2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

slm benide aranıza alırsanız sevinirim.bende gün bekleyenlerdenim. 37 yaşındayım.
ailhan76 5. deneme test tarihi 31 Mayıs
Allahtan ümit kesilmiyor. Allah o mutluluğu bizede gösterecek.

TheSecret için kalan 100 arkadaşlar

haftasonu giremedim,işim dolayısı ile evime yeni dönebildim.dua okumaya kendi kendime başladım ve nasıl yetiştireceğim acaba diye endişelenirken,foruma girdim.bir de baktım ki,ayetel kürsilerim okunmuş bile!o kadar duygulandım ki,şuan kelimelerle ifade edemeyeceğim hissettiklerimi.allah hepinizden razı olsun,benim için dilediğiniz iyi duayı sizin için de hayırlı kılsın.

slm benide aranıza alırsanız sevinirim.bende gün bekleyenlerdenim. 37 yaşındayım.
ailhan76 5. deneme test tarihi 31 Mayıs
Allahtan ümit kesilmiyor. Allah o mutluluğu bizede gösterecek.
canım hoşgeldin aramıza transferin oldu testi bekliyorsun öylemi.maaşallah canım.ilk hamilemiz sen olacaksın inşalalh o zaman. sık sık uğra gelişmeleri yaz olur mu lütfen.

hangi merkezde yaptırsın sorun neydi.kaç yumurta toplandı vs. anlatırmısın canım bu süreci.

kalan 100ü ben hemen okuyorum şimdi.benim için de tamamlandı,hamdolsun!
bu arada yaşım 28 arkadaşlar.
2.tüp bebek denemem.erkek infertilitesi nedeniyle.
sperm sayımız şu anda 5milyon.ama asıl önemli olan sayıdan ziyade hareketsizliği.ileri hızlı hareket eden hiç yok.biz de son 2 aydır arginmax kullanmaya başladık.eşim onu kulllanıyor.keçiboynuzu kürü yaptım ona yılmadan her gece.keçiboynuzu pekmezi yiyor hergün 1 kaşık.sperm sayımız 5milyon 200 oldu 4 hafta içinde:))hareketliliği de az biraz arttı.çok seviniyoruz.gerçi tüp bebek için 1 tek sperm bile yeterli ama.gene de moral oluyor bu olumlu değişim.
merkez olarak yeditepe üniviversitesini seçtik.doktorum prof.dr.cem fıcıcıoğlu
folicplus ve coraspin kullanmaya başladım.30 mayısta da desolett diye bir doğum kontrol hapı başlayacağım.3 haziranda da lucrinle tedaviye başlayacağım inşallah.

canım benim gözlerim doldu mesajını okurken .burada o kadar güzel dostluklar oluştuki dua okumak için bir yarış hali var sanki.çoğu arkadaşımız regli okuyamadı belki ama buna bende dahilim. ettiğimiz her duada her birinizde varsınız.ben tüm kalbimle inanıyorum ki RABBİM bu kadar gönülden içten dualara karşılık verecek dileklerimiz kabul olacak inşallah.

ne güzel bir dua yaptın hepimize RABBİM bizim için dilediğini senin içinde nasip etsin kabul etsin inşallah.Amin

canım hemen yazayım bizdede aynı sorun var bize üroloji profösörü kesinlikle proxeed verdi ve hareketi arttıracak dedi.aşılama öncesi 15 günlük kullanımda bile hareketi etkileyeceğini okuyorum.bir araştır derim canım.

bizde sayı çok daha vahim 30 bin hareket %1 ama dediğin gibi gereken 1 sperm .

canım proxeedi mutlaka araştır derim ben.

sıradaki arkadaşımızTheSecret :
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin

toplam:1.000
tulayss:300-okundu
nazayse:300-okundu
artrit:100-okundu
reailite:100-okundu
damra:100-okundu
TheSecret:100-okunuyor:44:

Duamız tamamlandı çok şükür.RABBİM okunan bu duaları edilen niyetleri peygamber efendimiz S.a.v. YÜZÜSUYU hürmetine kabul etsin inşallah.amin​
[/QUOTE]

sıradaki arkadaşımız ailhan76:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et 31 mayıs'ta yüzünü güldür inşallah.Amin

toplam :1.000

Son düzenleme:
listede benle beraber tedaviye başlayacak olanları gördüm.hadi bakalım,bol bol şans diliyorum herkese.
bol su için arkadaşlar..ben yaklaşık 3 aydır hergün 3 lt su içmeye özen gösteriyorum.hatta içmezsem takıntı haline getiriyorum.şu ara çileğin mevsimi.çilek yumurtaların kaliteli olmasını sağlıyormuş.tedavi öncesi hergün yemeye çalışın.ayrıca hergün bir avuç badem,fındık yada ceviz.
kabızlık gibi bir sorununuz varsa da şimdiden vucudunuzu ayarlamaya çalışın.transfer sonrası asla kabız olmamalısınız.su içerek,kefir içerek,kayısı kurusu yiyerek şimdiden saat gibi kurun vucudunuzu.
ve dualar...allahım biz istersek verir.hergün dualarınızı edin.ben hergün 20 tane ayetel kürsi okumaya başladım.test günüme kadar 1000 tane okuyacağım.ayrıca salati tefriciyeye başladım.yine test günüme kadar 4444 tane okuyacağım.alıyorum elime kagıdı kalemi,okudukça bir çentik atıyorum.hem sayı karışmıyor hem daha huzurlu oluyorum.herkese tavsiye ederim.hatta nasıl ayetel kürsi okuyoruz birbirimiz için salati tefriciye de okuyabiliriz bence.herkes nasiplenmiş olur.herkes için ayrı ayrı dua ettikçe döner size de gelir o dualar.

Arkadaşlar müsadenizle sırada küçük bir değişiklik yaptım bugün aramıza katılan ve transferi olup gün sayan ailhan76 arkadaşımıza okuyalım istiyorum.listemizin ilk hamilesi olacak RABBİMİN izniyle.

saol dearmother,allah senin de gönlüne göre versin.vesile olan herkes hayırlara ortak oluyor.ne mutlu..

Allah kabul etsin canım.bende reglim bitsin her gün ya bari-ya musavvır-ya halık okuyacağım 700 kere inş.sonra tefriciyede okumak istiyorum.

şöyle yapalım arkadaşlar.tefriciye okutmak isteyen arkadaş kendisi liste yapsın dağıtsın kendi takip etsin.çok iyi olur canlar.

diğer önerileride dikkate alacağım canım.teşekkür ederim.

aldım canım ben 100

Son düzenleme:
sıradaki arkadaşımız ailhan76:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et 31 mayıs'ta yüzünü güldür inşallah.Amin

toplam :1.000

artrit:100-okunuyor:44:

kalan:900

Son düzenleme:
|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 | castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
2|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
3| biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym | |???????? |||||
5| ozlmozcn | |Haziran |||| |
6|avci82 | |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
7| DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707||Haziran |||| |
9| ebrudur| |Temmuz |||| |
10|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
11| kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
13| nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|
15|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme||Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|
19|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm||May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
21|mylady06||Haziran|||||
22|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|nil_alp| |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|Reglini bekliyor|okundu
24|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
25|careful||Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi||
26|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
27|artrit||Haziran||3.Deneme|||
28|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
29|damraaa||Haziran||1.Deneme|||
30|TheSecret||Haziran||2.Deneme||3 Haziran başlıyor|Okundu
31| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
32|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|
33|ailhan76||||||31 mayısta test tarihi|okunuyor:44:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:
canım bizim ürologumuz doçent.adana'da.
o da tüp bebekle çocuk sahibi olmuş.samimiyetle söyledi bunu.5milyon sperm tüp bebek için iyi bir sayıdır,dedi.ilaç kullanmaya gerek yok,dedi.hatta selenyum,çinko içerek preparat bile tasiye etmedi.ama biz jinekologumun tavsiyesini dikkate alarak arginmaxmen kullamaya başaldık.çok da yararlı bir multivitamin.eşim çok yoğun çalışıyor,ona iyi geldi.yorgunluğu alıyor,direncini artırıyor.
senin bana yazmış olduğun bir ilaç içeriği vardı.ben baktım bizim kullandığımızla hemen hemen aynı.çinko var,selenyum var.folicasit var.d,c,a vitaminleri var.o proxeed miydi acaba?şimdilik başka ilaç kullanmıyoruz.eşim zaten sigara kullanmıyor,arada alkol alırdı.onu da kesti 3 aydır.bense zaten kullanmam sigara.ha bu sıralar havuç suyu yapıp yapı içiyor eşim.onda da bol selenyum var.ama tek dezavantajı kilo yapacak olması.onun dışında harika bir selenyum kaynağı.aklında olsun.öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…