elinde hangi belgelerle gittin canım yakın zamanlı kan sperm tahlilleri varmıydı elinde.Arkadaşlar aklıma bişey takıldı..eşimde evde yok kendi kendimi yiyip bitireceğime size sorayım dedim.hikayemi sizinle paylaşmıştım.(ölü doğum+ olumsuz aşılama ve tüp bebek denemesi) cumartesi günü hakan beye muayene oldum ve hemen adetinin 21.gününde lucrinle tüp bebek tedavisine başlayalım dedi.ama hiçbir test ya da başka bişey yapılmadı.gönlümü ferah tutmak istiyorum..yine de sizin bu konuda düşüncelerinizi öğrenmek istedim.
Arkadaşlar aklıma bişey takıldı..eşimde evde yok kendi kendimi yiyip bitireceğime size sorayım dedim.hikayemi sizinle paylaşmıştım.(ölü doğum+ olumsuz aşılama ve tüp bebek denemesi) cumartesi günü hakan beye muayene oldum ve hemen adetinin 21.gününde lucrinle tüp bebek tedavisine başlayalım dedi.ama hiçbir test ya da başka bişey yapılmadı.gönlümü ferah tutmak istiyorum..yine de sizin bu konuda düşüncelerinizi öğrenmek istedim.
Arkadaşlar aklıma bişey takıldı..eşimde evde yok kendi kendimi yiyip bitireceğime size sorayım dedim.hikayemi sizinle paylaşmıştım.(ölü doğum+ olumsuz aşılama ve tüp bebek denemesi) cumartesi günü hakan beye muayene oldum ve hemen adetinin 21.gününde lucrinle tüp bebek tedavisine başlayalım dedi.ama hiçbir test ya da başka bişey yapılmadı.gönlümü ferah tutmak istiyorum..yine de sizin bu konuda düşüncelerinizi öğrenmek istedim.
canım bellimi olur belkide hamilelik doğal yoldan gerçekleşir.duymuyormuyuz sanki.ne olacaksa hayırlısı olsun inş.kızlar biraz önce doktorum aradı ayın 30 una kadar adet olmazsan gebelik testi yapar sonra ilaç veririz dedi bakalım bu arada tekrar kan sayımı yaptır gönder dedi bir de glifix diye ilaç verdi canım yani durum böyle of ya gene uzadı zaman
kızlar biraz önce doktorum aradı ayın 30 una kadar adet olmazsan gebelik testi yapar sonra ilaç veririz dedi bakalım bu arada tekrar kan sayımı yaptır gönder dedi bir de glifix diye ilaç verdi canım yani durum böyle of ya gene uzadı zaman
careful hakkında hayırlısı olsun canım
egitimciyim arkadaşlar yazmış canım bence eşinle konuş dr a dan tahlilleri isteyin benimde aşılamada acemilik oldu bak 1 senemi yedi lanet dr
merhaba arkadaşlar ben geldim..bugün gittiğim merkezi aradım kahverengi lekelenmeleri sordum.endişelenmene gerek yok onlar doğum kontrol hapından oluyor dedi.içim rahatladı.hapı yarın bitiyor.1-2 güne adet olursun.adet oluncada gidicem ve tedavi başlıcakk inşşşşş
üzülme canım rahat tut içini geç olsun güç olmasın.. her işte bir hayır vardır.. gebelik testi yapıp sonra ilaç demiş hamile olabilir misin ki daha önceden de gecikiyormuydu adetin?
tulays sen hangi aşamadasın kusura bakmayın arkadaşlar bende b12 fazlasıyla düşük çok unutkanım o yüzden tekrar soruyorum kusura bakmayın
canım ben ilaç vermese 1 sene olmam yani benimki benzinsiz çalışmıyo anlıyacağın yani sorun bende bir iki değil anam ama tabi veren allahhhh kendime hiç ümit vermiyorum çünkü bugüne kadar yaptığım testin haddi hesabı yok tam negatiflere alışmışken
çok saol, geçen hafta gitmiştim haftaya gel muayne edip lucrine başlıyalım dedi.Yarın evdeki kalan ilaçlarımı yüklenip gidecez inşallah
bende okudum 100 arkadaşım Allah,ım kabul eylesin niyetimizi AMİN.sıradaki arkadaşımız ailhan76:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et 31 mayıs'ta yüzünü güldür inşallah.Amin
toplam :1.000
artrit:100-okundu
TheSecret:100-okunuyor:44:
tülayss:100-okundu
realite34:100-okundu
ailhan76:100-okunuyor:44:
mulady06:100-okundu
careful:100-okunuyor:44:
kalan:300
yaptırdığın testlerin üstünden 1 yıl geçmemişse yenisini istemiyorlar diye biliyorum canım.. ama uzun protokol uygulanacak sana belki o dönemde ister[/QUOT eşimin sperm testi sonuçları ile histereskopi ile HSG sonuçları vardı haklısın canım belki ozaman ister cevabın için teşekkürler
canım sadece sorduğun için yazmak istedim ben de ilk tüp bebeği 6 ay önce anatolıada yaptırdım bülent tıraşdı benim doktorum beni memlektimdeki doktoruum yönlendirdi görüşmeye gittik doktorumuzla sadece 10 dakika konuştuk bize hemen tüp bebeğe başlayalım dedi biz de apar topa hemen başladık bi heyecan fakat sonuç negatif ve doktor beni arayıp neden olmamış olabileceğini konuşmadı bile ben şimdi doktorumu değiştirdim ve bana da eşime de bir ürü tahlil yapıldı ve farklı şeyler çıktı mesela bağışıklık sisteminden dolayı zaten olsaydı düşerdi dedi canım gerçekten kafanı karıştırmak istemem ben belkide olmadı ya ondan sevemedim orayı ama banada tahlil falan yapalım demediler ama lütfen ben böyle yazdım diye kararını değiştirme genede sor yaptırmamız gereken testler varmı diye ben şimdi bütün testleri yaptırıyorum tekrar üzülmemek için ama doktorlarda sadece bir araç neticede veren allah rabbim gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?