2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım ben de pko liyim. doğal yolla bir kere oldu oda tutunamadı. kmse olmaz demiyo zaten. bakarsın tedaviye hazırlanırken olur. ya da beklerken yıllar geçmiş. korkmaz canım. pko lilerde daha fazla yumurta elde edilebiliyo. rezervler oldukça fazla. içini ferah tut.

Kızlar,okumaya yetiştiremiyorum artık bırakın cevap vermeyi, burası iyice şenlendi ya, bir de hamile haberlerini almaya başladık mı o zaman değmeyin keyfimize. İş yapamaz oldum burayı takip edicem diye yaaaa. İşten atılıcam bu gidişle...

canım iğnelere başladığın zaman 4. gün ilk kontrole çağırıyorlar ondan sonra 2 gün arayla ama oda kişiden kişiye değişiyor en sonkinde beni hergün çapırmıştı doktorum.. ewet vajinal ultrasonla bakılıyor..

canım hoşgeldin öncelikle.. tüp bebek için eşinde ve sende aşılamaya engel yoksa önce 2 aşılama istiyorlar.. pko tüp bebeğe engel değil.. tüp bebek için 3 yıllık evli olman gerekiyor eşinin kesintiisiz 900 gün prim ödemiş olması lazım. eşinden ve senden kan tahlilleri eşinden 15 er gün arayla 3 tane spermiyogram testi, rahim filmi, rahim filmini daha önce çektirmişsen üzerinden 1 yıl geçmemişse kabul ediyorlar zaten raporu çıkarttıracağın yerde tüp bebek bölümüne gidince senin eline listeyi veriyorlar canım yönlendirirler yani seni. 35 yaş altına ve ilk 2 denemeye tek embriyo transfer ediliyor.. devlet ilaçların yüzde seksenini ödüyor birde tüp bebek için 1200 tl sini karşılıyor.. devlet hastanesinde yaptıracaksan 400- 500 veriyorsun ilaçlar hariç devlete bağlı özel kliniklerde değişiyor gerçi ama 1200 falan alıyorlar. inşallah karışık anlatmamışımdır

cnm ben hala pijamalarlayım okumaktan değiştiremedim daha pc önünde kahvaltı iyi miş burası valla

HAYATTA BEN MUCİZELERE İNANDIM.MUCİZELER BENİ SEVDİ,BENDE ONLARI.AYLARCA,YILLARCA HEM ÖZLEMİNİ ÇEKİP,HEMDE MUCİZENİN BENİ BULMASINI BEKLEDİM,TIP BENİ ZORLADI,YÜREĞİM MUCİZELERE İNAN DEDİ... MUCİZEM BENİ BULDU KÜÇÜCÜK BİR KAN PIHTISI BEDENİME TUTUNMAYA ÇALIŞTI,HER NEFESİMDE CAN BULMAYA,HAYAT BULMAYA ÇABALADI..KAN PIHTISI BÜYÜDÜ ADINI EMRİYO KOYDULAR..HEFES ALMA GAYE'M ONA HAYAT VERMEK OLDUGU ZAMAN BAŞLADI....MEVSİMİMİZ HİÇ GEÇMESİN,MUCİZEMİZ BOL OLSUN.....BİZİM İÇİN YAŞAMA TUTUN,MUCİZEMİZ OL,HAYATIMIZ OL,NEŞEMİZ OL,SENDE BU HAYATLA MÜCADELE ET TIPKI BİZ GİBİ ANNEN GİBİ BABAN GİBİ SENDE YILMA GAYE'M.......BUNU DAHA DOĞMAMIŞ BEBEGİME YAZDIM BİRAZ UZUNCA AMA KISALTARAK SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN ....

gayem06 için 100 bana yaz.Şimdi okuyacam. Okudu diye yaz. Bugün tekrar girmeyi düşünmüyorum bilgisayara. Herkese iyi günler. Hemen okumaya başladım.

canlar muhabbet baya güzel bugün ama benim işim var hepsini okuyamadım mola zamanımda. yeni gelen arkdaşlar hoşgeldiniz.. dualara katılamıyorum kusura bakmayın.. alışmışım okumaya hep diyorum bugün birşeyi eksik yaptım ama ne.. öptüm sizleri ben devam edeyim indir kaldır bir türlü bitmedi :44::44:

Allahım ne olur bir mucize de bize nasip et. sağlıklı hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip eyle:79:

BiR kızım olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz... altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Kızımın saçları çıkmaya başladığında
minicik tokalarla süsleyip püsleyim onu şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında külotlu çorapla minicik eteğiyle göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim kızım diye ..
tıpış tıpış yürürken bezi yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..Olmaz mı ? ALLAH HERKEZE HAYIRLI SAGLIKLI SIHHATLİ EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH... RABBİM GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN....

ne güzel yazmışsın, diline yüreğine sağlık, gözlerim dolu dolu oldu okurken ...

Merhabalar,

Ben de Temmuz ayı gibi tüp bebek için yollara dusecegim. Herhalde haziran ayinda da kontrole gitmem lazim ama ben hala daha nereye yaptiracagima karar veremedim. Benim eskisehir'deki doktorum cok hanim ve cok tatli ama beni tam olarak bir yere yonlendirmiyor cunku kendi calistigi hastanenin bursa ve ist. da tüp bebek merkezleri var. Ben de yazilanlari okudukca kafam cok karisiyor. Kime gitmek lazim, merkez seciminde nelere dikkat etmek lazim. Bir de heyecanliyim ki sormayin...

Merhaba, şimdiden kolaylıklar diliyorum.hayırlı olsun. burdaki bütün arkadaşlar farklı merkezlerde farklı doktorlara gidiyor. ama işin esası bence güven duymak. Bazı merkezler ve doktorlar bu işe sadece ticari açıdan bakıyor, ben paramı alırım , gereken ilaçları veririm olursa olur olmazsa olmaz tavrında olan çok yer var. Seçimini yapmadan önce iyice araştır hatta imkanın varsa bir kaç tanesini seçip birebir grüşmeye git. kendin çin en doğru kararrı yine kendin verirsin. Allah yardımcın olsun..

slm benide aranıza alırsanız sevinirim.bende gün bekleyenlerdenim. 37 yaşındayım.
ailhan76 5. deneme test tarihi 31 Mayıs
Allahtan ümit kesilmiyor. Allah o mutluluğu bizede gösterecek.

allah yardımcın olsun cnm....

amın cnm ınsallah allah kabul eder dualar yerını bulur bıtanem...

cnm hamılelık sırasında hemen oncesınde sırke cok zararlıymıs bı arastır ıstersen olur mu?insallah gorusmen tahmınınden de ıyı gecer....

ınsallah guzel haberlerle donersın cnm ya ılk gebelık hebrını senden alcaz desene

transferimin 8. günü kahverengi kanamam oldu 8. gün test yaptırdık 39 çıktı akıntı devam ediyor bu günde 101 çıktı dr iyi sorun yok desede benim içim rahat değil bana dua edin lüfen...........
cnm degerlerın cok ıı ınsallah tutunma kanamasıdır...cok streslı bı ıs allah yardımcın olsun ınsallah hayırlı haberlerle donersın...

onu ben gunde bınlerce kes kendıme okudum ama esımın okuması gerekıyomus oyle mı cnm?bılmıyodum bebegım bıraktı gıttı ama 99kere 99 tane okudum hergun ama olmadı 9801 kere...okumusum vay be...

benım de 1 deneme kımyasal oldu ve test ıstemedı neden acaba ya belkı de yaklasınca tedavı ıster he bılemedım sımdı

kotu dusunme lutfen ıı enerjı lazım sımdı sana...kov tum negatıf dusuncelerı hepımız yanındayız

hangı testler oldu eweat cnm mesela basarısız olunca farklı ne yaptı dr bıraz anlatır mısın?benım de nısanda bı kımyasal gebelıgım oldu malesef

kızlar bugün benimle paylaşılan bir şeyi sizlere de anlatmak istiyorum. bankaya gittim, uzun zamandır müşterimiz olan bir müdür yardımcısı var, çok cici sevdiğim bir abladır. görüşmem gereken bazı bankasal işlemler vardı, o bu derken tüp bebek konusu açıldı. ben de tedavi gördüğümü söyledim. onunda çocukları tüp bebekmiş. 28 yaşında doktora gitmeye başlamışlar ilk önce amerikan hastanesine , erken menepoz teşhisi konmuş, 8 ay boyunca sürekli ilaçlar kullanılmış ama bir türlü uygun yumurta elde edilememiş, tabi bu arada alınan kilolar, harcanan paralar, kullanılan izinler, birde işin psikolojk yanı çabası, en sonunda doktoruda umut var ama çok yıprandın istersen ara ver demiş, bizde çocuk işinden vazgeçtik diyo, aradan öyle böyle derken 10 yıl geçti, insanlar sürekli gelip gidip bahçeci yi dene diye ısrar edip duruyolardı diyo, bende ya bir kere gidip görüşmekten birşey olmaz diye gittim diyor, o kadar çok test yapıldı, o kadar çok inceledilerki beni ve eşimi açıkçası şaşırdık diyor. ve daha ilk ayda 4 tane kaliteli yumurta elde etmişler, 4 ünüde döllenmiş ve hepsini transfer etmişler ve 4 de tutmuş , sonra tabi iki tanesini maalesef sonlandırmışlar. şimdi ikizleri 3,5 yaşındaymış. o günleri anlatırken gözleri dolu dolu oldu hep, bende çok duygulandım. ben bazen bu kadar eziyete, çabaya, emeğe , para harcamaya, psikolojimizi bozmaya değer mi diye düşünüyordum. bugün gördüm ki bu yolda çekilen herşeye değiyormuş.

alıhan senın dualar bıttı sanırım ama ben sana nıyetlı 100 okudum senın dua 1100 oldu cnm allah kabul eder ınsallah

allah tamamına erdırr ınsallah cnm guzel hebrler ver hep...

[/QUOTE]
cnm carefula benım ıcın 100 ekle aksama bıtınce haber verırım

beklemekten baska sansımız olsa keske cnm benım de kımyasal gebelıgım oldu yıkıldım
9.gun 6.5
11.gun 26
13.gun 60 dı
17.gun 45e gerıledı ve 10gun sonra kanamam basladı.
Allah yardımcın olsun ınsallah ıı dusun bol bol dua oku.yer gok dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…