2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

leblebimşekerim sen erkencisin ben 11 i biraz geçiyordu kalktım ancak evimi temizledim şimdi doğrudan yemeğe başlıyorum... kızlar ne yemek yapacaksınız akşama belki kopya çekerim

cumartesi işimi bitirip gitmiştim kontrole. bu gün rahatım yani. ders çalışıyorum. canım da hiç yemek falan yapmak istemiyo. hazır yufka vardı. domates çorbasıyla, gözleme yapıcam. kolay ve pratikkkk....

hımmm güzelmiş afiyet bal şeker olsun canım ama senin yemeğinden kopya çekemem baklam yok maalesef
canım eşinin sevdiği bir yemeği yap.benim eşim saolsun öyle çok çeşit yemez gönlüne göre yemek olsun salata yada yoğurtla yer.yanında çorba pilav vs. istemez. maşallah diyeyim bir tek o konuda zorluğu yok bana.onun dışında tam bir keçidir:82:

banada 100 yazarmısın okurum
Allah kabul etsin canım

açıköğretimdemisin sende? ben bu sene dondurdum zaten ite kaka geçiyorum 3 dersim kaldı hepside birbirinden zor gözleme konusunda aştım ben malum vakit bol hamurunu kendim yapıyorummm kendim açıyorumm yaaaa... havam nasıl ama

pek bir mütevazi gördüm seni. şimdi canımı çektirdin bende çiğ börek açsammı ama kıymam yok

Son düzenleme:
sıradaki arkadaşımız ailhan76:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et 31 mayıs'ta yüzünü güldür inşallah.Amin

toplam :1.000

artrit:100-okunuyor:44:
TheSecret:100-okunuyor:44:
tülayss:100-okunuyor:44:
realite34:100-okundu

kalan:600

yok canım yaaaa. mali müşavir stajyeriyim ben. belgemi almaya çalışıyorum. 1,5 yıl kaldı stajın bitmesine. eğitim cd leri gönderiyolar. hepsi angarya aslında.

oooooooohhhhhhh tam benim eşimin damak lezzeti. bu aralar bayağı kilo aldı zaten. yasak bize öyle şeyler. yufka açmayı pek beceremem ama hamur işi yapabilirim.

şekerim şu vitamin ilacı elevit hergün bi tane iç demişlerdi 1 haftada 2 kilo aldım şimdi ne yapacağım bie arkadaş elma sirkesi ile bir ayda 6 kilo vermiş ama dönem o kadar kötü deneme olmaz işte Kızlar yarın akşam batuhan beyle ilk görüşmemi yapacağım bakalım dua edin bu ara iş o kadar yoğunki ancak okumaya başladım canlarım bitince yazarım

hakkında hayırlısı görüşmeden sonra güzel haberlerini bekliyoruz. ben de son aşılamada 4 günde 2 kilo almıştı. kaldı bak gitmiyo. amaaaaannnn dert etmiyorum. hamile kalınca zaten kilo alıcaz. üçün beşin aramızda lafı olmaz. onların icabına da sonra bakarız......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…