ne güzel pozitifsin ben hiç ii degilim içim çok sıkılıyo agrılarım var folıc plus dışında bi ilaç vermedi doktorum midem bulanıyo ne yesem çıkıyo Allahtan troid hormonu sınırda çıktı şuan ilaca gerek yok aynı testler 1 ay sonra tekrarlanıcak
1,5 yıl öncede düşüğüm oldugu için sanırım onunda psikolojik etkileri var kıyafetlerim olmuyo almaya içim gitmiyo sanki her an düşük olucakmış gibi bi kötü his var içimde
ne kadar olumsuzum dimi bu gün iice bi tuhafım
slm kızlar
ikizler burcuyum cnm ben burçlara inanmam yaşanan kötü tecrübeler bu hale getiriyo işte
dün gittim doktora bebegimin birinin gelişmesi ii dedi kalp atışları normal
diğer kesenin kalp atışı duyulacaktı kalp atışı yok malesef kese duruyo
kanama olabilir dedi doktor yada kendiliginden küçülür dedi
üzüldüm hemde çok ikisinide isterdim ama Rabbim böle uygun gördü demekki
diğeerr bebege zarar verirmi dedim hayır dedi ama içim rahat değil başka bi hastaneden randevu aldım bide başka bi doktora görünücem bakalım ne dicek
tsh hormonunun yüksekliğimi buna yol açtı ya diğerininde kalbi durursa falan diye yedim bütün gece kendimi dua edin bana işallah digerine bi şey olmaz
merhaba arkadaşlar bende 11 mayısta hamile oluğumu öğrenmiştim bugünde kalp atışını duymaya gittik ama büyük bir sürprizle karşılaştık ve ikiz olduğunu söyledi doktorum çok şaşırdık hala şaşkınım 5 yaşında birde kızım var rabbim hayırlısını versin hepimize sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeyi ve bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin
Arkadaşlar rahım ağzında genişlik olup serklaj uygulanan varmı lutfen cevap beklıyorum
kızlar merhaba dün doktora gittik.
8 nisan son adet tarihim. kalp atışı duyamadım dedi. sonra dediki kesede 2 tane kordon var ikiz olabilir dedi. ama neden kalp atışı yok moralim bozuldu yaa
kızlar cuma günü operasyona girdim..ama bu hafta iyice ağırlaşmaya başladım bu gece hiç uyuyamadım..mide bulantılarım ve baş ağrım var bi kaç gündür..aşılamanın ilk zamanları gb oldum tekrar...((2 bebekle yola devam ediyoruz..cuma günkü azaltma işleminde ilk bebeğin ense ölçüsü kalındı o pek uğraştırmadı doktorumu ama 2.bebek resmen kaçtı ultrasonda ben bile farkettim..oda beni çok üzdü acaba 3tanemi kalsaydı bebişler diye düşünmüyorda değildim ama şu anda bile kilomda artış olmamasına rağmen 11.haftamdayım karnım 5-6aylık gibi benim..sizlerin nasıl??
kızlar cuma günü operasyona girdim..ama bu hafta iyice ağırlaşmaya başladım bu gece hiç uyuyamadım..mide bulantılarım ve baş ağrım var bi kaç gündür..aşılamanın ilk zamanları gb oldum tekrar...((2 bebekle yola devam ediyoruz..cuma günkü azaltma işleminde ilk bebeğin ense ölçüsü kalındı o pek uğraştırmadı doktorumu ama 2.bebek resmen kaçtı ultrasonda ben bile farkettim..oda beni çok üzdü acaba 3tanemi kalsaydı bebişler diye düşünmüyorda değildim ama şu anda bile kilomda artış olmamasına rağmen 11.haftamdayım karnım 5-6aylık gibi benim..sizlerin nasıl??
cnm iyi yapmışsın ikiz bile riskliyken üçüz riskini alma bende karnının şişliği gazdandır çünkü daha çok erken geçirdiğin operasyonla falanda ilgili olabilir normale döner ikiz olması demek diğer hamilelere göre daha fazla kilo almak daha fazla karnının şişmesi daha fazla yemek değil unutma cnm ben 20 . Haftadayım daha 1 koli aldım karnının şişliği normale döner bol su iç ve kabız olmamaya çalış
sadece 1 kılomu aldın masalahhh sana....bebeklerın kılo durumu nasıl?
bazen gec duyulabılıyor kalp atısı canım..ne zaman cagırdı doktorun tekrar?
masalahh sanada onlaradaa..haftalarıyla uyumlular cnm bende her defasında doktora soruyorum anormallikmi var diye ama gelişimleri çok güzeldedi maaşallah hatta 20şer gr fazlaları var
cuma yani yarın gidicem canım bana dua edin nolur
canım hayırlısı olsun...ınsalahh bebeklerını saglıkla kucagına almayı nasıp eder rabbım...agırlasman normal..ben 6,5 aylıgım gorenler doguma kac gun kaldı dıyor dusun yanı 13 kılo ladım..ama ıkız olunca boylee...
bende korkmaya başlamıştım 3 kg alınca seni okudum rahatladım...vallacnm iyi yapmışsın ikiz bile riskliyken üçüz riskini alma bende karnının şişliği gazdandır çünkü daha çok erken geçirdiğin operasyonla falanda ilgili olabilir normale döner ikiz olması demek diğer hamilelere göre daha fazla kilo almak daha fazla karnının şişmesi daha fazla yemek değil unutma cnm ben 20 . Haftadayım daha 1 koli aldım karnının şişliği normale döner bol su iç ve kabız olmamaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?