ben bakla yapacağım cnm eşim çok sever. yanına düşünmedim.leblebimşekerim sen erkencisin ben 11 i biraz geçiyordu kalktımancak evimi temizledim şimdi doğrudan yemeğe başlıyorum... kızlar ne yemek yapacaksınız akşama belki kopya çekerim
ben bakla yapacağım cnm eşim çok sever. yanına düşünmedim.
Bende alayım 100 ayetel kürsi değerli anne
leblebimşekerim sen erkencisin ben 11 i biraz geçiyordu kalktımancak evimi temizledim şimdi doğrudan yemeğe başlıyorum... kızlar ne yemek yapacaksınız akşama belki kopya çekerim
canım eşinin sevdiği bir yemeği yap.benim eşim saolsun öyle çok çeşit yemez gönlüne göre yemek olsun salata yada yoğurtla yer.yanında çorba pilav vs. istemez.hımmm güzelmiş afiyet bal şeker olsun canım ama senin yemeğinden kopya çekemem baklam yok maalesef
Allah kabul etsin canımbanada 100 yazarmısın okurum
canım o mesajı gördüm de elektriklerim kesildi o ara yazmayı unutmuşum sonraGörmedin herhalde
cumartesi işimi bitirip gitmiştim kontrole. bu gün rahatım yani. ders çalışıyorum. canım da hiç yemek falan yapmak istemiyo. hazır yufka vardı. domates çorbasıyla, gözleme yapıcam. kolay ve pratikkkk....
açıköğretimdemisin sende? ben bu sene dondurdum zaten ite kaka geçiyorum 3 dersim kaldı hepside birbirinden zorgözleme konusunda aştım ben malum vakit bol hamurunu kendim yapıyorummm kendim açıyorumm yaaaa... havam nasıl ama
pek bir mütevazi gördüm seni. şimdi canımı çektirdin bende çiğ börek açsammı ama kıymam yok
reailite o ne kadar uyumlu bir smiley öyle bayıldım
açıköğretimdemisin sende? ben bu sene dondurdum zaten ite kaka geçiyorum 3 dersim kaldı hepside birbirinden zorgözleme konusunda aştım ben malum vakit bol hamurunu kendim yapıyorummm kendim açıyorumm yaaaa... havam nasıl ama
çok seviyorum yazı içim içime sığmıyor güzel havalarda yoksa çok mütevaziyimdir yane :78::78: çiğbörek mibayılırım ben çiğböreğe
canlrım benim hasret kaldımsizeee çok özledim
şekerim şu vitamin ilacı elevit hergün bi tane iç demişlerdi 1 haftada 2 kilo aldım şimdi ne yapacağım bie arkadaş elma sirkesi ile bir ayda 6 kilo vermiş ama dönem o kadar kötü deneme olmaz işte Kızlar yarın akşam batuhan beyle ilk görüşmemi yapacağım bakalım dua edin bu ara iş o kadar yoğunki ancak okumaya başladım canlarım bitince yazarım
nasıl canım çekti benimde anlatamam.aayyyy söylemeyin öyle şeyler. şimdi kalkar bi hamur kızartırım. kokuları sizi sarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?