2011 İkiz Anneleri ve Adayları

selam kızlar uzun süredir yoktum 22+1 olduk bizde oğluşlarımla herşey yolunda çok şükür kandiliniz mübarek olsuunnn dualarımız kabul olur bebeklerimiz sağlıklı sıhhatlı olurlar inşallah......

mrb arkadaslar
bugun kontrole gittim. aklima takilan butun sorulari sordum. cok sukur hersey yolunda gayet sagliklilar.bende rahim agzini olctu acilma falan yok. bebeklerin sularida iyiymis. ve buyuk ihtimalle 2 kizim olcagini ogrendim ense kalinligi olcen doktor ben sormadigim halde erkek demisti o yuzden sasirdim. yolculuk konusunda ne kadar dinlenilse de 3 saatten fazla yolculuk sakincali dedi. bu arada birseyi de yanlis bildigimizi ogrendik. tek kese olmasi tek yumurta ikizi anlamina gelmiyormus.yani bastan tek kese mi cift anlamak kesin degilmis. bizimkilerin arasinda suan net sekilde zar gozukuyo tek plesenta. kac kromozom oldugunu bilemezsin sonradan mi bolundu bilemezssin dedi. ancak dogduklarinda tipatip benziyorsa ozaman tek yumurta oldugunu anliyoruz dedi cok emin soyledi. sonucta saglikli olsunlarda gerisi cok da onemli degil. hayirlisiyla onlari kucagima alip kokliyim baska bisey istemiyom.
herkese hayirli kandiller..

iyi akşamlar hanımlar.bölee bir topik var ve benim haberim yok.bende çiçeği burnunda ikiz annesiyim.9 mayısta oldu kızlarım.artık burada sık sık karşılaşırız ve ortak sorunlarımızı paylaşırız inşallah.

ne gusel kucagına almıssın sen darısı bızlere ınsalahh...Allah saglıkla buyutmenı nasıp etsın...bıze anlatlatsana bıraz kac haftalık dogdular kac kg vs.bıde emınım zordur dımı bakımı?

Arkadaşlar ben tüp bebek yöntemi ile 6 haftalık hamileyim. Kan testini 12.gün yaptırdığımda 683 çıkmıştı. 2 gün sonra tekrarladığımda 1373 çıktı.
Doktorum bana ikiz gebelik olabilir demişti. Ultrason ile baktığında tek kese gördük. Doktoruma değerlerimin neden bu kadar yüksek olduğunu sorduğumda bazen böyle yüksek olabileceğini söyledi. 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı. Acaba o zaman ikinci keseyi görürmüyüz diye bir hayale kapılıyorum. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

ne gusel kucagına almıssın sen darısı bızlere ınsalahh...Allah saglıkla buyutmenı nasıp etsın...bıze anlatlatsana bıraz kac haftalık dogdular kac kg vs.bıde emınım zordur dımı bakımı?

inşallah hayırlısıyla alırsınız kucağınıza bebişleri.benimkiler çift yumurta ikizi.ailemde var.dedem de ikiz.36+2 haftalıkken sezeryanla doğdular.sancılarım hafif hafifgelmeye başlamıştı.ve hayat benim için iyice zorlaşmıştı.eğilip yerden bişey alamıyordum.o kadar kötüydüm yani.doktorla konuştuk karar verdik alınmasına.kızım gökçe 3,250 gr ayça 2,080 gr doğdu.küveze hiç girmediler.ertesi günü çıktım zaten hastaneden.bakımı zor tabii.iki kişi bakıyoruz. ama çokta zevkli.hep ilgi odağındalar.nereye gidersek gidelim insanlar merak edip sevmek istiyorlar.yemek ve uyku saatlerini dengeleyebilirsen gerisi kolay.benimkiler 3 saatte bir mama yiyorlar.sürekli saati takip ediyorum.tek sıkıntım uyku.uykuya hasret kaldım.

maşallah cnm ya ne güzel benimde çift yumurta ikizi 1 kız 1 erkek bende 22 haftayım inşallah ALLAH o günleri bizede nasip eder inşallah...

yerım onları ben masalahh....ben 31. hftadayım doktorum cıger gelısırıcı ıgne ıcın daha erken dedı.sana vurdularmı eger vurdularsa kacıncı haftada...ne gusel kuveze gırmelerınede gerek kalmamıs masalahh..

merhaba cnm bende tüp bebekle ikizlere hamieyim.12.gün 250 çıktı değerim tek embriyo konuldu diye üzerinde durmadım ikiz meselesinin 6.hafta gittik kesemizi gördük,kalbini ben tam olarak göremedim doktorum haftaya gel rahatla gör sende kalp atışını dedi.bir gittik ki iki tane kalp..eğer varsa 8. haftada kesin duyarsın kalbıni,be 7 haftada duydum,çok güzel bir duygu iki can taşımak..inşallah gönlüne göre olur,ikiz olduğunu duyunca insanlar çok ayrı bir ilgi gösteriyor..sağlıklı olsunlar yeter,,9 haftadayım ben herşey iyi gidiyor,,güzel haberlerle gelirsin inşallahh..

BENDE TÜP BEBEK YÖNTEMİYLE ÇİFT YUMURTA İKİZ BEBEK BEKLİYORUM ŞUAN BENDE 17. HAFTADAYIM.
SİZE Bİ SORUM OLUCAK 17 HAFTALIGIM DİYOSUNUZ KAÇ KİLO ALDINIZ YADA KAÇ KİLODASINIZ. BEN 6 KİLO ALDIM BU NORMAL Mİ ACABA
ŞİMDİDEN TEŞKKÜR EDERİM CEVAL VERDİGİNİZ İÇİN.
BU ARADA İNŞ AALLAHIN İZNİYLE HEPİMİZ SAGLIKLI Bİ ŞEKİLDE KOCAGIMIZA ALIRIZ BEBEKLERİMİZİ

merhaba ikiz erkek anne adayı olarak paylaşmak istedim sizlerle biz 10 yıl sonra çocuk sahibi olacağız allah nasip ederse henüz 19 haftalık
rabbim isteyen dileyen herkeze nasip etsin

BENDE TÜP BEBEK YÖNTEMİYLE ÇİFT YUMURTA İKİZ BEBEK BEKLİYORUM ŞUAN BENDE 17. HAFTADAYIM.
SİZE Bİ SORUM OLUCAK BEN 65 KİLO İLE İKİZLERİME HAMİLE KALDIM ŞİMDİ 17 HAFTALIGIM D,. BEN 6 KİLO ALDIM BU NORMAL Mİ ACABA
SİZ KAÇ KİLO ALMIŞTINIZ VE KAÇ KİLODASINIZ .ŞİMDİDEN TEŞkkÜR EDERİM CEVAL VERDİGİNİZ İÇİN.
İNŞ ALLAHIN İZİNYLE SAGLIKLI BİŞEKİLDE BEBKLERİMİİZ KUCAGIMIZA LAMAYUI NASİP EDER RABBİM ...

ben 17.haftada 3 kg başlamıştım şimdi 67 kg yim 59 kg ile hmaile kaldım 23.haftaya başladım sanki birden aldım gibi geldi ama kendimde o kilyu göstermiyorum herkes öle diyor yani

kızlar merhaba daha dün öğrendim ikiz olduklarını tek yada çift yumurta oldukları belli değil sizlere bi sorum olcak ben pko hastasıyım ve klomenle gebe kaldım doktora ne zamn gitmeliyim ne yapmalıyım hiç birşey bilmiyorum lütfen beni biraz bilgilendirin şuan 5 haftalıklar tecrübelerinize çok ama çoookk ihtiyacım varrr

hayırlı olsun bende aynı şekilde hamile kaldım ve 5.haftamda kese için doktora gittim ondan sonrada 2 haftada bir doktordayım hiç aksatmadan şuan 23 .haftaya başladım benim çift yumurta ikizi denmişti yanlış hayırlamıyosam gene 5.haftada ALLAH nasip kısmet ederse 1 kızım 1 oğlum olacak

canım benim inşllh sağ salim kucağına alırsın gittiğim doktor hiç birşey söylemedi ne gel ne git çift yumurtamı tek yumurtamı diye ben sordum ona oda belli olmaz dedi anlamadım ikiz olcağını duyunca o şokla aklıma hiç birşey gelmedi bişey sormadım oda bişey demedi ulttrasyonda 2 adet siyah noktamı vardı benim öyle araka arkaya iki adet siyah nokta var sen kalp atışlarını ne zamn duydun tatlım

teşekkürler cnm ben 7+5 kalp atışlarını duydum benimde öle arka arkaya 2 tane siyh nookta vradı inşallah çift kesedir benimde 2 tane plesanta var ve tek keseye göre daha iyiymiş böle olması bence doktorunla görüş çünkü ikiz gebelik devamlı takip isteyen bi durum ben diyorumya 2 haftada bir gidiyorum bzen her hafta çünkü duruşları durumları uymaz günü gününe en azından bu benim 2.doktorum ve oda aynı şeyleri söylüyor 1.doktorla takibini iyi yaptır

mrb arkadasim oncelikle bebislerin hayirli olsun. ben minyon tipliyim 8.haftada 47 kiloydum.zaten kilomda hep 47dir.sonra 2kilo verdim malum bulantilar yuzunden. 12. haftada istahim acildi ozaman doktorda tartildim eski kiloma donmustum. dun aksam baska bi tartida tartildim 2bucuk kilo da ustune almisim. anlayacagin kisa surede 3 kilo almisim gidisat pek iyi degil ama dedigim gibi minyon tipliyim o yuzden cok kilo almak istemiyorum. tek gebeliklerde bildigim bu haftalarda 4 5 kilo normal toplamda da 13 14 kilo idealmis am biz ins ikiz annesi olacagiz haliyle daha fazla kilo almamiz normal. sadece sona yaklastikca dikkat etmek lazim cok hizli kilo aliyomus bebekler.
bosver bebeklerin keyfini cikar snra veririz kilolari :)))

Aslinda bende 76tiyla hamile kaldim suan 79um heralde bundan sonra alacagim boyumda var ama kimse ikiz demiyo göbegim icin cok sükür bebislerim iyi ama

bende tüp bebekle hamile kaldım,senden gerideyim adige 9 haftam bitmek üzere bence bizde bide kof bir şişlikte var,bir sürü hormon yüklendi,tamam normal kabul edin diyorlar artık gebeliğinizin bir farkı yok diğer gebeliklerden ama ben tedavi sonlandığında tartıldım yani opudan sonra 63 kiloydum 64,5 olmuşum.1,5 kilo daha hamile kalmadan,dün tartıldım 65,2 olmuşum.yani 2 ayda 700gr aslında.amannn boşverrr fazla abartmadan alalım kioloarı nasılsa ikizler bizi mum gibi eriticekk..

ben 31 haftadayım toplamda 16,5 kılo aldım..doktorum gayet normal dıyorr sonucta ıkı bebek var..kıloları fazla takmayın kafaya..saglıkla dogsunlar yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…