2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

elinde hangi belgelerle gittin canım yakın zamanlı kan sperm tahlilleri varmıydı elinde.

canım sadece sorduğun için yazmak istedim ben de ilk tüp bebeği 6 ay önce anatolıada yaptırdım bülent tıraşdı benim doktorum beni memlektimdeki doktoruum yönlendirdi görüşmeye gittik doktorumuzla sadece 10 dakika konuştuk bize hemen tüp bebeğe başlayalım dedi biz de apar topa hemen başladık bi heyecan fakat sonuç negatif ve doktor beni arayıp neden olmamış olabileceğini konuşmadı bile ben şimdi doktorumu değiştirdim ve bana da eşime de bir ürü tahlil yapıldı ve farklı şeyler çıktı mesela bağışıklık sisteminden dolayı zaten olsaydı düşerdi dedi canım gerçekten kafanı karıştırmak istemem ben belkide olmadı ya ondan sevemedim orayı ama banada tahlil falan yapalım demediler ama lütfen ben böyle yazdım diye kararını değiştirme genede sor yaptırmamız gereken testler varmı diye ben şimdi bütün testleri yaptırıyorum tekrar üzülmemek için ama doktorlarda sadece bir araç neticede veren allah rabbim gönlüne göre versin

cnm merhaba,sen sormadın mı dr.a o tahlil istemeyince?ben 1.denememde olumsuz sonuç alınca hemen dr elime uzunca bir tahlil kağıdı tutuşturdu;kromozon analizi,pıhtılaşma,rutin kan,rahimden parça alınması....vs. vs.ve en son histereskopiyi yaptırıp kurtuldum çok şükür.Keşke biraz ısrar etseydin mesela benim kan pıhtılaşması sorunum olduğu ortaya çıktı şuanda iğne kullanıyorum.Bu tip sorunlar düşüğe yol açabiliyormuş.Yine de Allah'ın dediği olur,illa ki olacak diye birşey yok.İstersen dr a bir telefon açıp sor.İsterse tahlilllerini yaptırıp gidersin içinde rahat olur .Allah yardımcın olsun.

kızlar biraz önce doktorum aradı ayın 30 una kadar adet olmazsan gebelik testi yapar sonra ilaç veririz dedi bakalım bu arada tekrar kan sayımı yaptır gönder dedi bir de glifix diye ilaç verdi canım yani durum böyle of ya gene uzadı zaman

sıradaki arkadaşımız ailhan76:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et 31 mayıs'ta yüzünü güldür inşallah.Amin

toplam :1.000

artrit:100-okundu
TheSecret:100-okunuyor:44:
tülayss:100-okundu
realite34:100-okundu
ailhan76:100-okunuyor:44:
mulady06:100-okundu
careful:100-okunuyor:44:

kalan:300

canım bellimi olur belkide hamilelik doğal yoldan gerçekleşir.duymuyormuyuz sanki.ne olacaksa hayırlısı olsun inş.

üzülme canım rahat tut içini geç olsun güç olmasın.. her işte bir hayır vardır.. gebelik testi yapıp sonra ilaç demiş hamile olabilir misin ki daha önceden de gecikiyormuydu adetin?

careful hakkında hayırlısı olsun canım
egitimciyim arkadaşlar yazmış canım bence eşinle konuş dr a dan tahlilleri isteyin benimde aşılamada acemilik oldu bak 1 senemi yedi lanet dr

careful hakkında hayırlısı olsun canım
egitimciyim arkadaşlar yazmış canım bence eşinle konuş dr a dan tahlilleri isteyin benimde aşılamada acemilik oldu bak 1 senemi yedi lanet dr

çok teşekkür ederim.inşallah Rabbim hiçbirimizin kucağını boşbırakmaz

merhaba arkadaşlar ben geldim..bugün gittiğim merkezi aradım kahverengi lekelenmeleri sordum.endişelenmene gerek yok onlar doğum kontrol hapından oluyor dedi.içim rahatladı.hapı yarın bitiyor.1-2 güne adet olursun.adet oluncada gidicem ve tedavi başlıcakk inşşşşş

hadi inşallah canım

üzülme canım rahat tut içini geç olsun güç olmasın.. her işte bir hayır vardır.. gebelik testi yapıp sonra ilaç demiş hamile olabilir misin ki daha önceden de gecikiyormuydu adetin?

canım ben ilaç vermese 1 sene olmam yani benimki benzinsiz çalışmıyo anlıyacağın yani sorun bende bir iki değil anam ama tabi veren allahhhh kendime hiç ümit vermiyorum çünkü bugüne kadar yaptığım testin haddi hesabı yok tam negatiflere alışmışken

tulays sen hangi aşamadasın kusura bakmayın arkadaşlar bende b12 fazlasıyla düşük çok unutkanım o yüzden tekrar soruyorum kusura bakmayın

tulays sen hangi aşamadasın kusura bakmayın arkadaşlar bende b12 fazlasıyla düşük çok unutkanım o yüzden tekrar soruyorum kusura bakmayın

canım benimde tüp bebek dışında hamile kalma şansım yok. biz erkek nedenli tüp bebeğe yöneldik ama tedavi aşamasında bende de çıktı. rezerv düşüklüğüm ve çikolata kistim var 2 kez tüp denedim olmadı yani embriyo elde edemedik nisan ortası gibi denedim en son şimdi doktorum biesteron ve balık yağı verdi ilaveten onları kullanıyorum tedaviden sonra ilk kontrole gidecem bakalım bekliyorum reglimi bu günlerde ama bu ay hafifden ağrılarım var kötü düşünmiyeyim diyorum ama sanırım kistim büyüyor

aynen canım veren Allah gerisi teferruat aslında.. bende kendime hiç ümit vermiyordum iyiki bu topiği açmışsın iyi geldi burası bana. üst komşumun çocuğu var 1,5-2 yaşlarında ana oğul bir kavga ediyor anlatamam size.. küçücük ağzıyla bir bağırıyor sanki üstte değil yanıbaşımda

bende okudum 100 arkadaşım Allah,ım kabul eylesin niyetimizi AMİN.

canım cevabın için teşekkürler doktorla ilk görüşmem de aklımda olan tüm soruları dile getiricem,sonradan üzülmektense en iyisi en başından önlem almak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…