bende artık uyuyayım iyi geceler hepinize.güzel bir sabaha uyanın inş.
aldım cnm ama işte mesajları okurken daldım unuttum eklemeyiİyi geceler canım benim tatlı uykular.. Sana özelden yazdım ama almadın sanırım, benim yaşım 27 yazarsan eğer listeye sevinirim.. HErkese hayırlı geceler...
aldım cnm ama işte mesajları okurken daldım unuttum eklemeyiişte bunama belirtileri başladı sanırsam arada unuutuyorum kusura bakma lütfen
aldım cnm ama işte mesajları okurken daldım unuttum eklemeyiişte bunama belirtileri başladı sanırsam arada unuutuyorum kusura bakma lütfen
face de okumuştum bunu çok etkilenmiştim bende...........
sevgili gaye arkadaşım,
benim doktorum hep der ki;9 ay şakır şakır kanayan hastalarım olur,ama bebek düşmez..
dikkatli olacaksın,gerekirse 9 ay yatacaksın ama bebeğine hayat vereceksin.bence de 1 haziranı bekle.gereksiz stres yaparsın hemen hemen bhcg baktırırsan.1 hazirana kadar dua et,esirge kendini.yat mümkünse.zaten 1 hafta kaldı.sürpriz olsun herkese.ama hala orda olduğuna inan,moral önemli.düşeceği yoksa bile en ufak kırgınlık,mutsuzluk hızlandırabilir gidişini..dikkatli ol,dua et,bekle..
sevgiler..
canım sen şeker ilacı kullanıyormusun
ilk yumurta takibi yapılırken kullanmıştım. şeker dengesizliği önemli pko de. bana pek yaramadı ama ablam onunla adetlerni düzenledi. doktor önerdiyse çekinmeden kullanabilirsin tatlım.
günaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?