cnm merhaba,sen sormadın mı dr.a o tahlil istemeyince?ben 1.denememde olumsuz sonuç alınca hemen dr elime uzunca bir tahlil kağıdı tutuşturdu;kromozon analizi,pıhtılaşma,rutin kan,rahimden parça alınması....vs. vs.ve en son histereskopiyi yaptırıp kurtuldum çok şükür.Keşke biraz ısrar etseydin mesela benim kan pıhtılaşması sorunum olduğu ortaya çıktı şuanda iğne kullanıyorum.Bu tip sorunlar düşüğe yol açabiliyormuş.Yine de Allah'ın dediği olur,illa ki olacak diye birşey yok.İstersen dr a bir telefon açıp sor.İsterse tahlilllerini yaptırıp gidersin içinde rahat olur .Allah yardımcın olsun.
bende okudum 100 arkadaşım Allah,ım kabul eylesin niyetimizi AMİN.
selam damra,
jinemed kalamışta yapılacakmış tedavin öyle mi?ben ilk denemeyi orada yaptırmıştım.sen tecrübeli miisn,yani kaçıncı bu deneme?iyi bir embriyologu vardı,ayşe hanım.personeli de çok iyiydi.ama ben doktoruna düşemedim.benim doktorum,dışarıdan biriydi.orayla anlaşmış,tedaviyi,opu,transferi hep orada yaptı.neyse,senin doktorun kim?bol şans.allah yardımcın olsun canım.
Arkadaşlar aklıma bişey takıldı..eşimde evde yok kendi kendimi yiyip bitireceğime size sorayım dedim.hikayemi sizinle paylaşmıştım.(ölü doğum+ olumsuz aşılama ve tüp bebek denemesi) cumartesi günü hakan beye muayene oldum ve hemen adetinin 21.gününde lucrinle tüp bebek tedavisine başlayalım dedi.ama hiçbir test ya da başka bişey yapılmadı.gönlümü ferah tutmak istiyorum..yine de sizin bu konuda düşüncelerinizi öğrenmek istedim.
Arkadaşlar aklıma bişey takıldı..eşimde evde yok kendi kendimi yiyip bitireceğime size sorayım dedim.hikayemi sizinle paylaşmıştım.(ölü doğum+ olumsuz aşılama ve tüp bebek denemesi) cumartesi günü hakan beye muayene oldum ve hemen adetinin 21.gününde lucrinle tüp bebek tedavisine başlayalım dedi.ama hiçbir test ya da başka bişey yapılmadı.gönlümü ferah tutmak istiyorum..yine de sizin bu konuda düşüncelerinizi öğrenmek istedim.
Millet nerdesiniz ya, kimse yok bu sabah, hepinize günaydınlar. Gününüz dünden aydınlık olsun...
canım günaydınnnn benim bugün dualarınıza çok ihtiyacım var Batuhan beyle görüşmeye gideceğim akşam bakalımmm İnşallah gün benim ve hepimiz için aydınlık olurrr
günaydınnnn kızlar nerelerdesiniz yahuuu nasılsınızz
canım günaydınnnn benim bugün dualarınıza çok ihtiyacım var Batuhan beyle görüşmeye gideceğim akşam bakalımmm İnşallah gün benim ve hepimiz için aydınlık olurrr
dün eşime tembihlemiştim sabah beni erken uyandırması için. yürüyüşe çıkıcaktım. hazır yaz geldi. bu kadar da diyetten kilo dan bahsetmişken, kendime geleyim dedim.
sabah bi uyandım saat 10 olmuş. 11e doğru eşim arıyo yeni aklıma geldi seni uyandırmak diyo.
yani akşama kaldı yürüyüş macerammmm...
siz nasılsınız topikimizin kıymetlileri..............
slm kızlar günaydınnnnnnnn
2 gündür giremiyorum sayfalar baya ilerlemiş okumaya çalıştım.
Dün bütüngün dr daydım yarın sabahta dra gitcem bu arada ben 2 dr a birden muayneye gidiyorum biri kendi dr faruk bey diğeride acıbadem şahinbey biri yumurta takibi muayne yapıyo ötekide muayne ve toplama transfer filan yapıyo. Kızlar bi arkadaşım daha önce hiç aşılama filan yaptırmadı tüp bebek ilaçlarının bir bölümünü siğorta raporuyla ilaç alabiliyomuş.dr umda yarın gel seninde ilaç hakkın var ise deniyelim dedi yarın rapor çıkartıp bi denicem.bu arada ilk denemede perugan 300 vermişti 5 orgalutran şimdi 375 verdi sizlerin dozajları nasıl arkadaşıma 420 doz vermiş ilk deneme için sizlerinki nasıl?
dün eşime tembihlemiştim sabah beni erken uyandırması için. Yürüyüşe çıkıcaktım. Hazır yaz geldi. Bu kadar da diyetten kilo dan bahsetmişken, kendime geleyim dedim.
Sabah bi uyandım saat 10 olmuş. 11e doğru eşim arıyo yeni aklıma geldi seni uyandırmak diyo.
Yani akşama kaldı yürüyüş macerammmm...
Siz nasılsınız topikimizin kıymetlileri..............
şekrim benim hiç bu keyf biz çalışan bayanlara denirmi özendim vallahi ah hasretim sabah keyiflerini bizim içinde bol bol keyiflen canım bir gün en kısa zamanda inşallah gelecekki bebeciğinin yüzünden bu keyfin sona erecek o zaman görüşürüz inşallah
slm kızlar günaydınnnnnnnn
2 gündür giremiyorum sayfalar baya ilerlemiş okumaya çalıştım.
dün bütüngün dr daydım yarın sabahta dra gitcem bu arada ben 2 dr a birden muayneye gidiyorum biri kendi dr faruk bey diğeride acıbadem şahinbey biri yumurta takibi muayne yapıyo ötekide muayne ve toplama transfer filan yapıyo. kızlar bi arkadaşım daha önce hiç aşılama filan yaptırmadı tüp bebek ilaçlarının bir bölümünü siğorta raporuyla ilaç alabiliyomuş.dr umda yarın gel seninde ilaç hakkın var ise deniyelim dedi yarın rapor çıkartıp bi denicem.bu arada ilk denemede perugan 300 vermişti 5 orgalutran şimdi 375 verdi sizlerin dozajları nasıl arkadaşıma 420 doz vermiş ilk deneme için sizlerinki nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?