2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

öncelikle aramıza hoşgeldin
ağrın varmı canım şiddetli ağrı.

sıradaki arkadaşımız ailhan76:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et 31 mayıs'ta yüzünü güldür inşallah.Amin

toplam :1.000

artrit:100-okundu
TheSecret:100-okunuyor:44:
tülayss:100-okundu
realite34:100-okundu
ailhan76:100-okunuyor:44:
mulady06:100-okundu
careful:100-okunuyor:44:
DAMRA:100-OKUNDU
leblebisekeri:150kundu
DearMother:50-okunacak:44:

Allahım dualarımızı niyetimizi kabul etsin inşallah.Amin

tşk cnm....hoşbuldum... 4 gün boyunca vardı ama suan cok şükür yok ve kanamam azaldı.....15.günümdeyim...
canıım o zman hiçççç korkma zamanla şiddetlenir ağrı çünkü.Allah korusun dış gebelik olsaydı tüplerde her gün büyüyen embriyo dahada rahatsız ederdi.sen içini ferah tut.dr.un olabilecek en kötü şeyi söylemiş sana.bebeğin sımsıkı tutunacak sana merak etme annesi

aminnnnnnnnnnnn........

merhaba cnm tüp bebek raporu için 3 aşılama yaptırmış olman gerekiyo diye biliyorum? artı rahim filimlerin filan hepsinin yaptırılmış olması gerekiyomuş

canım tüp bebek yaptırıyoruz hepimizde haziran-temmuzda nasip olursa.raporun nasıl alındığını bilmiyorum canım burada alana arkadaşlar var yardımcı olurlar mutlaka.26 yaşında ilk denemede 1 embriyo konuyor canım ikiz olma ihtimali azda olsa var.sanıyorum devlet 1200 tlsini karşılıyor.ama dediğim gibi bilen arkadaşlar yardımcı olurlar sana.

oyyyyyyyyyyyyy kurban olurum ben ona annesi ölsün ona.......inşallah cnmm aglattın beni inan tabii sevinçten....allah'ım inşalah hep dua ettim bir mucize olsun ne olur diye yaradanım inşallah herkeze nasip eder öyle zorki şu bekleyişler ben anlıyorsunuzdur...

canım öyle deme meleğinin annesine ihtiyacı var. yapman gereken rabbimden sağlık dilemek. inşallah doğduğu günü de böyle gözyaşlarıyla karşılarsın.

merhaba cnm tüp bebek raporu için 3 aşılama yaptırmış olman gerekiyo diye biliyorum? artı rahim filimlerin filan hepsinin yaptırılmış olması gerekiyomuş
canım 2 aşılamam var birde 2 aşılama şartmış,rahim filmimde var şükürki açık ama bende pco var işte
doktor olur sizin doğal diyor ama olmadı işte olmadı
benimde pek sabrım kalmadı
ve ne yapılır nasıl yapılır bilmiyorum ankaraya gitcez bide bizim burda yok merkez
ankarada tavsiye ededbileceğiniz merkez varmı
ben maya ve anatoliaya baktım netten

hıımm acaba toplamda kaç lira
o zaman banada tek embriyo taranfer edilecek
artık inşallah yumurta çok olurda dondururuz bide donduruyolarmış galiba
ay ben stres yapmaya başladım:18:

sıradaki arkadaşımız Careful:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et yüzünü güldür inşallah.Amin

ailhan:100-okundu
DearMother:100-okunuyor:44:
nil_alp:100-okunuyor:44:

kalan:700

sıradaki arkadaşımız gayem06
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın bebeğini koru sağlıklı gebelik nasip et.sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip et YARABBİM.Amin

DearMother:100-okunuyor:44:

kalan:900

Son düzenleme:

tüp bebek için rapor çıkartmak uzun sürüyomuş. sadece ilaçların bazılarını ilaç raporu çıkarark alınıyo diye biliyorum

cnm benim ilk deneme hastane ücreti 3950 ydi ilaçlarad 1420 tuttu eczane indirim yaptı 1220 ye almıştım
cnm ben bursadayım acıbademde yaptırıyorum ben memnun kaldım sonuçta iyi bi merkez teknolojiyide kullnıyolar.
ben 25 yaşındayım benim dondurulmuşum yok zaten dokrorumda taze yumurta daha iyi dedi.sen kaç yaşındasın?

canım öyle deme meleğinin annesine ihtiyacı var. yapman gereken rabbimden sağlık dilemek. inşallah doğduğu günü de böyle gözyaşlarıyla karşılarsın.

İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH.....SAĞLIKLI SIHHATLİ,ELİ AYAĞI DÜZGÜN,HAYIRLI BİR EVLAT ALLAH IM HERKEZE NASİP EDER İNŞALLAH...

AMİN İNŞALLAH CÜMLEMİZE....ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN...ALLAH YAR VE YARDIMCIMZ OLSUN AMİN......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…