2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

İlk tüp bebek denememi Konyada yaptırmıştım buradaki doktorum dondurulmuşlarla denemeden önce histeroskopi yaptı.İlk gebeliğim normal yollardan olmuştu ancak ölü doğumla sonuçlanmıştı belki oyüzden istememiştir diye düşünüyorum ama doktorla ilk görüşmemde neden hiçbir tahlile gerek duyulmadığını soracağım.Sonradan üzülmektense en başta önlem almak en iyisi..Manevi olarak çok yıpranıyoruz çünkü..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

bende okudum 100 arkadaşım Allah,ım kabul eylesin niyetimizi AMİN.

selam damra,
jinemed kalamışta yapılacakmış tedavin öyle mi?ben ilk denemeyi orada yaptırmıştım.sen tecrübeli miisn,yani kaçıncı bu deneme?iyi bir embriyologu vardı,ayşe hanım.personeli de çok iyiydi.ama ben doktoruna düşemedim.benim doktorum,dışarıdan biriydi.orayla anlaşmış,tedaviyi,opu,transferi hep orada yaptı.neyse,senin doktorun kim?bol şans.allah yardımcın olsun canım.

a.s arkadaşım benim 1.denemem tecrübeli sayılrm şu ekil kardeşmin tüp bebeklerinde hep yanındaydım inşallah iyi olur ama umudum yok gibi dr. orada erkan bey nasıl acaba sence bi fikrin varmı saol paylaştığın için

cnm etkilersem iyi yönde olur inşallah korkuyorumda yanlış yönlenirsin diye o zaman ben sana kendi hikayemi anlatayım sen ders çıkar benim rahim filmim de problem varmış ama nasıl ortaya çıktı şayet zekayi tahir ve mayaya karar vermiş olsaydım yani bu sorunu görmeyip direk tüpbebeğe yöneltenlere boşu boşuna hormon yeyip hüsran yaşayacaktım Hakan beyden bir türlü randevu alamadım ben belki sende yoktur dedim ya bu benim hikayem bendeki durumu genart çözdü zaten filmlerine bakıp ücret almadan görüşme yapıyorlar Sertaç Hoca çok güven verdi genetiğine bakıyorlarla işin canım değerlendirmen senin için hayırlı olur İnşaallah

Güzelim ben biri dondurulmuş olmak üzere iki olumsuz tüp bebek denemesi yaptım, iki uydruk test yapılıp karar verildi üstelik bu tedaviye, sonrası hayal kırıklığı, pişmanlık ama şimdiki tedavimde o kadar çok ayrıntıya bakıldı ki ve o kadar çok şey çıktı ki 50 defa tüp bebek deneseymişim 50 sindede olmayacakmış onu anladık. Şu anda Türkiye de tüp bebek sektörü tamamen ticari işletmeler kafasıyla iş yapıyor. Merkezler bizleri hasta olarak değil müşteri olarak görüyor. Onun için bence de iyi araştır, güven duy, herşeyi sorgula ki sonucunda bebeğini kucağına alabilesin..

Millet nerdesiniz ya, kimse yok bu sabah, hepinize günaydınlar. Gününüz dünden aydınlık olsun...

Millet nerdesiniz ya, kimse yok bu sabah, hepinize günaydınlar. Gününüz dünden aydınlık olsun...

canım günaydınnnn benim bugün dualarınıza çok ihtiyacım var Batuhan beyle görüşmeye gideceğim akşam bakalımmm İnşallah gün benim ve hepimiz için aydınlık olurrr

Son düzenleyen: Moderatör:
canım günaydınnnn benim bugün dualarınıza çok ihtiyacım var Batuhan beyle görüşmeye gideceğim akşam bakalımmm İnşallah gün benim ve hepimiz için aydınlık olurrr

günaydınnnn allah yardımcın olsun inşallah görüşmen güzel haberlerle sonuçlanır umarımm
herkes için aydınlık günlerimiz olsun bundan sonrası inşallahhh...

Son düzenleme:
günaydınnnn kızlar nerelerdesiniz yahuuu nasılsınızz

dün eşime tembihlemiştim sabah beni erken uyandırması için. yürüyüşe çıkıcaktım. hazır yaz geldi. bu kadar da diyetten kilo dan bahsetmişken, kendime geleyim dedim.

sabah bi uyandım saat 10 olmuş. 11e doğru eşim arıyo yeni aklıma geldi seni uyandırmak diyo.
yani akşama kaldı yürüyüş macerammmm...

siz nasılsınız topikimizin kıymetlileri..............

iyiyim canım bende hepimiz kıymetliyiz

slm kızlar günaydınnnnnnnn
2 gündür giremiyorum sayfalar baya ilerlemiş okumaya çalıştım.
dün bütüngün dr daydım yarın sabahta dra gitcem bu arada ben 2 dr a birden muayneye gidiyorum biri kendi dr faruk bey diğeride acıbadem şahinbey biri yumurta takibi muayne yapıyo ötekide muayne ve toplama transfer filan yapıyo. kızlar bi arkadaşım daha önce hiç aşılama filan yaptırmadı tüp bebek ilaçlarının bir bölümünü siğorta raporuyla ilaç alabiliyomuş.dr umda yarın gel seninde ilaç hakkın var ise deniyelim dedi yarın rapor çıkartıp bi denicem.bu arada ilk denemede perugan 300 vermişti 5 orgalutran şimdi 375 verdi sizlerin dozajları nasıl arkadaşıma 420 doz vermiş ilk deneme için sizlerinki nasıl?

dualarımız seninle canım inşallah güzel sonuca doğru gidiyorsundur

şekrim benim hiç bu keyf biz çalışan bayanlara denirmi özendim vallahi ah hasretim sabah keyiflerini bizim içinde bol bol keyiflen canım bir gün en kısa zamanda inşallah gelecekki bebeciğinin yüzünden bu keyfin sona erecek o zaman görüşürüz inşallah

ayy inşallah ablacım yaa. miniğim için yemekten içmekten bile geçerim. kaldı ki sabah keyfi. rabbim hepimize kendimizi unutmamız için öyle güzel değerli, mini mini, sebepler versin.

canım sen de mi acıbademde tedavi görüyosun. ben de kadıköy acıbadem de başlıyorum. benim de aynı. ilk muayene, yumurta oluşturma işlemi eskişehir acıbadem de kendi doktorumda olacak. yumurta toplama transfer aşamaları. istanbul kadıköyde tayfun bağışla devam edecek. tüp bebek denemelerinde kullanılan ilaç dozları çok değişik canım. biz adeti beklediğimiz için henüz dozlar hakkında birşey demedi doktorum. kaç çeşit ilaç kullanılacak henüz bilmiyorum. anlaşılan sen müjdeyi benden önce vericeksin inşallah.
ama tavsiyem çevrendekilerin lafına pek kulak asma. herkes birşey söylüyo. ama önemli olan doktorunun söylediği....herkesin tepkisi farklı..

selam bayanlarrr nasılsınızzzz?ben geldimmm...yeni haberler varmı tedaviye başlayanlar filan

sizlerede günaydın arkadaşlar.. beklenen misafirim (reglim) 1 gün bile aksatmadan geldi yarın için doktorumdan randevu almam lazım ama sabahtır arayamıyorum bir türlü:18::18: leblebimşekerim benim eşimde hep unutur beni uyandırmayı bahaneside kıyamadım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…