kızlaaarr merhaba maşallah ne kadar güzel şeyler paylaşıyorsunuz??hepinize sorum baştan beri keseler çift mi gözüktü artış oldumu yane??ben29 unda aşılama oldum..14.gün beta hcg 656 çıktı..zaten 656 yı görünce ben tahmin ettim çoğul gebelik diyee..ilk utrasonda çift kese görüldü..bu hafta ise 5keseceğim olmuşlar..böyle olup vücudunda kendiliğinden atanlar varmı??benimde babamın babası ikizmiş..torunlara geçermiş ama hiç bi kuzende olmadı velası kelam bide tedaviyle olunca keseler baayyyyaaa baayaa oldu:))haftaya gene ultrasonum varr..sanırım kalp atışlarını ortalama 7.ve8.haftalarda duymuşunuz..allahım hepimize kolaylık versin...bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin...
tedaviyle olduğu için belki artmış olabilir, belki...buradan bir arkadaş iki kesesindne birinin yavaş yavaş küçülerek kaybolduğunu yazmış , bir kaç sayfa önceydi istersen okuyabilirsin, sonuç ne oldu atıldı mı o cevap verebilir.
kızlar benim size sormak istediğim
-Kalsiyumum ve magnezyum kullanıyor musunuz?
-Ben iki minerali de içemiyorum, çok şekerliler...içek için 1 bardağa değil 1 sürahiye sulandırdım gene çok zor.hesapladım aynı kalsiyumu yarım litr sütten de alıyorum, süt içerek kalsiyumu hallettim ama mg'yi halledemedim. Magnezyumun yutulabilien tabletleri var mı?