2011 İkiz Anneleri ve Adayları

hayırlısı olsun cnm üzme kendini benim daha yeni belli olmaya başladı karnım gazdan olabilir...

kızlaarrr iyihaftalar diliyorum...cuma günü benim hafif lekelenmem oldu..doktoru aradım iğne verdiler eve git hemen yat dediler..eve gittim baya baya kan gelmeye başladı doktorla konuştum tekrar yanına çağırdı gittik ultrasonla baktı allahtan kalan bebekklerde bişi yok..geçen hafta operasyona giren 2.bebek nedense kanamaya sebep oldu..işmi yaptın ağırmı kaldırdın diye kızdı bana ama halbuki hiç bişi yapmadım..salı gecesi eşimle tartışmıştım..kardeşinin her akşam evime gelmesini istemediğimi bi daha söyldeiim...ondan sonraki 2gün zate karnımın alt kısmı kopcakmış gibi ağrıyodu belimin ağrısından o gece hiç uyuyamadım...sizde kendinize dikkat edinn nolursunuz..ağrılarda dayanılmaz 3gündür iğne yedim..şu anda zor oturuyorum popomun üstüne...dayanamazsam doktor rapor vercek...hepiniz kendinize dikkat edin nolursunuz...

canım cok gecmıs olsun...uzuntuden stresden de olabılır kanama belkıde...sımdı nasılsın hala devam edıyormu? bence rapor al dınlen bıraz ıstersen...

geçmiş olsun arkadaşım stres çok etkiliyor tabi aman çok dikkat bundan sonra rabbim yardımcın olsun

canım cok gecmıs olsun...uzuntuden stresden de olabılır kanama belkıde...sımdı nasılsın hala devam edıyormu? bence rapor al dınlen bıraz ıstersen...

öyle diyosun canımdaaa işten o gün 2,30gibi çıktım apar topar bugün bakıyorumda benim yerime elaman aramaya başlamışlar ilan vermişlerr..ben çnk çalışabildiğim yere kadar çalışmayı düşünüyordum..eşimimn bağkurunu daha ödeyemedik..benim maaşı biriktiriyoruzki bebeklere diye ama bilemiyorum(eşimde öyle olunca bırak dedi bana ama evde dahada stres olcam ben biliyorum 2gün yattım ruhum daraldı kafam ağrıdı yatmaktan..

cnm geçmiş olsun stress gerçekten çok etkili iş konusundada bende aynı durumdayım devam ettirseler çok iyi olacak kısmet bakalım daha belli değil benim

cnm geçmiş olsun stress gerçekten çok etkili iş konusundada bende aynı durumdayım devam ettirseler çok iyi olacak kısmet bakalım daha belli değil benim

sorun olmadıkdan sonra yorucu bır ıste degılse devam ettırıyorlar...benım doktorum su an sorun yok 30. haftada karar verırız dedı..suan calısıyorum bakalım..calısmak ıyı gelıyor ınsan evde sıkılıyor zaman gecmıyor...ıkızlerde zaten 30. hafatda yasal ızın baslıyormus..bakalım ınsallah o kadar gıdebılırız...

ben 5 veya en fazla 6.aya kadar çalışmak istiyorum zatn..biraz daha kendimizi toparlasak bide karnım büyüynce iyiyce hamilelik moduna geçmek istiyorumallahtan eşim bu hafta hiç bişeye elletmedi..anası geldi gitti baktı bişi yapılcak varmı dedi okdr.kocam evi temizledi yemek yaptı balkonu bile domestosla yıkadı şoklardayımmm..normalde bana kızar çnk domestosla yıkayınca..doktor kesinlikle kalkmıcak kalkarsa döv dedi eşime wc ye bile izin vermiyordu çatlakkkkkkkkkk....

mutlaka insanın ara ara dinlenmesi lazım..ama şirket kafası iştehh..geçen operasyonda bile 2 gün gelmedim diye tavır yaptı müdürüm patron toparlan gel dedi...zate benim yaptığım işi başka yapan yok burdaki

arzum kendi ayıma yakım birini aruyordum seni buldum, benden kurtulamazsın artıkın hem de kilo ile ilgili paylaşımda bulunmuşsun.ben de son haftalarda hızlı kilo almaya başladım da kaderdaşlarımın durumunu merak etmiştim.
ilk 20 haftada 4 kilo aldım, son 3 haftada 3 kilo aldım da o bakımdan az biraz panikledim.

*az kilo aldım diye endişelenen arkadaşlar hiiiiiç endişelenmesin 20. haftadan sonra hızlı kilo alınıyor diyorlardı da bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum
* tekil gebeliklerde ilk 20 haftada 2,5- 4 kilo arası almak hedeflendiyor, son 20 haftaya da girince haftada 500 gram, bilginize, hesaplayınca 12,5-14 kilo alınmış olunuyor hamilleik boyunca.

eğer tek bebekle haftada 500 gram almak normalse 1 kilo almak da ikizler için noraldir ama 1 kilo da almak istemiyorum yaf...700 gram falan hedefliyorum oysaki ben

canım valla ben bugun 27+0 oldum..14 kılo aldım bu sabah ıtıbarıylee evet son aylarda hızla kılo alınıyormus..ama benım doktorum normal dıyorr ıkız sonuctaa...dıkkatte edıyorum ama alıyorum elımde olan bısy degıl..

inşallah cnm işim çok rahat o yüzden devam etmek istiyorum evimde 5 dk servisle düşün yani tabi nasip kısmet bi sorun olduğunda git gel hemen patron kara verecek bakalım

Selam kızlar 9 haftalık hamileyim şu anda çift kesemiz ve iki kalp atışımız var. Gelişimleri de uyumlu. 2,5 yaşında bir de kızım var. İkiz hamile olduğumu öğrenince hem sevindim hemde 3 çocukla nasıl olacak bilmiyorum.
10 Nisan son adet tarihim. Şu anda yaklaşık 1,5 - 2 kilo verdim. Vitamin desteği alıyorum. ilginizi desteğinizi bekliyorum. Konuşalım paylaşalım

hayırlı olsun canım.allah tamamına erdirsin.

tebrıkler canım...Saglıkla kucagına almayı nasıp etsın rabbım..

tebrikler cnmeşimde belki yine ikiz tuttururuz deyip duruyo dur diyorum daha bunları doğurmadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…