canım 2 aşılamam var birde 2 aşılama şartmış,rahim filmimde var şükürki açık ama bende pco var işte
doktor olur sizin doğal diyor ama olmadı işte olmadı
benimde pek sabrım kalmadı
ve ne yapılır nasıl yapılır bilmiyorum ankaraya gitcez bide bizim burda yok merkez
ankarada tavsiye ededbileceğiniz merkez varmı
ben maya ve anatoliaya baktım netten
hıımm acaba toplamda kaç lira
o zaman banada tek embriyo taranfer edilecek
artık inşallah yumurta çok olurda dondururuz bide donduruyolarmış galiba
ay ben stres yapmaya başladım:18:
yaaaa bak bunu bilmiyordumeşim duyarsa daha 10da yatırırbeni.bugün hapım bitti..yani adetim 1-2 güne gelirmiş gelince arıcam ve gidicem..bişi sorucam.iğneler başlayınca kaçgün arayla kontrol oluyor...birde vajinal ultrasonla bakılıyor değilmi
herkese hayırlı günler arkadaşlar ALLAH hepinizin hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
bende haziranda tüp bebek istiyorum aranızda yaptıranlar varmı
rapor nasıl alınıyor ne kadar sürede alınıyor tek embriyomu konuluyor ikiz olma ihtimali varmı
bide bende pco var bu engellermi tüp bebektede neler yapıyolar anlatın bana nütfennn:26:
benim yaş 27 eşim 30 emekli sandığındayız ne kadarını karşılıyor devlet ayyyyyyyyyyyy çok soru sordum farkındayım ama sorularıma net bi cevap bulmak istiyorum artıkkk
Kızlar,okumaya yetiştiremiyorum artık bırakın cevap vermeyi, burası iyice şenlendi ya, bir de hamile haberlerini almaya başladık mı o zaman değmeyin keyfimize. İş yapamaz oldum burayı takip edicem diye yaaaa.İşten atılıcam bu gidişle...
HAYATTA BEN MUCİZELERE İNANDIM.MUCİZELER BENİ SEVDİ,BENDE ONLARI.AYLARCA,YILLARCA HEM ÖZLEMİNİ ÇEKİP,HEMDE MUCİZENİN BENİ BULMASINI BEKLEDİM,TIP BENİ ZORLADI,YÜREĞİM MUCİZELERE İNAN DEDİ... MUCİZEM BENİ BULDU KÜÇÜCÜK BİR KAN PIHTISI BEDENİME TUTUNMAYA ÇALIŞTI,HER NEFESİMDE CAN BULMAYA,HAYAT BULMAYA ÇABALADI..KAN PIHTISI BÜYÜDÜ ADINI EMRİYO KOYDULAR..HEFES ALMA GAYE'M ONA HAYAT VERMEK OLDUGU ZAMAN BAŞLADI....MEVSİMİMİZ HİÇ GEÇMESİN,MUCİZEMİZ BOL OLSUN.....BİZİM İÇİN YAŞAMA TUTUN,MUCİZEMİZ OL,HAYATIMIZ OL,NEŞEMİZ OL,SENDE BU HAYATLA MÜCADELE ET TIPKI BİZ GİBİ ANNEN GİBİ BABAN GİBİ SENDE YILMA GAYE'M.......BUNU DAHA DOĞMAMIŞ BEBEGİME YAZDIM BİRAZ UZUNCA AMA KISALTARAK SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN ....
gayem06 için 100 bana yaz.şimdi okuyacam. Okudu diye yaz. Bugün tekrar girmeyi düşünmüyorum bilgisayara. Herkese iyi günler. Hemen okumaya başladım.
Allahım ne olur bir mucize de bize nasip et. sağlıklı hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eyle:79:
BiR kızım olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz... altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Kızımın saçları çıkmaya başladığında
minicik tokalarla süsleyip püsleyim onu şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında külotlu çorapla minicik eteğiyle göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim kızım diye ..
tıpış tıpış yürürken bezi yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..Olmaz mı ? ALLAH HERKEZE HAYIRLI SAGLIKLI SIHHATLİ EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH... RABBİM GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN....
ne güzel yazmışsın, diline yüreğine sağlık, gözlerim dolu dolu oldu okurken ...
şekerim deyince üstüme alınasım geldi.
Merhabalar,
Ben de Temmuz ayı gibi tüp bebek için yollara dusecegim. Herhalde haziran ayinda da kontrole gitmem lazim ama ben hala daha nereye yaptiracagima karar veremedim. Benim eskisehir'deki doktorum cok hanim ve cok tatli ama beni tam olarak bir yere yonlendirmiyor cunku kendi calistigi hastanenin bursa ve ist. da tüp bebek merkezleri var. Ben de yazilanlari okudukca kafam cok karisiyor. Kime gitmek lazim, merkez seciminde nelere dikkat etmek lazim. Bir de heyecanliyim ki sormayin...
slm benide aranıza alırsanız sevinirim.bende gün bekleyenlerdenim. 37 yaşındayım.
ailhan76 5. deneme test tarihi 31 Mayıs
Allahtan ümit kesilmiyor. Allah o mutluluğu bizede gösterecek.
amın cnm ınsallah allah kabul eder dualar yerını bulur bıtanem...haftasonu giremedim,işim dolayısı ile evime yeni dönebildim.dua okumaya kendi kendime başladım ve nasıl yetiştireceğim acaba diye endişelenirken,foruma girdim.bir de baktım ki,ayetel kürsilerim okunmuş bile!o kadar duygulandım ki,şuan kelimelerle ifade edemeyeceğim hissettiklerimi.allah hepinizden razı olsun,benim için dilediğiniz iyi duayı sizin için de hayırlı kılsın.
şekerim şu vitamin ilacı elevit hergün bi tane iç demişlerdi 1 haftada 2 kilo aldım şimdi ne yapacağım bie arkadaş elma sirkesi ile bir ayda 6 kilo vermiş ama dönem o kadar kötü deneme olmaz işte Kızlar yarın akşam batuhan beyle ilk görüşmemi yapacağım bakalım dua edin bu ara iş o kadar yoğunki ancak okumaya başladım canlarım bitince yazarım
Çok gerilere gitmedim mesajlarda ama hepimizde aynı şeyleri hissediyoruz aynı yollardan geçiyoruz. Bende deneyimlerimi paylaşayım.
Benim ve eşimin yaşımızdan dolayı galiba bende yumurta zayıflığı eşiminde morfolojisi %2. Bu nedenle normal yoldançocuk sahibi olamadık. Evliliğimizin birinci senesinde bir başladık tedaviye 4 aşılama 4 tüp bebek derken henüz bir sonuç alamadık. Bu arada 2 kez de polip için histereskopi oprasyonu geçirdim. Bir aldırmıştım ve yine oluşmuştu. Ocakta tekrar aldırdım şimdiilk bir sorun yok.Tedavilerimin 3 tanesini Hacettepede, 1 tanesini de Ankara Tıp Fakültesinde yaptırdım. Giderek yükselen bir grafiğimiz var. En son olarak arkadaşın tavsiyesi ile Başkent Üniversitesinde Hulusi beye gittik. Bu arada eşime keçiboynuzu kürü yaaprken kendimde Antaly'dan getirttiğimiz keçiboynuzlarını bütün kış boyunca yedim. Yaklaşık 6 aydırda DHEA ve coraspin kullanıyorum. En son tadavimde 7 yumurtadan 5 tanesi embriyo haline gelmişti, 2 tanesi koyuldu, ancak tutmadı.Şimdiye kadar dondurulacak kalitede embriyo da hiç olmadı. Şimdikinde ise 10 yumurtadan 8 tanesi embriyo haline geldi ve 5 tanesi çok kaliteli olduğu için 5. güne gittik. Cumartesi günü blast embriyo transfer edildi. Bu nedenle umutluyum bakalım.
cnm degerlerın cok ıı ınsallah tutunma kanamasıdır...cok streslı bı ıs allah yardımcın olsun ınsallah hayırlı haberlerle donersın...transferimin 8. günü kahverengi kanamam oldu 8. gün test yaptırdık 39 çıktı akıntı devam ediyor bu günde 101 çıktı dr iyi sorun yok desede benim içim rahat değil bana dua edin lüfen...........
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.
seninde sık sık okuman çok iyi olacak canım.içini ferah tut. bolca oku.
cnm merhaba,sen sormadın mı dr.a o tahlil istemeyince?ben 1.denememde olumsuz sonuç alınca hemen dr elime uzunca bir tahlil kağıdı tutuşturdu;kromozon analizi,pıhtılaşma,rutin kan,rahimden parça alınması....vs. vs.ve en son histereskopiyi yaptırıp kurtuldum çok şükür.Keşke biraz ısrar etseydin mesela benim kan pıhtılaşması sorunum olduğu ortaya çıktı şuanda iğne kullanıyorum.Bu tip sorunlar düşüğe yol açabiliyormuş.Yine de Allah'ın dediği olur,illa ki olacak diye birşey yok.İstersen dr a bir telefon açıp sor.İsterse tahlilllerini yaptırıp gidersin içinde rahat olur .Allah yardımcın olsun.
canım benimde tüp bebek dışında hamile kalma şansım yok. biz erkek nedenli tüp bebeğe yöneldik ama tedavi aşamasında bende de çıktı. rezerv düşüklüğüm ve çikolata kistim var 2 kez tüp denedim olmadı yani embriyo elde edemedik nisan ortası gibi denedim en son şimdi doktorum biesteron ve balık yağı verdi ilaveten onları kullanıyorum tedaviden sonra ilk kontrole gidecem bakalım bekliyorum reglimi bu günlerde ama bu ay hafifden ağrılarım var kötü düşünmiyeyim diyorum ama sanırım kistim büyüyor
Güzelim ben biri dondurulmuş olmak üzere iki olumsuz tüp bebek denemesi yaptım, iki uydruk test yapılıp karar verildi üstelik bu tedaviye, sonrası hayal kırıklığı, pişmanlık ama şimdiki tedavimde o kadar çok ayrıntıya bakıldı ki ve o kadar çok şey çıktı ki 50 defa tüp bebek deneseymişim 50 sindede olmayacakmış onu anladık. Şu anda Türkiye de tüp bebek sektörü tamamen ticari işletmeler kafasıyla iş yapıyor. Merkezler bizleri hasta olarak değil müşteri olarak görüyor. Onun için bence de iyi araştır, güven duy, herşeyi sorgula ki sonucunda bebeğini kucağına alabilesin..
Yeni arkadaşlara da hoşgeldin diyorum. Bayağı canlı ve hareketli konumuz var. Takip etmekte zorlanıyorum. 1 saat sonra girsen bile bir kaç sayfa dolmuş oluyor. Dua okuyan arkadaşlara da teşekür ediyorum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin. Emeklerimizi boşa çıkarmasın. :132:
Süüüüpppersiniz yaaa..bi yandan dualar bi yandan sohbetler....Oku oku bitiremedim.Dün Bismaillah iğnelere başaldııım...Kendi kendime becerebildim sanıyorum...3 gün vurup 4.gün kontrole gidicem...Yine perşembeye denk geliyor arkadaşlar...Daha önce de demiştim ya ilk başvurumuz bir perşembeydi...İğnelere başlayacağız kontrole gittik perşembe..Başladık yine kontrole gidices yine perşembe...Allah ım hayırlı günlerine denk geliyor..İnşallah hayırlı hamilelik haberleri vermek de nasip olur...(Tabi duymak da...)Bu arada doğum kontrol hapım bitti ve regl oldum..Dualara katılamıyorum..Ama telafi edicem...
[/QUOTE]sıradaki arkadaşımız Careful:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et yüzünü güldür inşallah.Amin
toplam :1.000
ailhan:100-okunuyor:44:
DearMother:100-okunuyor:44:
nil_alp:100-okunuyor:44:
reailite34:100-okunuyor:44:
kalan:600
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.....10 yıllık evliyim....2.ci tüp bebek denemesi yapıldı ve suanda gebeym ilki düşükle sonlandı..degerlerim 12.46 35.07 55.25 den biranda 1 düştü ve bu süreçte hep kanamam oldu parca parca pıhtılar düşüyordu...3 ay sonra yani 10 mayıs transferim gerçekleşti suan gebeyim 10.gün 6,8 12.gün 28,14 14.gün 92.11 cıktı ve hala kanamam var bir duruyor bir oluyor anlamıyorum ve canım cok sıkılıyor dün doktoruma gittim dış gebelik olabilir 1 haziranda degerin 700 olursa ve kese görünürse sorun yok dedi dayanamıyorum artık ne olur bana akıl verin ne yapmam lazım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?