ne güzel işte kilo almamakben neden kilo alamıyorum yaen son tedavide 3 kilo aldım oda hemen gidiverdi bende vitamin kullanıyorum yemek desen yiyorum.. heralde ben hamilelikte bir alıcam tam alacam.
doğru diyorsunne güzel işte kilo almamakçokmu iyi bir şey kilo.kilo sadece hamilleikte güzel:) yakında bol bol alırız zaten şimdiden almayalım :82:
ondan sonrada hamişler güzel anneler nasıl zayıflarız diye bir topik açarız
ne güzel işte kilo almamakçokmu iyi bir şey kilo.kilo sadece hamilleikte güzel:) yakında bol bol alırız zaten şimdiden almayalım :82:
ben neden kilo alamıyorum yaen son tedavide 3 kilo aldım oda hemen gidiverdi bende vitamin kullanıyorum yemek desen yiyorum.. heralde ben hamilelikte bir alıcam tam alacam.
hakkında hayırlısı görüşmeden sonra güzel haberlerini bekliyoruz. ben de son aşılamada 4 günde 2 kilo almıştı. kaldı bak gitmiyo. amaaaaannnn dert etmiyorum. hamile kalınca zaten kilo alıcaz. üçün beşin aramızda lafı olmaz. onların icabına da sonra bakarız......
nasıl canım çekti benimde anlatamam.
ladycim hoşgeldin canım bende kullanıyorum eleviti tartılmadım aldımmıki acaba.1 hafta falan oldu sanırım düzenli kullanmaya başlayalı .
Arkadaşlar öyle bir duygulandım ki nerdeyse oturup ağlayacam. Zararı olmasın diye fazla bilgisayara girmiyorum. ama bir girince bırakamıyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. Benim için duaya başlamışsınız. Allah herkese dileğini versin.
hoşgeldin canım.canım işte her zaman insanın elinde olmayan kilo mevzusu hastalık vs. derken kilo alabiliyor insan.RABBİM dermansız dert vermesin kilo dediğin alındığı gibi verilir bunları düşünme senSelam meleklerim.. BEn geldim.. Hiç uykusuz 29. saatime girmiş bulunmaktayım :)) Kilo vermek derken güzellikler ben 90 kiloyum yaa, ben napıyım.. Bu kiloda bebeğin tutunmasına zararpko ve şeker derken asla veremiyorum arttıkça arttı bu kilolar 1 yılda 25 kilo alarak başladım üstüne eklendi de eklendi...
canım benimArkadaşlar öyle bir duygulandım ki nerdeyse oturup ağlayacam. Zararı olmasın diye fazla bilgisayara girmiyorum. ama bir girince bırakamıyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. Benim için duaya başlamışsınız. Allah herkese dileğini versin.
Çok gerilere gitmedim mesajlarda ama hepimizde aynı şeyleri hissediyoruz aynı yollardan geçiyoruz. Bende deneyimlerimi paylaşayım.
Benim ve eşimin yaşımızdan dolayı galiba bende yumurta zayıflığı eşiminde morfolojisi %2. Bu nedenle normal yoldançocuk sahibi olamadık. Evliliğimizin birinci senesinde bir başladık tedaviye 4 aşılama 4 tüp bebek derken henüz bir sonuç alamadık. Bu arada 2 kez de polip için histereskopi oprasyonu geçirdim. Bir aldırmıştım ve yine oluşmuştu. Ocakta tekrar aldırdım şimdiilk bir sorun yok.Tedavilerimin 3 tanesini Hacettepede, 1 tanesini de Ankara Tıp Fakültesinde yaptırdım. Giderek yükselen bir grafiğimiz var. En son olarak arkadaşın tavsiyesi ile Başkent Üniversitesinde Hulusi beye gittik. Bu arada eşime keçiboynuzu kürü yaaprken kendimde Antaly'dan getirttiğimiz keçiboynuzlarını bütün kış boyunca yedim. Yaklaşık 6 aydırda DHEA ve coraspin kullanıyorum. En son tadavimde 7 yumurtadan 5 tanesi embriyo haline gelmişti, 2 tanesi koyuldu, ancak tutmadı.Şimdiye kadar dondurulacak kalitede embriyo da hiç olmadı. Şimdikinde ise 10 yumurtadan 8 tanesi embriyo haline geldi ve 5 tanesi çok kaliteli olduğu için 5. güne gittik. Cumartesi günü blast embriyo transfer edildi. Bu nedenle umutluyum bakalım.
Çok gerilere gitmedim mesajlarda ama hepimizde aynı şeyleri hissediyoruz aynı yollardan geçiyoruz. Bende deneyimlerimi paylaşayım.
Benim ve eşimin yaşımızdan dolayı galiba bende yumurta zayıflığı eşiminde morfolojisi %2. Bu nedenle normal yoldançocuk sahibi olamadık. Evliliğimizin birinci senesinde bir başladık tedaviye 4 aşılama 4 tüp bebek derken henüz bir sonuç alamadık. Bu arada 2 kez de polip için histereskopi oprasyonu geçirdim. Bir aldırmıştım ve yine oluşmuştu. Ocakta tekrar aldırdım şimdiilk bir sorun yok.Tedavilerimin 3 tanesini Hacettepede, 1 tanesini de Ankara Tıp Fakültesinde yaptırdım. Giderek yükselen bir grafiğimiz var. En son olarak arkadaşın tavsiyesi ile Başkent Üniversitesinde Hulusi beye gittik. Bu arada eşime keçiboynuzu kürü yaaprken kendimde Antaly'dan getirttiğimiz keçiboynuzlarını bütün kış boyunca yedim. Yaklaşık 6 aydırda DHEA ve coraspin kullanıyorum. En son tadavimde 7 yumurtadan 5 tanesi embriyo haline gelmişti, 2 tanesi koyuldu, ancak tutmadı.Şimdiye kadar dondurulacak kalitede embriyo da hiç olmadı. Şimdikinde ise 10 yumurtadan 8 tanesi embriyo haline geldi ve 5 tanesi çok kaliteli olduğu için 5. güne gittik. Cumartesi günü blast embriyo transfer edildi. Bu nedenle umutluyum bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?