amin canım inşallah.Ananas yiyorum, bunun yanında kabak çekirdeği ve fındık, badem vb. şeyleri de yiyorum. Ayrıca sizde bana moral veriyorsunuz .Allah hepinizden razı olsun. İnş hepimizde bu aşamaları en güzel sonuçla atlatacağız.
hakikaten takibi yapacağım derken cevap yazamıyorum sona geleceğim derken yazacaklarımıda unutuyorum varmı bizim topik gibisi maddi manevi tam gaz maaşallah
canım bu sayfanın sağ üst tarafında seçenekler diye bir bölüm var oraya tıkla konuya abone ol de.sonra çıkan ekrandada onayla konuya abone olki aradığın zaman bulabilesin cnm.sizde sorun neydi .tabloya bak oradan görürsünçok şiükür valla uzun zamandır buraya üyeyim amayazdıklarıma cvp yazıldığında onları bulamıyorum okuyamıyorum baya karıştırıyorum bende sizlerle konuşmak dertleşmek istiyorum listeye beni eklediğiniz için çok sağolun ne okuyorsunuz ?bide anatolida tüp bebek yapacak arkadaşlar varmı aramızda .
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.....10 yıllık evliyim....2.ci tüp bebek denemesi yapıldı ve suanda gebeym ilki düşükle sonlandı..degerlerim 12.46 35.07 55.25 den biranda 1 düştü ve bu süreçte hep kanamam oldu parca parca pıhtılar düşüyordu...3 ay sonra yani 10 mayıs transferim gerçekleşti suan gebeyim 10.gün 6,8 12.gün 28,14 14.gün 92.11 cıktı ve hala kanamam var bir duruyor bir oluyor anlamıyorum ve canım cok sıkılıyor dün doktoruma gittim dış gebelik olabilir 1 haziranda degerin 700 olursa ve kese görünürse sorun yok dedi dayanamıyorum artık ne olur bana akıl verin ne yapmam lazım.....
canım bu gün 120 okudumm. allah kabul etsin inşallah.
Bu sefer değerlerin daha iyi gibi. İnşallah normal gebeliktir. Allah yardımcın olsun. Dua etmekten başka bir şey elimizden gelmiyor. Ne mucizeler oluyor biliyorsun. Moralini yüksek tut ve güzel şeyler düşün.
dikkat ederim o zaman ya yeterki gelsin bebiş...allahtan gittiğimiz merkez yakında sık sık gitmek zor olmuycak...57 kilomusun boyun kaççç ben çok iri kalırım senin yanında...bende kilovermek istiyorum ama tedaviden dolayı başlayamıyorum çünkü başlasamda yarım kalıcak...
şekerim benim büyük bir zevkle dua edeceğim sana olmaz ama biz çalışırken sen bebeciğine meleğine bak bakalım
çok saolun benide listeye eklediğiniz için sevindim şuan puregon ve lucrin kullanıyorum adetimin 9uncu günü bir çok yumuoşum gelişmiş haziranda nasip olursa tüp bebek yapacaz rabbim herkezin gönlüne göre versin inş. rabbim bu yolda kimseyi boş çevirmesin
kızlar ne okuyosunuz yasin mi ? yada hangi duayı? ben eski yazı bilmiyorum ama türkçesinden olursa adetim bugün yarın biter okuyabilrim.
canım ayetel kürsi okuyoruz. toplamda 1000 kaç tane istersen alabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?