çok teşekkür ederim..Konyada Kızılay Hastanesinde Mustafa Beye gittim ama u sefer Konyada yaptırmak istemedim.
kızlar bende 100 okurum ama yarın bildirirm çok güzel düşünülmüş
kızlar Allah kabul etsin ben okudum inşallah hayırlısı olsun
canım ederiz tabiki maşallah bak tutunmuş sanasımsıkı maaşallah bu tarz kanamalar olabiliyor içini ferah tut.zaten kahverengi eski kanama demek merak etme olur mu cnm.RABBİM YAVRUNU SANA BAĞIŞLASIN İNŞALLAH.transferimin 8. günü kahverengi kanamam oldu 8. gün test yaptırdık 39 çıktı akıntı devam ediyor bu günde 101 çıktı dr iyi sorun yok desede benim içim rahat değil bana dua edin lüfen...........
hayırlısı olsun canım ne zaman düşünüyorsun tedaviyi.zaman belli mi?Canlarım merhabalar kacgundur bılgısayar bozuldu gıremedım herkes ıcın hersey yolundadır ınsallah.Ben İstanbula gıttım bıkac merkezle gorustum hepsıde ıı ama encok bahceci fulya ekıbıne ısındım,bide Ankara ya bakıcaz ondan sonra kararımızı verıcez bakalım.Mirage bebegın sana tuunmasına sevındım hersey yolunda gıdıcek ınsallah.....
İnşallah canım, sen olumlu düşün olumlu olacağına inanıyorum ben.. BEnimde bişey kalmadı çarşamba yada perşembe ankara yolcusuyum Allahın izniyle..
transferimin 8. günü kahverengi kanamam oldu 8. gün test yaptırdık 39 çıktı akıntı devam ediyor bu günde 101 çıktı dr iyi sorun yok desede benim içim rahat değil bana dua edin lüfen...........
sıradaki arkadaşımız ailhan76:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et 31 mayıs'ta yüzünü güldür inşallah.Amin
toplam :1.000
artrit:100-okundu
TheSecret:100-okunuyor:44:
tülayss:100-okunuyor:44:
realite34:100-okundu
ailhan76:100-okunuyor:44:
mulady06:100-okundu
kalan:400
ben de 100 tane alayım.Bu akşam okurum inşallah.Yarın dr.a gideceğim bana dua edin
Allah kabul etsin canım .yarınki görüşme ne için canım inşallah herşey yolundadır.
çok saol, geçen hafta gitmiştim haftaya gel muayne edip lucrine başlıyalım dedi.Yarın evdeki kalan ilaçlarımı yüklenip gidecez inşallah
hadi hayırlısı olsun inşallah canım .RABBİM sonunu hayırlı etsin inş.dua sırasında senide öne çekiyorum canım.çok saol, geçen hafta gitmiştim haftaya gel muayne edip lucrine başlıyalım dedi.Yarın evdeki kalan ilaçlarımı yüklenip gidecez inşallah
transferimin 8. günü kahverengi kanamam oldu 8. gün test yaptırdık 39 çıktı akıntı devam ediyor bu günde 101 çıktı dr iyi sorun yok desede benim içim rahat değil bana dua edin lüfen...........
hadi hayırlısı olsun inşallah canım .RABBİM sonunu hayırlı etsin inş.dua sırasında senide öne çekiyorum canım.
Arkadaşlar aklıma bişey takıldı..eşimde evde yok kendi kendimi yiyip bitireceğime size sorayım dedim.hikayemi sizinle paylaşmıştım.(ölü doğum+ olumsuz aşılama ve tüp bebek denemesi) cumartesi günü hakan beye muayene oldum ve hemen adetinin 21.gününde lucrinle tüp bebek tedavisine başlayalım dedi.ama hiçbir test ya da başka bişey yapılmadı.gönlümü ferah tutmak istiyorum..yine de sizin bu konuda düşüncelerinizi öğrenmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?