2011 İkiz Anneleri ve Adayları

selam benimde 2,5 yaşında bir kızım var ayrıca bir kız bir erkek ikiz bebek bekliyoruz. Doğum ne zaman sanırım aramızda 7-8 gün var. Normal tarih 15 ocak ama aralık da doğmaları da mümkün. Senin doktorun bir tarih verdi mi?

Sizler ne düşünüyorsunuz aralık ayına doğm yapmayı? yıl sonu olması nedenyle?

slm bayanlar nasılsınız bakalım ee uğramayalı baya oldu neler yapıyonuz bakalım

Gözün aydın canım darısı oğlun için inşallah kısa süre sonra aranıza katılır..Her şey geride kaldı bundan sonra umarım çok daha güzel olacak sizin için. En iyisi hastane ortamı evde ne kadar dikkat etsende Allah korusun gelen den gidenden bir şey kapar , biraz daha sabret annesi yakında yanınızda olacak oğluşun Allah ın izni ile. Şanslısın annende varmış yanında. Kendinize çok dikkat edin.Fırsat buldukça yaz bize canım.

Kimse yok mu?
Bugun itibarı ile 1 hafta daha geride kaldı. artık dolu dolu 31 hafta olduk

sağol cnm çok sende dikkat et kendine ciğer geliştirici iğne yaptırmadıysan yaptır mutlaka ALLAH korusun küvezde kalırlarsa yan etkileri çok fazla önümüzdeki haftada oğlu gelecek inşallahhh

canım allah hayırlısıyla kurtarsın inşalla.

sağol cnm çok sende dikkat et kendine ciğer geliştirici iğne yaptırmadıysan yaptır mutlaka ALLAH korusun küvezde kalırlarsa yan etkileri çok fazla önümüzdeki haftada oğlu gelecek inşallahhh

oğulcuna kavusmana az kalmış ohh ne güzel..
ciğer geliştirici iğneyi 29.haftada yaptırdım;inşallah vakitlice sağlıkla gelir bebişler...

mrb kislar
bebeklerine kavusanlara hayirli olsun, bekleyenlere de vakti zamani gelince hayirli dogumlar diliyorum.
ben 1 haftadir erken dogum tehlikesiyle hastanede yattim. tedavi tam anlamiyla sonuc vermedi.bu zamana kadar amac agrilar acilmayi onlemekti.ama cok fazla uzatamayacagimiz belli oldu. kasilmalarim artik can yakiyor acilmam 3 cm oldu. cok sikintim var dayanmaya calisiyorum. once sezeryana karar verdik daha sonra doktorum 1 hafta daha disini sik dedi. bende eve gitmek istedim cunku hastanede cok bunaldim. doktor izin verdi ama sadece tuvalete kalkiyorum bol su ic dedi ve bebek hareketlerini takip et vs dedi onun disinda nidilat iciyorum devamli birazcik hafifletiyo o kadar. sizin anlicaniz benim kislarim sabirsiz illa gelmek istiyolar. once cok uzuldum ama simdi okadar takmiyorum gelsinler napalim. belkide kuveze girmezler. bi yakinim 34+0da dogum yapti bebeklerini hemen kucagina aldi. artik bundan sonrasi kismet pztsi tekrar gidicez heralde gun belirlenir.hayirlisi olsun.dua edin bana

Allah yardımcın olsun canım,inşallah biraz daha içerde beklerler..gelişmelerden bizi haberdar et ..ve de kendine çok dikkat et..hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Canım geçmiş olsun ben şimdi bile zor taşıyorum göbüşümü uzanmak kalkmak ayrı bir dert zaten. senin haftan gayet iyi ama işte 2 hafta dha sabretseler çok iyi olacak. ben hala kasılma nasıl birşey bundan habersizim. karnım çoğu zaman sertleşiyor o kasılmamı oluyor:18:

mrb moontorrent nasılsın? Bebişlerin nasıl? Oğlun ameliyat olacaktı enson neye karar verildi durumu nasıl? Kaç kg olmus bebişlerin?
Senigörünce merak ettim sorayım dedim...

evt cnm o sertlesmeler kasilma oluyo. ben de uzun suredir vardi ama aci vermiyordu o yuzden biz bebekler hareket ediyo saniyoduk. doktor gunde 20 kere olsa 1 saat arayla olsa normal ama 1 saat icinde sik oluyosa 10 dk da 5 dk da oluyosa tehlikeli diyo. cunku rahimde acilmayi tetikliyo. ben 20 gun once cok az pembelik gordum ilk kez nst ye girdim o zaman kasilmalarin sanci oldugunu anladik. benim cok sik kasilmalarim var ve siddetlide geliyo son 5 gundur canimida yakiyo. acilmam ilerliyo dayanmaya calisiyom. zaten acilma 3 4 cm olunca artik beklemiyolar pzts ne cikacak bakalim beklemedeyiz. sen de o sertlesmelerin sikligini takip et 5 10 dk da oluyosa doktoruna danis mutlaka..

korktum ben ya takip edeyim sürelerini o zaman. sağol canım bilgilendirdiğin için.
Bu arada senin bebşlerin cinsiyetler nedir merak ettim maşallah haftan iyi ama işte insan şöyle 36-37 leri görmek istiyor değil mi? inşallah tüm çoğul hamileler bu haftalara gelirler.

cnm korkma erken farkedersen onlemini de erken almis olursun o yuzden soyledim biz 23 gundur ugrasiyoruz buna da sukur hersey olacagina variyo sonucta. benim kizlarim olucak insaallah. buyuk ihtimal tek yumurta ikizleri.

cnm kızım şuan evde geldi oğlumu çıkarmıyoruz çünkü başından hergün sıvı çekiliyo baya bi büyüdü maşallah bi tek sorun beyşn kanaması geçirmesi başka hiçbir problemi yok kilosuda 3200 kg geçti biraz daha büyüsün diyo ameliyatı yapacak prof beklemedeyiz kızımda birazda narin olcak galiba 2650 ydi en son dün bakalım hayırlısı kızımda rop ameliyatı oldu 2 kere yarın kontrolü var çok zor günler geçiriyorum psikolojim bitmiş durumda ama yapcak bişey yok duadan başka herşey ALLAH tan dua ediyoruz
mrb moontorrent nasılsın? Bebişlerin nasıl? Oğlun ameliyat olacaktı enson neye karar verildi durumu nasıl? Kaç kg olmus bebişlerin?
Senigörünce merak ettim sorayım dedim...

Allah yardımcın olsun canım ya zor gunler gecırıyosun gercekten amasabır ya sen kacıncı haftanda dogum yapmıştın kılolarıda ıyıydı dıe hatırlıyorum ama kısmet ıste dua edelım de hersey yoluna gırsın canım

canım ya bende seni uzun zamandır merak ediyodum..gerçekten çok zor ve güç günler geçiriyo olmalısın..Rabbimden bebeklerin için acil şifalar diliyorum..

ben 30.haftamda doğum yapmıştım 1 hafta oksijen aldılar ama kısmet böleymiş yapcak bişey yok duadan başka benimde sınavım evlatlarım olacakmış

Günaydın arkadaşlar;

Bu topik niye bu kadar sessizleşti. doğum yapan ve/veya yapacak olan anneler neredesiniz.,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…