2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

hayırlsıı olsun canım neden arayamadınki doktoru...tedavin başlayacakmıhemen?

canım günaydın sanada.. arkadaşın aşılamaya uygun olmadığı için direk tüp bebek raporu almıştır bizde de aynısı olmuştu.. ilaç dozu kişiye göre değişiyor ben ilk denememde 375 puregonla başladım enson 525 le bitirmiştik. 2. de 300 puregon 150 menogon kullandım ben. yumurtalıkların cevabına bağlı yani..

hayırlsıı olsun canım neden arayamadınki doktoru...tedavin başlayacakmıhemen?

sağol canım. bilmiyorum ya sabahtır bir türlü cesaret edemedim aramaya ama aradım şimdi yarın 12 ye randevum var. tedaviye hemen başlamaz sanırım bir sürpriz yaparsa o başka.. kistin büyümüş falan der diye korkuyorum gerçi korkununda ecele faydası yok

sagol cnm.kafama takıldıda zaten zor cvp veriyo benim yumoşlar valla anlamadım iyice karışıyo kafam.ilk denemede bişey bilmiyodum herşeye hehe diyodumda 2. denemde dr baya bunalacak herhalde benim sürekli soru sormamadan.ilk denemede 2-3 kan tahlili yaptılar hebatit kan grubu filan iyi dediler geçti 2. deneme için hiçbir tahlil yapılmadı banada.herşeyin hayırlısı.

hepsi aynı bu modellerin. benim ki de sabah öyle diyo. uyu işte evdesin dinlenirsin. peeehhhhh. külahıma anlatsın.

hemen tedaviye başlıyo musun. yoksa doğum kontrol hapı falan mı başlıycaksın.. meraktayım. :44:

korkma tatlım. iyi şeyler düşün ki iyi olsun.. benimde adetim bir gün bile şaşmasa da 3 haziranda tık diye gelse. pko olduğundan tahmin edemiyorum. ama doktorum vaktinde adet görürsün demişti. kafanı öyle şeylerle meşgul etme sakın......

aklına takılan herşeyi sor zaten canım sormayıp kendi kendini yiyeceğimize :) rapor çıkarırsan bütün tahliller yapılıyor ona göre çıkıyor raporun. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. moralini yüksek tut kendini yormamaya çalış..

ümit işte canım doktor ne derse desin heray insanın içinde bu sefer oldumu acaba diye geçiyor gerçi zamanında gelmesi iyi yoksa ben 1 gün bile gecikse hamile psikolojisine girerim.. ay benim bünye bir garip 1-2 gün gecikirsem midem bulanır başım döner aş bile ererim

tülayss canım hakkında hayırlısı olsun..iyi olmuş doktorunu aradığın..belkide herşey yolundadır ve tedavin başlayıverir...

merhaba arkadaşlar duada son durum nedir okuyamadım sıradaki arkadaşımız careful
dün 100 ü bitirdikten sonra biraz bugün okurum diye ağırdan aldım ama olmadı canım.. ben 5-6 gün zorunlu izindeyim

tünaydın arkadaşlar benimde sistem arılaydı ya,

ece22 canım arkadaşlar söylemiş ama evet yumurtaların cevap verişine baglı mesela 300 le mi başladın bakıyorlarki 3 4 gün sonra yumurtalar çok büyüyor güzel cevap veriyor hemen düşütrüyorlar benim genelde aynı doz ve düşük doz kullanlıyor şükürler güzel cevap veriyor

kızlar yarın 9 da randevıum var akay la görüşecegim bakalım nasıl geçecek

tülayss canım hakkında hayırlısı olsun..iyi olmuş doktorunu aradığın..belkide herşey yolundadır ve tedavin başlayıverir...

sağol canım benim. sen ne zaman gidiyorsun kontrole.. bak tedavi dönemi uykuna dikkat etmen lazım yani gece kuşluğuna son vermemiz gerekecek

çok şanslısın benim yumurtalıklar aynı bana çekmiş bir inat bir inat keçi gibiler gerçi 2. de beni şaşırtmışlardı ne ile başladıksa o dozla bitirdik.. hakkında hayırlısı canım inşallah istediğin gibi geçer görüşmen..
neyse ben kaçtım çok malışmam lazım çokk ..öptüm hepinizi

evet cnm banada hep aynı dozla devam ediyolar.lk tedavide 6 yumurta olmuştu ama gerçi tek olsun saglam olsun.ilk tedavimde 1 ay öncesi doğum kontrol hapı vermişti dr ama 2. denemede vermeyecegini söyledi bazı hastalarda doğum knrtrol hapı ii gelmiyo onun için belki yaşına göre az yumurta aldık dedi.bu ay kullanmıyorum hatta kistim var ama kendiliğinden gider bu ay dedi bakıcaz bidahaki adetimde.
cnm seninde tedavin hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla başlarsın bir an önce tedavine.

sıradaki arkadaşımız ailhan76:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et 31 mayıs'ta yüzünü güldür inşallah.Amin

toplam :1.000

artrit:100-okundu
TheSecret:100-okunuyor:44:
tülayss:100-okundu
realite34:100-okundu
ailhan76:100-okunuyor:44:
mulady06:100-okundu
careful:100-okunuyor:44:
DAMRA:100-OKUNDU

kalan:200

Son düzenleme:
QUOTE=ece22;19338785]

herşey kısmet canım gerisi boş. hayırlısı buymuş demekten başka çare yok. inşallah bu sefer ki olumlu olur herşey yolunda gider sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın
ben bugün dolap düzenlemeye karar verdim malum yazlıklar çıkacak arada gelir yoklarım sizi[/QUO

tamam cnm sana kolay gelsin.ben bu sene yaz temizliğini biraz önce yaptım şimdi herkez yaz temizliği yaptıkça yine yapasım geliyo havalarda tam temizlik havası zaten.

sağol canım benim. sen ne zaman gidiyorsun kontrole.. bak tedavi dönemi uykuna dikkat etmen lazım yani gece kuşluğuna son vermemiz gerekecek

yaaaa bak bunu bilmiyordumeşim duyarsa daha 10da yatırırbeni.bugün hapım bitti..yani adetim 1-2 güne gelirmiş gelince arıcam ve gidicem..bişi sorucam.iğneler başlayınca kaçgün arayla kontrol oluyor...birde vajinal ultrasonla bakılıyor değilmi

evet canım vajinal ultrasonla bakılıyo. 2 günde bir kontrol gerekiyo. uyku düzeni, beslenme şekli çok önemli canım tedavide. bende nasılsa evdeyim diye yürüyüşe başlıycam. 57 kiloyum. pko oldupu için eminim 2 kilo bile versem yardımı olur doktorum öyle demişti. sağlıklı beslen düzenli uyu. bebişin gelince nasılsa düzen falan kalmıycakk...

ben geçen hafta gardrop işin halletmiştim. camları da silmiştim. ama şimdi o temizlikten eser yok. ormanın içinde yaşadığımız için balkon camlar hep sarı sarı çam ağacı tozu oluyo. bu hafta sonu yine bir temizlik şart. hepimizie kolay gelsin kızlar. tedaviden önce bitsin temizlikler. gelsin mini mini bebekler.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…