2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım bu gün 120 okudumm. allah kabul etsin inşallah.

inşallah istediğin gibi geçer canım. doktora sorular sormaktan korkmayın. ben bazen çok soru sorduğumda arada çok sordum ama kafam rahatlasın diye soruyorum diyorum. doktorum daha bir ayrıntılı anlatıyo.

leblebicim Allah kabul etsin canım.
gelişmeler var tülaycım yanlışım yoksa dr.un seni çağrıyor değil mi inş.hayırlısı olur bir an önce başlar tedaviye.ladycim dualarımız seninle canım.

başka ne var ne yok biri özet geçse ne iyi olurdu:)

slm arkadaşlar bende haziranın ilk haftası gibi tüp bebek yapacam heyecenlıyım tecrübelerinizi paylaşın lütfen ilk denemem olacak ankarada anatoliada yapacam cvp yazın lütfen yazdığım hiç bişeye cvp verilmiyor çünkü

sıradaki arkadaşımız ailhan76:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et 31 mayıs'ta yüzünü güldür inşallah.Amin

toplam :1.000

artrit:100-okundu
TheSecret:100-okunuyor:44:
tülayss:100-okundu
realite34:100-okundu
ailhan76:100-okunuyor:44:
mulady06:100-okundu
careful:100-okunuyor:44:
DAMRA:100-OKUNDU
leblebisekeri:120kundu
DearMother:80-okunacak:44:

Allahım dualarımızı niyetimizi kabul etsin inşallah.Amin

canım hoşgeldin aramıza hiç cevap verilmez olur mu.soracağın her ne olursa biz buradayız.senide grubumuza ekliyorum beraber sohbet ediyoruz dualar okuyoruz .dertleşiyoruz. tedavin hayırlı olur umarım sorun neydi canım.

slm ancak girdim internete geçmişi okudum. Ancak cevap verebiliyom. Bende 100 okudum. Kendim için. Yeni si başlayacaksa 100 okuyabilirim.

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 | castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
2|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
3| biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym | |???????? |||||
5| ozlmozcn | |Haziran |||| |
6|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
7| DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707||Haziran |||| |
9| ebrudur| |Temmuz |||| |
10|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
11| kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
13| nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|
15|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme||Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|
19|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm||May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
21|mylady06||Haziran|||||
22|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|nil_alp| |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|Reglini bekliyor|okundu
24|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
25|careful||Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi||okunuyor:44:
26|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
27|artrit||Haziran||3.Deneme|||
28|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
29|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|
30|TheSecret||Haziran||2.Deneme||3 Haziran başlıyor|Okundu
31| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
32|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|
33|ailhan76|37|||||31 mayısta test tarihi|okundu
34|kelid_85|||||||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:
Yeni arkadaşlara da hoşgeldin diyorum. Bayağı canlı ve hareketli konumuz var. Takip etmekte zorlanıyorum. 1 saat sonra girsen bile bir kaç sayfa dolmuş oluyor. Dua okuyan arkadaşlara da teşekür ediyorum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin. Emeklerimizi boşa çıkarmasın. :132:

sıradaki arkadaşımız Careful:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et yüzünü güldür inşallah.Amin

ailhan:100-okunuyor:44:
DearMother:100-okunuyor:44:
nil_alp:100-okunuyor:44:

kalan:700

Son düzenleme:

dikkat ederim o zaman ya yeterki gelsin bebiş...allahtan gittiğimiz merkez yakında sık sık gitmek zor olmuycak...57 kilomusun boyun kaççç ben çok iri kalırım senin yanında...bende kilovermek istiyorum ama tedaviden dolayı başlayamıyorum çünkü başlasamda yarım kalıcak...

slm ancak girdim internete geçmişi okudum. Ancak cevap verebiliyom. Bende 100 okudum. Kendim için. Yeni si başlayacaksa 100 okuyabilirim.
canım sıradaki arkadaş için 100 yazdım.Allahım kabul etsin inş.

canım nasılsın keyfin moralin nasıl yüzünden gülümseme eksik olmuyor neşeli şeyler dinleyip seni üzecek ne varsa kaçıyorsun değil mi canım.komedi filmleri aldır eşine bolca izle.arada anans ye. 31 mayıstada burayı şenlendir inş.

Çok şükür bende bugün dua almaya başladım akşam yıkanıp nasip olursa okuyacağım.okuyamadığım arkadaşlarımda hakkınızı helal edin lütfen belki ayet okuyamadım ama her duamda sizde vardınız.

tedaviler iyice yaklaştı sezonu açtık ne mutlu ki.

Süüüüpppersiniz yaaa..bi yandan dualar bi yandan sohbetler....Oku oku bitiremedim.Dün Bismaillah iğnelere başaldııım...Kendi kendime becerebildim sanıyorum...3 gün vurup 4.gün kontrole gidicem...Yine perşembeye denk geliyor arkadaşlar...Daha önce de demiştim ya ilk başvurumuz bir perşembeydi...İğnelere başlayacağız kontrole gittik perşembe..Başladık yine kontrole gidices yine perşembe...Allah ım hayırlı günlerine denk geliyor..İnşallah hayırlı hamilelik haberleri vermek de nasip olur...(Tabi duymak da...)Bu arada doğum kontrol hapım bitti ve regl oldum..Dualara katılamıyorum..Ama telafi edicem...

ne mutlu canım hayırlı günlere denk gelmesi sonuda hayırlı olacak inşallah.sırayla hepimiz tedaviye başlıyoruz ne mutlu maaşallah.ortalık koca göbeklilerden geçilmeyecek

sıradaki arkadaşımız Careful:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et yüzünü güldür inşallah.Amin

ailhan:100-okunuyor:44:
DearMother:100-okunuyor:44:
nil_alp:100-okunuyor:44:
reailite34:100-okunuyor:44:

kalan:600
[/QUOTE]

Son düzenleme:
Ananas yiyorum, bunun yanında kabak çekirdeği ve fındık, badem vb. şeyleri de yiyorum. Ayrıca sizde bana moral veriyorsunuz .Allah hepinizden razı olsun. İnş hepimizde bu aşamaları en güzel sonuçla atlatacağız.

hakikaten takibi yapacağım derken cevap yazamıyorum sona geleceğim derken yazacaklarımıda unutuyorum varmı bizim topik gibisi maddi manevi tam gaz maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…