sizlerede günaydın arkadaşlar.. beklenen misafirim (reglim) 1 gün bile aksatmadan geldiyarın için doktorumdan randevu almam lazım ama sabahtır arayamıyorum bir türlü:18::18: leblebimşekerim benim eşimde hep unutur beni uyandırmayı bahaneside kıyamadım olur
slm kızlar günaydınnnnnnnn
2 gündür giremiyorum sayfalar baya ilerlemiş okumaya çalıştım.
dün bütüngün dr daydım yarın sabahta dra gitcem bu arada ben 2 dr a birden muayneye gidiyorum biri kendi dr faruk bey diğeride acıbadem şahinbey biri yumurta takibi muayne yapıyo ötekide muayne ve toplama transfer filan yapıyo. kızlar bi arkadaşım daha önce hiç aşılama filan yaptırmadı tüp bebek ilaçlarının bir bölümünü siğorta raporuyla ilaç alabiliyomuş.dr umda yarın gel seninde ilaç hakkın var ise deniyelim dedi yarın rapor çıkartıp bi denicem.bu arada ilk denemede perugan 300 vermişti 5 orgalutran şimdi 375 verdi sizlerin dozajları nasıl arkadaşıma 420 doz vermiş ilk deneme için sizlerinki nasıl?
hayırlsıı olsun canım neden arayamadınki doktoru...tedavin başlayacakmıhemen?
canım günaydın sanada.. arkadaşın aşılamaya uygun olmadığı için direk tüp bebek raporu almıştır bizde de aynısı olmuştu.. ilaç dozu kişiye göre değişiyor ben ilk denememde 375 puregonla başladım enson 525 le bitirmiştik. 2. de 300 puregon 150 menogon kullandım ben. yumurtalıkların cevabına bağlı yani..
sizlerede günaydın arkadaşlar.. beklenen misafirim (reglim) 1 gün bile aksatmadan geldiyarın için doktorumdan randevu almam lazım ama sabahtır arayamıyorum bir türlü:18::18: leblebimşekerim benim eşimde hep unutur beni uyandırmayı bahaneside kıyamadım olur
sağol canım. bilmiyorum ya sabahtır bir türlü cesaret edemedim aramaya ama aradım şimdi yarın 12 ye randevum var. tedaviye hemen başlamaz sanırım bir sürpriz yaparsa o başka.. kistin büyümüş falan der diye korkuyorum gerçi korkununda ecele faydası yok
aklına takılan herşeyi sor zaten canım sormayıp kendi kendini yiyeceğimize :) rapor çıkarırsan bütün tahliller yapılıyor ona göre çıkıyor raporun. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. moralini yüksek tut kendini yormamaya çalış..sagol cnm.kafama takıldıda zaten zor cvp veriyo benim yumoşlar valla anlamadım iyice karışıyo kafam.ilk denemede bişey bilmiyodum herşeye hehe diyodumda 2. denemde dr baya bunalacak herhalde benim sürekli soru sormamadan.ilk denemede 2-3 kan tahlili yaptılar hebatit kan grubu filan iyi dediler geçti 2. deneme için hiçbir tahlil yapılmadı banada.herşeyin hayırlısı.
korkma tatlım. iyi şeyler düşün ki iyi olsun.. benimde adetim bir gün bile şaşmasa da 3 haziranda tık diye gelse. pko olduğundan tahmin edemiyorum. ama doktorum vaktinde adet görürsün demişti. kafanı öyle şeylerle meşgul etme sakın......
aklına takılan herşeyi sor zaten canım sormayıp kendi kendini yiyeceğimize :) rapor çıkarırsan bütün tahliller yapılıyor ona göre çıkıyor raporun. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. moralini yüksek tut kendini yormamaya çalış..
doğru diyosun cnm kafamıza takıcagımıza sormamız en iyisi.cnm ben 2 kere menogon aldım ilaç hakkım doldu sanırım 1 kere sadece çatlama iğnesi vuruldu 1 kerede aşılama yapıldı.aşılama sonrası adetim başladı doktora gittim yumurta çatlamamıştı doğum kntrol hapı kullandım. o sıradada hamile kalmışım tabi benim haberim yok hapa devam.sonra hap bitti 5 gün geçti adetim yok test yaptık negatif adet söktürücü içtim kutu bitti yine adetim yok.tekrar idrar tahlili yapıldı pozitif inanmadık kan tahlili yapıldı 10000 6 haftalık filan çıktı . hemen doktora gittik kese var bebek var ama kalp atışı yok 1 hafta beklendi sonra aldılar.şimdi adetim gelse bile şüphede kalıyorum bi tedirginlik oluyo ister istemez
dün 100 ü bitirdikten sonra biraz bugün okurum diye ağırdan aldım ama olmadı canım.. ben 5-6 gün zorunlu izindeyimmerhaba arkadaşlar duada son durum nedir okuyamadım sıradaki arkadaşımız careful
aklına takılan herşeyi sor zaten canım sormayıp kendi kendini yiyeceğimize :) rapor çıkarırsan bütün tahliller yapılıyor ona göre çıkıyor raporun. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. moralini yüksek tut kendini yormamaya çalış..
doğru diyosun cnm kafamıza takıcagımıza sormamız en iyisi.cnm ben 2 kere menogon aldım ilaç hakkım doldu sanırım 1 kere sadece çatlama iğnesi vuruldu 1 kerede aşılama yapıldı.aşılama sonrası adetim başladı doktora gittim yumurta çatlamamıştı doğum kntrol hapı kullandım. o sıradada hamile kalmışım tabi benim haberim yok hapa devam.sonra hap bitti 5 gün geçti adetim yok test yaptık negatif adet söktürücü içtim kutu bitti yine adetim yok.tekrar idrar tahlili yapıldı pozitif inanmadık kan tahlili yapıldı 10000 6 haftalık filan çıktı . hemen doktora gittik kese var bebek var ama kalp atışı yok 1 hafta beklendi sonra aldılar.şimdi adetim gelse bile şüphede kalıyorum bi tedirginlik oluyo ister istemez
herşey kısmet canım gerisi boş. hayırlısı buymuş demekten başka çare yok. inşallah bu sefer ki olumlu olur herşey yolunda gider sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın
ben bugün dolap düzenlemeye karar verdim malum yazlıklar çıkacak arada gelir yoklarım sizi
tülayss canım hakkında hayırlısı olsun..iyi olmuş doktorunu aradığın..belkide herşey yolundadır ve tedavin başlayıverir...
tünaydın arkadaşlar benimde sistem arılaydı ya,
ece22 canım arkadaşlar söylemiş ama evet yumurtaların cevap verişine baglı mesela 300 le mi başladın bakıyorlarki 3 4 gün sonra yumurtalar çok büyüyor güzel cevap veriyor hemen düşütrüyorlar benim genelde aynı doz ve düşük doz kullanlıyor şükürler güzel cevap veriyor
kızlar yarın 9 da randevıum var akay la görüşecegim bakalım nasıl geçecek
tünaydın arkadaşlar benimde sistem arılaydı ya,
ece22 canım arkadaşlar söylemiş ama evet yumurtaların cevap verişine baglı mesela 300 le mi başladın bakıyorlarki 3 4 gün sonra yumurtalar çok büyüyor güzel cevap veriyor hemen düşütrüyorlar benim genelde aynı doz ve düşük doz kullanlıyor şükürler güzel cevap veriyor
kızlar yarın 9 da randevıum var akay la görüşecegim bakalım nasıl geçecek
sağol canım benim. sen ne zaman gidiyorsun kontrole.. bak tedavi dönemi uykuna dikkat etmen lazım yani gece kuşluğuna son vermemiz gerekecek
yaaaa bak bunu bilmiyordumeşim duyarsa daha 10da yatırırbeni.bugün hapım bitti..yani adetim 1-2 güne gelirmiş gelince arıcam ve gidicem..bişi sorucam.iğneler başlayınca kaçgün arayla kontrol oluyor...birde vajinal ultrasonla bakılıyor değilmi
QUOTE=ece22;19338785]
herşey kısmet canım gerisi boş. hayırlısı buymuş demekten başka çare yok. inşallah bu sefer ki olumlu olur herşey yolunda gider sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın
ben bugün dolap düzenlemeye karar verdim malum yazlıklar çıkacak arada gelir yoklarım sizi[/QUO
tamam cnm sana kolay gelsin.ben bu sene yaz temizliğini biraz önce yaptım şimdi herkez yaz temizliği yaptıkça yine yapasım geliyo havalarda tam temizlik havası zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?