canlarrr mesai bitti bende bittim evde net yok yarın görüşürüz canlar bu arada benden 100 ayetelkürsi güzel anne hepinizi öpüyorum
selam canım,arkadaşlar saçlarıma bakım yapıyorum 2 haftaya yakındır yazdımmı daha önce bilmiyorum ince telli ve büyümeyen saçlarım var.arkadaşların önerdiği kürleri uyguluyorum umarım işe yarar:) şu an bile saçım sarılı
canlarrr mesai bitti bende bittim evde net yok yarın görüşürüz canlar bu arada benden 100 ayetelkürsi güzel anne hepinizi öpüyorum
ne güzel maşallah.inş.bendede öyle olur.saçı çok severim aksine bendede yok.şöyle uzun uzun salına salına gezinen kızlara nasıl özenirim.eşiminde saçları maşallah nasıl gür keşke onlar bende olsa diyorum .benimkilerde resmen tavuk gibiselam canım,
dert etme bu kadar saçlarını.hamilelikte saçlar canlanır.yakın arkadaşımın dipleri görünürdü.azıcık,ince telli..neyse doğum yaptı bebeği 50günlük.uzun zaman sonra dün görüştük.o kadar canlanmış,boşlukları doolmuş ki.saç fışkırmış yani..
sen de rahat ol.
ladycim son okuduğun 100 ailhanamı cnm
Ablacım allah kabul etsin.. Yarın haberleriniz bekliyorum.. Görüşmek üzere..
inşallah güzel arkadaşım biraz daha beklersem servis kaçacak ama size değer çok öptüm canım seni tanıdığıma çok memnun oldum
sıradaki arkadaşımız ailhan76:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et 31 mayıs'ta yüzünü güldür inşallah.Amin
toplam :1.000
artrit:100-okunuyor:44:
TheSecret:100-okunuyor:44:
tülayss:100-okunuyor:44:
realite34:100-okundu
ailhan76:100-okunuyor:44:
mulady06:100-okundu
kalan:400
100 tane de ben alıyorum.bitince haber vereceğim.
artrit benim için okuduğun ayetel kürsiler sana da karşılık gelsin arkadaşım.ben de sağlıkçıyım.
cnm çok geçmiş olsun Rabbim aynı acıyı tekrar yaşatmaz inşallah.Ben de Konya'da 2.tüp bebek denememi yapıcam salı lucrine başlıcam galiba.Sen Konya'da hangi doktora gitmiştin? Sakıncası yoksa paylaşır mısın?:18:
Canım tedavin hayırlı uğurlu olsun, inşallah minik yavrunu en kısa zamanda kucağına alırsın..
sıradaki arkadaşımız ailhan76:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et 31 mayıs'ta yüzünü güldür inşallah.Amin
toplam :1.000
artrit:100-okundu
TheSecret:100-okunuyor:44:
tülayss:100-okunuyor:44:
realite34:100-okundu
ailhan76:100-okunuyor:44:
mulady06:100-okundu
kalan:400
Eğitimciyim canım hoşgeldin aramıza yaşadığın şey gerçekten çok üzücü çok zor yani kelimeler inan yetersiz kalıyor bunu anlatabilmeme.Rabbimden diliyorum ki inşallah bu sefer sağlıklı sıhhatli alacaksın kucağına ve acın böylece belki biraz olsun hafifleyecek.
Allahım hiç bir anneyi evladıyla imtihan etmesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?