kendi dr uma gittiğimde gözükmüyodu daha temmuz başı gel dedi.. dayanamadım bi iş için ssk ya gitmiştim kadın doğuma da giriverdim
karından 5000lerde net görülüyomuş.aşağıdan da dr bakmak istemedi. git beta ver bakalım sağlıklı mı dedi. ertesi günü alıyolarmış vermedim bende, akşam aklıma akşam aklıma kurt düştü gittim özel bir hastaneye kan tahlili yaptırdım 2147 çıktı.. ben 800 lerde bekliyodum ondan sok oldum. temmuzun basını beklemek zor geliyo şimdi :))
Selam ikiz anne adaylari bende ikiz anne adayiyim ama gören herkes sanki tak gibi diyor karnim cok yokmus güya ama genis oldugundan sanirim
cok sükür bebislerim iyiler
sana niçin yapıyor doktorun serviks uzunluğundan dolyımı yoksa senindemi erken doğmun olmuştu daha önce ben biraz araştırdım artılarını ve riskleriniyaptırmaya karar verdim ama korkmuyorda değilim 16.cı haftada kontrolüm var zamanına o gün karar verilir herhalda rabbim hepimizin yardımcısı olsun herşey bebeklerimizin sağlıkları için
Evet servısk uzunluğundan dolayı yapılacak zaten önlem amaçlı da yapılması ıyı olacak bugunde bışey daha öğrendım tek plesenta ıkı kese var böyle olanınız varmı acaba
benim 4 haftalıkken 2 tane küçük siyah nokta kese yani gözükmüştü hemide üstten yapılan usg ile
seninle aynı haftadayız çizelgem yanlış değiştiremedim banada hiç belli olmuyor diyolar anlamadım gitti benimde
bebekler iyiydi en son kontrolümde 28 haziranı iple çekiyorum...kontrolm var çok özledim...
maşallahcihazın kalitesine de bağlı sanırım. göbekteki yağ bile etkiliyomuş. aslında yarın gitsem gözükür ama çok üstüne düşmek istemiyorum bir bebeğimi kaybettim onun korkusu hakim hep
Geçmiş olsun başınız sağolsun ne operasyonu olucaksınız benımde serklaj olacak 12.haftdamda şımdı 10 haftalığım ınş guzel gıder hersey
selam serkaj kısa suren bır ıslem sıkıntı yapmayın ıkı uç gun dınlenme verır sonra bekleme baslar ınş..........saglıkla alın bebeklerınızı .....bende serkajı 16.cı haftada olmustum...
merhaba kizlar Ben de ikiz annesi adayiyim. Allahin izniyle ins hepimiz saglikli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Dogum yapanlara da hayirli olsun.
Ben suan 17 haftaligim. 8. hafta ayni kese icinde nokta kadar bebislerimi gordum. tek yumurta ikizi. aralarinda zar var gibi ama doktorlar tam emin olamadilar tek plesentalari var. artik cokta onemsemiyorum sonucta neyse o.degisecek degil ya.5.hafta ufak bi kanamam oldu sok sukur 4 5 gunde normale dondum. ama dusuk tehtidinden cogunlukla yatma oturma dinlenme halindeydim asiri bulantilarim oldu. neyseki o zor gunleri atlattim sayilir. yeni yeni biyerlere gidiyorum ama hemen yoruluyorum su son haftada karnim cok sert geriliyorum kendim minyon tipliyim o yuzden gobek belli oluyor:) haftaya da yolculuk yapicam ins. gitmeden kontrolum var. su serklaj olayi kafama takildi. bu hafta soracam bende acilma falan varmi diye. bi belirtisi var mi? bazen bende de akintidan daha sivi biseyler geliyo ama normaldir dedim. herseyi kafama takan biriyim bastan riskli baslayinca hep korku var icimde. oyuzden rahat olmaya calisiyorum. bana doktorum bisey demedi onlem amaclimi yapiliyor yoksa acilma oldugundami ? bilgilendirirseniz sevinirim....
merhaba ikiz erkek anne adayı olarak paylaşmak istedim sizlerle biz 10 yıl sonra çocuk sahibi olacağız allah nasip ederse henüz 19 haftalık
rabbim isteyen dileyen herkeze nasip etsin
Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns..benımde ıkı oglum olacak allah nasıp ederse..
bugun kontrolumuz vardı dogum oncesı ıznımı aldım...hersey normalmıs cok sukur..cıger gelıstırıcı ıgneyı sordum henuz erken sıkıntı yok.bosuna kortızon yuklemeyelım sana dedı..15 gun sonrakı duruma gore bakıcak.hayırlısı bakalım..
Hepınızın mırac kandılı mubarek olsun..Rabbım dualarımızı kabul etsın ınsallah..
çok sevindim valla inşallah bizde o haftaları görürüz doğum iznine kaçıncı hafta çıkılıyoki ben 32 diye biliyorum ama ikizlerde farklımıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?