slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.....10 yıllık evliyim....2.ci tüp bebek denemesi yapıldı ve suanda gebeym ilki düşükle sonlandı..degerlerim 12.46 35.07 55.25 den biranda 1 düştü ve bu süreçte hep kanamam oldu parca parca pıhtılar düşüyordu...3 ay sonra yani 10 mayıs transferim gerçekleşti suan gebeyim 10.gün 6,8 12.gün 28,14 14.gün 92.11 cıktı ve hala kanamam var bir duruyor bir oluyor anlamıyorum ve canım cok sıkılıyor dün doktoruma gittim dış gebelik olabilir 1 haziranda degerin 700 olursa ve kese görünürse sorun yok dedi dayanamıyorum artık ne olur bana akıl verin ne yapmam lazım.....
öncelikle aramıza hoşgeldin
ağrın varmı canım şiddetli ağrı.
canıım o zman hiçççç korkma zamanla şiddetlenir ağrı çünkü.Allah korusun dış gebelik olsaydı tüplerde her gün büyüyen embriyo dahada rahatsız ederdi.sen içini ferah tut.dr.un olabilecek en kötü şeyi söylemiş sana.bebeğin sımsıkı tutunacak sana merak etme annesitşk cnm....hoşbuldum...4 gün boyunca vardı ama suan cok şükür yok ve kanamam azaldı.....15.günümdeyim...
[sıze="2"]sıradaki arkadaşımız ailhan76:
Niyetimiz: Rabbim sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et 31 mayıs'ta yüzünü güldür inşallah.amin
toplam :1.000
artrit:100-okundu
Thesecret:100-okunuyor:44:
Tülayss:100-okundu
Realite34:100-okundu
Ailhan76:100-okunuyor:44:
Mulady06:100-okundu
Careful:100-okunuyor:44:
Damra:100-okundu
Leblebisekeri:150kundu
Dearmother:50-okunacak:44:
Allahım dualarımızı niyetimizi kabul etsin inşallah.amin[/sıze]
herkese hayırlı günler arkadaşlar ALLAH hepinizin hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
bende haziranda tüp bebek istiyorum aranızda yaptıranlar varmı
rapor nasıl alınıyor ne kadar sürede alınıyor tek embriyomu konuluyor ikiz olma ihtimali varmı
bide bende pco var bu engellermi tüp bebektede neler yapıyolar anlatın bana nütfennn:26:
benim yaş 27 eşim 30 emekli sandığındayız ne kadarını karşılıyor devlet ayyyyyyyyyyyy çok soru sordum farkındayım ama sorularıma net bi cevap bulmak istiyorum artıkkk
canım tüp bebek yaptırıyoruz hepimizde haziran-temmuzda nasip olursa.raporun nasıl alındığını bilmiyorum canım burada alana arkadaşlar var yardımcı olurlar mutlaka.26 yaşında ilk denemede 1 embriyo konuyor canım ikiz olma ihtimali azda olsa var.sanıyorum devlet 1200 tlsini karşılıyor.ama dediğim gibi bilen arkadaşlar yardımcı olurlar sana.herkese hayırlı günler arkadaşlar ALLAH hepinizin hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
bende haziranda tüp bebek istiyorum aranızda yaptıranlar varmı
rapor nasıl alınıyor ne kadar sürede alınıyor tek embriyomu konuluyor ikiz olma ihtimali varmı
bide bende pco var bu engellermi tüp bebektede neler yapıyolar anlatın bana nütfennn:26:
benim yaş 27 eşim 30 emekli sandığındayız ne kadarını karşılıyor devlet ayyyyyyyyyyyy çok soru sordum farkındayım ama sorularıma net bi cevap bulmak istiyorum artıkkk
canıım o zman hiçççç korkma zamanla şiddetlenir ağrı çünkü.allah korusun dış gebelik olsaydı tüplerde her gün büyüyen embriyo dahada rahatsız ederdi.sen içini ferah tut.dr.un olabilecek en kötü şeyi söylemiş sana.bebeğin sımsıkı tutunacak sana merak etme annesi
gayem canım sanada okuyalım arkadaşla beraber senin içinde okunsun.rabbim kabul etsin inş.
oyyyyyyyyyyyyy kurban olurum ben ona annesi ölsün ona.......inşallah cnmm aglattın beni inan tabii sevinçten....allah'ım inşalah hep dua ettim bir mucize olsun ne olur diye yaradanım inşallah herkeze nasip eder öyle zorki şu bekleyişler ben anlıyorsunuzdur...
canım 2 aşılamam var birde 2 aşılama şartmış,rahim filmimde var şükürki açık ama bende pco var iştemerhaba cnm tüp bebek raporu için 3 aşılama yaptırmış olman gerekiyo diye biliyorum? artı rahim filimlerin filan hepsinin yaptırılmış olması gerekiyomuş
canım tüp bebek yaptırıyoruz hepimizde haziran-temmuzda nasip olursa.raporun nasıl alındığını bilmiyorum canım burada alana arkadaşlar var yardımcı olurlar mutlaka.26 yaşında ilk denemede 1 embriyo konuyor canım ikiz olma ihtimali azda olsa var.sanıyorum devlet 1200 tlsini karşılıyor.ama dediğim gibi bilen arkadaşlar yardımcı olurlar sana.
merhaba cnm tüp bebek raporu için 3 aşılama yaptırmış olman gerekiyo diye biliyorum? artı rahim filimlerin filan hepsinin yaptırılmış olması gerekiyomuş
canım 2 aşılamam var birde 2 aşılama şartmış,rahim filmimde var şükürki açık ama bende pco var işte
doktor olur sizin doğal diyor ama olmadı işte olmadı
benimde pek sabrım kalmadı
ve ne yapılır nasıl yapılır bilmiyorum ankaraya gitcez bide bizim burda yok merkez
ankarada tavsiye ededbileceğiniz merkez varmı
ben maya ve anatoliaya baktım netten
hıımm acaba toplamda kaç lira
o zaman banada tek embriyo taranfer edilecek
artık inşallah yumurta çok olurda dondururuz bide donduruyolarmış galiba
ay ben stres yapmaya başladım:18:
canım öyle deme meleğinin annesine ihtiyacı var. yapman gereken rabbimden sağlık dilemek. inşallah doğduğu günü de böyle gözyaşlarıyla karşılarsın.
sıradaki arkadaşımız Careful:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et yüzünü güldür inşallah.Amin
ailhan:100-okundu
DearMother:100-okunuyor:44:
nil_alp:100-okunuyor:44:
kalan:700
Allahım dualarımızı niyetimizi kabul etsin inşallah.Amin
sıradaki arkadaşımız gayem06
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın bebeğini koru sağlıklı gebelik nasip et.sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip et YARABBİM.Amin
DearMother:100-okunuyor:44:
kalan:900
Allahım dualarımızı niyetimizi kabul etsin inşallah.Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?