kullanırken bekle. yetmezzzzzzz. transferden sonra yine bekle. rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize.....
bak şimdi yaaaaaainanancan tabiki fal olarak değil belki ama demekki kadının içine doğmuş.
fallara bakmaya gerek yokki önümüze bakıcaz bebeği göreceğiz RABBİMİN izniyle
kızlar annem bir akrabalarına fal baktırmış. ( bu arada ben fala hiç inanmam..) falda bebek beşiği çıkmış çok yakında alacakmışız haberi dün akşamdan beri bir garibim ben şimdi bu fala azıcık inanayım mıbu arada ben kova burcuyum bu tarz olaylar mantığıma ters geliyor ama kalbim inanmak istiyor
leblebimşekerim bugün benden erkencisin ama umutluyum birgün senden erken kalkacamen kötüsü transferden sonra beklemekmiş canım. iğneleri yaparken kontroldü şuydu buydu geçiyor zaman ama transferde sadece bekliyorsun.. Allahım ya inşallah herşey yolunda gider hepimiz için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?