2011 İkiz Anneleri ve Adayları

benimki daha çok yeni belki diğer arkadaşların ihtiyacı olabilir... inş. bizde sizin gibi doğdu günleri görebilecekmiyiz acaba

görürsünüz görürsünüz bende öyle diypoudm şimdi kocaman oldular vallaaAllahım sağlık versin sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.cnmcmmm

canım ben 5 haftalıktı gittiğimde tek kese göründü bebek görünmedi 6.5 hafta olunca gittim dayanamadım ne duyayım ikiz dedi ben şoklardayım çift yumurta ijkizi olduğu belli oluyor bebeklerde görünüyor o günlerde ama kalp atışlarını duyduğumda anlatılmaz mutluluk yaşadım ikiz bebeklerde bulantı biraz fazla oluyor ama olsun değer

evet canım kullanıyorum 100 mg günde 3 tane şimdi iyiyim lekelenmem buğün yok çok şükür

genelde 36.haftada doğum oluyo ikizlerde okuduğum kadarıyla bende süt sağma makinası almayı düşünüyorum bakalım kısmet çalışıyorum üstelik sezeryanmı oldu doğumun anlatsana biraz...
bu arada erken doğumdan korkmayın fazla dinlenin bol bol yormayın kendinizi ben 36+0 da doğum yapmıştım darısı sizlere inş...

kızlar merhabalar...bızımde dun kontrolumuz vardı..artık sona ıyıce yaklastık..bı sorun yok cok sukur..artık kontrollerımız haftada bıre dustu.son 15 gunun dedı doktorum..agustos 10 gıbı falan eger erken gelmeye kalkmazlarsa..ama heran hersy olabılır panık yapma normal dedı..heycanla beklıyoruz...herkes ıcın hayırlısı olsun..

Merhaba nasılsınız arkadaşlar ben çalışıyorum benimde birtane 7 yaşında kızım var ikinci bebeğimi yapmak isterken bir öğrenelimki çift yumurta ikizlerim olacakmış şuan 9 haftanın içindeyim ama çok zor geçiyor bulantılar bel ve kasık ağrıları rabbim hayırlısıyla herkes kucağına almayı nasip etsin bilgilerinize bizimlede paylaşırmısınız

Son düzenleme:
Maşşallah hayırlısı olsun inş. güzel bir telaş içine girmişinizdir Allahım sağlıklı sıhhatli kavuştursun bebişlerinize sizi inş...Darısı bizlerin başına olsun...

Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.. Benimde yeni henüz ilk gebeliğim ikiz çok şükür benim bulantım falan olmadı ara ara bel ve kasık ağrısı oluyor elbet inş. bizlerde kucagımıza aldıgımız günleri görürüz inş.

ayyy hadi hayırlısı cnm ya ne güzel 2 hafta var dediğine göre 36.hafta doğum olacak nasipse sezeryanmı olcakki bide benim göbeğim çok ağrı yapıyo sendede olmuşmuydu alt tarafı falan korkuyorum

ayyy hadi hayırlısı cnm ya ne güzel 2 hafta var dediğine göre 36.hafta doğum olacak nasipse sezeryanmı olcakki bide benim göbeğim çok ağrı yapıyo sendede olmuşmuydu alt tarafı falan korkuyorum

sagol canım yaa....efet 36. haftada sanırım...ıkızler nadıren 37 ye gıdıyor dedı.heran hersey olabılırmıs.evet sezeryan olacak ıns.ara ara oluyordu.buyudugunden olabılır.

canım inşallah bulantıların olmaz bende 2 haftadır ölüyorum valla bulantılardan rabbim hayırlısı çok dikkat et kendine işten çıkıyorum yarın görüşmek dileğimle öpt cnm

çalışıyomudun hatırlayamadım ama bende kısmet olursa 20 ağustos gibi raporumu alıcam kendimi iyi hissedersem 2 veya 3 hafta gitmek istiyorum bakalım inşallah böle devam ederde rahat geçti çok şükür şimdiye kadar
sagol canım yaa....efet 36. haftada sanırım...ıkızler nadıren 37 ye gıdıyor dedı.heran hersey olabılırmıs.evet sezeryan olacak ıns.ara ara oluyordu.buyudugunden olabılır.

canım inşallah bulantıların olmaz bende 2 haftadır ölüyorum valla bulantılardan rabbim hayırlısı çok dikkat et kendine işten çıkıyorum yarın görüşmek dileğimle öpt cnm

Arkadaşlar sat 08.04.2011 16.haftanın içindeyim.İki prensim olacak Rabbim izin verirse.Bende bebek takvimi yapmak istiyorum nerden yapılıyor bana tarif edermisiniz?

Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...
Aramiza hosgeldin canim burdan yapabilrisin sayfayi asagiya indir birtday yazan yere tikla
tarih cikacaktir önüne orya bebegin dogum tarihini gir next yap
sonra bebek cizelgeni sec
ve bitti sonra kirmizi ile isaretli olan yeri sag tusla kopyala yapiyoruz almis oluyoruz

aldigimiz adresle kadinlar kulübüne giriyoruz kullanici panelinden profil düzenleyiciye giriyoruz sayfayi en alta cekiyoruz

genelde 36.haftada doğum oluyo ikizlerde okuduğum kadarıyla bende süt sağma makinası almayı düşünüyorum bakalım kısmet çalışıyorum üstelik sezeryanmı oldu doğumun anlatsana biraz...

EVET CNMCM sipinal sezeryan oldu benmki böyle gözlerin açık ama rüya aleminde gibi oluyo bnm amel.sonrası ağrılarım fln tabi oldu bide bnde ikiz gbliğe bağlı göbek fıtığı oluştu doğumdan sorna sanırım ondan brzdha fzla ağrım oldu şişti karnımminnoşlarımd aküvöze girmediler şükür 2600 2370 biri doğdu öyle şimdi 10 aylıklar teyzesi

inşallah canım hayırlısıyla yavrularını alırsın kucağına.güzel haberlerini bekliyoruz.

günaydın cümleden bayanlar ancak çalıştığım için şimdi geldim nasılsınız bakalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…