2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

transferimin 8. günü kahverengi kanamam oldu 8. gün test yaptırdık 39 çıktı akıntı devam ediyor bu günde 101 çıktı dr iyi sorun yok desede benim içim rahat değil bana dua edin lüfen...........

transferimin 8. günü kahverengi kanamam oldu 8. gün test yaptırdık 39 çıktı akıntı devam ediyor bu günde 101 çıktı dr iyi sorun yok desede benim içim rahat değil bana dua edin lüfen...........
canım ederiz tabiki maşallah bak tutunmuş sanasımsıkı maaşallah bu tarz kanamalar olabiliyor içini ferah tut.zaten kahverengi eski kanama demek merak etme olur mu cnm.RABBİM YAVRUNU SANA BAĞIŞLASIN İNŞALLAH.

Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:

"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

seninde sık sık okuman çok iyi olacak canım.içini ferah tut. bolca oku.

Canlarım merhabalar kacgundur bılgısayar bozuldu gıremedım herkes ıcın hersey yolundadır ınsallah.Ben İstanbula gıttım bıkac merkezle gorustum hepsıde ıı ama encok bahceci fulya ekıbıne ısındım,bide Ankara ya bakıcaz ondan sonra kararımızı verıcez bakalım.Mirage bebegın sana tuunmasına sevındım hersey yolunda gıdıcek ınsallah.....

hayırlısı olsun canım ne zaman düşünüyorsun tedaviyi.zaman belli mi?

İnşallah canım, sen olumlu düşün olumlu olacağına inanıyorum ben.. BEnimde bişey kalmadı çarşamba yada perşembe ankara yolcusuyum Allahın izniyle..

Allahinşallah rast getirsin güzel sonuç almak nasip etsin.

değerin artıyosa bu iyiye işaret içini ferah tut bolbol dua et..Allah ım inşallah nasip eder sağlıkla..

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 | castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
2|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
3| biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym | |???????? |||||
5| ozlmozcn | |Haziran |||| |
6|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
7| DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707||Haziran |||| |
9| ebrudur| |Temmuz |||| |
10|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
11| kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
13| nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|
15|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme||Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|
19|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm||May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
21|mylady06||Haziran|||||
22|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|nil_alp| |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|Reglini bekliyor|okundu
24|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
25|careful||Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi||
26|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
27|artrit||Haziran||3.Deneme|||
28|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
29|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|
30|TheSecret||Haziran||2.Deneme||3 Haziran başlıyor|Okundu
31| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
32|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|
33|ailhan76|37|||||31 mayısta test tarihi|okunuyor:44:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:

ben de 100 tane alayım.Bu akşam okurum inşallah.Yarın dr.a gideceğim bana dua edin

Arkadaşlar aklıma bişey takıldı..eşimde evde yok kendi kendimi yiyip bitireceğime size sorayım dedim.hikayemi sizinle paylaşmıştım.(ölü doğum+ olumsuz aşılama ve tüp bebek denemesi) cumartesi günü hakan beye muayene oldum ve hemen adetinin 21.gününde lucrinle tüp bebek tedavisine başlayalım dedi.ama hiçbir test ya da başka bişey yapılmadı.gönlümü ferah tutmak istiyorum..yine de sizin bu konuda düşüncelerinizi öğrenmek istedim.

korkma canım rahat ol.. bebişin sıkı sıkı tutunmuştur inşallah doktorun sorun olduğunu düşünse sorun yok demezdi bozma moralini..

yaptırdığın testlerin üstünden 1 yıl geçmemişse yenisini istemiyorlar diye biliyorum canım.. ama uzun protokol uygulanacak sana belki o dönemde ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…