Selam polar ayniyiz seninle bende yarin 36 oluyorum bebislerimle insallah
bizde 12.10.2011 de doguma gidecegiz bizimde 1 haftamiz var cok heyecanliyim ben simdiden haftalarimiz cok iyi gercekten
ALLAH seninde benimde yardimcimiz olsun canim insallah bebisler saglikla gelirler
asi maşallah 37. haftaya kadar gelmişsin.zaman ne çabuk geçti.seninde hasretin bitiyo artık.allah yardımcın olsun canım
Kızlar masallah sızlere bızım ıçın çok guzel örneklersiniz ınsallah bızde sızlerın haftalarınıza ulasırız allah kolay doğumlar nasıp etsın
Ya benım sorum ılgınç gelebılır ama tıplerınız nasıl sızın kızlar ben 1.65 boyunda 62 ıle hamıle kalmış şuan 72 ıyım yanlara hıç gıdecek yerım yok sıvrı öne doğru karnım var sığmazlar korkusu basıyo bazen sıkışıyorlarmı acaba dıorum bırde çok sert bı derım var esneklık yok gıbı tas gıbı karnım bı anlatın bana
Selam cnm, 26 haftalık hamileyim ve bir kız ve erkek bekliyoruz. 1.68 boyundayım, 60 kilo ile hamile kaldım şu an 68-69 falanım 6 ay da yaklaşık 9 kilo aldım. Sadece karnım var şu anda görenler erkek diye düşünüyor. ikiz olduğuna inanmıyorlar. krem kullanmadım karnım iyice kasıldı. ilk hamilelğimde çatlak olamamıştı ama şimdi ne olacak bilmiyorum.
36- 37 haftayı gören arkadaşlar Allah yardımcınız olsun artık günler saatler kalmış umarım sorunsuz sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi
38 hafta bilmiyorum biz ne zaman ????
Selam cnm, 26 haftalık hamileyim ve bir kız ve erkek bekliyoruz. 1.68 boyundayım, 60 kilo ile hamile kaldım şu an 68-69 falanım 6 ay da yaklaşık 9 kilo aldım. Sadece karnım var şu anda görenler erkek diye düşünüyor. ikiz olduğuna inanmıyorlar. krem kullanmadım karnım iyice kasıldı. ilk hamilelğimde çatlak olamamıştı ama şimdi ne olacak bilmiyorum.
36- 37 haftayı gören arkadaşlar Allah yardımcınız olsun artık günler saatler kalmış umarım sorunsuz sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi
38 hafta bilmiyorum biz ne zaman ????
Umarım kavga etmezler. Tek sağlıcakla doğsunlarda öncelikle...insan hamile kaldıktan sonra öncelik sağlık oluyor. 2 arkadaş önümüzdeki hafta doğum yapacak sanırım uzun zaman buraya yazamazlar o nedenle hepsine sağlıklı ve güzel günler dileriz. Allah kolaylık versin
Kızlar neredesiniz.
Asifirari yarın değil mi doğum neler hissediyorsun şu an inşallah bizlerde o günleri görürüz.
ben dün gittim doktora1500 kg civarı olmuşlar son 6-7 hafta diyorum sürekli inşallah sağlıcakla gelir kuzular..
Ben daha buralardayim
evet yarindi ama rudicim cok doluymus hastane beni aradilar persembe günü ameliyat olucagmi söylediler yarin
gidip saattini felan konuscaz iste 2 gün var cok heyecanliyim bu kadar icimde olamalarina alistim nasil olacak diyorum
ALLAH yardimcimiz olsun
senin bebislerde büyümps masallah sende yolu yariladin artikkilolar iyi bebislerin cünkü bu haftadan sonra daha cok alacaksiniz ücünüzde emin ol saglik olsun ben hastaneye gitmeden haber veririm canim
acil gitmessem tabi sancim oluyor
maşallah canım 37+2 de yani doğum,çok güzel
bazen benide hüzün kaplıyor içimdeler ya tek bana ait gibiler doğunca şimdi herkes sevecek kucaklayacak paylaşmak zorunda kalacakmısım gibi geliyor. bu arada ben sevdiklerimi paylaşmayı sevmem:26:
mutlaka haber ver bize yaz canım peşinden geliyoruz hedefimiz sensin..
ALLAH sizede göstersin canim bu haftalari insallah
öyle ben cok duygusalim nasil yarin olacak diyorum simdiden
bu arada saatiimiz belli oldu yarin 8de ikizlerim dünyaya gelicekler ALLAH izin verirse
ALLAH yardimcimiz olsun iyi dayandilar yavrularim 1 hafta hastanede kalicaz saglik olsun heyecan cokk
ALLAH sizede göstersin canim bu haftalari insallah
öyle ben cok duygusalim nasil yarin olacak diyorum simdiden
bu arada saatiimiz belli oldu yarin 8de ikizlerim dünyaya gelicekler ALLAH izin verirse
ALLAH yardimcimiz olsun iyi dayandilar yavrularim 1 hafta hastanede kalicaz saglik olsun heyecan cokk
Moontorrent
nerelerdesin merak ettim seni. sen ve bebişler iyidir inşallah..
İYİZ cnm ALLAH a şükür kızım pazartesi geldi evine alışmaya çalııyorum annem yanımda sağolsun oğlumun ne zaman geleceği belli değil şuanda ameliyattan başka problemi yok çok şükür sadece büyütüyolar hastanede biz almıyoruz daha doğrusu enfeksiyon kapmasından korkuyoruz açıkcası çünkü kafasından 2 günde bir sıvı çekiliyo açık yani evde zor olur diye nekadar durabilirse yani ALLAH TAN hastane çok yardımcı oldu okadar kaldılar beslediler kızım 2205 kg olarak taburcu oldu
oğlumda 2620 kg di dün sordum hayırlısı ALLAH tan çok üzülüyoruz çok zor günler geçirdik toparlanmaya çalışıyoruz RABBİM kimseye böle acılar yaşatmasın AMİN asfirari senin adına çok sevindim ALLAH yardıımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?