benimki daha çok yeni belki diğer arkadaşların ihtiyacı olabilir... inş. bizde sizin gibi doğdu günleri görebilecekmiyiz acaba
görürsünüz görürsünüz bende öyle diypoudm şimdi kocaman oldular vallaaAllahım sağlık versin sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.cnmcmmm
iyi günler arkadaslar ben birşey sormak istiyorum ikiz gebelikte çift yumurtaysa hemen iki kesede anlaşılır dimi tek yumurta ikiziyse ancak bebekler görününcemi anlaşılıyor ikiz olduğu merak ettim birde hamilelikte mide bulantısı kusma 8.haftada anca başlıyor benim nerdeyse 5.haftada falan başladı çok çok erken bende suanda 7+3 haftalık hamileyim bebeği görmeye haftaya gidicez doktora arkadasımın biri böyle birsey duymuş bulantı kusma ile ilgili ikiz olurmuki dedi bende merak ettim topiğinizi bir ziyaret etmek istedim
benim 10 gün ara var cnm ama başlarda ara 1 gündü 4 haftalıktan itibaren lekelenmem olmadı çok şükür öle şıkıştırma falanda yaşamadım bi zararı varmış mı progestan kullanıyomusun peki
bu arada erken doğumdan korkmayın fazla dinlenin bol bol yormayın kendinizi ben 36+0 da doğum yapmıştım darısı sizlere inş...
Maşşallah hayırlısı olsun inş. güzel bir telaş içine girmişinizdir Allahım sağlıklı sıhhatli kavuştursun bebişlerinize sizi inş...Darısı bizlerin başına olsun...kızlar merhabalar...bızımde dun kontrolumuz vardı..artık sona ıyıce yaklastık..bı sorun yok cok sukur..artık kontrollerımız haftada bıre dustu.son 15 gunun dedı doktorum..agustos 10 gıbı falan eger erken gelmeye kalkmazlarsa..ama heran hersy olabılır panık yapma normal dedı..heycanla beklıyoruz...herkes ıcın hayırlısı olsun..
Merhaba nasılsınız arkadaşlar ben çalışıyorum benimde birtane 7 yaşında kızım var ikinci bebeğimi yapmak isterken bir öğrenelimki çift yumurta ikizlerim olacakmış şuan 9 haftanın içindeyim ama çok zor geçiyor bulantılar bel ve kasık ağrıları rabbim hayırlısıyla herkes kucağına almayı nasip etsin bilgilerinize bizimlede paylaşırmısınız
kızlar merhabalar...bızımde dun kontrolumuz vardı..artık sona ıyıce yaklastık..bı sorun yok cok sukur..artık kontrollerımız haftada bıre dustu.son 15 gunun dedı doktorum..agustos 10 gıbı falan eger erken gelmeye kalkmazlarsa..ama heran hersy olabılır panık yapma normal dedı..heycanla beklıyoruz...herkes ıcın hayırlısı olsun..
ayyy hadi hayırlısı cnm ya ne güzel 2 hafta var dediğine göre 36.hafta doğum olacak nasipse sezeryanmı olcakki bide benim göbeğim çok ağrı yapıyo sendede olmuşmuydu alt tarafı falan korkuyorum
maşşallah hayırlısı olsun inş. Güzel bir telaş içine girmişinizdir allahım sağlıklı sıhhatli kavuştursun bebişlerinize sizi inş...darısı bizlerin başına olsun...
Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.. Benimde yeni henüz ilk gebeliğim ikiz çok şükür benim bulantım yasakli sitean olmadı ara ara bel ve kasık ağrısı oluyor elbet inş. Bizlerde kucagımıza aldıgımız günleri görürüz inş.
sagol canım yaa....efet 36. haftada sanırım...ıkızler nadıren 37 ye gıdıyor dedı.heran hersey olabılırmıs.evet sezeryan olacak ıns.ara ara oluyordu.buyudugunden olabılır.
maşşallah hayırlısı olsun inş. Güzel bir telaş içine girmişinizdir allahım sağlıklı sıhhatli kavuştursun bebişlerinize sizi inş...darısı bizlerin başına olsun...
Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.. Benimde yeni henüz ilk gebeliğim ikiz çok şükür benim bulantım yasakli sitean olmadı ara ara bel ve kasık ağrısı oluyor elbet inş. Bizlerde kucagımıza aldıgımız günleri görürüz inş.
genelde 36.haftada doğum oluyo ikizlerde okuduğum kadarıyla bende süt sağma makinası almayı düşünüyorum bakalım kısmet çalışıyorum üstelik sezeryanmı oldu doğumun anlatsana biraz...
kızlar merhabalar...bızımde dun kontrolumuz vardı..artık sona ıyıce yaklastık..bı sorun yok cok sukur..artık kontrollerımız haftada bıre dustu.son 15 gunun dedı doktorum..agustos 10 gıbı falan eger erken gelmeye kalkmazlarsa..ama heran hersy olabılır panık yapma normal dedı..heycanla beklıyoruz...herkes ıcın hayırlısı olsun..
Arkadaşlar sat 08.04.2011 16.haftanın içindeyim.İki prensim olacak Rabbim izin verirse.Bende bebek takvimi yapmak istiyorum nerden yapılıyor bana tarif edermisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?