2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

beni aydınlatığın için Allah razı olsun bende beğeniyorum erkan beyi çok efendi biri ama benim sorunlarımdan umutsuzum ama Rabimin elindeyiz hepimize yardım eylesin inşallah yavrularımıza kavuşuruz

benim biti ikiside Rabim kabul eylesin niyetimizi

bemiks ampulü eczaneden mi aldın canım fiyatı ne kadar? faydasını görebildin mi?
evet canım eczaneden aldım 5 tane var içinde 4 tl mi neydi.ben henüz uzama farketmedim fakat kesinlikle dökülmede etkili farkettim belirgin olarak.saçlarda uzama dönem dönem duruyormuş regl dönemindeydim birde ondanda uzamamış olabilir ama ben ısrarla devam edeceğim.

hmmm...ben de fıkra falan sanmıştım:90: saç bakımın hayırlı olsun hem moral olur hem de gebelikte dökülüyomuş diyolar baştan güçlü saçlarla başlarsın
saol canım benim.kafam dağılıyor hem değişiklik iyi geliyor.

sıradaki arkadaşımız Careful:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et yüzünü güldür inşallah.Amin

toplam :1.000
ailhan:100-okundu
DearMother:100-okunuyor
nil_alp:100-okunuyor
nazayse:100-okundu
mylady:100-okundu
ewest:100-okundu
damraaa:100-okundu
yabangülü18:50-okunuyor

kalan:250

Allahım dualarımızı niyetimizi kabul etsin inşallah.Amin

sıradaki arkadaşımız gayem06
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın bebeğini koru sağlıklı gebelik nasip et.sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip et YARABBİM.Amin

ewest:50-okundu
damraaa:100-okunuyor
careful:100-okunuyor

kalan:400

hımmmm hiçde birşey değilmiş bende başlıyayım

ınsallah cnm bnm ınsallah gunde 313 kere ayet el kursı okumaya basladım bıde 750 kere ya musavvır ya barı ya halık cekıyorum.sımdı netten arastırdım adetlı kadın tum duaları okuyabılırmıs kuran okumaması gerekıyo.ama allahın ısımlerını zıkredebılır mı sımdı onu arastrcam cnm.daha ıyıyım ya tatıle cıkıcam 1 hafta antalya tarafına gıdıcez esımle rezervasyonu yaptrdım bugun kafalar dagıtalım geldıımızde tedavıye tam gaz baslayalım dedık

canım cidden okunabiliyormuymuş adetliyken bütün dualar. birde ya musavvır ya barı ya halık ı nasıl çekiyorsun ben ilk senden duydum cahillik tamamını bana yazarmısın?

hımmmm hiçde birşey değilmiş bende başlıyayım
başla canım yumuşacık oluyor saçlar.sinamekiyide 1 tl ye aldım 1/2 ay yeter kesinlikle.badem yağı 1 şişesi 5 tl oda gider epeyce.masraflı birşey değil yani.

Allah kabul etsin canım.TATİL fikri çok yi kafan dağılır gelincede o moralle süper olur

canım cidden okunabiliyormuymuş adetliyken bütün dualar. birde ya musavvır ya barı ya halık ı nasıl çekiyorsun ben ilk senden duydum cahillik tamamını bana yazarmısın?
evet okunabiliyor ama ayetler okunamıyor canım zikirler olabilir.bende arada çektim ya musavvir ya bari ya halık.bugün reglim bitti yarından itibaren 700 okurum inş.suya okuyup o suyu içmek çok iyi diye biliyorum.eşimede içiriim inş.okuyabilirsem.

evet cnm tum dualar gonul rahatlıgıyla okunabılıyormus okumaya devam
ya musavvır ya barı ya halık gunde 750 kere okuyorum tesbıhle donuyorum kı unutmayayım dıye hayırlı evlat ıcın okunuyor cnm.bıde gunde 313 kere ayet el kursı okumaya basladım bakalım hayırlısı hepımıze dıye okuyorum tum bebek ısteyenlere dıye....

oku oku bıtanem yer gok dua allah kabul etsın ınsallah....

sıradaki arkadaşımız Careful:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et yüzünü güldür inşallah.Amin

nil_alp:100-okunuyor
mylady:100-okundu
ewest:100-okundu
damraaa:100-okundu

kalan:250

sıradaki arkadaşımız gayem06
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın bebeğini koru sağlıklı gebelik nasip et.sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip et YARABBİM.Amin

ewest:50-okundu
damraaa:100-okunuyor
careful:100-okunuyor

kalan:400

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…