sıradaki arkadaşımız ailhan76:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et 31 mayıs'ta yüzünü güldür inşallah.Amin
toplam :1.000
artrit:100-okundu
TheSecret:100-okunuyor:44:
tülayss:100-okundu
realite34:100-okundu
ailhan76:100-okunuyor:44:
mulady06:100-okundu
careful:100-okunuyor:44:
DAMRA:100-OKUNDU
kalan:200
tünaydın arkadaşlar benimde sistem arılaydı ya,
ece22 canım arkadaşlar söylemiş ama evet yumurtaların cevap verişine baglı mesela 300 le mi başladın bakıyorlarki 3 4 gün sonra yumurtalar çok büyüyor güzel cevap veriyor hemen düşütrüyorlar benim genelde aynı doz ve düşük doz kullanlıyor şükürler güzel cevap veriyor
kızlar yarın 9 da randevıum var akay la görüşecegim bakalım nasıl geçecek
canım hoşgeldin aramıza hiç cevap verilmez olur mu.soracağın her ne olursa biz buradayız.senide grubumuza ekliyorum beraber sohbet ediyoruz dualar okuyoruz .dertleşiyoruz. tedavin hayırlı olur umarım sorun neydi canım.slm arkadaşlar bende haziranın ilk haftası gibi tüp bebek yapacam heyecenlıyım tecrübelerinizi paylaşın lütfen ilk denemem olacak ankarada anatoliada yapacam cvp yazın lütfen yazdığım hiç bişeye cvp verilmiyor çünkü
evet canım vajinal ultrasonla bakılıyo. 2 günde bir kontrol gerekiyo. uyku düzeni, beslenme şekli çok önemli canım tedavide. bende nasılsa evdeyim diye yürüyüşe başlıycam. 57 kiloyum. pko oldupu için eminim 2 kilo bile versem yardımı olur doktorum öyle demişti. sağlıklı beslen düzenli uyu. bebişin gelince nasılsa düzen falan kalmıycakk...
Yeni arkadaşlara da hoşgeldin diyorum. Bayağı canlı ve hareketli konumuz var. Takip etmekte zorlanıyorum. 1 saat sonra girsen bile bir kaç sayfa dolmuş oluyor. Dua okuyan arkadaşlara da teşekür ediyorum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin. Emeklerimizi boşa çıkarmasın. :132:
canım sıradaki arkadaş için 100 yazdım.Allahım kabul etsin inş.slm ancak girdim internete geçmişi okudum. Ancak cevap verebiliyom. Bende 100 okudum. Kendim için. Yeni si başlayacaksa 100 okuyabilirim.
ne mutlu canım hayırlı günlere denk gelmesi sonuda hayırlı olacak inşallah.sırayla hepimiz tedaviye başlıyoruz ne mutlu maaşallah.ortalık koca göbeklilerden geçilmeyecekSüüüüpppersiniz yaaa..bi yandan dualar bi yandan sohbetler....Oku oku bitiremedim.Dün Bismaillah iğnelere başaldııım...Kendi kendime becerebildim sanıyorum...3 gün vurup 4.gün kontrole gidicem...Yine perşembeye denk geliyor arkadaşlar...Daha önce de demiştim ya ilk başvurumuz bir perşembeydi...İğnelere başlayacağız kontrole gittik perşembe..Başladık yine kontrole gidices yine perşembe...Allah ım hayırlı günlerine denk geliyor..İnşallah hayırlı hamilelik haberleri vermek de nasip olur...(Tabi duymak da...)Bu arada doğum kontrol hapım bitti ve regl oldum..Dualara katılamıyorum..Ama telafi edicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?