2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Allah herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....bende dün doktora gittiğimde istersen 1 hazirana kadar beta hcg yaptırma 1 haziranı bekle o gün 600 olursa keseyi görürüz dedi şimdilik ne desek boş dedi canım sıkıldı bilmiyorum ne yapsam yarın yaptırsammı dış gebelik olabilir dedi çokkk kafam karışık......:2::2:

ne guzel ..paylasımın ıcın tesekkurler...evet cektıımız her acı o bebegı kucagımıza aldıgımızda son bulacak...ben cok ınanıyorum....

alıhan senın dualar bıttı sanırım ama ben sana nıyetlı 100 okudum senın dua 1100 oldu cnm allah kabul eder ınsallah

allah tamamına erdırr ınsallah cnm guzel hebrler ver hep...
cnm carefula benım ıcın 100 ekle aksama bıtınce haber verırım

beklemekten baska sansımız olsa keske cnm benım de kımyasal gebelıgım oldu yıkıldım
9.gun 6.5
11.gun 26
13.gun 60 dı
17.gun 45e gerıledı ve 10gun sonra kanamam basladı.
Allah yardımcın olsun ınsallah ıı dusun bol bol dua oku.yer gok dua[/QUOTE]

TŞK EDERİM BOL BOL DUA EDİYORUM ALLAH IM İNŞALLAH HERKEZE NASİP EDER.....

ben 27 olcam haziran 15te canım
bende ankara düşünüyorum ama hangi merkezde yaptırırım bilmiyorum

çok teşekkür ederim leblebi şelerim sen çorumlumusun yoksaadın leblebili olunca merak ettim

canım karışık olurmu ALLAH cc razı olsun hemen hemen merak ettiğim tüm soruları cevaplamışşın
rahim filmim çekineli yeni 1 yıl oldu 1-2 ayı problem etmezler herhalde hem çok zor bida çekinmek istemiyorum:83:
zekai tahir burak hastanesini aradım devlet hastanesiymiş 1200 -2000 dedi kafam karıştı:44:
neyse hayırlısı herşeyin

Dear Mother cım kime niyet okuyoruz bilmiyorum ama ben 50 tane okudum, allah kabul etsin inşallah...

aramıza hoşgeldin canım tecrübeli arkadaşlar mutlaka yazacaklardır sana

güzel anneciğim sıradaki arkadaş için 100 tane okudum cnm Allah kabul etsin

Allah kabul etsin arkadaşlar.

Son düzenleme:
sıradaki arkadaşımız Careful:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et yüzünü güldür inşallah.Amin

toplam :1.000
ailhan:100-okundu
DearMother:100-okunuyor:44:
nil_alp:100-okunuyor:44:
nazayse:100-okunuyor:44:
mylady:100-okundu
ewest:50-okundu

kalan:450

Allahım dualarımızı niyetimizi kabul etsin inşallah.Amin

sıradaki arkadaşımız gayem06
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın bebeğini koru sağlıklı gebelik nasip et.sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip et YARABBİM.Amin

DearMother:100-okunuyor:44:

kalan:800

[/QUOTE]

Son düzenleme:
[/QUOTE]

ben 50 daha okudum, daha okursam haber veririm...

sirke konusunda verdiğin bilgi çok iyi oldu cnm akşam başlayım diyordum kiloları görünce ama bebişler daha önemliii teşekkür ediyorum cnm

rıca ederım cnm bnm ne demek.kesınlıkle bebısler cok onemlı ben de zayıfım ama sırke saglıklı olduu ıcn damlatırım sabahları suyuma ck uzun zaman oldu bıraktım cnm bebek ıcın...

[/QUOTE]

cnm gaye ıcın de 100 alayım ben yazabılırsın aksama haber vericem

rıca ederım cnm bnm ne demek.kesınlıkle bebısler cok onemlı ben de zayıfım ama sırke saglıklı olduu ıcn damlatırım sabahları suyuma ck uzun zaman oldu bıraktım cnm bebek ıcın...

cnm gaye ıcın de 100 alayım ben yazabılırsın aksama haber vericem[/QUOTE]

ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH AMİNNNNN.....

sıradaki arkadaşımız Careful:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et yüzünü güldür inşallah.Amin

DearMother:100-okunuyor
nil_alp:100-okunuyor
nazayse:100-okunuyor
mylady:100-okundu
ewest:100-okundu
damraaa:100-okunuyor

kalan:300

sıradaki arkadaşımız gayem06
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın bebeğini koru sağlıklı gebelik nasip et.sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip et YARABBİM.Amin

DearMother:100-okunuyor
nazayse:100-okunuyor
ewest:50-okundu
damraaa:100-okunuyor

kalan:550

Son düzenleme:

Gaye için de 50 okudum...Allah kabul etsin..

banada yaz ikisinede 100,er okurum

face de okumuştum bunu çok etkilenmiştim bende...........

canım özlem hanıma mı gidiyosun eskişehir acıbadem de

çok teşekkür ederim leblebi şelerim sen çorumlumusun yoksaadın leblebili olunca merak ettim

hayır canım çorumlu değilim. istanbulluyum. evlenip bileciğe yerleştim canım. ay çok güldüm. allahta seni güldürsün inşallah.

sevgili damra arkadaşım,
erkan bey'le ilgili çok olumlu şeyler duydum,hatta bir zamanlar görüşmüştüm.çok efendi,iyi biri.
lütfen moralini yüksek tut.şimdiden umudum yok,dersen..olmaz bu iş!bu işin kilit noktası sensin.hazırım de,bu kez olacak de,inanıyorum de,mutlu olacağın şeyler yap.hazırla kendini.anneninhazır bulunuşluluğu şansını artıracaktır.
sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…