kızlar bugün benimle paylaşılan bir şeyi sizlere de anlatmak istiyorum. bankaya gittim, uzun zamandır müşterimiz olan bir müdür yardımcısı var, çok cici sevdiğim bir abladır. görüşmem gereken bazı bankasal işlemler vardı, o bu derken tüp bebek konusu açıldı. ben de tedavi gördüğümü söyledim. onunda çocukları tüp bebekmiş. 28 yaşında doktora gitmeye başlamışlar ilk önce amerikan hastanesine , erken menepoz teşhisi konmuş, 8 ay boyunca sürekli ilaçlar kullanılmış ama bir türlü uygun yumurta elde edilememiş, tabi bu arada alınan kilolar, harcanan paralar, kullanılan izinler, birde işin psikolojk yanı çabası, en sonunda doktoruda umut var ama çok yıprandın istersen ara ver demiş, bizde çocuk işinden vazgeçtik diyo, aradan öyle böyle derken 10 yıl geçti, insanlar sürekli gelip gidip bahçeci yi dene diye ısrar edip duruyolardı diyo, bende ya bir kere gidip görüşmekten birşey olmaz diye gittim diyor, o kadar çok test yapıldı, o kadar çok inceledilerki beni ve eşimi açıkçası şaşırdık diyor. ve daha ilk ayda 4 tane kaliteli yumurta elde etmişler, 4 ünüde döllenmiş ve hepsini transfer etmişler ve 4 de tutmuş , sonra tabi iki tanesini maalesef sonlandırmışlar. şimdi ikizleri 3,5 yaşındaymış. o günleri anlatırken gözleri dolu dolu oldu hep, bende çok duygulandım. ben bazen bu kadar eziyete, çabaya, emeğe , para harcamaya, psikolojimizi bozmaya değer mi diye düşünüyordum. bugün gördüm ki bu yolda çekilen herşeye değiyormuş.
cnm carefula benım ıcın 100 ekle aksama bıtınce haber verırımalıhan senın dualar bıttı sanırım ama ben sana nıyetlı 100 okudum senın dua 1100 oldu cnm allah kabul eder ınsallah
allah tamamına erdırr ınsallah cnm guzel hebrler ver hep...
masallah 2 gunde 30 sayfa yaaa baslıyım okumaya bakalım opuyorum hepınızı...
ben 27 olcam haziran 15te canımcnm benim ilk deneme hastane ücreti 3950 ydi ilaçlarad 1420 tuttu eczane indirim yaptı 1220 ye almıştım
cnm ben bursadayım acıbademde yaptırıyorum ben memnun kaldım sonuçta iyi bi merkez teknolojiyide kullnıyolar.
ben 25 yaşındayım benim dondurulmuşum yok zaten dokrorumda taze yumurta daha iyi dedi.sen kaç yaşındasın?
çok teşekkür ederim leblebi şelerim sen çorumlumusun yoksacanım ben de pko liyim. doğal yolla bir kere oldu oda tutunamadı. kmse olmaz demiyo zaten. bakarsın tedaviye hazırlanırken olur. ya da beklerken yıllar geçmiş. korkmaz canım. pko lilerde daha fazla yumurta elde edilebiliyo. rezervler oldukça fazla. içini ferah tut.
canım hoşgeldin öncelikle.. tüp bebek için eşinde ve sende aşılamaya engel yoksa önce 2 aşılama istiyorlar.. pko tüp bebeğe engel değil.. tüp bebek için 3 yıllık evli olman gerekiyor eşinin kesintiisiz 900 gün prim ödemiş olması lazım. eşinden ve senden kan tahlilleri eşinden 15 er gün arayla 3 tane spermiyogram testi, rahim filmi, rahim filmini daha önce çektirmişsen üzerinden 1 yıl geçmemişse kabul ediyorlar zaten raporu çıkarttıracağın yerde tüp bebek bölümüne gidince senin eline listeyi veriyorlar canım yönlendirirler yani seni. 35 yaş altına ve ilk 2 denemeye tek embriyo transfer ediliyor.. devlet ilaçların yüzde seksenini ödüyor birde tüp bebek için 1200 tl sini karşılıyor.. devlet hastanesinde yaptıracaksan 400- 500 veriyorsun ilaçlar hariç devlete bağlı özel kliniklerde değişiyor gerçi ama 1200 falan alıyorlar. inşallah karışık anlatmamışımdır
aramıza hoşgeldin canım tecrübeli arkadaşlar mutlaka yazacaklardır sanaMerhabalar,
Ben de Temmuz ayı gibi tüp bebek için yollara dusecegim. Herhalde haziran ayinda da kontrole gitmem lazim ama ben hala daha nereye yaptiracagima karar veremedim. Benim eskisehir'deki doktorum cok hanim ve cok tatli ama beni tam olarak bir yere yonlendirmiyor cunku kendi calistigi hastanenin bursa ve ist. da tüp bebek merkezleri var. Ben de yazilanlari okudukca kafam cok karisiyor. Kime gitmek lazim, merkez seciminde nelere dikkat etmek lazim. Bir de heyecanliyim ki sormayin...
güzel anneciğim sıradaki arkadaş için 100 tane okudum cnm Allah kabul etsin
[/QUOTE]sıradaki arkadaşımız Careful:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et yüzünü güldür inşallah.Amin
toplam :1.000
ailhan:100-okundu
DearMother:100-okunuyor:44:
nil_alp:100-okunuyor:44:
nazayse:100-okunuyor:44:
mylady:100-okundu
ewest:50-okundu
kalan:450
Allahım dualarımızı niyetimizi kabul etsin inşallah.Amin
sıradaki arkadaşımız gayem06
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın bebeğini koru sağlıklı gebelik nasip et.sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip et YARABBİM.Amin
kalan:800
sirke konusunda verdiğin bilgi çok iyi oldu cnm akşam başlayım diyordum kiloları görünce ama bebişler daha önemliii teşekkür ediyorum cnm
[/QUOTE]sıradaki arkadaşımız Careful:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et yüzünü güldür inşallah.Amin
nil_alp:100-okunuyor:44:
nazayse:100-okunuyor:44:
ewest:50-okundu
kalan:450
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın bebeğini koru sağlıklı gebelik nasip et.sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip et YARABBİM.Amin
kalan:800
rıca ederım cnm bnm ne demek.kesınlıkle bebısler cok onemlı ben de zayıfım ama sırke saglıklı olduu ıcn damlatırım sabahları suyuma ck uzun zaman oldu bıraktım cnm bebek ıcın...
sıradaki arkadaşımız Careful:
DearMother:100-okunuyor
nil_alp:100-okunuyor
nazayse:100-okunuyor
ewest:100-okundu
kalan:400
kalan:700
sıradaki arkadaşımız Careful:
nil_alp:100-okunuyor
ewest:100-okundu
kalan:400
kalan:700
BiR kızım olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz... altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Kızımın saçları çıkmaya başladığında
minicik tokalarla süsleyip püsleyim onu şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında külotlu çorapla minicik eteğiyle göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim kızım diye ..
tıpış tıpış yürürken bezi yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..Olmaz mı ? ALLAH HERKEZE HAYIRLI SAGLIKLI SIHHATLİ EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH... RABBİM GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN....
Merhabalar,
Ben de Temmuz ayı gibi tüp bebek için yollara dusecegim. Herhalde haziran ayinda da kontrole gitmem lazim ama ben hala daha nereye yaptiracagima karar veremedim. Benim eskisehir'deki doktorum cok hanim ve cok tatli ama beni tam olarak bir yere yonlendirmiyor cunku kendi calistigi hastanenin bursa ve ist. da tüp bebek merkezleri var. Ben de yazilanlari okudukca kafam cok karisiyor. Kime gitmek lazim, merkez seciminde nelere dikkat etmek lazim. Bir de heyecanliyim ki sormayin...
evettttttt benimde sana hep şekerim diyesim geliyor şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?