Selam olefin öncelikle hamileligin hayirli olsun tebrik ederim seni
inanki bende hic bulanti olmadi yani zorla bi yemek yediysem o zman cikardim diyebilirim
zaten elinden geleni yapmissin suanda doktorun hakli suan hap alamazsin ama sabret ilerde mutlaka gececektir
bence doktorunuda degistirme bos yere yat dinlen baska caresi yok canim maalesef
saol canım ya sen maşallah büyütmüşsün allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin öptümmm
Merhaba herkese
benim 3 aylık ikiz erkek çocuklarım var..iş hayatı ev hayatı birde dünyalar tatlısı bebişlerim derken arada mahfoldum kayboldum ben......
ben iyim ALLAH a şükür bebeklerde iyiler küvez ortamında nefes almaya başladılar inşallah ta böle devam eder 5 gün sonra falan onuda kaldıracaklar deniyolar işte hep sonra yapılması gereken testler falan var bakalım
Cok sükür sevindim canim ne güzel iyiye gidiyor hersey Insallah testlerindede sorun olmaz
bebislerle dönersin eve ALLAH yardimcin olsun
İNŞALAH cnm sağol çok dikkat et kendine
ALLAH razi olsun canim ben daha dikkatliyim zaten dogum tarihimi aldim hastanedaen
önümüzdeki ay epidural sezeryan olacagim ayin 12inde insallah erken olmazlarsa suanlik sorun yok halsizim o kadar
bekliyoruz kilolari falan iyi dedi cuma yine kontrol var bakalim hayirlisi artik
ben iyim ALLAH a şükür bebeklerde iyiler küvez ortamında nefes almaya başladılar inşallah ta böle devam eder 5 gün sonra falan onuda kaldıracaklar deniyolar işte hep sonra yapılması gereken testler falan var bakalım
gecmiş olsun canım ıyi olduklarına cok sevindim allah yardımcınız olsun guzel günler gelip bebeklerinle birlikte evine döneceksin inşallah
sevgili nurum nasılsın uzun ve zorlu bir dönemi atlttık ve hepimiz evlerimizdeyiz çok sükür bebeklerinle hayat nasıl geciyor yardımın varmı tek basınamı bakıyorsun benim yardımcım var yanımda artık ama genede yorgunluktan ölüyorum. bebekler gülümsemeye basladı artık seninkiler nasıllar hareketleri
Evet aynen öyle o zor günleri allaha şükür geride bıraktık. Kelebe_k moontorrent vs. yani bizime yakın dönem onların bebişleride oldu. Hamilelikte ki gibi Artık kimse doğru düzgün şuraya bakamıyor ya malum bebekler var bırakın interneti günde 1 ögün yemeğimi bile zor yiiyiyorum.
Yardımcım yok kendim bakıyorum suan annemlere geldim zaten onun için bukadar rahat nete bakabiliyorum. Senin cerenin var onuın bile yetiyor insana biliyormusun.
Bende bebeğimin bi adını Eren koydum. Kacıncı aftanda doğum yapmıştın kiloları neydi? Nasıl emzirebiliyor musun? Kaç aylık oldular?
Benimkiler yavas yavas basladılar birşeylerden anlamaya tepki vermeye konusmaya
nurum bebeklerinin kg nekadar oldu benimkiler 2-3 saate bir yiyorlar mamanın oranıda fazla olunca biraz kilolular
mamadan dolayımı fazla kg alıyorlar acaba diyorum katı besinlere geçince umarım düzelirler
birde ne soracam memeden emmedikleri için sagdığım için sütü herkes bir süre sonra kesilir diyor senin bir bilgin varmı bu konuda ?
benımkiler 5.5 kg oldular bu arada
Annemlerde oldugum için kontorle gıdıpte ogrenemedım suanki kilolarınıEet bende 2saatte bir veriyorum. Mamalarını kaç cc veriyorsun?
Tabiki cocugun emmesıyle makıneın cekmesı arasında fark var hem cocuga taze taze sıcak sekılde gıdıyor. Sutu herzaman sagamıyorsun ki vaktin olmuyor ha sımdı ha bırazdan derken gecıp gıdıyor.
Bende biaftadır birisini emzirmeye basladım, dieri için sagdıgımda sutun arttıgını gordum. Zaten kesilmeye baslamıstı.
merhaba allah bebeklerinize sağlık hayırlı uzun ömürler versin bende 18 aylık kız-erkek annesiyim. bu günler size çok zor gelecek ama inanın çok çabuk geçiyor sonra o günlerinizi çok özlüyorsunuz biz 3. ayın sonuna kadar sabah akşam süreki ağlardık psikolojim bozulmuştu sütüm de olmadı stresten ama şimdiki aklım olsa hiç tasa etmez elimden geldiğince emzirmeye çalışırdım tabii kısmet biraz da kısmetleri kadar anne sütü alıyorlar bende aylıktan bu yana yanlız baktım ikizlerime çok şükür sağlıklılar anne diyolar ya dünyalara bedel allah herkese yaşatsın inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?