arkadaşlar herkese i bayramlar..ben firmament 34 ün okuldan arkadaşıyım..arkadaşımız cuma günü bebeklerine kavuştu yalnız sezeryandan sonra kanaması durmayınca 2 kere üst üste ameliyata aldılar ve maalesef rahmi alındı..buna rağmen kanama durmayınca tekrar başka bir hastaneye sevkedildi ve tekrar ameliyata alındı.. en son bayramın 2. günü yoğun bakımdan çıkmıştı ama az önce annesiyle konuştum ve tekrar yoğun bakıma alındığını söyledi.. bu seferki sebep yatmaktan dolayı kalp büyümesi ve akciğere pıhtı gitmesi...nefes almakta zorlanıyormuş...bebekler iyi küveze girmediler ama anneyle henüz bir araya gelmediler..anne başka hastanede onlar diğer hastanede...annemizin durumu iyi olmadığı için bebekleri hastaneden çıkarmak istememiş ailesi...yani zor durumdalar..lütfen dua edin ..bol bol ihtiyaçları var çünkü..allah kızlarını annesiz bırakmasız bu bayram gününde inşallah...ben birşey duyarsam yazarım gene size...
ben 30.haftamda doğum yapmıştım 1 hafta oksijen aldılar ama kısmet böleymiş yapcak bişey yok duadan başka benimde sınavım evlatlarım olacakmış
rabbim tüm hasta kullarına ve firmanentede yardım etsin.şafi ismi şerifiyle şifa versin.
kızlar firmament arkadaşımız yoğun bakımdan çıktı..biraz nefes almada sorun yaşadığını söylediler..ama yürüyebiliyormuş..daha ii yani...bebekleri hala hastaneden almadılar..ama kızlar sağlıklı...dualarınız için teşekkürler..inşallah yakında kızlarınıda kucağına alacaktır..
kızlar firmament arkadaşımız yoğun bakımdan çıktı..biraz nefes almada sorun yaşadığını söylediler..ama yürüyebiliyormuş..daha ii yani...bebekleri hala hastaneden almadılar..ama kızlar sağlıklı...dualarınız için teşekkürler..inşallah yakında kızlarınıda kucağına alacaktır..
Selam arkadaşlar yıl sonu yaklaştıkça doğum yapacak kimse mi kalmadı neeee??????
ne kadar da sessiz
ya da arkadaşlar başka yerelere takılıyor.
Herkes iyidir umarım
Doğum yapanlar da yoğunluktan yazamıyorlar sanırım!!!!!!!!!
aLeykumseLam. Evet bayağı bi sessizleşti e ben burayı actıgımda bukadar 2011-2012vs. die topiklerde yoktu hani binevi dağılmada ondanda oldu)
Kendi adıma biz iyiyizHamilelik gibi boş olupta buraya takılamıyoruz, neticede artık evimizde iki bebek var
onların bakımları yogunluklrı yettiği için buraya sık gelemiyoruz tabiki..
Sen hala doğurmamışsın yaaa masallah. Eee nasıl gidiyo? Son durum nedir? Doktorun ne diyoo..
biz iyiyz şu andda bir sıkıntımız yok. Dr. 37 hafta dedi benm hedefim ve gönlümden geçen 38 hafta kadar dayanabilmek.
Bebekler ne zaman gelmek isteyecekler yaşayıp birlikte göreceğiz.
Maş. senin bebeklerin büyümüşler kolay gelsin
merhaba kızlar uzun zamandır uğrayamadım umarım herkes iyidir
5 ekimde 39+1 de sezeryanla doğum yaptım kızım 2960gr oğlum 3150 gr dünyaya geldi Allaha şükürler olsun bi problem yaşamadık sadece ben doğumda çok kan kaybetmişim biraz geç toparlandım ufaklıklar bizi parmağında oynatıyo kayınvalidemle bakıyoruz 2 ayımız dolmak üzere kilo alımımız falan iyiymiş doğum yapacak arkadaşlarıma tavsiyem ben doktorumun dediklerini haarfiyen yerine getirdim bol bol dua ettim son 1 ay kala uzun yürüyüşlerden kaçındım ama evde hareket halindeydim beslenmeme dikkat ettimm bol su tükettim Allahım bütün isteyenlere nasip etsin küveze girmek zorunda kalan bebeklerimizin Allah yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?