canım bizim ürologumuz doçent.adana'da.
o da tüp bebekle çocuk sahibi olmuş.samimiyetle söyledi bunu.5milyon sperm tüp bebek için iyi bir sayıdır,dedi.ilaç kullanmaya gerek yok,dedi.hatta selenyum,çinko içerek preparat bile tasiye etmedi.ama biz jinekologumun tavsiyesini dikkate alarak arginmaxmen kullamaya başaldık.çok da yararlı bir multivitamin.eşim çok yoğun çalışıyor,ona iyi geldi.yorgunluğu alıyor,direncini artırıyor.
senin bana yazmış olduğun bir ilaç içeriği vardı.ben baktım bizim kullandığımızla hemen hemen aynı.çinko var,selenyum var.folicasit var.d,c,a vitaminleri var.o proxeed miydi acaba?şimdilik başka ilaç kullanmıyoruz.eşim zaten sigara kullanmıyor,arada alkol alırdı.onu da kesti 3 aydır.bense zaten kullanmam sigara.ha bu sıralar havuç suyu yapıp yapı içiyor eşim.onda da bol selenyum var.ama tek dezavantajı kilo yapacak olması.onun dışında harika bir selenyum kaynağı.aklında olsun.öptüm
canım sizin planınız ne şimdi?ayın kaçı gibi tedavi başlayacak belli mi?
sanıyorum proxeeddi önerdiğim bu aralar aherkese öneriyorum galibagerçi bizde yeni başladık sonuç alırmıyız bilmiyorum ama kullanıp sonuç alanları okuyorum.sizde dr.unda dediği gibi ilaca falan gerek yok maşallah sayı falan oldukça iyi takviyelerle çok çok daha iyi olur inşallah.
bu arada 3 haziranda çok kişi var 5 kişi sanıyorumki ne güzel haziran bol hamişli geçecek maaşallah
hazirandaki reglim öncesi test yapacak eşim o testte düzelme varsa haziran yoksa temmuzda olacak inş.ilaçlara devam edeceğiz .duruma göre canım.hayırlısı bakalım.canım sizin planınız ne şimdi?ayın kaçı gibi tedavi başlayacak belli mi?
hadi hayırlısı.inşallah herşey gönlünüzce olur.hazirandaki reglim öncesi test yapacak eşim o testte düzelme varsa haziran yoksa temmuzda olacak inş.ilaçlara devam edeceğiz .duruma göre canım.hayırlısı bakalım.
listede benle beraber tedaviye başlayacak olanları gördüm.hadi bakalım,bol bol şans diliyorum herkese.
bol su için arkadaşlar..ben yaklaşık 3 aydır hergün 3 lt su içmeye özen gösteriyorum.hatta içmezsem takıntı haline getiriyorum.şu ara çileğin mevsimi.çilek yumurtaların kaliteli olmasını sağlıyormuş.tedavi öncesi hergün yemeye çalışın.ayrıca hergün bir avuç badem,fındık yada ceviz.
kabızlık gibi bir sorununuz varsa da şimdiden vucudunuzu ayarlamaya çalışın.transfer sonrası asla kabız olmamalısınız.su içerek,kefir içerek,kayısı kurusu yiyerek şimdiden saat gibi kurun vucudunuzu.
ve dualar...allahım biz istersek verir.hergün dualarınızı edin.ben hergün 20 tane ayetel kürsi okumaya başladım.test günüme kadar 1000 tane okuyacağım.ayrıca salati tefriciyeye başladım.yine test günüme kadar 4444 tane okuyacağım.alıyorum elime kagıdı kalemi,okudukça bir çentik atıyorum.hem sayı karışmıyor hem daha huzurlu oluyorum.herkese tavsiye ederim.hatta nasıl ayetel kürsi okuyoruz birbirimiz için salati tefriciye de okuyabiliriz bence.herkes nasiplenmiş olur.herkes için ayrı ayrı dua ettikçe döner size de gelir o dualar.
sıradaki arkadaşımız ailhan76:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et 31 mayıs'ta yüzünü güldür inşallah.Amin
toplam :1.000
artrit:100-okunuyor:44:
kalan:900
günaydın cnm iyiyim şükür sen nasılsın nasıl başladın haftaya.
çalışan bir kadın için çok zor evine yetişmek sürekli derli toplu olması .ama ev hanımı olunca yapacak ne varki başka ev işi.sen yap dağılsın tozlansın yine yap10 gün olması camları silmiştim bugün baktım yine kirli yine kirli.off tedavi öncesi halılarıda yıkatmaya vereyim diyorum .
nevresimleri değiştirdim bir oda bitmeden geldim bitecek gibi değil.yorganları balkona serdim nevresim değiştirdim .kışlık yorganlar balkonda iyice güneş görsün kaldıracağım .
az kaldı arkadaşlar beklemek gerçekten zor ve stresli inşallah sonuçlarınız hayırlı olur.
slm benide aranıza alırsanız sevinirim.bende gün bekleyenlerdenim. 37 yaşındayım.
ailhan76 5. deneme test tarihi 31 Mayıs
Allahtan ümit kesilmiyor. Allah o mutluluğu bizede gösterecek.
kızlar inanın gece dua ederken gerçek isimlerini bilmiyorum ama gene de tüm arkadaşlarımı katıyorum dualarıma allahım hiç birimizi üzmesin yarrabbimcanım benim gözlerim doldu mesajını okurken .burada o kadar güzel dostluklar oluştuki dua okumak için bir yarış hali var sanki. çoğu arkadaşımız regli okuyamadı belki ama buna bende dahilim. ettiğimiz her duada her birinizde varsınız.ben tüm kalbimle inanıyorum ki RABBİM bu kadar gönülden içten dualara karşılık verecek dileklerimiz kabul olacak inşallah.
ne güzel bir dua yaptın hepimize RABBİM bizim için dilediğini senin içinde nasip etsin kabul etsin inşallah.Amin
listede benle beraber tedaviye başlayacak olanları gördüm.hadi bakalım,bol bol şans diliyorum herkese.
bol su için arkadaşlar..ben yaklaşık 3 aydır hergün 3 lt su içmeye özen gösteriyorum.hatta içmezsem takıntı haline getiriyorum.şu ara çileğin mevsimi.çilek yumurtaların kaliteli olmasını sağlıyormuş.tedavi öncesi hergün yemeye çalışın.ayrıca hergün bir avuç badem,fındık yada ceviz.
kabızlık gibi bir sorununuz varsa da şimdiden vucudunuzu ayarlamaya çalışın.transfer sonrası asla kabız olmamalısınız.su içerek,kefir içerek,kayısı kurusu yiyerek şimdiden saat gibi kurun vucudunuzu.
ve dualar...allahım biz istersek verir.hergün dualarınızı edin.ben hergün 20 tane ayetel kürsi okumaya başladım.test günüme kadar 1000 tane okuyacağım.ayrıca salati tefriciyeye başladım.yine test günüme kadar 4444 tane okuyacağım.alıyorum elime kagıdı kalemi,okudukça bir çentik atıyorum.hem sayı karışmıyor hem daha huzurlu oluyorum.herkese tavsiye ederim.hatta nasıl ayetel kürsi okuyoruz birbirimiz için salati tefriciye de okuyabiliriz bence.herkes nasiplenmiş olur.herkes için ayrı ayrı dua ettikçe döner size de gelir o dualar.
Allah kabul etsin cnm .sağlıkçıyım derken merak ettim100 tane de ben alıyorum.bitince haber vereceğim.
artrit benim için okuduğun ayetel kürsiler sana da karşılık gelsin arkadaşım.ben de sağlıkçıyım.
hayırlısı canım dr.unla görüşme sonrası mutlaka haber ver olur mu canım.az kaldı ama ben artık çok sabırsızlanıyorum doktoru aradım akşam dönecek bakalım ne diyecek gene adet olamadımmm
Allah kabul etsin cnm.saolasın.canlarım günaydın yarın allah nasip ederse yarın yasin okutturucam hepiniz için de dua edicemmmm
3 haziran ne uğurlu bir gün maaşallahBanada 100 tane yaz okurum.34 yaşındayım ve 3 haziranda başlayacağım tedvye hem erkek hem kadın benimki kalamış jinemede tedavim inşallah Rabim yardım eder hepimize
sağol canım benim Allah senden de razı olsun..haftasonu giremedim,işim dolayısı ile evime yeni dönebildim.dua okumaya kendi kendime başladım ve nasıl yetiştireceğim acaba diye endişelenirken,foruma girdim.bir de baktım ki,ayetel kürsilerim okunmuş bile!o kadar duygulandım ki,şuan kelimelerle ifade edemeyeceğim hissettiklerimi.allah hepinizden razı olsun,benim için dilediğiniz iyi duayı sizin için de hayırlı kılsın.
ailhan76 arkadaşım hoşgeldin hayırlı olur inşallah tedavin güzel haberler alırsın ve verirsin inşallah bu yukarıdaki soruların hepsinin cevabını bende çok ama çok istiyorumcanım hoşgeldin aramıza transferin oldu testi bekliyorsun öylemi.maaşallah canım.ilk hamilemiz sen olacaksın inşalalh o zaman.sık sık uğra gelişmeleri yaz olur mu lütfen.
hangi merkezde yaptırsın sorun neydi.kaç yumurta toplandı vs. anlatırmısın canım bu süreci.
bende şimdilik 100 alayım canım..sıradaki arkadaşımız ailhan76:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et 31 mayıs'ta yüzünü güldür inşallah.Amin
toplam :1.000
Allah kabul etsin canım sağolasın.canlarım günaydın yarın allah nasip ederse yarın yasin okutturucam hepiniz için de dua edicemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?