2011 İkiz Anneleri ve Adayları

canım senden bir ricam var bnmde çizelgemi yaparmısın.ben yapamıyorum..arkadaşlık isteğini kabul et sana özelde yazayım sana ben burdan yapamıyorum birde kabul etmiyor....

ayyy cnm o göbek fıtığı başlangıcı bende de başladı göbeğim ve alt tarafı çok ağrı yapıyo yaaa maşallah cnm darısı bizim başımıza
EVET CNMCM sipinal sezeryan oldu benmki böyle gözlerin açık ama rüya aleminde gibi oluyo bnm amel.sonrası ağrılarım fln tabi oldu bide bnde ikiz gbliğe bağlı göbek fıtığı oluştu doğumdan sorna sanırım ondan brzdha fzla ağrım oldu şişti karnım:5:minnoşlarımd aküvöze girmediler şükür 2600 2370 biri doğdu öyle şimdi 10 aylıklar teyzesi:69:

kimse gelmiyor buraya hiç
sabahtan beri sıkıldım ay bir şey sorucam çok uykunuz geliyormu
çalışırken çok zor oluyor....

canım inşallah bulantıların olmaz bende 2 haftadır ölüyorum valla bulantılardan rabbim hayırlısı çok dikkat et kendine işten çıkıyorum yarın görüşmek dileğimle öpt cnm
amin canım inş. olmaz valla böyle devam etsin istiyorum bakalım ilerki günlerde neler yaşayacagız:nazar::nazar::nazar:
kimse gelmiyor buraya hiç
sabahtan beri sıkıldım ay bir şey sorucam çok uykunuz geliyormu
çalışırken çok zor oluyor....

o uyku benide perişan ediyor inanki iş yerinde olunca birde uyuyamıyosunda kötü bir durum Allah yardımcımız olsun inş.

Selamlar herkese..

Bende ikiz bebek bekliyorum. Henüz 15 haftalık. 2 gün renkli ultrason için (ense kalınlığı testi) doktora gittik. Fakat haftasını kaçırmışım. 20. haftada detaylı ultrasona gireceğim.

Acaba bu testi yaptırmamanın ileri de bana zararı olurmu. Tedirgin oldum açıkçası.

Birde bu detaylı ultrasona giren oldumu. Onlarda neler sapanıyor ne gibi bilgi veriyorlar yardımcı olursanız çok sevinirim.

ben test yaptirmadim acikcasi detayli ultrasona girdim doktor hersey normal güzel devam ediyoruz dedi zaten pek konuskan doktorumda yok ama bakiyor iste kadin

ben test yaptirmadim acikcasi detayli ultrasona girdim doktor hersey normal güzel devam ediyoruz dedi zaten pek konuskan doktorumda yok ama bakiyor iste kadin

bugün bende konuşmayan bi doktra gittim ve memnun kalmadım..sorduğum soruya bile cevap veresi gelmedi....Allahım sen bana sabır ver..çok sinir oldum..bilgili diye gittiğimiz doktor bilgisini bize vermedikten sonra ne yapalım ..başka bi hastanenin doktrundan randevu aldım oraya gidecem inş..

doktor dediğin güleryüzlü,sempatik,hastaya moral veren,sorduğun soruya cevap veren nitelikte olmalı..çok şükür yolun başındayken çok doktor tanıdım..en azından kime gidilir kime gidilmez öğrendim..ikiz olmasa sorun değil..ayda bir iki ayda bir giderim..şimdi sürekli doktordayız..daha tanıyı bile doğrudürüst koyan olmadı..doktorun biri mono mono dedi ama baktığı ultrason elim kadardı..inş yanılıyordur..inşallah Rabbim..

bende ayrıntılı yaptırdım cnm kalbine beynine böbreklerine ciğerlerine herşeyine bakıyolar özellikle ikizlerde daha çok yapılması tavsiye ediliyor...
Selamlar herkese..

Bende ikiz bebek bekliyorum. Henüz 15 haftalık. 2 gün renkli ultrason için (ense kalınlığı testi) doktora gittik. Fakat haftasını kaçırmışım. 20. haftada detaylı ultrasona gireceğim.

Acaba bu testi yaptırmamanın ileri de bana zararı olurmu. Tedirgin oldum açıkçası.

Birde bu detaylı ultrasona giren oldumu. Onlarda neler sapanıyor ne gibi bilgi veriyorlar yardımcı olursanız çok sevinirim.

Günaydın Kızlar ;
Bende ayrıntılı usg yaptırdım. sadece 15 dk sürdü. pek konuşmadı dr. ama neyse ki sonuçlar temiz. Allah'ı ma şükür..:66::66:

Back
X