kızlarrr pazar günü bel ve kasık ağrısından dolayı acile gittim alttan muane edildi idrar tahlili yapıldı idrarda iltihaplanma varmış fakat doktor ultrasyonda kese var ama bebekler yok dedi ve kalp atışıda yoktu 5 haftalık 2 günlükmüş çok korkuyorum kendi kendime daha erken diyorum ama bi yandan da endişeleniyorum sizce bebeklerin görünmemesi normalmi siz kaçıncı haftada gördünüz canlarım lütfen yardımcı olun ve bütün gün hiç birşey yiyemiyorum sadece karpuz yiyorum ekmekten midem bulanıyo bu yüzden de halsiz düşüyorum hep yatııyorum bu durumum bebeklere zarar veririmi endişe hat safada kızlar :97:
inşallah sizlerde bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız
zor tabi ama çokta zevkli.benimkiler 2 aylık oldular hala inanamıyorum.iki kişi bakıyoruz.bi gün iyiler bi gün bizi otutturmuyolar.öle böle bakıyoruz işte.millete kulak asma eline alınca herşeyi unutuyosun.duyan herkes yandınız nasıl bakcaksınız diyo hiç olumlu bi fikir söyleyen yok sence nasıl zormu bakımları
canım merhaba masallah barekallah cok tatlılar rabbım sıze bagıslasın yawrularınızzor tabi ama çokta zevkli.benimkiler 2 aylık oldular hala inanamıyorum.iki kişi bakıyoruz.bi gün iyiler bi gün bizi otutturmuyolar.öle böle bakıyoruz işte.millete kulak asma eline alınca herşeyi unutuyosun.
yeliss maşallah resimlerine baktımda bebekler çok iyi gözüküyo kiloları yerinde gibi hiç 1 aylık bebek gibi değiller
canım biri 3250 gr diğeri 2080 gr doğdu.1 ay erken.doktor bile çok şaşırdı.küveze hiç girmediler.ben de öle yapılı biri değilim.görsen minyon tipli ufak tefekim.annemler bu çocukların benden nasıl çıktığına hayret ettiler.48 kiloyla hamile kaldım.73 kiloyla doğuma gittim.şu an 58 kiloyum.kafan çok rahat olsun.hiç birşeyi dert etme.işin sırrı bu.ben aman aman fazla bişi yemedim.doğru düzgün süt bile içmedim.ama kafam çok rahattı.güzel bir hamilelik geçirdim.
canım merhaba masallah barekallah cok tatlılar rabbım sıze bagıslasın yawrularınız
bende 34 haftalık prenseslere hamıleyım merak ettıgım dogum kıloları ne kadar we kacıncı haftanda nasıl dogum yaptınıyıce psıkolojım bozuldu bı yandan bebıslere kawusmanın hayecanı war bı yandan ıkısıne nasıl yetısecegım korkusu kayınwalıdem yanımda ama kendıne hayrı yok desem yerıdır
36+2 sezeryanla doğdular.biri 3250 diğeri 2080 gr.benim yanımda da kayınvalidem var.aslında daha enerjik genç biri olsa daha iyi olur.eğer ailende varsa liseyi bitirmiş birisi boşta olan senin açından faydalı olur.ne de olsa yaşlı insan bünyesi fazla dayanamıyor.bi süre sonra pestil gibi yatıyor.bunun gecesi de var.allahtan ben gece olayını ayarladım.3 saatte bir mıkırdanıyorlar.uyanmadan hemen karınlarını doyurup uyumalarını sağlıyoruz.
allahtan kız kardesım gelebılecek durumda.plesanta yaslanması war dedı drum eger kılo almamıs olsalardı bugun kucagımıza alcaktık kucuk olcaklar dıye bazen dınlenemıyorum ondan oluyor sanırım henuz 2 kılolar benımkıler cumartesı yıne bakacak dr umarım kılo almıslardır.sezeryandan sonra kolay oldumu cok bunaldım anlatamam
Siz yine sanslisiniz benim yanimda kimse olmayacak maalesef ama ALLAH yardim eder diyorum hem elim yatkindir insallah sorunsuz bi sekilde gelirler meleklerim
sezeryan ilk deneyim için zor tabii.benim bir çocuğum daha var.6 yaşında.o da sezeryanlıydı.neler yaşayacağımı bildiğim için çok ta zorlanmadım.10 gün sonra normal hayatına dönüyosun.
ınsallah canım sorunsuz kuweze gırmeden alır gelırız bebızlerımızı
Insallah canim insallah ALLAH yardimcimiz olsun benimki ayri yumurta ikizi biri kiz ama digeri belli degil simdilik
saglikla gelsinler insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?