selam kızlar bi süredir yoktum baya zor günler geçirdik geçen salı kanamamın olmasından dolayı acil hastaneye gittik bi çok zorluk yaşadık 3 gün filan hastanede kaldım şuanda bende oğluşlarımda iyiyiz çok şükür biraz daha dayanın oğullarım...32+6
selam kızlar bi süredir yoktum baya zor günler geçirdik geçen salı kanamamın olmasından dolayı acil hastaneye gittik bi çok zorluk yaşadık 3 gün filan hastanede kaldım şuanda bende oğluşlarımda iyiyiz çok şükür biraz daha dayanın oğullarım...32+6
Ilahi benide güldürdün askeri usul hee
ben yapabilirim diye düsünüyorum canim korkmam kücük bebeklerden bakmisligimda var
dedigin gibi herseyi düzenlersem benim icin iyi puset bizde aldik kullanirim artik bol bol esim cok düskün cocuklara oda yardim eder
benimkilerde cift yumurta 1kiz 1erkek olacak insallah
bu arada senin dogum nasildi kac haftalik dogdular kilolari iyimiydi canim?anam ne cok sordum yahu
geçmiş olsun canım. dr ne dedineden olmuş. birde şu an nasılsın.maşallah günün iyi ama işte 2-3 hafta daha dursalar çok iyi olacak..
teşekkür ederim cnm bi sebep yok benim oğluşlar öyle gelmeye karar vermişler kendi kendilerine ama ..olmadı erken daha dedik şuan iyiyim bol bol dinlenmeye çalışıyorum evet 36. haftayı bulursak çok iyi olucak....33+3
merhaba kızlar, en son 32. haftamda hastanedeyim diye not yazıp gitmiştim, evet 30. haftada başlayan doğum sancılarıma rağmen 37.haftaya kadar doğumu geciktirdik ve çok şükür sağlıklı bir şekilde bebişleri elimize eldık.bebeklerimiz 8 günlük oldu bile:) darısı sizlerin başına.
selam asıfirari,
bebişler ve sen nasılsın ?
yazmıyorsun artık. umarım herşey yolundadır.
merhaba arkadaşlar.ben 26+2 tek yumurta ikizlerine gebeyim.allah sağlıkla hepimize evlatlarına kavuşturur inşallah.s
çoğunuz alışverilerinizi yapmışsınızdır.park yatakmı bebek odasımı aldınız veya ne düşünüyorsunuz?tavsiyelerinize ihtiyacım var..
kızlar herkese iyi bayramlar bu bayram benim için çok iyi geçmedi 28 ağustos akşamı ikizlerim 30 haftalık dünyaya merhaba dedi şuan küvezdeler çok şükür şimdilik iyiler ama çok zor bi 3 gün geçirdim cuma doktora gittim 20 mm li rahim ağzım cmtesi işteki son günümdü pazar doğuma gittim suyum geldi anlatmak istemiyorumki kimse korkmasın ALLAH A herkese kolaylık versin
selam canım aynı problem bende de oldu...bebeklerimi erken doğum yaptım hemde çoookk erken..24+6 da dünyaya geldiler..benim kan değerlerim hiç iyi değilmiş bir anda vücudumda kızarıklar çıktı hep doğum lekesi dendi meğersem karaciğerden geliyormuş.karaciğer enzimlerim 35 olması gerekirken 500dü hastaneye yattığımda..doktorlar şoka girdi sirozmusun hepatitmi var deyip durdular..bebeklerin kalplerinin nasıl durmadığına şaşırdılar..hastanede 2gün yattım 3,gün suyum geldi normal doğumla bebeklerimi dünyaya getirdim ama neyseee kimse üzülmesin vee lütfen ikiz anneleri yatın dinlenin vücudunzdaki en ufak ağrıyı dinleyin..ben bayramdan sonra hep doğum sancısıymış meğersem hiç anlayamadım..bebekleriniz çok fazla kasılıyorsa dikkat edin sertleşme bence çok iyi bişi değil..kasıklarınızdan bele giden ağrılar rahimin açılmasına işaret hastanede de bebeklerim tutulamadı malesef...
selam canım aynı problem bende de oldu...bebeklerimi erken doğum yaptım hemde çoookk erken..24+6 da dünyaya geldiler..benim kan değerlerim hiç iyi değilmiş bir anda vücudumda kızarıklar çıktı hep doğum lekesi dendi meğersem karaciğerden geliyormuş.karaciğer enzimlerim 35 olması gerekirken 500dü hastaneye yattığımda..doktorlar şoka girdi sirozmusun hepatitmi var deyip durdular..bebeklerin kalplerinin nasıl durmadığına şaşırdılar..hastanede 2gün yattım 3,gün suyum geldi normal doğumla bebeklerimi dünyaya getirdim ama neyseee kimse üzülmesin vee lütfen ikiz anneleri yatın dinlenin vücudunzdaki en ufak ağrıyı dinleyin..ben bayramdan sonra hep doğum sancısıymış meğersem hiç anlayamadım..bebekleriniz çok fazla kasılıyorsa dikkat edin sertleşme bence çok iyi bişi değil..kasıklarınızdan bele giden ağrılar rahimin açılmasına işaret hastanede de bebeklerim tutulamadı malesef...
merhaba arkadaşlar.ben 26+2 tek yumurta ikizlerine gebeyim.allah sağlıkla hepimize evlatlarına kavuşturur inşallah.s
çoğunuz alışverilerinizi yapmışsınızdır.park yatakmı bebek odasımı aldınız veya ne düşünüyorsunuz?tavsiyelerinize ihtiyacım var..
çok gzl bi başlık açmışsın ama uğramıyosum hiç nurum açtın öle kaldı başka gelende yookkk:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?