Allah kabul etsin cnmBu arada banada gayem06 için 100 tane yazabilirsin okurum inş
slm kızlar ben geldimmmm beta hcg yaptırdım geldim bugün 16.gün ve degerim 121.9 cıktı ALLAH IMA şükür ilk transferimde 55 den yukarı cıkmadı ve gebelik son bulmuştu sizlerinde dualarınızla ayaktayım cok şükür 1 haziranda kese gözükücekmiş ALLAH nasip ederse hayırlısı olsun inşallah...
eklememi hiç en başa ilk hamilemiz olarak gururladearmother listene benide eklermisin......
Allah kabul etsin cnm
maaşallah canım sağlıkla kucağına almakta nasip olsun inş.keyfini çıkar artık bu günlerinin.darısı tüm dostlara.çok sevindim çok
tşk ederimmmmmmm ALLAH ım herkeze ama herkeze nasip etsin inşallah sevinemiyorum bile ahh bir görsem öle inanacagımmm...bol bol dua ediyorum dostlarım ALLAH ım tüm isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla kucagımıza alalım inşallah......
eklememi hiç en başa ilk hamilemiz olarak gururla
kızlar selam herkese.. sabah iğnem vardı, acele acele onu vurdurmaya gittim. araba kötü yerde duruyo diye acele ediyordum, kaldırıma takılıp bir yere serildim, görmeliydiniz. normalde düştüğüm zaman çok gülerim ben, ama bu defa gülemedim. iki bileğimide neredeyse incitmişim, bütün vücudumu o kadar sıkmışım ki her yanım ağrımaya başladı. hemşire hanım da bir yandan beni toplamaya çalışıyor, bir yandan da her yana dağılan telefonumu, anahtarlarımı. anlıyacağınız tam bir rezillik sabah sabah. her yanımın ağrısı da çabası. neymiş hiç bi durumda acele etmemek gerekiyormuş
canım benim ya.çok geçmiş olsun.bende ne yazıkki düşene çok gülüyorum kendim dahil olmak üzere.ama şükür ki önemli bir şeyin yok.
bir anımı anlatayım yeri gelmişken komşu kızı rahatsızlandı acilen hastaneye götürdük ben arabadan hemen indim işlemleri yapayımda beklemeyelim diye.o hızla sen koş otomatik kapıyı farketmekapıda açılmasın 2-80 uzan yere e tabi sonrası malum.hemşireler apar topar aldılar beni ilk müdahaleye annem beni arıyor .nerdesin .cevap -acildeyim
slm canlar ben geldim. nasılsınız keyifler iyimi? önümüzdeki ay bir aksilik olmazsa tedaviye başlıyorum.. canım doktorum çok güzel şeyler söyledi kistim büyümüyormuş:) sol yumurtalığım da 6 yumurta görünüyormuşsağda 1.. inşallah önümüzdeki ayda böyle olur dedi. çok mutluyum kızlar ilk defa bu kadar olur.. doktorum bile şaşırdı ilaçlarına devam et bir de bitkisel ne kullanıyorsan devam et dedi çörekotlu ballı karışımı kullanmıştım sanırım işe yarıyor.. arısütü bal poleni sordum kullan ama kilo yapar dedi bende yapsın no problem dedim Allahım inşallah önümüzdeki ayda bukadar gelişebilecek yumurtam olur en kalitesinde kızlar şeyide sordum bende rezerv düşüklüğü artı çikolata kisti var eşimde 2.3 milyon sperm ve hareket yok bu durumda normal yoldan hamile kalma şansımız olur mu diye olabilir dedi olmaz diye birşey yok düşük ihtimal ama olabilir dedi öyle hastalarımız geliyorki tüp bebek dışında hamile kalma şansınız hiç yok diyoruz tüp bebek olmuyor ama sonrasında normal yoldan hamile kalıp geliyorlar moralimizi çok iyi tutacaz umudumuzu hiç kaybetmeyecez dedi...ayyy böyle işte şimdi markete gidecem oradan doğruu aktara... bir sürüde ütüm var ama bana bu gazla bugün iş dayanmaz öptüm sizleri canlarımm.. moralim iyi olunca çenem düşüyor toplayamıyorum özür
inanki aklıma geldi bende gülüyorum hala.öyle hızlı koşmuşumki kapı beni görmedi demekki.ben bir yerde çantam bir yerde.ayy ne komikti ya.Çok güldürdün beni , Allah iyiliğini versin...
|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
|gayem06||||||HAMİLE |Okundu
1 | castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
2|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
3| biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym | |???????? |||||
5| ozlmozcn | |Haziran |||| |
6|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
7| DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707||Haziran |||| |
9| ebrudur| |Temmuz |||| |
10|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
11| kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
13| nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|
15|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||Beklenen regl tarihi 24 mayıs|
17|neme||Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|
19|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
20|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
21|mylady06||Haziran|||||
22|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
23|nil_alp| |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|Reglini bekliyor|okundu
24|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
25|careful||Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi||okunuyor:44:
26|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
27|artrit||Haziran||3.Deneme|||
28|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
29|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|
30|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
31| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
32|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|
33|ailhan76|37|||||31 mayısta test tarihi|okundu
34|kelid_85|||||||
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
gayecim eksik bilgilerinide yazdır lütfen okuyan arkadaşlara umut olsun.tekrar tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?