2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

ben neden kilo alamıyorum ya en son tedavide 3 kilo aldım oda hemen gidiverdi bende vitamin kullanıyorum yemek desen yiyorum.. heralde ben hamilelikte bir alıcam tam alacam.

ben neden kilo alamıyorum ya en son tedavide 3 kilo aldım oda hemen gidiverdi bende vitamin kullanıyorum yemek desen yiyorum.. heralde ben hamilelikte bir alıcam tam alacam.
ne güzel işte kilo almamak çokmu iyi bir şey kilo.kilo sadece hamilleikte güzel:) yakında bol bol alırız zaten şimdiden almayalım :82:

yemekler kilolar kaynatılmış bakıyorumda
leblebişekeri haklısın vallahi hamiş olunca zaten tombiş olacagız ama şimdiden diyete girmek lazım kızlar ben bugün başladım diyete ekmek yemeyince hemen veririm zaten ben

ben ne yemek yapacagım şöyle diyet usulü

ah ne güzel kilo alamamak yaa ne öznirim bir bilseniz yiyipte almayanlara aman değerli annemiz dikkat et ben bilemdim gene yapıştı işte

sonrada nasıl zayıflıycaz diye topic açarız hamile olakda biiii

nasıl canım çekti benimde anlatamam.

ladycim hoşgeldin canım bende kullanıyorum eleviti tartılmadım aldımmıki acaba.1 hafta falan oldu sanırım düzenli kullanmaya başlayalı .

Kızlar bende kullanıyorum elevit 20 gündür falan ama kilo falan almadım, gerçi çok dikkat ediyorum. aman almıyımda zaten yaaa.

arkadaşlar saçlarıma bakım yapıyorum 2 haftaya yakındır yazdımmı daha önce bilmiyorum ince telli ve büyümeyen saçlarım var.arkadaşların önerdiği kürleri uyguluyorum umarım işe yarar:) şu an bile saçım sarılı

Selam meleklerim.. BEn geldim.. Hiç uykusuz 29. saatime girmiş bulunmaktayım :)) Kilo vermek derken güzellikler ben 90 kiloyum yaa, ben napıyım.. Bu kiloda bebeğin tutunmasına zarar pko ve şeker derken asla veremiyorum arttıkça arttı bu kilolar 1 yılda 25 kilo alarak başladım üstüne eklendi de eklendi...

Arkadaşlar öyle bir duygulandım ki nerdeyse oturup ağlayacam. Zararı olmasın diye fazla bilgisayara girmiyorum. ama bir girince bırakamıyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. Benim için duaya başlamışsınız. Allah herkese dileğini versin.

sendende arkadaşım Allah razı olsun nedemek hepimiz için uğraşıyoz inşallah sonucun olur ben bitirdim duayı Rabim kabul eylesin

Çok gerilere gitmedim mesajlarda ama hepimizde aynı şeyleri hissediyoruz aynı yollardan geçiyoruz. Bende deneyimlerimi paylaşayım.
Benim ve eşimin yaşımızdan dolayı galiba bende yumurta zayıflığı eşiminde morfolojisi %2. Bu nedenle normal yoldançocuk sahibi olamadık. Evliliğimizin birinci senesinde bir başladık tedaviye 4 aşılama 4 tüp bebek derken henüz bir sonuç alamadık. Bu arada 2 kez de polip için histereskopi oprasyonu geçirdim. Bir aldırmıştım ve yine oluşmuştu. Ocakta tekrar aldırdım şimdiilk bir sorun yok.Tedavilerimin 3 tanesini Hacettepede, 1 tanesini de Ankara Tıp Fakültesinde yaptırdım. Giderek yükselen bir grafiğimiz var. En son olarak arkadaşın tavsiyesi ile Başkent Üniversitesinde Hulusi beye gittik. Bu arada eşime keçiboynuzu kürü yaaprken kendimde Antaly'dan getirttiğimiz keçiboynuzlarını bütün kış boyunca yedim. Yaklaşık 6 aydırda DHEA ve coraspin kullanıyorum. En son tadavimde 7 yumurtadan 5 tanesi embriyo haline gelmişti, 2 tanesi koyuldu, ancak tutmadı.Şimdiye kadar dondurulacak kalitede embriyo da hiç olmadı. Şimdikinde ise 10 yumurtadan 8 tanesi embriyo haline geldi ve 5 tanesi çok kaliteli olduğu için 5. güne gittik. Cumartesi günü blast embriyo transfer edildi. Bu nedenle umutluyum bakalım.

hoşgeldin canım.canım işte her zaman insanın elinde olmayan kilo mevzusu hastalık vs. derken kilo alabiliyor insan.RABBİM dermansız dert vermesin kilo dediğin alındığı gibi verilir bunları düşünme sen

canım benim RABBİM sendende razı olsun dualarımız kabul olsun inşallah.şimdi heyecanla senden gelecek sonucu bekliyoruz şenlendirecek inş. burayı.sen yat dinlen canım olumlu şeyler düşün herşey iyi gidecek çünkü.ilk hamilemiz olacaksın RABBİMİN izniyle

maaşallah canım harika.belki üzücü deneyimler geçmiş başından ama geçmişi unutup önümüze bakacağız herşey çok güzel olacak canım hepsi gerilerde kalacak.ikizler yolda gibi geliyor bana.maaşallah barekallah

Canım tedavin hayırlı olsun, bebişlerin sıkı sıkı seninle olsun.. Bizde burdan güzel haberinle mutlu olalım, umut bulalım..

sıradaki arkadaşımız ailhan76:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et 31 mayıs'ta yüzünü güldür inşallah.Amin

toplam :1.000

artrit:100-okunuyor:44:
TheSecret:100-okunuyor:44:
tülayss:100-okunuyor:44:
realite34:100-okundu
ailhan76:100-okunuyor:44:

kalan:500

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…