2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canımcım careful arkadaşımızın 150 kalmış hesabın yanlış sanırım. tekrar bak istersen.
ben de bitirim dualarımı. rabbim kabul etsin inşallah........

kızlar selam herkese.. sabah iğnem vardı, acele acele onu vurdurmaya gittim. araba kötü yerde duruyo diye acele ediyordum, kaldırıma takılıp bir yere serildim, görmeliydiniz. normalde düştüğüm zaman çok gülerim ben, ama bu defa gülemedim. iki bileğimide neredeyse incitmişim, bütün vücudumu o kadar sıkmışım ki her yanım ağrımaya başladı. hemşire hanım da bir yandan beni toplamaya çalışıyor, bir yandan da her yana dağılan telefonumu, anahtarlarımı. anlıyacağınız tam bir rezillik sabah sabah. her yanımın ağrısı da çabası. neymiş hiç bi durumda acele etmemek gerekiyormuş

Allah kabul etsin canım.bugün nasılsın iyisindir inşallah.okuduğun duayı 50-50 böldüm canım Allah razı olsun.
canımcım careful arkadaşımızın 150 kalmış hesabın yanlış sanırım. tekrar bak istersen.
ben de bitirim dualarımı. rabbim kabul etsin inşallah........
evet canım saol düzenledim yeniden

canım benim ya.çok geçmiş olsun.bende ne yazıkki düşene çok gülüyorum kendim dahil olmak üzere.ama şükür ki önemli bir şeyin yok.
bir anımı anlatayım yeri gelmişken komşu kızı rahatsızlandı acilen hastaneye götürdük ben arabadan hemen indim işlemleri yapayımda beklemeyelim diye.o hızla sen koş otomatik kapıyı farketme kapıda açılmasın 2-80 uzan yere e tabi sonrası malum.hemşireler apar topar aldılar beni ilk müdahaleye annem beni arıyor .nerdesin .cevap -acildeyim

sıradaki arkadaşımız Careful:
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et yüzünü güldür inşallah.Amin

toplam :1.000
ailhan:100-okundu
DearMother:100-okundu
nil_alp:100-okundu
nazayse:100-okundu
mylady:100-okundu
ewest:100-okundu
damraaa:100-okundu
yabangülü18:50-okunuyor
leblebisekeri:100-okunuyor
ailhan:50-okundu
artrit:100-okunuyor

bitti çok şükür.

Allahım dualarımızı niyetimizi kabul etsin inşallah.Amin

Son düzenleme:

100 er tane aldım ikisindende canım benn

gnaydınarkadaşlar

dear mother canım ben 100 okudum dün careful için okundu yazarsın.

ewestcim geçmiş olsun allah korusun inşş

sıradaki arkadaşımız gayem06
Niyetimiz: RABBİM sen arkadaşımızıın bebeğini koru sağlıklı gebelik nasip et.sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip et YARABBİM.Amin

toplam :1.000

DearMother:100-okunuyor
ailhan:100-okundu
nazayse:100-okundu
ewest:50-okundu
damraaa:100-okunuyor
careful:100-okunuyor
yabangülü18:50-okunuyor
leblebisekeri:100-okunuyor
ailhan:50-okundu
artrit:100-okunuyor

kalan:150

Allahım dualarımızı niyetimizi kabul etsin inşallah.Amin

slm kızlar anca gelebildim bende sabah dr gittim ilaçlarımı yazdırdım ama siğortadan hakkım bitmiş aşılama sırasında kullanmışım ilaç hakkımı ilaçları yazdırabildim sadece dra. ama almadım adetim başladıgı zaman dr a gittiğimde ilaçlarda bi degişiklik olur belki diye hastanenin karşısındaki eczanede alıveririm gittiğimde. öyle işte koşturmaca. yumurtalığımın biri az çalışıyomuş demişti diğer dr um onuda sordum kendi druma şimdiye kadar çalışıyodu niye böyle oldu diye? oda iğneyi yiyince oda çalışır takma kafana dedi içim rahatladı kafama takılmıştı kaç gündür.hadi bakalım 20 güne kadar gelir adetimde az kaldı.allah hepimiz için hakkımızda hayırlı olanı versin_?

amin canım .inşallah hayırlı haberler gelecek sırayla tüm dostlardan.günler azalıyor artık çoğu arkadaşımız 1 hafta içinde başlayacak tedaviye.heyecan hat safhada hayırlısı olsun inş.

amin canım .inşallah hayırlı haberler gelecek sırayla tüm dostlardan.günler azalıyor artık çoğu arkadaşımız 1 hafta içinde başlayacak tedaviye.heyecan hat safhada hayırlısı olsun inş.

evet cnm günler yaklaştıkça heyecen artıyo. sorular cevaplaplar kafalarda uçuşmaya başladı.allahım hepimizin emeklerini boşa çıkartmasın.

Allah iyiliğini versin inş dearmother ablacım bugun biraz moralim bozuk bu yazdığın anını okuyunca kusur bakma ama:18: birazda olsa beni gülümsettin

slm kızlar ben geldimmmm beta hcg yaptırdım geldim bugün 16.gün ve degerim 121.9 cıktı ALLAH IMA şükür ilk transferimde 55 den yukarı cıkmadı ve gebelik son bulmuştu sizlerinde dualarınızla ayaktayım cok şükür 1 haziranda kese gözükücekmiş ALLAH nasip ederse hayırlısı olsun inşallah...

cnm gözün aydın allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşalllah

Çok sevindim senin adına hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görürsün inş biz göremesekte

cnm gözün aydın allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşalllah

amin canım cümlemize inşallah şu an için cok erken diyor dr.ama birazda olsa umudum var 1 hafta sonra erşey belli olacak ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…