2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

sanıyorum proxeeddi önerdiğim bu aralar aherkese öneriyorum galiba gerçi bizde yeni başladık sonuç alırmıyız bilmiyorum ama kullanıp sonuç alanları okuyorum.sizde dr.unda dediği gibi ilaca falan gerek yok maşallah sayı falan oldukça iyi takviyelerle çok çok daha iyi olur inşallah.

bu arada 3 haziranda çok kişi var 5 kişi sanıyorumki ne güzel haziran bol hamişli geçecek maaşallah

canım sizin planınız ne şimdi?ayın kaçı gibi tedavi başlayacak belli mi?

sıradaki arkadaşımız ailhan76:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et 31 mayıs'ta yüzünü güldür inşallah.Amin

toplam :1.000

artrit:100-okunuyor:44:
TheSecret:100-okunuyor:44:

kalan:900

Son düzenleme:
hazirandaki reglim öncesi test yapacak eşim o testte düzelme varsa haziran yoksa temmuzda olacak inş.ilaçlara devam edeceğiz .duruma göre canım.hayırlısı bakalım.
hadi hayırlısı.inşallah herşey gönlünüzce olur.
ailhan için ben de 100 tane alıyorum.ekler misin lütfen.sevgiler..

Bende bugun kader arkadaşlarıma yumurtaların kaliteli olabilmesi için ne yapabilirim diye sorucaktım.Tevafük ki sen yazmışsın Allah razı olsun bilgilerini bizle paylaştın

işin zor hayatım allah kolaylık versin ama temizlik yapınca eve dönüp bakınca benim acayip hoşuma gider sanki sanat eseri çıkarttım ortayaa deliyim galibaaaaaaaaaaaa

slm benide aranıza alırsanız sevinirim.bende gün bekleyenlerdenim. 37 yaşındayım.
ailhan76 5. deneme test tarihi 31 Mayıs
Allahtan ümit kesilmiyor. Allah o mutluluğu bizede gösterecek.

canım allah yardımcın olsunnn inşallah tez zamanda hamilyim diye yazzarsın bizede umut olursunnn

kızlar inanın gece dua ederken gerçek isimlerini bilmiyorum ama gene de tüm arkadaşlarımı katıyorum dualarıma allahım hiç birimizi üzmesin yarrabbim

canım bende okudum 4444 duasını inşallah rabbim dualarımızı kabul eder

canlarım günaydın yarın allah nasip ederse yarın yasin okutturucam hepiniz için de dua edicemmmm

Banada 100 tane yaz okurum.34 yaşındayım ve 3 haziranda başlayacağım tedvye hem erkek hem kadın benimki kalamış jinemede tedavim inşallah Rabim yardım eder hepimize

100 tane de ben alıyorum.bitince haber vereceğim.
artrit benim için okuduğun ayetel kürsiler sana da karşılık gelsin arkadaşım.ben de sağlıkçıyım.
Allah kabul etsin cnm .sağlıkçıyım derken merak ettim

az kaldı ama ben artık çok sabırsızlanıyorum doktoru aradım akşam dönecek bakalım ne diyecek gene adet olamadımmm
hayırlısı canım dr.unla görüşme sonrası mutlaka haber ver olur mu canım.

canlarım günaydın yarın allah nasip ederse yarın yasin okutturucam hepiniz için de dua edicemmmm
Allah kabul etsin cnm.saolasın.

Banada 100 tane yaz okurum.34 yaşındayım ve 3 haziranda başlayacağım tedvye hem erkek hem kadın benimki kalamış jinemede tedavim inşallah Rabim yardım eder hepimize
3 haziran ne uğurlu bir gün maaşallah amin canım inş.listeye ekleyeyim bu bilgilerinide.yaşıtız bu arada

sağol canım benim Allah senden de razı olsun..

ailhan76 arkadaşım hoşgeldin hayırlı olur inşallah tedavin güzel haberler alırsın ve verirsin inşallah bu yukarıdaki soruların hepsinin cevabını bende çok ama çok istiyorum

bende şimdilik 100 alayım canım..

Allah kabul etsin canım sağolasın.

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 | castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
2|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
3| biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym | |???????? |||||
5| ozlmozcn | |Haziran |||| |
6|avci82 | |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
7| DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707||Haziran |||| |
9| ebrudur| |Temmuz |||| |
10|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
11| kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
13| nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|
15|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme||Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|
19|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm||May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
21|mylady06||Haziran|||||
22|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|nil_alp| |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|Reglini bekliyor|okundu
24|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
25|careful||Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi||
26|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
27|artrit||Haziran||3.Deneme|||
28|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
29|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|
30|TheSecret||Haziran||2.Deneme||3 Haziran başlıyor|Okundu
31| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
32|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|
33|ailhan76||||||31 mayısta test tarihi|okunuyor:44:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

sıradaki arkadaşımız ailhan76:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et 31 mayıs'ta yüzünü güldür inşallah.Amin

toplam :1.000

artrit:100-okunuyor:44:
TheSecret:100-okunuyor:44:
tülayss:100-okunuyor:44:

kalan:700

leblebimşekerim sen erkencisin ben 11 i biraz geçiyordu kalktım ancak evimi temizledim şimdi doğrudan yemeğe başlıyorum... kızlar ne yemek yapacaksınız akşama belki kopya çekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…