2011 İkiz Anneleri ve Adayları

Allah razı olsun ne güzel anlatmışsınız yüregime su serptiniz valla tşkr.
bir sürü olumsuz söz duyuyoruz yok biz bitaneye bakamıyoruz napıcaksın ayyy falan diyolar
yok düşer diyolar zaten kendi acım bana yetiyo

Gercekten cok hos bi duygu zaten benim kimseyi taktigim yok cok sükür ne dogumdan korkuyorumm ne bakmaktan elimde cok cocuk büyümüstür en azindan elim yatkin canlari sag olsunda ben baska bisey istemem ALLAHTAN ben cok mutluyum ikiz bebek tasidigim icin herseye deger bence güzel yazin icin teskkürler

eğlenceye az kaldı
sağol canım bilgileriçin özellikle çok olumlu olduğun için çevremizhep içimizi karartıyorda.
Allah kuzularınla sağlık mutluluk versin

bence de bakamayacağını hiç aklına getirme, önemli olan sağlık. dinen için çok rahatsız olursa 1-2 doktora daha danışırsın. benim bir arkadaşımın da 5kesesi vardı, o da inançlı biri ,tereddüt ede ede 3 e düşürüldü ama o üç tanesinden biri de sağlıklı gelişemedi ve doğumdan sonra vefat etti, kaldı iki tane bebişle. Allah hayırlısını versin, sen gene sağlıklı bir şekilde taşıyabileceğin kadarını iste...

yaw eşin hiç mi senin duygusl davranabileceğini aklına getirmiyo, ben hamileliğimi daha öğrenmeden öyle bi ağlak oldum ki iş yerinde ortaya söylenen bi lafı üstüme alınıp cumadan pazartesine gizli gizli ağladım evde( sonra antidepresan etkili bitki çayları içmeye karar verdim o kadar kötüydüm yani)...bence eşinin de bi stresi var, nasıl bebelere bakıcas diye mi düşünüyor ki? hamileyken böyel yaparsa doğumdan sonra haliniz ne olacak...bence eşinle sakin bir zamanda konuş, eğer bişeyleri abartıyorsan bunun hormanlardan kaynaklı olabileceğini açıkcası hiç de abarttığını farketmediğini söyle...sor bakalım bi derdi mi var, ikizler gözünü mü korkutmuş...

bu hafta 21 haftayı doldurdum, kontrole gittim. bebişler iyiler ellerinizden öper, ultrason görüntüsünü abisine benzettim birinin
doktor ayrıntılı ultrason falan istemedi ben sordum, istenirse her bebeğe bakılabilir dedi.
doktorum ısrarla kalsiyum ve magnezyumlarımı düzenli içmemi tavsiye ediyor, çünkü diyor çoğul gebeliklerde erken doğum riski var, sanırım bebek daha çabuk gelişsin diye bu mineral takviyeleri.
kardeşim de ilaçlarını tam içmeyip erken doğurdu ve bebekler 1-2 hafta küvezde kaldı bu korku ile tadını sevmesem de ilaçlarıma sarıldım.

bu arada ikincinin de cinsiyeti kesin, o da erkek, zaten tek yumurtaydı ve mantıken erkek bekliyorduk.

saglıklı olsun cinsiyeti önemli degil benimde 1 oğlum var birde kızım olsun çok istedim 1,5 yıl önce hamile kaldım ve düşükle sonuçlandı şimdi ise saglıklı olsunlar kız erkek farketmez diyorum 9 haftalık olduk bizde
folıc plus verdi doktorum banada günde 3 defa içiyorum aslında tadı yok ama midemi bulandırıyo yaa zordan içiyorum sen kaç defa kullanıyorsun günde

ben 1 defa içmiştim, şimdi de folik asit içeren demir tableti kullanıyorum.
şu an içtiklerim:
demir+folik asit tableti
1 gün kalsiyum ertesi gün magnezyum
günde 1 multivitamin (ama hergün içmiyorum)
balık yağı tableti de istersen içebilirsin dedi gene her gün içmiyorum 3-4 günde 1 içiyorum

off canımm off aşılamam oldu benim haftasına canım ekşi ve tatlıyı aynı anda çekmeye başladı daha hamile kalmadın ne bu aşermeler deyip durdu??ben ne diim??şimdi hiç bişey canım çekmiyor zaten bebeklerden birinin kalbide durmuş kaldı bize 4 bebek.salı günü kontrolum var doktorum geçenhafta karar veremedi..bu hafta nolcak bakalım..hafif bulantılar var...kasıklarımda batmalar var..sanırsam birin kaybettiğim için yoksam çok rahattım..yemek bile çok iştahsız yiyorum 2haftadır..o deli gb acıkan ben değilmişim gibi..anası bile hamile kaldığım belirgenleşmeden yani erken başladı senin belirtiler dedi..ben kime ne diim??bırakcam gitcem evi terk etcem olcak o olcak..geçen akşam çok fena kapıştık..avazım çıktığı kadar bağırdım oda inat ediyo üstüme üstüme geliyor..git sakineleşeyim sonra konuşalım diyorum hayır diyo..şimdi diyo...

Cnm çok sıkkın kızlar dün doktora gittim tahlil sonuçlarımı göstermek için tsh 6,5 çıktı
iç hastalıkları uzmanına yönlendirdi p.tesi gidicem tiroid hormonunun yüksekliği bebegin zeka gelişimini etkiliyomuş hemen düşürülmesi lazım dedi . O kadar üzüldüm ki nolucak şimdi hmm

merhaba kızlar.nasılsınız.benim 4 aylık ikizlerim var.çok tatlılar.tek başıma bakıyorum.tek çocuk kadar zorlanıyorum.gazları olduğu halde.sizşimdiden kendinizi üzmeyin hamileliğin tadını çıkarın.bu günler çabuk geçiyor.küvezide kafaya takmayın.ciğer geliştirici yaptırdıktan sonra problem çıkmıyor.hepinizi öpüyorum. siz özelsiniz unutmayın

o riskli hamileliklerde yükselebiliyomuş.benimde yükselmişti ama herhangi bir sorun çıkmadı. doktorda düşürelim filan demedi.ama benim son günlerimdi

o riskli hamileliklerde yükselebiliyomuş.benimde yükselmişti ama herhangi bir sorun çıkmadı. doktorda düşürelim filan demedi.ama benim son günlerimdi

ikiz oldugu içinmi yüksek çıktı acaba ama bundan 1,5 yıl öncede düşüğüm oldu belkide bu sorunum oldugu için düştü bilmiyorum ki bide bu hormon kilo sorunu yaparmış evet son yıllarda kilo sorunum olmaya başladı birden bire kilo falan almaya çok zorda vermeye başlamıştım
çocuklara olumsuz etki yapmadımı yani ben perişanım dün akşamdan beri ağrılarım oluyo işte işte düşücekler ondan agrıyo diyorum psikolojim bozuldu yaa ben 9 ayı nasıl tamamlıcam devam edebilirsek tabi

merhaba arkadaşlar bende 11 mayısta hamile oluğumu öğrenmiştim bugünde kalp atışını duymaya gittik ama büyük bir sürprizle karşılaştık ve ikiz olduğunu söyledi doktorum çok şaşırdık hala şaşkınım 5 yaşında birde kızım var rabbim hayırlısını versin hepimize sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeyi ve bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin

gözünaydın canım hayırlı olsun.aynı durumdayız demekki.benimde 6 yaşında kızım var ve bende ikizlerim olacağında çok şaşırmıştım.

allah tamamına erdirsin.

Kızzllaaarr kızllaaarr nabersiniz??ben bgn doktora gittim 4le yola devam gene bizde...cuma günü operasyonla 2ye indircez..2sinin kalbi durdurulcak..iyice şekillenmişlerr 3cm boylaarı..kolları bacakları şekillenmiş bir tanesi bes belliydi...

hayırlı olsun hayırlı evlat olurlar işallah
bende yarın ikinci bebegimin kalp atışını duymak için gidicem çok heyecanlıyım biri digerine göre 10 gün büyük onun kalp atışını duyduk işallah hayırlısı olur

kızlar canlarınızı ona buna sıkmayın, umarum herşey yolunda gider, bizim gebeliklerimiz diğerlerinden farklı dolayısıyla kan sonuçlarımızın da farklı olması gayet normal, çoğu tahlil bazı şeyleri erkenden tespit edip TEDAVi etmek için yapılıyor, yani bir çok şeyin tedavisi var o yüzden can sıkmak yok...

çıkaralım şu hamileliğin tadını. bu benim ikinci hamileliğim, şimdi daha bilinçli davranmaya çalışıyorum, ilaçlarımı düzenli alıyorum, ağrılarım daha az oluyor bir de hevesim olup da giyemediğim kıyafetleri aldım kendime bahçıvan kot modası geçti falan dense de çocukluktan beri hevesim vardı, bu hamilikte almak nasipmiş. o bebek resimli komik tişörtlerde var hevesim bir de...kızlar 9 ay çok çabuk geçiyor ki biz ikiz hamiller bakarsınız 7,5 aylık doğum yaparız hamileliğimizn tadını çıkartalım, ok

gözünaydın canım hayırlı olsun.aynı durumdayız demekki.benimde 6 yaşında kızım var ve bende ikizlerim olacağında çok şaşırmıştım.

allah tamamına erdirsin.

amin arkadaşım sağolasın maşallah seninkiler büyümüş ben daha 6 haftalık hamileyim 30lar falan daha çok yolum var allah hepimizin yardımcısı olsun

amin arkadaşım inşallah hepimizin evlatları hayırlı olur biz ikisininkinide duyduk kalp atışlarını demek çok fark yokmuş aralarında ama ilkinde keseyi görememişti

ne güzel pozitifsin ben hiç ii degilim içim çok sıkılıyo agrılarım var folıc plus dışında bi ilaç vermedi doktorum midem bulanıyo ne yesem çıkıyo Allahtan troid hormonu sınırda çıktı şuan ilaca gerek yok aynı testler 1 ay sonra tekrarlanıcak
1,5 yıl öncede düşüğüm oldugu için sanırım onunda psikolojik etkileri var kıyafetlerim olmuyo almaya içim gitmiyo sanki her an düşük olucakmış gibi bi kötü his var içimde
ne kadar olumsuzum dimi bu gün iice bi tuhafım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…