2011 İkiz Anneleri ve Adayları

asi maşallah 37. haftaya kadar gelmişsin.zaman ne çabuk geçti.seninde hasretin bitiyo artık.allah yardımcın olsun canım

asi maşallah 37. haftaya kadar gelmişsin.zaman ne çabuk geçti.seninde hasretin bitiyo artık.allah yardımcın olsun canım

Tesekkür ederim canim ALLAH razi olsun sorma gecti aylar ama günler gecmiyor iste sancilarim oluyor ama geciyor hemen
sanirim yalanci sanci yolun sonuna geldik artik cok sükür ALLAH herkese göstersin bu haftalara gelmeyi durmuyor artik ikizler
sen nasilsin prenseslerin iyidir insallah cok gelmiyosun ee normal tabi hem calisip hem cocuklarla ilgilenmek
seninde ALLAH yardimcin olsun insallah

Selam cnm, 26 haftalık hamileyim ve bir kız ve erkek bekliyoruz. 1.68 boyundayım, 60 kilo ile hamile kaldım şu an 68-69 falanım 6 ay da yaklaşık 9 kilo aldım. Sadece karnım var şu anda görenler erkek diye düşünüyor. ikiz olduğuna inanmıyorlar. krem kullanmadım karnım iyice kasıldı. ilk hamilelğimde çatlak olamamıştı ama şimdi ne olacak bilmiyorum.

36- 37 haftayı gören arkadaşlar Allah yardımcınız olsun artık günler saatler kalmış umarım sorunsuz sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi
38 hafta bilmiyorum biz ne zaman ????

Biz de araba aldık yan yana olanlardan arka arka ya olanlar da ben öne oturacağım kavgası olabilir ayrıca birbirlerini görmeleri açısından onu tercih ettik. Bende kaba diye düşünüyordum ama arkası yatan baston tarzı ikiz araabası aldık. Kızımdan tecrübemiz olduğu için kış bebeği çok çıkılmıyor ayrıca çıksanda eşinle çıkıyorsun ilk aylar kucak oluyor. 5 aydan ssonrada oturabildikleri için bahara kullanırız diye düşündük ve baston ikiz arabası aldık. Alacak olanlara bir tecrube. Ben şu çalışmıyorum. Doğumdan sonra 3 çocukla dışarı çıkmak zor olacak ayrıca kış karar sizlerin.

Hemen hemen sordugum cevap veren arkadaslar aynı bıy ve kılolarda standart turk kadınıyızıste allah yardımcımızolsun sag salim evlatlarımızı kucaklamak nasıp olsun ıns amınnn
Çatlak bende de yok henuz aradA aklıma gelırse zeytınyagı suruyorum çokta önemsemıyorum olursa olsun napim tek derdım catlak olsun

benim önceki gebeliklerimde çatlağım vardı zaten,o yüzden pek önlem almadım...bunda daha fazla şişecek ve gerilecek sanırım..şimdiden karnım 7 aylık gibi oldu..bazen yemekten sonra sığınamaz oluyorum ,az yememe rağmen..bence hiç endişelenmeyin,Allah karnınızın yapısını bilerek verdi,..sizden daha kısaları tanıyorum ve ikiz annesi olmuşlar..benimde karnım çıkıyor sadece,arkadan bakan hamile demez,erkek olduğu için belki,başka yerlerim kilo almadı daha çok şükür.Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Sagol fatma duan icin insallah ayni haftalari sizde görürsünüz az kaldi evet ALLAH hepimizi krtarsin
benimkiler kavga edemez sanirim arka arkaya ama birbirine bakiyor olacaklar biz öyle dizayn ettirdik sorun olmaz canim
hem konusurlar birbirleriyle canlari sikilmaz demi

Umarım kavga etmezler. Tek sağlıcakla doğsunlarda öncelikle...insan hamile kaldıktan sonra öncelik sağlık oluyor. 2 arkadaş önümüzdeki hafta doğum yapacak sanırım uzun zaman buraya yazamazlar o nedenle hepsine sağlıklı ve güzel günler dileriz. Allah kolaylık versin

Tesekkür ederim canim iyi dileklerin icin ALLAH hepimize yardim etsin insallah

İyi Geceler Kızlar ;
30 lu haftalara giriş yaptım. Allah a çokşükür bugunleri gördüm. 8 haftacık daha dayanacaklar inşallah bebişlerim karnımda son 8 hafta. sonra hep yanımda olacaklar inşallah sağlıkla

Kızlar neredesiniz.

Asifirari yarın değil mi doğum neler hissediyorsun şu an inşallah bizlerde o günleri görürüz.
ben dün gittim doktora 1500 kg civarı olmuşlar son 6-7 hafta diyorum sürekli inşallah sağlıcakla gelir kuzular..

Ben daha buralardayim
evet yarindi ama rudicim cok doluymus hastane beni aradilar persembe günü ameliyat olucagmi söylediler yarin
gidip saattini felan konuscaz iste 2 gün var cok heyecanliyim bu kadar icimde olamalarina alistim nasil olacak diyorum
ALLAH yardimcimiz olsun
senin bebislerde büyümps masallah sende yolu yariladin artik kilolar iyi bebislerin cünkü bu haftadan sonra daha cok alacaksiniz ücünüzde emin olsaglik olsun ben hastaneye gitmeden haber veririm canim
acil gitmessem tabi sancim oluyor

maşallah canım 37+2 de yani doğum,çok güzel
bazen benide hüzün kaplıyor içimdeler ya tek bana ait gibiler doğunca şimdi herkes sevecek kucaklayacak paylaşmak zorunda kalacakmısım gibi geliyor. bu arada ben sevdiklerimi paylaşmayı sevmem:26:
mutlaka haber ver bize yaz canım peşinden geliyoruz hedefimiz sensin..

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamadım bende bir kız bir erkek ikiz annesi adayıyım ayrıca 5 yaşında dünya tatlısı birde kızım var cuma günü kontrolümüz var inşallah herşey yolundadırrabbim zamanı gelince bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin

ALLAH sizede göstersin canim bu haftalari insallah
öyle ben cok duygusalim nasil yarin olacak diyorum simdiden
bu arada saatiimiz belli oldu yarin 8de ikizlerim dünyaya gelicekler ALLAH izin verirse
ALLAH yardimcimiz olsun iyi dayandilar yavrularim 1 hafta hastanede kalicaz saglik olsun heyecan cokk

Allah yardımcınız olsun dualarında bızı unutma canım

Canım mesajını şimdi gördüm bebişlerin çoktan doğmuştur sanırım. Allah analı babalı ,sağlıklı büyümelerini nasip etsin. Bir hafta hastanede kalacaksınız demek çıkınca iice toparlanmış olusunuz burda 2 gece hastanede kalınıyor sezeryan doğumda..

En kısa zamanda bizimle paylaş olur mu bebişlerinin ve kendi durumunu.

Moontorrent
nerelerdesin merak ettim seni. sen ve bebişler iyidir inşallah..

İYİZ cnm ALLAH a şükür kızım pazartesi geldi evine alışmaya çalııyorum annem yanımda sağolsun oğlumun ne zaman geleceği belli değil şuanda ameliyattan başka problemi yok çok şükür sadece büyütüyolar hastanede biz almıyoruz daha doğrusu enfeksiyon kapmasından korkuyoruz açıkcası çünkü kafasından 2 günde bir sıvı çekiliyo açık yani evde zor olur diye nekadar durabilirse yani ALLAH TAN hastane çok yardımcı oldu okadar kaldılar beslediler kızım 2205 kg olarak taburcu oldu
oğlumda 2620 kg di dün sordum hayırlısı ALLAH tan çok üzülüyoruz çok zor günler geçirdik toparlanmaya çalışıyoruz RABBİM kimseye böle acılar yaşatmasın AMİN asfirari senin adına çok sevindim ALLAH yardıımcın olsun
Moontorrent
nerelerdesin merak ettim seni. sen ve bebişler iyidir inşallah..

Masallah kızına kavuşmuşssun darısı oğlanın gelmesine ama ıyı edıyosun gertırmemekle meralısıa çok olur gelıp görmek ister enfeksıyon çok tehlıkelı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…