2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

sevgili gaye arkadaşım,
benim doktorum hep der ki;9 ay şakır şakır kanayan hastalarım olur,ama bebek düşmez..
dikkatli olacaksın,gerekirse 9 ay yatacaksın ama bebeğine hayat vereceksin.bence de 1 haziranı bekle.gereksiz stres yaparsın hemen hemen bhcg baktırırsan.1 hazirana kadar dua et,esirge kendini.yat mümkünse.zaten 1 hafta kaldı.sürpriz olsun herkese.ama hala orda olduğuna inan,moral önemli.düşeceği yoksa bile en ufak kırgınlık,mutsuzluk hızlandırabilir gidişini..dikkatli ol,dua et,bekle..
sevgiler..

nasılsın arkadaşım?
ailhan76 için henüz 70 tane okuyabildim.100e tamamlayınca haber vereceğim.
yaşını yazmamışsın,seni merak ediyorum.tavuk esprisi hala aklımda,gülüyorum:)))
benim listedeki yaşımı ve merkezimi yazabilir misin,sana zahmet olmazsa.
28 yaş,yeditepe üniversitesi
öpücüklerr..

saol canım iyiyim çok şükür.Sen nasılsın canım.Allah kabul etsin .
yolunmuş tavuk değil mi
canım 34 yaşındayım .bilgilerini güncelliyorum canım.bende bu aralar stresliyim eşim epeydir test vermemişti acaba yükselme beklerken düşüş yaşarmıyız diyorum.haziran 17/19 cıvarı reglimi bekliyorum 14/15 inde eşim test yaptırsa şöyle iyi bir rakam görsemde 100-200 bin falan harekette 5 falan olsa bari çok şeymi istiyorum acaba:2:

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 | castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
2|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
3| biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym | |???????? |||||
5| ozlmozcn | |Haziran |||| |
6|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
7| DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707||Haziran |||| |
9| ebrudur| |Temmuz |||| |
10|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
11| kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
13| nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|
15|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme||Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|
19|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm||May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
21|mylady06||Haziran|||||
22|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|nil_alp| |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|Reglini bekliyor|okundu
24|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
25|careful||Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi||okunuyor:44:
26|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
27|artrit||Haziran||3.Deneme|||
28|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
29|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|
30|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
31| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
32|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|
33|ailhan76|37|||||31 mayısta test tarihi|okundu
34|kelid_85|||||||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

sıradaki arkadaşımız Careful:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et yüzünü güldür inşallah.Amin

toplam :1.000
ailhan:100-okundu
DearMother:100-okunuyor
nil_alp:100-okunuyor
nazayse:100-okundu
mylady:100-okundu
ewest:100-okundu
damraaa:100-okunuyor

kalan:300

Allahım dualarımızı niyetimizi kabul etsin inşallah.Amin

sıradaki arkadaşımız gayem06
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın bebeğini koru sağlıklı gebelik nasip et.sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip et YARABBİM.Amin

ewest:50-okundu

kalan:550

cnmmm benım dualar tamam.
Allah kabul etsin canım.
nasılsın keyfin nasıl.seni ben biraz tedirgin görüyorum canım yaşadığın kimyasal gebelikten sanıyorumki ama bunun birde iyi tarafı var hamile kalıyorsun.bu sefer çok daha iyi olacak .ama lütfen pozitif ol bu hormonlarınada yansıyacak çünkü.

çok şey değil,elbette olmayacak bir şey değil istediklerin.bence olmuştur hatta fazlası bile vardır!
stres yapma,sonra eşin de strese girer.sen elli kere hissettirmiyorum desende o anlar ruh halini,etkilenir.rahat ol..aslanım de,erkeğim de:)))şöyle iyisin böyle iyisin de.motive et adamı.inan bana işe yarar:)))psikolojik durumla yakından ilgili sperm sayı ve morfolojisi.
öpücükler..

iyi akşamlar kızlar.ailhan arkadaşıma 100 taneyi okudum Allah kabul eder inşallah.Gaye için de 100 tane alayım.

Bana başlamışsınız çoooooooook mutlu oldum
Biraz önce dr.dan geldik,muayne etti.30 mayısta lucrine başlıyacakmışız.Transfer 20 haziran gibi dedi.Bişeyi anlamadım ben geçen sefer sanki daha uzun süre lucrin kullanmıştım.Şimdi benimki kısa mı yoksa uzun protokol mü anlamadım???

dearmother bu tavuk esprisi nedir? ben sık girmeyince Fransız kalıyorum bi türlü bulamadım sayfalar arasında kayboldum
çok merak ettim sayfa numarasını paylaşır msn lütfen

dearmother bu tavuk esprisi nedir? ben sık girmeyince Fransız kalıyorum bi türlü bulamadım sayfalar arasında kayboldum
çok merak ettim sayfa numarasını paylaşır msn lütfen
canım geçen gün saçlarıma bakım yaptığımdan bahsediyordum arkadaşlara ince telli uzamayan saçlarım var diyordum .daha iyi anlaşılsın diye örnekleme yaptım .thesecret onu diyor. yolunmuş tavuk gibi falan demiştim

Allah kabul etsin canım hem sana okunanları hem okuduğunu.uzun protokol hakkında bilgim yok canım arkadaşlar yardımcı olurlar .

canım ne uyguluyorsun saçına. belkim bende yaparım nasıl olsa vakitten bol birşeyim yok

sıradaki arkadaşımız Careful:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et yüzünü güldür inşallah.Amin

nil_alp:100-okunuyor
mylady:100-okundu
ewest:100-okundu

kalan:300

sıradaki arkadaşımız gayem06
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın bebeğini koru sağlıklı gebelik nasip et.sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip et YARABBİM.Amin

ewest:50-okundu
careful:100-okunuyor

kalan:450

inşallah canım inşallah.eşime belli etmiyorum ama test yapılmadanda rahat edemeyeceğim ama dediğin gibi motive etmeye çalışıyorum Allahtan gün boyu burada konuşuyorum yoksa eşim saatlerce beni dinlemek zorunda kalabilirdi bende öptüm tatlım.

hmmm...ben de fıkra falan sanmıştım:90: saç bakımın hayırlı olsun hem moral olur hem de gebelikte dökülüyomuş diyolar baştan güçlü saçlarla başlarsın

arkadaşım 100 tane aldım yarın okurum inşallah sen kime istersen ona yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…