2011 İkiz Anneleri ve Adayları

sağol canım.şuan zaten dinlenme koltuğunda oturuyorum.bilgisayarda yan tarafımda.

dr gittiğinde haber ver canım.güzel haberlerle gel inşallah

sen rüyanda bebeklerini gördünmü??ben hariç herkes benim çocuklarımı görüyomuş..bi ben göremedim çıldırcam..eşimin babanesi,kardeşi herkes görüyor..normalde anne görmeli bu rüyaları yaawww:84::84:

canım sonuna yaklaşmıssın artık .tek yumurtamı çift yumurta ikizlerimi .hazırlıklarını yaptınmı.

artık zorlanman normal.aynı şeyleri bende yaşıyorum.kaçıncı haftadasın şuan.

hazırlıklardan hiç bahsetme çünkü geriliyorum..şu anda ev taşınıyor..2+1 de oturuyordum.ikizler olcak diye şimdi 3+1 eve taşınıyoruz..taşınma telaşesi yani...düzenimi bir kursam rahatlicam..1 haftaya kadar biter heralde...onun dışında bebeklerle ilgili hazırlıklar bitti sayılır..çok az alınacak kaldı..
32 haftadayım..

kızlar yürüyüş yapıyomusunuz doktor bana çok aktif bi hayattan kaçın dediği için ben hımbıl oldum ama sanırım abarttım son dönemleri ve doğumu rahat yapabilmek için mutlaka yürü falan diyolar napcam bilemedimmm

kızlar size tavsiyem bol bol süt için ve taze sıkılmış meyve suyu....bunlar çocuğa çok kilo aldırıyor..

yok canım benimkiler 6.haftadalar doludolu 6haftam bitti..3 oldu giriyorum her hafta ultrason kontrolüm var benim..boyutlarına ve çoğalmalarına bakıyorlar...

senınkıler normal gebelıkmı adetın gecınce 4-5 gun sonramı ultrasonla bakıldı? eger tedavı ıle olduysanbenımkılere cok gec bakılacak.. sen gıttıgınde keselerımı gordun kac keseydi?ay cok sordum kusura bakma:)

senınkıler normal gebelıkmı adetın gecınce 4-5 gun sonramı ultrasonla bakıldı? eger tedavı ıle olduysanbenımkılere cok gec bakılacak.. sen gıttıgınde keselerımı gordun kac keseydi?ay cok sordum kusura bakma:)

Canım ilk aşılmamda hamile kaldım ben..aşılamanın 14.günü kanıma bakıldı vee656 çıktı.onun takibindende 3-5gün sonra ultrasona çağırdı doktorum..2tane kese gözüktü ertesi hafta gene çağırdı 5 kese oldular.ertesi hafta gene çağırdı 6oldular..salı günü tekrar gitcem ultrasona keselerimin dolu olması önemli tabiki bakalım..doluysa hepsi nasıl bir işlem uygulucak bilemiyorum..senin de aşılamamı oldu??

Son düzenleme:
hazırlıklardan hiç bahsetme çünkü geriliyorum..şu anda ev taşınıyor..2+1 de oturuyordum.ikizler olcak diye şimdi 3+1 eve taşınıyoruz..taşınma telaşesi yani...düzenimi bir kursam rahatlicam..1 haftaya kadar biter heralde...onun dışında bebeklerle ilgili hazırlıklar bitti sayılır..çok az alınacak kaldı..
32 haftadayım..

aaah canım kolay gelsin.işin zormuş.hadi hayırlı olsun yeni evin.neyse alınacakları hazıırlamıssın .

Bugun keselerin birini goruduk ama maalesef oburu kapanmis. Gerci bakan doktor degildi ama obur kesenin de kalbi atsaydi gorurdu degil mi? Ikiz hamilelikten hep cok korktum aslinda bir tane istedim. Ama dusundugum gibi olmadi, obur giden keseye cok uzuldum. Aranizdan ayriliyorum o yuzden. Hepinize bol sans diliyorum dogumlariniz da.

Sevgilerle

Back
X